ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γιατί είμαι Άθεος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Γιατί είμαι Άθεος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
beyondΜέλος
12/08/2003, 08:42:24
ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ,ΚΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΨΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΦΑΡΣΕΡ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΡΣΕΡ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΙΧΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ" ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ.

oneiric1Μέλος
12/08/2003, 14:12:57
Καλησπέρα φίλοι μου.

Παραθέτω το παρακάτω άρθρο που βρήκα δημοσιευμένο σήμερα κάπου στο διαδίκτυο (δεν θυμάμαι που). Με ενδιαφέρει και μένα το θέμα αν και δεν έχω καμία πληροφόρηση για το τι συμβαίνει.

Μια νέα θεωρία - ερμηνεία για τον σχηματισμό των crop circles έρχεται στο προσκήνιο, μετά από ένα περιστατικό στις 4 Ιουλίου κοντά στην πόλη Mayville στην πολιτεία του Wisconsin των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η θεωρία αυτή διαμορφώθηκε ύστερα από την δημοσιοποίηση ενός περιστατικού που έζησε κατά την διάρκεια μια πρωινής σφοδρής θύελλας που έπληξε την περιοχή και τα κτήματά του ο αγροκτήμονας Athrour Rantala. Ο Rantala υποστήριξε ότι είδε έκπληκτος να σχηματίζονται μπροστά στα μάτια του οι εντυπωσιακοί κύκλοι και τα απίστευτης γεωμετρίας σχήματα, τα γνωστά crop circles. Όπως περιέγραψε είδε την διαμόρφωση αυτών των σχημάτων μέσα στην θύελλα με την ταυτόχρονη παρουσία ενός μικρού ανεμοστρόβιλου πάνω από τα κτήματα με τα σιτηρά. Όπως είπε ο ανεμοστρόβιλος αλλά και κάποιες άλλες δυνάμεις, πιθανότατα φυσικές δυνάμεις που δεν ήταν αντιληπτές, " ζωγράφισαν " στα κτήματά του.
Με την δημοσιοποίηση του περιστατικού και με την πιστοποίηση της ύπαρξης των σχημάτων, πολλοί επιστήμονες και ερευνητές αυτών των φαινομένων άρχισαν να ασχολούνται με αυτό, και να εξετάζουν την διαμόρφωσης των crop circles μέσα από τα νέα δεδομένα που έδινε η παρουσία του ανεμοστρόβιλου την στιγμή του σχηματισμού τους. ( Την ίδια στιγμή και εκατοντάδες πολίτες από όλη την χώρα αναζητούσαν τηλεφωνικά τον Rantala προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με το περιστατικό ).
Ιδιαίτερα με το περιστατικό ασχολήθηκαν αναλυτές των καιρικών φαινομένων και βιολόγοι του πανεπιστημίου του Wisconsin. ενώ εμπειρογνώμονες και ερευνητές που μετέβησαν στα κτήματα αυτά προέβησαν σε λεπτομερή έλεγχο και συγκέντρωση στοιχείων, μελέτησαν τις κλίσεις και το με μεγάλη ακρίβεια μυστηριώδες πάτημα των σιτηρών, ενώ ταυτόχρονα προχώρησαν στην συλλογή φυτών σιταριού τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό των σχηματισμένων κύκλων. Ένα κλιμάκιο επιστημόνων με επικεφαλής τους καθηγητές Clair και Madison έστειλαν τα δείγματα που συνέλεξαν στο Πανεπιστήμιο της Μινεσσότα για εκτενέστερη ανάλυση.
Ο Rantala θεωρείται ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που είχαν την τύχη να βρεθούν την στιγμή που σε κάποιο σημείο σχηματίζoνταν crop circles, και η αναφορά του που θεωρείται απόλυτα αξιόπιστη, ενδέχεται να ανοίξει νέα πεδία έρευνας στην προσπάθεια της ερμηνείας του μυστηριώδους αυτού φαινομένου.

* Irene *
~ Love is the only truth ~

CthulhuΝέο Μέλος
13/08/2003, 04:27:26
Μηπως αφησαν οι 'Ε' το μηνυμα τους?

http://www.cropcircleconnector.com/gallery/gallery8.html

Εδω ομως οι εξωγηινοι τι θελουν να πουν?

http://www.cropcircleconnector.com/gallery/gallery15.html

Να'στε καλα.

CthulhuΝέο Μέλος
13/08/2003, 04:34:09
.......και να μη το ξεχασω.

...........βημα-βημα οδηγος για να κανετε και εσεις το δικο σας αγρογλυφικο.

http://www.amtsgym-sdbg.dk/as/crop/ufofake.HTM

19/08/2003, 00:37:53
Μήπως δεν είναι έργο ούτε ανθρώπων ούτε και εξωγήϊνων?

Μήπως η Φύση (Γαία) προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας?
Είναι ευρύτατα διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια η θεωρία που θέλει τη Γη μας ζωντανό οργανισμό...

"Τάδε έφη Avallon"
ologhotosΝέο Μέλος
28/11/2003, 14:51:53
ego ayto poy 8elo na se rotiso einai an jeris kamia selida poy na milai gia tin dimioyrgia toy kosmoy. kaipos topo8etoynte i xristiani kai tin gnomi poy exoyn i epistimoes.a kai ean mporis na me dieykolinis ma8enontas me na xrisimopio ayti tin selida sosta eyxaristo

-

28/11/2003, 23:16:20
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣ

Φιλη Ελενα για την ταινια θα σου πω οτι για εμενα ηταν η χειροτερη ταινια που εχω δει και στεναχωρηθηκα που επαιζε και ο Μελ Γκιπσον μεσα,τεσπα,τωρα για τα signs,απο ενα προσφατο ντοκυμαντερ που ειδα υπαρχουν τα φαλσα που τα κανουν καποιοι ηλιθιοι,για εμενα,και καποια που ειναι πολυ δυσκολο να τα κανει ο ανθρωπος και οχι ειναι δυσκολο το σχημα τους,απλα τα χορτα ετσι οπως ειναι πεσμενα σαν πατημενα θα ελεγε καποιος,κοντα στην ριζα τους δημιουργουν γωνια 90 μοιρων χωρις να σπανε,και αυτο λενε οτι ειναι δυνατο να συμβει μονο εαν δεχοντουσαν μεγαλη θερμοκρασια αλλα χωρις να καψει τα χορτα!Τωρα εαν υπαρχουν τυπαδες που το εχουν κανει παιχνιδι και εχουν βρει τον τροπο να κοροιδευουν τον λαο ειναι αξιοι της μοιρας τους!

CyLightΜέλος
29/11/2003, 00:46:46
απ'οτι διαβασα αυτα τα σχηματα τα εκαναν καποιοι "μαθηματικοι φαρσερ", τωρα αν αυτο ειναι η αληθεια ή απλως μια προσπαθεια να "καλυψουν" ακομα μια φορα κατι που δεν θελουν να εξηγησουν ειναι αλλη ιστορια...

Δεν πειράζει άγνωστε φίλε, τι και αν έχουμε το ίδιο ονοματεπώνυμο και σε παρεξήγησαν όπως λες?
Το e-mail μου το άλλαξα, έβαλα και υπογραφή να το βλέπουν. Το όνομα μου δυστυχώς(!!!) δεν γίνετε να το αλλάξω.

NeosΜέλος
29/11/2003, 12:27:51
λοιπον, οσοι εχουν νοβα και ντισκοβερυ ειδαν και καταλαβαν...
στο ντοκυμαντερ αφου σου προξενησε με μεταφυσικους ορους την περιεργεια στο τελος σου πετα ενα τουβλο στο κεφαλι και καταλαβαινεις.

Ομαδες λοιπον ατομων με μετρα και σανιδες δεμενες στα παπουτσια τους διημηουργουν τα σχηματα αυτά.

εδειξε επάκριβως τον τροπο που γινονται μπροστα στην καμερα και το αποτελεσμα ηταν οντως φανατστικό.

πρωτα σχεδιαζουν σε χαρτι το σχημα και μετα με κλιμακα πολαπλασιαζουν το μεγεθος σε βηματα...

αλλοι επισης χρησιμοποιουσαν και φλογιστρα (map gas αυτα που χρησιμοποιουν οι υδραυλικοι) για να αφησουν και το εφφε του καμμενου εδαφους...
εμενα παντως το ντοκυμαντερ με διαφωτισε.

29/11/2003, 12:49:08
Έχω δει το συγκεκριμένο ντοκυμαντέρ και ήταν όντως διαφωτιστικό...Σου φυλάει το καλύτερο για το τέλος...

Όμως, δεν θυμάμαι καλά...Οι τύποι αυτοί παραδέχονται την "ενοχή" τους για όλα τα crop circles; Φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι που επιδίδονται στο ίδιο "άθλημα" έτσι; Όμως αν θυμάμαι καλά το ντοκυματέρ αφήνει κι ένα "παραθυράκι" ότι "κάτι περιέργο" μπορεί να συμβαίνει τελικά...

NeosΜέλος
29/11/2003, 12:57:05
σε σχεση με την Ιστορία που χανετε στα χρονια, ο Μύθος ποτέ ΔΕΝ πεθαινει...

29/11/2003, 19:05:21
Φιλε Νεος το εχω δει και εγω το σχετικο ντοκυμαντερ αλλα οπως ειπα και παραπανω σε μερικα απο αυτα τα περιεργα σχηματα βρεθηκαν χορτα στα οποια η ριζα τους κανει γωνια 90 μοιρων και αυτο αποκλειεται να γινει απο "σανιδα" και ουτε με γκαζι γιατι θα το εκαιγε τελειως!

alf_nikaiaΝέο Μέλος
30/11/2003, 20:35:24
Υπάρχει και σχετικό τραγούδι για τα Corn Circles από τους Watetboys

Corn circles
Appearing all over the land
Corn circles
Appearing all over the land
Nobody knows where they come from
Nobody understands

Corn circles
Mysterious symbols in the fields
Corn circles
Mysterious symbols in the fields
No one knows - are they phony
Or maybe are they real?

Corn circles!
Corn circles!

Corn circles
Is somebody playing a trick?
Corn circles
Pixies, witches, hoaxers
Take your pick
Throw a few theories out there
See what sticks!

Corn circles!
Corn circles!

Corn circles
Patterns in the gold
Corn circles
Pretty patterns in the gold
Like something out of the future
Or something very old

Corn circles!
Corn circles!

"Είχαμε φτιάξει ένα αμάξι με καρυδότσουφλο
μια κουβαρίστρα βάλαμε για ρόδες
ζέψαμε δυο μερμύγκια και φορτώσαμε τριφύλλι
σε κανένα μην πεις που πηγαίνουμε"

scullyΜέλος
02/12/2003, 12:07:53
quote:
Το μυστηριο ειναι οτι δημιουργουνται μεσα σε μια βραδια και χωρις καποιος να καταλαβει κατι.

Αυτο το ειχα ακουσει και εγω σε ενα ντοκιμαντερ!

quote:
Φυσικα δεν ειναι δουλεια εξωγηινων

Αν καταλαβα καλα το αποκλειεις?

quote:
Στις περιοχες που εμφανιζονται παντως παρατηρηται αυξημενη ηλεκτρομαγνητικη ενεργεια ισως αυτη δημιουργει τα παραξενα σχηματα σε μια νυχτα .

Η ηλεκτρομαγνητικη ενεργεια δημιουργει τα σχηματα?!?!?!

quote:
Η ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΨΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΦΑΡΣΕΡ.

Το οτι δεν ειναι δημιουργιες ανθρωπων το εχουν επιβεβαιωσει και οι επιστημονες (οι ειδικοι που τα εξεταζουν.

quote:
Μήπως δεν είναι έργο ούτε ανθρώπων ούτε και εξωγήϊνων?

Μήπως η Φύση (Γαία) προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας?
Είναι ευρύτατα διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια η θεωρία που θέλει τη Γη μας ζωντανό οργανισμό...

Αν ειναι κατασκευασματα της φυσης, θα επρεπε να εξηγουνται...

α! και μια ερωτηση, οποιος ξερει ας απαντησει.
Απ'οτι ξερω οι σχηματισμοι εμφανιζονται σε συγκεκριμενες περιοχες. Καλα δεν σκεφτηκε κανεις να βαλει μια καμερα ή να παρακολουθησει???
Αφου εμφανιζονται σε ενα βραδυ.
Θα μου πεις που να ξερουν ποτε, αλλα...

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

scullyΜέλος
05/12/2003, 10:27:06
Θα παω εγω να βαλω καμερα..!
Χμμμ...που ακριβως βρισκονται?????

George_13Μέλος
05/12/2003, 11:42:43
quote:
α! και μια ερωτηση, οποιος ξερει ας απαντησει.
Απ'οτι ξερω οι σχηματισμοι εμφανιζονται σε συγκεκριμενες περιοχες. Καλα δεν σκεφτηκε κανεις να βαλει μια καμερα ή να παρακολουθησει???
Αφου εμφανιζονται σε ενα βραδυ.
Θα μου πεις που να ξερουν ποτε, αλλα...

Σε ενα ντοκιματερ ειχε δειξει ενα βιντεο που τραβηχτηκε κατα την δημιουργεια ενος τετοιου σχηματος.Χαρακτιριστικα να σου πω οτι εδειχνε 3-4 φωτεινες σφαιρες που πεταξαν(βασικα απλως περασαν) ακριβως απο πανω απο τα σπαρτα και μεσα σε 1 δευτερολεπτο εμφανιστικαν οι σχηματισμοι. Δεν θυμαμε σε ποιο ντοκιματερ, αλλα το εχω δει και στην ΝΕΤ αλλα και σε ξενα καναλια(Discovery).
Τωρα αν το βιντεο ειναι απατη δεν γνωριζω.Παντως δεν φανηκε για απατη.Ηταν πολυ φυσικο.Οποτε το εχουν κανει και αυτο.

WHO DARES... WINS!

scullyΜέλος
06/12/2003, 09:55:59
quote:
Σε ενα ντοκιματερ ειχε δειξει ενα βιντεο που τραβηχτηκε κατα την δημιουργεια ενος τετοιου σχηματος.Χαρακτιριστικα να σου πω οτι εδειχνε 3-4 φωτεινες σφαιρες που πεταξαν(βασικα απλως περασαν) ακριβως απο πανω απο τα σπαρτα και μεσα σε 1 δευτερολεπτο εμφανιστικαν οι σχηματισμοι. Δεν θυμαμε σε ποιο ντοκιματερ, αλλα το εχω δει και στην ΝΕΤ αλλα και σε ξενα καναλια(Discovery).
Τωρα αν το βιντεο ειναι απατη δεν γνωριζω.Παντως δεν φανηκε για απατη.Ηταν πολυ φυσικο.Οποτε το εχουν κανει και αυτο.

Φιλε με αφησες αφωνη!!!!!!
Μα καλα, αυτο (σε περιπτωση που ειναι αληθινο) ειναι γεγονος!
Πως δεν το ξερω εγω?
Πως το αφησαν τα ΜΜΕ ετσι???????
Ειναι δυνατον?
......................

Astral_Μέλος
06/12/2003, 10:47:41
Ο φίλος Cthulhu σας έδωσε αρκετές σελίδες που το διαψεύδουν, αυτά τα σχήματα δεν τα φτιάχνουν οι εξωγήινοι, αν και δεν μπορώ να το ξέρω. Πάντος τα περισσότερα έχουν ερευνηθεί και σε αρκετά οι ιδιοκτήτες των κτημάτων είχαν παραδεχθεί ότι είχαν προσλάβει, ναι καλά ακούτε, κάποια άτομα που τα έφτιαξαν. Υπάρχουν ακόμα και ομάδες που τα φτιάχνουν κατά παραγγελία. Όλα για τουριστικούς λόγους.

Edited by - Astral_ on 06/12/2003 10:50:05

scullyΜέλος
06/12/2003, 10:57:17
quote:
Πάντος τα περισσότερα έχουν ερευνηθεί και σε αρκετά οι ιδιοκτήτες των κτημάτων είχαν παραδεχθεί ότι είχαν προσλάβει, ναι καλά ακούτε, κάποια άτομα που τα έφτιαξαν. Υπάρχουν ακόμα και ομάδες που τα φτιάχνουν κατά παραγγελία. Όλα για τουριστικούς λόγους.

Δεν αποκλειεται!
Αλλα ας μην γενικευουμε!

Edited by - scully on 06/12/2003 11:59:28

Astral_Μέλος
06/12/2003, 11:40:00
Έτσι έτσι
η κάπως έτσι

Μπωρεί και έτσι η έτσι

λες;

Αυτό είναι ???

Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί, κάτι βλέπω πάντος