- Για τον Deva Parinito - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Aurelia,σου εξήγησα πως πριν από 7 χρόνια χρησιμοποιούσα ως nickname για την είσοδό μου στα forums του esoterica.gr το ψευδώνυμο "Deva Parinito". Ο λογαριασμός αυτός απενεργοποιήθηκε από την υπεύθυνους του χώρου γιατί ακριβώς συμπεριφέρθηκα εγώ ανόητα και ανώριμα.
Παρά τούτο, εγώ ποτέ δεν προσέβαλα τον Μανώλη Ρασούλη, ποτέ δεν έβγαλα κάτι προσωπικό του προς τα έξω, ποτέ δεν τον δυσφήμησα. Και πως είναι δυνατόν να το έκανα αυτό, αφού τον γνώριζα προσωπικά αυτόν τον άνθρωπο, τον σεβόμουν και τον εκτιμούσα - και εξακολουθώ να τον εκτιμώ, κι αυτόν και την οικογένειά του - και τον θεωρούσα δάσκαλό μου. Αν έχεις αντίθετη γνώμη, δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω εγώ γι' αυτό. Πες μου όμως σε παρακαλώ, τι ακριβώς θέλεις από μένα τώρα ;
Αν νομίζεις πως έκανα κάτι που δυσφήμησε ή προσέβαλε τον Μανώλη Ρασούλη, σου ζητάω δημόσια συγνώμη. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο και μην ξεχνάς ότι όλα αυτά έγιναν πριν από 7 χρόνια! Έκανα λάθος.
Αν νομίζεις πως κακώς χρησιμοποίησα το ψευδώνυμο "Deva Parinito" και πάλι σου ζητώ συγνώμη.
Τι άλλο θέλεις και τι άλλο θέλεις να κάνει το esoterica.gr ;
Αν υπάρχει κάτι άλλο, σε παρακαλώ στείλε μου ένα e-mail ή ένα p.m, να μου εξηγήσεις ποιος, ποια ή ποιοι είστε και τι θέλετε και σου υπόσχομαι να σου απαντήσω. Θα σου δώσω κι εγώ τα στοιχεία μου για να βρεθεί μια άκρη. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε, ο καθένας μας έχει προχωρήσει την ζωή του, έχουμε οικογένειες, γυναίκες, παιδιά. Δεν ωφελεί να επιστρέφουμε στο παρελθόν. Από το 2005 και μετά, εγώ ούτε έχω ξαναγράψει ως "Deva Parinito" πουθενά, ούτε έχω ενοχλήσει ποτέ κανέναν. Σε παρακαλώ πολύ, εξήγησέ μου, τι ακριβώς θέλεις.
Στο mail θα μιλήσουμε. Όχι άλλο εδώ.
Edited by - Aurelia on 29/03/2012 04:43:40
quote:
Όμως αν θέλεις, κάνε έναν κόπο και ξαναδιάβασε την αρχή του θέματος και ξανασκέψου τις αντιδράσεις των υπολοίπων.
Εγώ έχω "κάνει τον κόπο" και έχουμε κάνει (ως ομάδα διαχείρισης) αρκετές φορές τον κόπο έως τώρα να ξαναδιαβάσουμε και να αναλύσουμε διεξοδικά όλα τα τεκταινόμενα από τα πρώτα σου μηνύματα στον χώρο.
Το ξαναέκανα άλλη μία φορά ύστερα από την προτροπή σου και μάλλον θα σε "στεναχωρήσω"...
Πέρα από τις λίγες πιο ανώριμες αντιδράσεις κάποιων -που σε αρκετές περιπτώσεις δυστυχώς πέφτουν στην παγίδα να κάνουν με περισσή ευκολία "εξυπνακίστικα" σχόλια μόλις "οσμιστούν" κάτι περίεργο- η πλειονότητα αυτών που σου μίλησαν για αρκετά μηνύματα, έδειξαν καλή διάθεση απέναντί σου.
Βέβαια η αλήθεια είναι, όπως σου έχουμε ξαναπεί -εγώ και άλλοι άνθρωποι- πως δεν μας άφησες και πολλά περιθώρια εντέλει...
Υπήρξες δυστυχώς, ασαφής, γριφώδης και περιέπλεξες τα πράγματα ουκ ολίγες φορές. Κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει τι ακριβώς εννοούσες... Πολλά από αυτά που μας απεύθυνες, στο λέω ξεκάθαρα, δεν αντέχουν πολύ σε μία κριτική/ορθολογική ανάλυση...
Νομίζω ότι τα βασικά κλειδιά ερμηνείας αυτής της στάσης -όπως θεωρώ προσωπικά ότι ισχύει- στα εκθέτω διεξοδικά και με ευκρίνεια στο προηγούμενο μήνυμά μου το οποίο σου προτείνω να διαβάσεις πολύ προσεκτικά καθώς ειλικρινά πιστεύω πως μπορεί να συμβάλει πολύ στην κατανόηση των περιστάσεων.
Από την πλευρά μου, προσπάθησα για αρκετό χρονικό διάστημα να βοηθήσω την κατάσταση και να σε καταλάβω, χωρίς κάποιες "επιλήψιμες" παρεκτροπές. Δυστυχώς και η δική μου περίπτωση "βουτήχτηκε" στην ασάφεια και στην αινιγματική ατμόσφαιρα που διασκόρπισες, χωρίς να παράσχεις κάποια συγκεκριμένη, βοηθητική πληροφορία προς την διαχείριση όπως και προς τους υπόλοιπους.
Βέβαια η κατάσταση αργότερα στη σειρά των μηνυμάτων ξέφυγε από κάποια όρια με βαριές κουβέντες και από τις δύο πλευρές (και με σοβαρότατες κατηγορίες από εσένα εναντίον του χώρου και των υπευθύνων του) και έγινε προσπάθεια αργότερα να εγκαθιδρυθεί ένας άλλος τρόπος και οδός διευθέτησης -τόσο από την πλευρά της Διαχείρισης καθαρά, όσο και με την συμβολή και ανεκτίμητη βοήθεια άλλων Συμμετεχόντων/Μελών.
Έσυ όμως έκανες αλήθεια "τον κόπο" να αναρωτηθείς σοβαρά για την δική σου συμβολή στην όλη δυσάρεστη κατάσταση, εξαρχής και στη συνέχεια; Αναρωτήθηκες μήπως και αυτό που σου λένε κάποιοι άνθρωποι, ότι δεν υπήρξε η στάση σου τόσο άμεμπτη, αλάθητη και συνετή όσο θέλεις να πιστεύεις, είναι μία πιθανή αιτία της αλληλουχίας των καταστάσεων;
Βλέπω δυστυχώς ότι συνεχίζεις μία αδικαιολόγητα εχθρική και υποτιμητική στάση εναντίον του Esoterica και των ανθρώπων του.
Και αναρωτιέμαι:
Μήπως αλήθεια το παρατραβάς το σχοινί;

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
quote:
Aurelia:quote:
Όμως αν θέλεις, κάνε έναν κόπο και ξαναδιάβασε την αρχή του θέματος και ξανασκέψου τις αντιδράσεις των υπολοίπων.Εγώ έχω "κάνει τον κόπο" και έχουμε κάνει (ως ομάδα διαχείρισης) αρκετές φορές τον κόπο έως τώρα να ξαναδιαβάσουμε και να αναλύσουμε διεξοδικά όλα τα τεκταινόμενα από τα πρώτα σου μηνύματα στον χώρο.
Το ξαναέκανα άλλη μία φορά ύστερα από την προτροπή σου και μάλλον θα σε "στεναχωρήσω"...Πέρα από τις λίγες πιο ανώριμες αντιδράσεις κάποιων -που σε αρκετές περιπτώσεις δυστυχώς πέφτουν στην παγίδα να κάνουν με περισσή ευκολία "εξυπνακίστικα" σχόλια μόλις "οσμιστούν" κάτι περίεργο- η πλειονότητα αυτών που σου μίλησαν για αρκετά μηνύματα, έδειξαν καλή διάθεση απέναντί σου.
Βέβαια η αλήθεια είναι, όπως σου έχουμε ξαναπεί -εγώ και άλλοι άνθρωποι- πως δεν μας άφησες και πολλά περιθώρια εντέλει...
Υπήρξες δυστυχώς, ασαφής, γριφώδης και περιέπλεξες τα πράγματα ουκ ολίγες φορές. Κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει τι ακριβώς εννοούσες... Πολλά από αυτά που μας απεύθυνες, στο λέω ξεκάθαρα, δεν αντέχουν πολύ σε μία κριτική/ορθολογική ανάλυση...Νομίζω ότι τα βασικά κλειδιά ερμηνείας αυτής της στάσης -όπως θεωρώ προσωπικά ότι ισχύει- στα εκθέτω διεξοδικά και με ευκρίνεια στο προηγούμενο μήνυμά μου το οποίο σου προτείνω να διαβάσεις πολύ προσεκτικά καθώς ειλικρινά πιστεύω πως μπορεί να συμβάλει πολύ στην κατανόηση των περιστάσεων.
Από την πλευρά μου, προσπάθησα για αρκετό χρονικό διάστημα να βοηθήσω την κατάσταση και να σε καταλάβω, χωρίς κάποιες "επιλήψιμες" παρεκτροπές. Δυστυχώς και η δική μου περίπτωση "βουτήχτηκε" στην ασάφεια και στην αινιγματική ατμόσφαιρα που διασκόρπισες, χωρίς να παράσχεις κάποια συγκεκριμένη, βοηθητική πληροφορία προς την διαχείριση όπως και προς τους υπόλοιπους.
Βέβαια η κατάσταση αργότερα στη σειρά των μηνυμάτων ξέφυγε από κάποια όρια με βαριές κουβέντες και από τις δύο πλευρές (και με σοβαρότατες κατηγορίες από εσένα εναντίον του χώρου και των υπευθύνων του) και έγινε προσπάθεια αργότερα να εγκαθιδρυθεί ένας άλλος τρόπος και οδός διευθέτησης -τόσο από την πλευρά της Διαχείρισης καθαρά, όσο και με την συμβολή και ανεκτίμητη βοήθεια άλλων Συμμετεχόντων/Μελών.
Έσυ όμως έκανες αλήθεια "τον κόπο" να αναρωτηθείς σοβαρά για την δική σου συμβολή στην όλη δυσάρεστη κατάσταση -εξαρχής και στη συνέχεια; Αναρωτήθηκες μήπως και αυτό που σου λένε κάποιοι άνθρωποι, ότι δεν υπήρξε η στάση σου τόσο άμεμπτη, αλάθητη και συνετή όσο θέλεις να πιστεύεις, είναι μία πιθανή αιτία της αλληλουχίας των καταστάσεων;
Βλέπω δυστυχώς ότι συνεχίζεις μία αδικαιολόγητα εχθρική και υποτιμητική στάση εναντίον του Esoterica και των ανθρώπων του.
Και αναρωτιέμαι:
Μήπως αλήθεια το παρατραβάς το σχοινί;
Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
Δυσχαιρένεις την κατάσταση με την υπερασπιστική επιθετικότητά σου..
Το σχοινί έχει παρατραβηχτεί εδώ και χρόνια απ'ότι πλέον βλέπουμε. Έχω έρθει σε επαφή ήδη με την Αμαλία και εσύ θέλεις να πεις την τελευταία κουβέντα εδώ. Δεν έχω πρόβλημα.
Να σου θυμίσω ότι μπήκα σε μία ασάφεια από γεγονότα, πρόσωπα και καταστάσεις που βρισκόταν σε ΑΥΤΟ εδώ το φόρουμ δημοσιευμένα και αφορούν συγκεκριμένους ανθρώπους.
Εσένα το πρόβλημά σου είναι αν ήμουν εγώ ασαφής;..
Άλλο πρέπει να είναι το πρόβλημά σου. Εσύ υπερασπίζεσαι το φόρουμ εδώ ΣΑΝ να είναι ολομόναχο χωρίς μέλη, χωρίς αναρτήσεις, χωρίς απόψεις. Εγώ υπερασπίζομαι έναν άνθρωπο που καλό θα είναι να συνειδητοποιήσεις ότι εν αγνοία του "χρησιμοποιήθηκε" από ΜΕΛΟΣ αυτού του φόρουμ. Δεν είναι εδώ να μας μιλήσει ο ίδιος και όλοι περιμένουμε το μέλος αυτό που έγραψε πράγματα εδώ εξ ονόματος του Μανώλη Ρασούλη και με πέντε αντιφάσεις που μας είπε, παραμένει εκτός έκθεσης πραγματικών γεγονότων. Ούτε καν εκτός φόρουμ.
Μην το συνεχίσεις, γιατί παραμένεις χωρίς ταυτότητα. Και δεν είναι σοφή η συνεχής σου αυτουπεράσπιση.
Σου έχω πει από την αρχή. Αν δεν μπορείς να συγκρατήσεις την επιθετική σου με το γάντι στάση, μην εμπλέκεσαι άλλο. Το φόρουμ ΔΕΝ κινδυνεύει από εμένα. Αυτός που θέλει να αναζωπυρώνει μια φωτιά ρίχνει κι άλλο κούτσουρο. Αν ρίξει βενζίνη όμως, καίει τα πάντα.
Η Αμαλία προσπαθεί με τον τρόπο της για την αποσυμφόρηση και εσύ επιμένεις στα προηγούμενα.
Διαχειριστές του ίδιου φόρουμ είστε. Βρείτε τα μεταξύ σας.
Εδώ κλείνω το θέμα οριστικά.
Γεια και χαρά.
Από τη στιγμή που προσβάλλεις εμάς και το έργο μας είναι δύσκολο, εάν όχι ακατόρθωτο, να ξεκινήσει ή να διατηρηθεί οποιαδήποτε σοβαρή και ουσιαστική συζήτηση.
Ούτε μπορώ κι εγώ να λειτουργήσω μέσω email, όταν στα forums εισπράττουμε μια τέτοια ακραία αντιμετώπιση. Δυστυχώς λοιπόν, ακόμα δεν έχει εγκατασταθεί η πολυπόθητη βάση "επικοινωνίας" ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα. Υπενθυμίζω ότι σου έχω στείλει και το τηλέφωνό μου.
Είχα ξεκινήσει να σου γράφω και ένα μεγάλο email σχετικά με κάποια πράγματα που με ρώτησες, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω να επενδύω σκέψη, χρόνο και καλή διάθεση με αυτά που διαβάζω. Οπότε, για την ώρα ίσως είναι καλύτερα να τα πούμε, αν θελήσεις, μέσω τηλεφώνου.
(ή να ελπίσω, να αναθεωρήσεις την επιθετική σου αυτή στάση)
EDIT:
τώρα μόλις είδα ότι μου έχεις στείλει μήνυμα, οπότε ενημερώνω ότι τα παραπάνω τα έχω γράψει πριν διαβάσω οτιδήποτε μου έχεις γράψει

Επαναλαμβάνω : Aurelia, αν έχω χρησιμοποιήσει εσφαλμένα [ για σένα ] το nick "Deva Parinito", σου ζητώ συγνώμη. Από τότε και μετά, από το 2005 κι έπειτα δηλ. δεν το έχω ξανα-χρησιμοποιήσει πουθενά. Εξήγησέ μου σε παρακαλώ, και εξήγησε σε όλους μας, τι θέλεις να γίνει από 'δω κι έπειτα. Θέλεις να σβηστούν οι δημοσιεύσεις του λογαριασμού Deva Parinito ; Θέλεις να με διαγράψουν τα παιδιά από το φόρουμ ; Τι θέλεις ; Τι ακριβώς ; Τι μπορεί να γίνει δηλ. ώστε να αποκατασταθούν τα πράγματα ;
Αν έχω κάνει λάθος, σου ζήτησα συγνώμη. Νομίζω πως ούτε έχω δυσφημήσει τον Μανώλη Ρασούλη, ούτε έχω δημοσιεύσει προσωπικά του δεδομένα. Όλα τα κείμενα και οι δημοσιεύσεις από τον λογαριασμό Deva Parinito τα έχω γράψει εγώ, είναι δικά μου. Πες μου σε παρακαλώ, ποια ακριβώς κείμενα ή δημοσιεύσεις θεωρείς πως είναι αντιγραφές και από πού είναι αντιγραφές. Εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει καμία απολύτως κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας του Μανώλη Ρασούλη. Αν έχεις αντίθετη γνώμη, πες μου σε παρακαλώ πού ακριβώς νομίζεις πως το έχω κάνει.
Και πάλι σου λέω : Αν τίποτε απ' όσα λέω, δεν σε ικανοποιεί, έχεις κάθε δικαίωμα να προσφύγεις στην δικαιοσύνη.
quote:
amaliaΝομίζω πως αυτό αρκεί για να λήξει το θέμα της ταυτότητας του λογαριασμού "Aurelia". Από κει και πέρα, οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια αμφισβήτησης προσβάλλει εκτός από τη δική της, και τη δικιά μας αξιοπιστία.
amalia, δεν θέλω να προσβάλω ούτε την ... δική της "αξιοπιστία", ούτε φυσικά την δική σας. Μου επιτρέπεις σε παρακαλώ, να έχω κάποιες αμφιβολίες σχετικά με την ταυτότητα του λογαριασμού Aurelia ;
Εσείς δηλ. ως forum πιστοποιείτε πως ο λογαριασμός Aurelia ανήκει στην Ναταλί Ρασούλη ; Το πιστοποιείτε αυτό ; Το διαβεβαιώνετε ;
Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος όπως η Ναταλί να μπει σε μια τέτοια διαδικασία ; Να στέλνει e-mails και να λέει "Αν δεν με πιστεύεις ότι είμαι αυτή που λέω ότι είμαι, ρώτα την Αμαλία" ;;; Είμαστε σοβαροί ;;;
Κι από πάνω έρχεστε κι εσείς ως forum και λέτε :
quote:
AdminΑκόμη είναι απαραίτητο να διευκρινήσουμε και να επιβεβαιώσουμε πως από τα στοιχεία που έχουμε, προκύπτει σαφώς ότι η Aurelia είναι όντως ο άνθρωπος που η ίδια μας είπε.
Ε, εντάξει ... τι να λέμε τώρα ; Θέλετε να με διαγράψετε ; Διαγράψτε με ρε παιδιά ... δεν υπάρχει πρόβλημα δηλ. Θέλετε να σβήσετε όλες τις δημοσιεύσεις του λογαριασμού Deva Parinito ; Σβήστε τα ... τι να πω ;
Κατά την άποψή μου μπορεί κάποιος να πιστοποιήσει αυτό που ζητάς μόνο εάν συναντήσει τον άλλον, δεν είναι τυχαίο ότι η αστυνομία για έκδοση ταυτότητας ζητάει μάρτυρες, για το θέμα ταυτοπροσωπίας όπως φαντάζομαι.
Όμως δεν είναι πάντα δυνατόν να συναντάς όλον τον κόσμο οπότε αναγκάζεσαι, κατά κάποιον τρόπο, να δεχτείς και τις διαβεβαιώσεις μέσω mail εάν πληρούν κάποιες λογικές προϋποθέσεις κοινώς αποδεκτές.
Admin συμφωνώ με όλες τις τελευταίες σου παραθέσεις, ακριβώς την ίδια άποψη και τα ίδια ερωτήματα έχω και εγώ.
Δεν διαφωνώ σ' αυτό που λες αλλά 'ντάξει, εδώ το θέμα ξεφεύγει ... είναι σοβαρό. Δεν νομίζεις πως ένα email δεν αρκεί για να πιστοποιήσει κάποιος την ταυτότητά του ; Δηλ. τι ; σου στέλνει κάποιος ένα email, σου λέει πως είναι η Ναταλί Ρασούλη και συ, ok, το πιστεύεις αυτό ; Σου ζητάει τα στοιχεία σου και τα δίνεις ; Έτσι ; αέρα - πατέρα δηλ. ;
Εγώ βασικά, δεν έχω καταλάβει ακόμη τι ζητάει αυτός ο άνθρωπος ή οι άνθρωποι που είναι πίσω από τον λογαριασμό Aurelia. Τι ζητάνε ρε παιδί μου ; Ποιες είναι οι αξιώσεις τους ; Να σβηστούν όλα αυτά που γράφτηκαν πριν 7 χρόνια ; Να διαγραφώ εγώ ; Τι ;
Και επιπλέον, γιατί το κάνουν όλο αυτό ; Με emails και δεν ξέρω 'γω και τι άλλο ... Αν, ας πούμε, δεν ικανοποιούνται με τις εξηγήσεις τις δικές μου, ας πάνε στη δικαιοσύνη, ας μου κάνουν μήνυση. Εγώ δεν έχω ενοχλήσει κανέναν εδώ και 7 χρόνια. Κανέναν! 'Ντάξει, έκανα μαλακίες, το ξέρω. Πέρασαν τόσα χρόνια. Πλάκα κάνουμε τώρα ;
quote:
AureliaΈνα μικρό σχόλιο για όλα όσα έχουν γραφτεί σε αυτό το φόρουμ. Ο Deva Parinito έγραψε τις θέσεις του και τις απόψεις του και τις μοιράστηκε σε αυτό τον χώρο. Ο σκοπός αυτού του φόρουμ είναι η συζήτηση στα του εσωτερισμού. Όλα τα υπόλοιπα σχόλια είναι άχρηστα και παρεμποδίζουν την εξέλιξη της νόησης. Για να κλείσει λίγο το παρασκήνιο γύρω από τον Deva Parinito και να διαβαστούν και κατανοηθούν αυτά που γράφει σε βάθος, θα πρέπει να πω ότι κανείς άλλος εδώ μέσα δεν είναι εκείνος εκτός από τον ίδιο. Μην ψάχνετε να βρείτε διπλές ταυτότητες. Δεν υπάρχουν. Ο Deva Parinito έχει περάσει σε άλλο, πιο ιερό επίπεδο και δεν πρόκειται να σας απαντήσει εδώ. Ίσως με άλλους τρόπους στον καθένα ξεχωριστά. Αυτό όμως που σίγουρα μπορεί κανείς να κάνει, είναι να ξαναδιαβάσει ότι έχει γράψει. Αυτό έχει σημασία. Τα υπόλοιπα δεν ενδιαφέρουν κανένα αλλά και κανένα επίπεδο. Η αποτυπωμένη σκέψη είναι αυτό που κερδίζουμε σ' ένα τέτοιο φόρουμ. Ο εσωτερισμός πρέπει να παραμείναι εσωτερισμός και όχι να μετατρέπεται σ' έναν κακοποιημένο εξωτερισμό. Όλα τα άλλα, είναι δευτερεύοντα. Ας χαιρόμαστε μόνο για αυτές τις σκέψεις που μοιράστηκε εδώ.
Aurelia
Δηλ. γιατί το γράφουν αυτό ; Δεν θα μπορούσε να πει π.χ "Γεια σας, είμαι η Ναταλί Ρασούλη, διαπίστωσα κάποια πράγματα στο forum σας και θέλω να μου τα εξηγήσετε ή θα ήθελα να τα σβήσετε γι' αυτόν και γι' αυτόν τον λόγο" ;;; Δηλ. τι πιο απλό απ' αυτό ; Δεν θα μπορούσε η ... Ναταλί να πει "Ρε παιδιά, εδώ υπάρχει κάποιος με το nick "Deva Parinito". Τι συμβαίνει ;" ; Ή δεν θα μπορούσε να στείλει κατ' ευθείαν ένα mail στη διαχείριση και να τους ρωτάει κάποια πράγματα ;
Δηλ. γιατί ξεκινάει ένα θέμα και κάνει αυτό το σχόλιο ; Αν όντως είναι η Ναταλί κι αν όντως ενοχλήθηκε απ' αυτά που γράφτηκαν, το ξαναλέω πριν από 7 χρόνια!, θα το έγραφε αυτό ; Δεν θα έμπαινε κατ' ευθείαν στο "ζουμί" της ιστορίας και δεν θα έλεγε "Επ, παιδιά, τι γίνεται εδώ ; Είμαι η Ναταλί Ρασούλη κτλ" ;
Δηλ. σας φαίνεται αυτό σοβαρό ; Αν προσέξετε, στο σχόλιο αυτό, ούτε ρωτάει τίποτε, ούτε κατηγορεί κανέναν, ούτε ζητάει εξηγήσεις για κάτι, ούτε τίποτε. Αν υπήρχε κάτι, ας πούμε, προβληματικό στην όλη υπόθεση, από την αρχή δεν θα το έλεγε ;
Δηλ. τώρα, τι κάνουμε ; κοροϊδευόμαστε ;
quote:Σε απλά ελληνικά, ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ.
Υπήρξες δυστυχώς, ασαφής, γριφώδης και περιέπλεξες τα πράγματα ουκ ολίγες φορές. Κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει τι ακριβώς εννοούσες... Πολλά από αυτά που μας απεύθυνες, στο λέω ξεκάθαρα, δεν αντέχουν πολύ σε μία κριτική/ορθολογική ανάλυση...
Οταν κάποιος παίρνει σοβαρά ασυναρτησίες, όχι μόνον στο εισαγωγικό κείμενο που παραθέτει ο zip, αλλά 7 σελίδες γεμμάτες από μπούρδες, μάλλον μας δουλεύει ή έχει πρόβλημα με την γλώσσα ή είμαστε όλοι οι άλλοι ηλίθιοι, μιας και νόημα ουδείς έβγαλε.
Ακόμα, πολύ σωστά αναρωτιέται o zip και όχι μόνον, τι ακριβώς θέλει ο εν λόγω λογαριασμός. Οποιος σοβαρός κατάλαβε, παρακαλώ να μας ενημερώσει.
Λέω ο "εν λόγω λογαριασμός" διότι έχω κι εγώ τις αμφιβολίες μου για την ταυτότητά του.
Με όλο το συμπάθειο, αλλά τα στοιχεία που κατέχετε και "αποδεικνύουν" την ταυτότητα του μέλους, δεν είναι αρκετά για να με πείσουν.
Απόδειξη ότι είναι εκείνη που ισχυρίζεται η κυρία, θα ήταν αν την γνώριζε κάποιος προσωπικά - δεν είναι δημόσιο πρόσωπο - και επικοινωνούσε μ' εκείνη προσωπικά ή τηλεφωνικά.
Κάτι τέτοιο δεν προκύπτει, επομένως από ένα μειλ, πίσω από το οποίο θα μπορούσε να είναι και η βασιλισα της Αγγλίας, σίγουρα δεν πηγάζει ΟΥΔΕΜΙΑ σιγουριά.
Δεν μπορώ να καταλάβω zip γιατί απολογείσαι. Ζήτησες (κακώς κατ' εμέ) συγγνώμη κατ' επανάληψη και το αποτέλεσμα είναι ΑΚΟΜΑ να μην μπορείς να καταλάβεις γιατί. Δεν παρενέβης ουδένα νόμο.
Υπάρχουν "πνευματικά δικαιώματα" σε ένα ψευδώνυμο; ΑΠΟ ΠΟΤΕ;
Οποιος γουστάρει χρησιμοποιεί όποιο ψευδώνυμο επιλέξει και να γράφει ότι γουστάρει. Επιλήψιμο θα ήταν αν ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
Υπάρχει νόμος που να κατοχυρώνει το νικ ντεβα κλπ σε συσκεκριμένο πρόσωπο;
Τι ανοησίες είναι αυτές;

quote:
Εγώ βασικά, δεν έχω καταλάβει ακόμη τι ζητάει αυτός ο άνθρωπος ή οι άνθρωποι που είναι πίσω από τον λογαριασμό Aurelia.
Ούτε εγώ έχω καταλάβει! Αυτό που με μπερδεύει περισσότερο είναι ότι το τελευταίο μήνυμα με το λογαριασμό αυτόν γράφτηκε το 2005!

macedon
Γιατι οι ενδιαφερόμενοι δεν κάνουν ενα τηλέφωνο στη συγκεκριμενη τραγιτυδίστρια ετσι ώστε να διαπιστωθεί αν είναι η ίδια.
Εκτος αυτού εχει και σε λίδα στο facebook http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1067310264
quote:..και αυτό, αλλά θα ήθελα να συμπληρώσω, ότι, ασυναρτησίες και "διαλόγους" τέτοιου τύπου έχουμε ξαναδεί εδώ μέσα πρόσφατα, αλλά δεν θυμάμαι που...
Ούτε εγώ έχω καταλάβει! Αυτό που με μπερδεύει περισσότερο είναι ότι το τελευταίο μήνυμα με το λογαριασμό αυτόν γράφτηκε το 2005!
Θέλω να πω, ότι και κάπου αλλού, κάποιοι άλλοι θεωρούσαν τον διάλογο ανάκριση, απειλούσαν με νομικίστικες βλακείες, έκαναν κηρύγματα κλπ.
Θυμάται κανείς;

Edited by - Αίολος on 29/03/2012 15:29:09
Επαναλαμβάνω ότι η ταυτότητα επιβεβαιώθηκε.
Η επιμονή σε αμφιβολίες καταντάει πλέον συνομωσιολογία. Είμαστε δεσμευμένοι από τις αρχές μας να μην φανερώσουμε με ποιον τρόπο έγινε η διαπίστωση αυτή (λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων και κωδίκων δεοντολογίας, ηθικής, κ.ο.κ.), αλλά το γεγονός είναι ότι έγινε με βέβαιο τρόπο. Και δεν αναφέραμε ότι ο τρόπος αυτός ήταν το email.
Γιατί λοιπόν συνεχίζεται η σχετική συζήτηση, εφόσον ήδη έχουν γραφτεί άλλα 2 μηνύματα σχετικά με το ότι επιβεβαιώθηκε το ζήτημα αυτό;
quote:
ΑίολοςΜε όλο το συμπάθειο, αλλά τα στοιχεία που κατέχετε και "αποδεικνύουν" την ταυτότητα του μέλους, δεν είναι αρκετά για να με πείσουν.
Ποιά ακριβώς στοιχεία είναι αυτά που αναφέραμε και που δεν κατόρθωσαν να σε πείσουν; Διάβασες εσύ κάπου εδώ μέσα αναφορά για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η επιβεβαίωση;

quote:Σαφώς εδώ: Ούτε μπορώ κι εγώ να λειτουργήσω μέσω email, όταν στα forums εισπράττουμε μια τέτοια ακραία αντιμετώπιση. Δυστυχώς λοιπόν, ακόμα δεν έχει εγκατασταθεί η πολυπόθητη βάση "επικοινωνίας" ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα. Υπενθυμίζω ότι σου έχω στείλει και το τηλέφωνό μου
Ποιά ακριβώς στοιχεία είναι αυτά που αναφέραμε και που δεν κατόρθωσαν να σε πείσουν; Διάβασες εσύ κάπου εδώ μέσα αναφορά για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η επιβεβαίωση;
Με μειλ.
Από περιέργεια, πως καταφέρατε να συνεννοηθήτε αν μιλάει το ίδιο ασυνάρτητα - κάτι που ουδείς αμφισβητεί - και να βεβαιωθείς κιόλας;
Εκτός κι αν την ασυναρτησία την επιφυλάσει για όλους εμάς.
Τα πρόβατα.
Μήπως σου εξήγησε τον σκοπό της, τον λόγο που άνοιξε αυτό το θέμα, διότι είναι μείζωνος σημασίας για πολλούς από εμάς;
Εκτός κι αν δεν έχει σημασία τι θέλουμε εμείς οι υπόλοιποι...