- Είναι καιρός να γίνει κάτι! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
και αν ναι ποσοι πιστευεις οτι ειναι σε θεση να πετυχουν αυτη την αλλαγη;
Ωραια η προταση σου αλλα αν καποιος δεν ειναι ετοιμος να δεχθει κατι δε θα το δεχθει δε θα το νιωσει δε θα το καταλαβει..το πολυ πολυ θα το παπαγαλισει , θα το αντιγραψει , θα το μιμηθει... και δε νομιζω οτι θα αρεσε να υπαρχουν ανθρωποι που μιμουνται (ακομα και ειναι καλο αυτο που μιμουνται) γιατι τετοιοι ανθρωποι στερουνται προσωπικοτητας...και η προσωπικοτητα ειναι που διαμορφωνει αποψεις ,
Γι΄αυτο θα ελεγα οτι ειναι καλυτερο ο καθενας να παροτρυνει τον αλλο να διαμορφωσει την προσωπικοτητα του οχι απαραιτητα μεσα απο αυτο που ο ενας θεωρει σωστο για τον αλλο
Υπαρχουν πολλα μικρα παιδια εδω μεσα που γραφουν σε συχνη βαση καλο ειναι τα απομακρυνουμε απο το φανατισμο και την στειρα αντιπαραθεση ,οχι τοσο με τις γνωσεις οσο με σεβασμο απεναντι τους..
ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚ...ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥ ΑΒΑΤΑΡ...
ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ...ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ...
ΕΔΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΓΛΥΚΟΜΗΛΙΤΟΙ...ΑΛΛΟΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑ..ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ...ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΜΥΝΑΣ...
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ...ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;;;
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;;
ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ....
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΤΑ 1250 ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΝΟΜΙΖΩ....
1250 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ...
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ(ΠΟΥ ΛΕΜΕ)....
ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΟΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ...
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ (ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ) ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΑΝΗ,ΟΥΤΕ ΚΑΝΑ ΚΟΠΑΔΙ....
ΑΝ ΟΧΙ...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΕΠΙΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ....
ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΕΧΩ ΔΕΙ..ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΙΕΣ...ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
Once you were wild, don't let them tame you
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Glorfindel ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ...
ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ....
ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ......
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΝΑ ΦΙΑΞΟΥΝ ...
ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ - ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
Φίλε μου ΑvatarGr, έκανες μια πρόταση...
Σου ζητώ συγγνώμη, αλλά ΔΕΝ κατάλαβα το ΣΚΟΠΟ που δεν θα πρέπει να γράψουμε για 1 ή 2 ή 3 ή όσες μέρες "χρειαστεί"...
Είναι γεγονός (για μένα τουλάχιστον) ότι ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...
Δεν με ενδιαφέρουν όλα τα θέματα...
Δεν γνωρίζω όλα τα θέματα...
Δεν με ενδιαφέρει το ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ για τον Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό...
Ούτε για να βρίσω και για να τσακωθώ γράφτηκα μέλος στο Esoterica.gr
Δεν πιστεύω σε κολαστήρια, αλλά ούτε και σε παραδείσους...
Τον Γκιόλβα;;;;
Τον Φουράκη;;;
Και όλες αυτές τις "συνομοσιολογομπουρδολογίες" δεν με αγγίζουν ΚΑΝ...
Και τόσα άλλα, μα τόσα άλλα....
Τι θέλω να πώ;;;
Μα αυτό που ρώτησα, αλλά κανείς δεν απάντησε :
quote:
Αλήθεια, ΓΙΑΤΙ ΕΓΓΡΑΦΤΗΚΑΤΕ μέλη στο Esoterica.gr;;;;
Τι ήταν αυτό που σας ΤΡΑΒΗΞΕ στο Esoterica.gr;;;;
Το σίγουρο λοιπόν (γιά μένα φυσικά), είναι ότι δεν γράφτηκα μέλος για τα παραπάνω ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ θέματα που έγραψα ΤΥΧΑΙΑ...
'Ομως, αυτό δεν μου δίνει το δικαίωμα να ΜΗΝ ΔΕΧΤΩ ότι σε κάποια μέλη (καί μάλιστα πολλά), αυτό είναι το ενδιαφέρον τους...
Σέβομαι λοιπόν την ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ, να επικοινωνήσουν με ανθρώπους απ'όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο γενικότερα, που έχουν τις ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ.
Και μάλιστα ΧΑΙΡΟΜΑΙ ιδιαίτερα που έχουμε ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ να μαζέψουμε τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πνεύματα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ στο Esoterica.gr...
Αυτό όμως που ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ φίλε μου ΑvatarGr, είναι αυτό που αναφέρεις ότι :
quote:
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ???????
Νομίζω πως τα μήνυματα των περισσοτέρων μελών, είναι τοποθετημένα στα ΣΩΣΤΑ forums...
Φυσικά υπάρχουν και οι ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, αλλά αυτές διαπιστώνονται στα ΝΕΑ ΜΕΛΗ...
Και μάλλον αυτό γίνεται όχι γιατί ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, αλλά γιατί ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ να συνομιλήσουν με ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ, που μας θεωρούν φίλους τους και που πράγματι είμαστε...
Ζήτησες μια απάντηση...
Νομίζω πώς στην έδωσα...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Υ.Γ
Τα θέματα που ανέφερα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ και καμία μομφή δεν ρίχνω στους συντονιστές αυτών των θεμάτων.
Εξηγούμε για να ΜΗΝ παρεξηγούμε.....

Υ.Γ. Και κάτι δικό μου που σκέφτηκα μόλις τώρα :) "Όσα λένε τα λόγια δε μένουν στην καρδιά, όσα λέει η καρδιά να μείνουν με λόγια"
:)
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Καλημέρα και από εμένα. Συμφωνώ με τον Αvatargr στο να διαβάζουμε προσεχτικότερα τα τοπικ που μας ενδιαφέρουν(αλλά όχι να μην γράψουμε για 2-3 μέρες.) Επίσης μου αρέσουν και κάποια από τα θέματα στο μεταξύ Τύρου και αχλαδιού. Δεν ζω από το πρωί έως το βράδυ μέσα σε έναν προβληματισμό. Με ενδιαφέρουν κάποια σοβαρά θέματα αλλά μπορώ ακόμα να ΠΑΙΞΩ και αυτό το θεωρώ μεγάλο προτέρημα. Η ζωή , όπως και το forum δεν είναι ή μαύρο ή άσπρο. Και η διασκέδαση αλλά και «το ελαφρύ» είναι καμιά φορά μέσα στο πρόγραμμα. Τουλάχιστον για εμένα. Σχετικά με αυτό που έγραψε ο Εον
τι τον πείραξε τώρα που σε ένα τόπικ ανάμεσα στα χιλιάδες έπεσε και ένα μπινελίκι ....δε μπορώ να καταλάβω.
Δεν τον είχα για τόσο πουριτανό...
θα ήθελα να πω ότι και εμένα με ενοχλεί όταν κάποιος βρίζει και μάλιστα έχω διαφωνήσει έντονα με κάποιον για αυτό το θέμα. Όχι δεν είναι θέμα πουριτανισμού . είναι θέμα ορίων. αν επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να βρίζουμε τότε η λέξη «ανόητος» μπορεί να γίνει «σου γ**** το ****** . και άλλα ακόμα χειρότερα. Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι ελευθερία τους επεκτείνεται απεριόριστα. Κάποιοι άλλοι ότι η ελευθερία τους επεκτείνεται έως εκεί που δεν σκλαβώνει την ελευθερία του άλλου. Απλά μερικές φορές τα όρια είναι μισό σβησμένα ή εμείς δεν τα βλέπουμε καλά(και εγώ τα έχω ξεπεράσει κάποια στιγμή). Νομίζω λοιπόν ότι θα ήταν καλό να υπήρχε ένας προβολέας και να φωτίζει τα σύνορα (και όχι φυσικά τα μάτια μας.)

ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.
ΜΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΕΣ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ "ΧΑΖΟΣ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΑΣΕΙ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΣΑΦΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΓΕΝΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ) ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΝΥΕΙ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ SERVER ΜΑΣ. (ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ;-) )
ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.
ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ON-LINE ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ. ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΕΤΑΙΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΑΚΡΙΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ. ΙΣΩΣ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΧΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ"
ΚΑΙ "ΟΛΥΜΠΟΣ ΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΠΡΟΣΒΑΛΟΝΤΑΣ ΟΣΟΥΣ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΝΤΗΣΟΥΝ.
ΤΩΡΑ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ "ΥΦΟΣ" ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ. ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙ; ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙΣ.
ΜΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΝ.
ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΓΕΝΗΣ.
ΟΣΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ (ΟΞΥΜΩΡΟ Ε;)
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.
Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΦΩΤΙΑ.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΝΑΣ CHAT SERVER ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΑΝ ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ. ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΑΛΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ (ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΞΕΣΚΑΜΕ ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ CHAT - SERVER Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο SERVER ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙ ΜΑΚΡΩΝ ΑΛΛΑ ... ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΝΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ... ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΔΟΜΟΙΧΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΣΠΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ) ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΟΦΕΛΟΣ.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑ ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ, ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ, ΝΑ ΛΕΩ Ο,ΤΙ ΝΙΩΘΩ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

Εάν δεν με ενδιέφερε το Εσωτερικά η δεν έδινα σημασία σε μέλη του, δεν νομίζω να άνοιγα ποτέ αυτό το τόπικ. Όσοι είναι πραγματικοί φίλοι.. μένουν δίπλα σου και συζητούν. Όσοι όμως δεν είναι εξαφανίζονται. Εξαφανίζονται γιατί δεν έμαθαν να δέχονται κριτική και να ακούν παρατηρήσεις, είτε αυτές έχουν μιαν βάση, είτε όχι. Αυτό ούτος η άλλος θα φανεί στο τραπέζι των συζητήσεων. Παρατηρώντας συζητήσεις στα φόρουμ, συνειδητοποίησα ότι ίσος να ήμουν λιγάκι υπερβολικός ως προς την διάσταση που έδωσα στο θέμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι υπαρκτό.
Ξέρετε, είναι πραγματικά εκπληκτικό, όμορφο και υγιές να κουβεντιάζεις με φίλους ευθέως αυτά που σε ενοχλούν σε αυτόν – αυτήν. Επαναλαμβάνω, δεν εξαιρώ τον Εχέμβροτο. Δέχομαι την παρατήρηση και την κριτική.
Φίλε EoN τι σχέση μπορεί να έχει η σάτιρα που στην προκειμένη περίπτωση είναι το σκίτσο, με της βωμολοχίες; Προσέβαλα κανέναν; Aς μην τα συγκρίνουμε. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης πόσο μάλλον, ταύτισης. Όπως καταλάβατε, δεν αναφέρθηκα στον χυμώδη λόγο και γενικά στην εύθυμη, έξυπνη – πανέξυπνη και δροσερή πλευρά των φόρουμ. Πιστεύω ότι ήταν ολοφάνερο.
Φίλε Ανανά(ssss), θα σε παρακαλούσα να ρίξεις ακόμα μια ματιά στο κείμενο μου όπου αναφέρομε στους λόγους που στάθηκαν η αιτία για την δημιουργία εκ μέρους μου αυτού του τόπικ. Με παρακαλείς να γίνω πιο σαφείς! Μα πόσο πιο σαφείς μπορώ να γίνω βρε συ Ανανά(sss); Mάλλον πρόκειται για παρανόηση του λόγου μου. Απομόνωσες μια φράση μου, που δεν είχε όμως τελεία και εξελισσότανε σε ολόκληρο κείμενο. Μόνο αυτήν την φράση συγκράτησες;
Φίλε Πλάτωνα, σε άλλο τόπικ ανέφερες απευθυνόμενος σ’εμένα πως ‘είσαι το δεύτερο άτομο στα φόρουμ με το οποίο δεν θα τσακωνόμουν ποτέ’ Έτσι αισθάνομαι και εγώ Πλάτωνα. Είσαι ένα από τα μέλη που συμπαθώ ιδιαίτερα. Θα συμφωνήσω μαζί σου 100% όσον αφορά το πρώτο σου μήνυμα στο τόπικ αυτό. Στο μοναδικό ίσος σημείο που δεν συγκλίνουν η απόψεις μας είναι στο ότι όποιος θέλει συμμετέχει στα χαλαρά θέματα και όποιος θέλει στα σοβαρά. Μόνο που από αμέλεια αυτή η χαλαρότητα εξαπλώνεται και στα.δεν θα έλεγα σοβαρά θέματα, θα τα αποκαλούσα ‘τα σχετικά με την θεματολογία του Εσωτερικά’. Έκανες λόγο για ‘βαλβίδες ασφαλείας’ και πολύ σωστά έπραξες. Μα το θέμα είναι ότι θα πρέπει να μάθουμε ελέγχουμε αυτές της ‘βαλβίδες’. Είναι σαν το φράγμα της λίμνης. Εάν δεν το κατασκευάσεις σωστά η εάν δεν το συντηρήσεις, θα σπάσει και ίσος το νερό να προκαλέσει μεγάλες ζημιές.
Φίλε AVATARgr, Συμφωνώ όσον αφορά την πρότασή σου, μα μόνο στο ένα σκέλος αυτής. Δηλαδή να διαβάσουμε και να μελετήσουμε τα μηνύματα των φόρουμ, φυσικά όχι όλα γιατί θα ήταν ακατόρθωτο. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος, μου ακούγεται ‘κάπως’ υπερβολικό, το να μην γράψουμε για μια δυο μέρες, δεν νομίζω ότι θα είναι λύση. Ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο θα βοηθήσει.
Θα επανέλθω.

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 16/05/2003 14:14:43
Αν βλέπεις τον Πλάτωνα να παίζει….είναι γιατί βλέπει / καθρεπτίζει καταστάσεις….και πολύ λίγο γιατί οι καταστάσεις.. τον διασκεδάζουν…
Καθρέπτες/ανθρωποι που δεν καθρεπτίζουν/βλεπουν μέσα... τον εαυτό τους…πάνε όπου φυσάει ο Άνεμος….
Πρέπει να έχεις μεγάλη αγάπη και κατανόηση, ώστε να βοηθησεις να δουν... οι ίδιοι / ες.
Έτσι ήταν από πάντα…
- Παρατηρειται τελευταια μια χαλαρωση και καποιοι σιγουρα εκτροχιαζονται.Υπαρχουν σιγουρα μεθοδοι συνετισμου.
- Ο "εξοστρακισμος", μια διαδικασια προασπισης της υγιους συνεχισης της λειτουργιας, ειναι μια λυση, οχι ομως η πλεον ενδεδειγμενη κατ'εμε.
- Το να θεωρηθουν καποιοι "φαντασματα" η ατομα που "δεν φαινονται", ειναι ενας τροπος συνετισμου, αλλα πολυ ευκολα μορει να οδηγησει σε "κλειστες λεσχες" συνομιλητων, νομιζω οτι ουτε και αυτο το θελουμε.
- Καποτε τον Διογενη, καποιος αγενης νεαρος τον κλωτσησε. Αυτος δεν αντεδρασε και στην απορια του περιγυρου του πως το ανεχεται, απαντησε." Καλα αμα σας κλωτσησει εσας ο γαϊδαρος σας τι θα κανατε;"
- Θεωρω οτι μια λυση θα ηταν η πιο ενεργη παρεμβαση των συντονιστων ,παιζοντας βεβαια εναν αχαρο ρολο, αλλα αναγκαιο,με κινδυνο φυσικα να εισπρατουν τα πλεον αρνητικα σχολια, γεγονος που απ'οτι βλεπω το εχουν υποστει πολλακις ο Κελσος και ο AVATARGR.
- Ας επιμεινουμε ομως λιγο ακομα στην αυτοοργανωση και στην αυτοθεσπιση -με καταλυτικη παρεμβαση παντα των συντονιστων- και θελω να πιστευω οτι θα καταφερουμε να πετυχουμε να εχουμε εναν πολυ ποιοτικο χωρο, δυνατοτητα που αποδεικνυεται απο αρκετα topics, τα οποια στεκονται σε πολυ υψηλη ποιοτικα θεση.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ....
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΚΑΤ'ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΝ...
ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ...ΘΑ ΑΜΒΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ....
ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ....
ΦΙΛΕ ΚΕΛΣΟ...ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚ...ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,ΚΡΙΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΑ ΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ....
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΟΠΙΚ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ...
ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΒΡΙΣΤΕΙΤΕ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ...ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
ΓΡΑΦΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ....ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΞΟΝΑ...ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΝΤΑΣ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΓΗ...
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
Σιγά σιγά...απορροφήθηκα και εγώ μέσα σ'ολα αυτά τα ενδιαφέροντα, περάσανε οι μήνες ....εσπασε ο πάγος !!!!!και παραγνωριστηκαμε !!!!Οχι οτι ειναι κακό, ειναι οπως και στις σχέσεις οι γυναίκες οταν βρούν γκόμενο, στην αρχή δεν εμφανίζονται μπροστά του ...αν δεν εχουν βάλει ενα κιλό make up και μασκαρα ......ε οταν περάσουν μερικοί μήνες...κόβονται αυτά......δεν μιλάμε οταν περάσουν χρόνια ...τότε αρχίζουν τα μπικουτί !!!!
Εγώ προσωπικά συμμετέχω σαυτά που με ενδιαφέρουν ...και δεν με ενοχλεί καθόλου ..αν μερικοί εδώ μέσα ..το εχουν κάνει καφενείο ...
αλλωστε χρειάζετε και λίγο χαλάρωση !!!
Αυτό που μετραέι ειναι το ενδιαφέρων του κόσμου για το παραφυσικό που πολλαπλασιάζετε ....
Αλλωστε ειναι τ'οσο απλό ////ενα σφφφφφφφφφφφ με οβερλαιτ !!!!!
(θυμάστε ![]()
)
Ειναι ενα απλό πάτημα με το ποντίκι στο σωστό σημείο !!!!!! οπως λέει και ο φρούτος μας !!!!!
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
Ήθελα να μιλήσω , μα προπάντων να ακούσω , αναζητούσα και αναζητώ , έθετα πάντα τα πιστεύω μου σε αμφισβήτηση και αναθεώρηση γιατί επιζητούσα την εξέλιξη .
Όποτε προσπαθούσα να ψελλίσω της ταπεινές μου απόψεις για να τεθεί ένα θέμα συζήτησης με εσωτερικές αναζητήσεις ή θα αντιμετώπιζα αδιαφορία ή θα έβρισκα μπροστά μου κάποιον/α που με στόμφο θα μου έλεγε «κάτσε να σου πω ΕΓΩ» .
Χαμογέλασα όταν ζήτησα κάποια απόδειξη των λεγομένων και αυτοί δεν είχαν να δώσουν , αηδίασα όταν προέβαλαν τη «γνώση τους» για να πουλήσουν μούρη στην όμορφη ξανθιά , κλείστηκα στις σκέψεις μου και στην προσωπική μου έρευνα όταν διαπίστωσα την φαιδρότητα .
Μια μέρα είδα ένα θέμα μεταφυσικής στην πρώτη σελίδα ενός αγαπημένου μου Portal .
Γούρλωσα τα μάτια !
Διάβασα το θέμα και στο τέλος έγραφε ….. πηγή : www.esoterica.gr
Όταν μπήκα εδώ μέσα νόμιζα πως μπήκα στον παράδεισο των αναζητήσεων μου .
Ναι οι άνθρωποι που έχουν και γνώσεις και ανησυχίες υπάρχουν και είναι εδώ .
Θέματα εμπεριστατωμένα , γραπτά κατανοητά , λόγος με Φως .
Μπήκα στα Forums να ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ , μίλησα όπου είχα να προσφέρω κάτι ( πάντα αδογμάτιστα ) , βρήκα πολλά , γνώρισα και από κοντά κάποιους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ανθρώπους .
Αλλά …….. ξαφνικά τα «καλά» θέματα χάθηκαν , οι παντογνώστες δογματικοί εμφανίστηκαν κραυγάζωντες , κάθε απαίδευτος και λογής λογής γνώστης είχε άποψη επί παντός επιστητού , ξαφνικά μου κρέμασαν και ταμπέλα επειδή είχα το θάρρος να διατυπώσω εμπεριστατωμένα την άποψη μου .
Άνοιξαν θέματα με γνώμονα το γιατί έπεσε η κατσαρόλα από το ράφι ή αν το γιουβέτσι είναι κακό αντίγραφο από το κοκορέτσι , βροχή οι απαντήσεις του τύπου «κάπου άκουσα» , «μου είπανε αλλά δε μπορώ να σας πω ποιος» , «μα σας λέω είναι καρασίγουρο ότι ο Άδης ήταν γκόμενος της Ζήνας διότι το έδειξε και στο STAR» κλπ.
Χαμογέλασα και είπα να αφήσω το χρόνο να κυλήσει , σκέφτηκα ότι μπόρα είναι και θα περάσει , είχα φάει αρκετά και έτσι το έριξα στο τυρί και στο αχλάδι για να χαλαρώσω .
Μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ όλους για όσα μου δώσατε , ευχαριστώ και εσάς που μου βάλατε ταμπέλα , απλά το «φαγητό» που είναι στο «τραπέζι» δε το τρώω και έτσι θα κάνω «δίαιτα» .
Θα «τσιμπολογήσω» μόνο όταν έχω κάτι να πω από εδώ και πέρα .
ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ ευχαριστώ για τι δυνατότητα που μου έδωσες να πω τα παραπάνω να είσαι πάντα καλά .
Θα σας διαβάζω .
Υ.Γ. Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου από λάθη απλά θέλω να μείνει μέσα μου αναλλοίωτο το esoterica και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω .
O αναζητών
Apostolos
Παρόλα αυτά φίλε μου ο χώρος αυτός όπως άλλωστε και όλοι οι χώροι συν-άθροισης ανθρώπων, αποτελεί τον καθρέπτη της κοινωνίας.
Όσο μεγαλύτερο το δείγμα τόσο αντιπροσωπευτικότερο...
Το εσωτερικά όμως δεν είναι ένα "κλειστό" club, Αν και θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να υπάρχει η επισήμανση κατά την είσοδο ΗΛΙΚΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 21...
Συμφωνώ παρολαυτά με τον Ράμογλου αναπολώ τις παλιές καλές συζητήσεις, που τόσο με βοήθησαν...
Κάτι τελευταίο φίλε Εχέμβοτε, κάτι που είπε ο Οδυσσέας Ελύτης
"Το κενό υπάρχει όσο ΔΕΝ πέφτεις μέσα του..."

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Έχουν ήδη αναφερθεί τα περισσότερα που θα μπορούσα να πώ για το θέμα πολλούς οπότε δεν θα τα επαναλάβω.
Θέλω μόνο να σχολιάσω την πρόταση του Πλωτίνου για την
quote:
επισήμανση κατά την είσοδο ΗΛΙΚΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 21
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά δεν υπάρχουν μέτρα και σταθμά για την ωριμότητα ενός ανθρώπου... άλλος είναι ώριμος στην ηλικία των 16 ενω άλλος φτάνει τα 30 και ακόμα.
Έστω ότι μπαίνει η επισήμανση νομίζεις φίλε μου θα βοηθήσει;
Εγώ νομίζω ότι πέραν από αυτούς από εμάς που θα την αγνοήσουμε από ενδιαφέρον πολλοί άλλοι θα την αγνοήσουν από πείσμα. Το απαγορευμένο έχει ακατανίκητη έλξη όταν είσαι μικρός. (γιατί σαν απαγόρευση θα το εκλάβουν πολλοί)
Επίσης θα ήταν άδικο να αποκλειστεί κάποιος που έχει διψα για να μάθει ή να νιώθει σαν κλέφτης και "παράνομος" λόγω μιας προτασούλας που προσωπικά πιστεύω δεν θα αλλάξει τίποτα για το καλύτερο.

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ...ΜΙΛΑ

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 16 ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ,ΝΑ ΜΑΘΕΙ,ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΟΥ...
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ,ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ....
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΤΕΡΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΔΙΑΛΥΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ...
ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ..ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑΜΠΕΛΑΣ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ....
Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ...ΕΧΕΙ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ...
ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΟΞΕΝΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ...
ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΜΑΙ 19 ΧΡΟΝΩΝ...ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ;
ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;;ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗ;;;
ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ...
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!