ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γιατί είμαι Άθεος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Γιατί είμαι Άθεος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
04/03/2014, 21:57:16
quote:
ΑΜΕΙΝΙΑΣ
Όμως δεν είναι παράνομη..Γενικώς.

πολύ μου άρεσε αυτό!

quote:
ΑΜΕΙΝΙΑΣ
Το να την κατονομάζεις είναι αντικανονικό.

και αυτό είναι, όλα τα...λεφτά!

Σοκαρίσθηκα!!Πολύ σκληρή γλώσσα βρε ΑΜΕΙΝΙΑ.
Δεν φοβάσαι "συνέπειες"?

Θα σε κακοχαρακτηρίσουν κι εσένα, στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης.Κουλτούρα παιδί μου, κουλτούρα δεν έχεις?
Δεν λέμε στον βλάκα, ότι είναι βλάκας.Τον αφήνουμε να το καταλάβει μόνος του.
40.000 χρόνια τώρα, ακόμη προσπαθεί!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

maria3Μέλος
04/03/2014, 22:02:18
quote:

Πλάκα είχε.
Καλά βρε maria3 έκατσες και χάλασες φαια ουσια συνομιλώντας με την λαίδη babaloo, που ΤΥΧΑΙΑ κατανοουσε ελληνικα, αλλα δεν μπορουσε να γραψει ελληνικα και ΤΥΧΑΙΑ ανεφερε "it's all about mirroring" και αμεσως αμεσως σου επιασε ψιλή κουβέντα για Αννουνακιδες και ουφια?
Γκουχ.

Θρήνος.

Σοφία μου εξηγεί παρακάτω στο κείμενο που παραθέτω πως καταλάβαινε Ελληνικά.

quote:

Sesostris I apologize. Because it had the option of translating the text into English at the top right hand corner of the screen I thought it was ok :) Because my Greek is not good enough to communicate in Greek I will leave. Thank you for having me :)

Η συγκεκριμένη “κυρία” αντιπροσώπευε κάτι και το κατάλαβα, ήταν από το ίδιο σάιτ με τον Dragon Path οπότε κατάλαβες το τι εννοούσε και ότι το παιχνίδι mirroring ήταν για εμένα.

Σοφία_Μέλος
04/03/2014, 22:13:05
Έρμαια των βεβιασμένων επιλογών μας...

Καλό βράδυ.

04/03/2014, 22:50:57
quote:
Πύρινος
Φυσικά και αυτο θα κάνουμε όταν θα υπάρξει υπόδειξη της διαχείρισης για το θέμα,

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη υπόδειξη από την διαχείριση για να υπενθυμίζει κάθε φορά τους κανονισμούς του esoterica.
quote:
Πύρινος
κατ'εξαίρεση συμβαίνει απ' όσο ξέρω να αναγράφονται μηνύματα στα αγγλικά (ειτε ως γλωσσα ειτε ως αλφάβητος).

Σωστά. Όμως όπως έχει επισημάνει και στο παρελθόν η amalia, όποιος εξ' ανάγκης προκειμένου να τεκμηριώση τις απόψεις του παραθέτει ξενόγλωσσα κείμενα, υποχρεούται να παραθέση και την μετάφρασή τους στα ελληνικά. Πράγμα που σπάνια εφαρμόζεται.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα Αγγλικά κείμενα, όμως υπάρχουν μέλη τα οποία δεν γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα και αισθάνονται άσχημα δεδομένου ότι και η μετάφραση πολλές φορές δεν αποδίδει την ακριβή σημασία της λέξεως. Για παράδειγμα πες μου πως θα αισθανόσουν εσύ, όπως και τα περισσότερα μέλη του forum, αν εγώ κάποια στιγμή αντάλλασσα απόψεις με κάποιο άλλο μέλος στα αραβικά τα οποία κατέχω εξ' ίσου καλά.

*

04/03/2014, 22:51:25
quote:
Αφέσου φίλε μου..,άσε την βλακεία καταλάβει το χώρο γύρω σου...

Ναι ....ναι ....ναι !!!!!!!!!!!

Απλα χαλαρωσε !!!!!!

quote:
Δεν λέμε στον βλάκα, ότι είναι βλάκας.Τον αφήνουμε να το καταλάβει μόνος του.
40.000 χρόνια τώρα, ακόμη προσπαθεί!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Δωσεεεεεεε!!!!!!

Edited by - xristosxatz on 04/03/2014 22:53:24

04/03/2014, 23:07:27
quote:
panpam
Δεν έχεις εντελώς άδικο - αλλά παρεκτός κι αν είσαι συντονιστής ή και-γω-δεν-ξερω-τις του φόρουμ δεν ταιριάζει το εξουσιαστικό ύφος που χρησιμοποιείς. Αν έχουν παράπονο οι συντονιστές μπορούνε να το πούνε μόνοι τους.

Δεν χρειάζεται να έχη κάποιος εξουσία για να υπενθυμίση , όχι να επιβάλλη, τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από τον κανονισμό. Ελπίζω ότι τόσο από την απάντηση του AitheroVamon προς εσένα, όσο και από την δική μου προς τον Πύρινο, να μπόρεσες να αντιληφθής τα αυτονόητα.

*

05/03/2014, 00:16:49
xristosxatz,

quote:
Αφέσου φίλε μου..,άσε την βλακεία καταλάβει το χώρο γύρω σου...

Ναι ....ναι ....ναι !!!!!!!!!!!

Για σένα δουλεύω.Το βλέπεις.Στο δείχνει και η μύγα.
Αλλά μη δείχνεις τόσο πολύ ότι απολαμβάνεις τον άπλετο χώρο που συζητάμε.
Απλά εκμεταλεύσου τα αφορολόγητα τετραγωνικά.

Sesostris,

quote:
Ελπίζω ότι τόσο από την απάντηση του AitheroVamon προς εσένα, όσο και από την δική μου προς τον Πύρινο, να μπόρεσες να αντιληφθής τα αυτονόητα.

Τα αυτονόητα δεν χρειάζονται επεξηγήσεις.
Ετυμολογικά και μόνο,προκύπτει αυτό.(Και φυσικά το ξέρεις. )
Όσο για την ελπίδα σου... Ως γνωστό πεθαίνει τελευταία.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

05/03/2014, 00:20:39
quote:
Για σένα δουλεύω.Το βλέπεις.Στο δείχνει και η μύγα.
Αλλά μη δείχνεις τόσο πολύ ότι απολαμβάνεις τον άπλετο χώρο που συζητάμε.
Απλά εκμεταλεύσου τα αφορολόγητα τετραγωνικά.

Κανεις που κανεις ενα καλο .....καντο ολοκληρο ντε !!

05/03/2014, 00:22:34
quote:
Sesostris
Ελπίζω ότι τόσο από την απάντηση του AitheroVamon προς εσένα, όσο και από την δική μου προς τον Πύρινο, να μπόρεσες να αντιληφθής τα αυτονόητα.

Sesostris, πες μου μπέσα.
Το ελπίζεις πραγματικά αυτό?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

05/03/2014, 00:27:21
xristosxatz

Στο έχω ξαναπεί.
Ζηλεύεις την δόξα του panpam, παραβαίνοντας την εντολή,<< ουκ επιθυμήσεις, όσα τω πλησίω σου...>>!

Πάντως δεν πρόκειται να τον φθάσεις.Δεν το έχεις, πως το λένε?
Δεν είναι έμφυτο.
Πάντως ομολογώ, ότι κάνεις μεγάλη προσπάθεια.

Καλή επιτυχία.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

elena22Νέο Μέλος
07/08/2003, 21:41:43
Δεν ξέρω αν έχετε δει το SIGNS με τον Mel Gipson. Τα σημάδια που μας δείχνουν που έχουν σχηματιστεί στα χωράφια έχουν βρεθεί στα αλήθεια. (από οτι έβλεπα σε ένα ντοκυματέρ). Τι λέτε να σημαίνουν? Λέτε να είναι πράγματι από εξωγηινους που προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα είδος χάρτη?

wiccaΜέλος
07/08/2003, 21:48:10
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1181

Πέθανε μια άλλη μέρα
FlawlessΜέλος
07/08/2003, 22:31:37
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ?
ΕΕεε ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ!!
ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΕ ΗΜΜΜΜΜΜ
ΙMAGINE
ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ
ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΩΡΕΣΕΙ Η
ΣΕΛΙΔΑ(ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΡΑΨΕ ΤΑ ΟΛΑ [ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΩ])

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ!

quote:

ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ?

‘’Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ’’

FlawlessΜέλος
07/08/2003, 22:35:48
ΩωΩωχΧΧχχχχ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ(ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ)
ΜΙΣΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ

ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΛΕΝΑ!
ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ
ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙ
ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ?
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ .
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΑΝΤΑ(ΕΧΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ

quote:

ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ?

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ!

‘’Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ’’

CthulhuΝέο Μέλος
08/08/2003, 02:11:23
Γεια σε ολους. Σηνεχιστε την καλη δουλεια στο Forum.

Τα 'SIGNS' ονομαζονται αγρογλυφικα. Αρχισαν να εμφανιζονται απο τις αρχες της δεκαετιας του '80, κανεις δε ξερει γιατι τα δημιουργουν και ποιοι τα κανουν. Το μυστιριο ειναι οτι δημιουργουντε μεσα σε μια βραδια και χωρις καποιος να καταλαβει κατι. Σε καποιες περιπτωσεις εμφανιστικαν σε πολυσηχναστες περιοχες προσθετοντας στο μυστιριο.
Εχουν μεγαλες διαστασεις και συχνα αποτελουντε απο περειπλοκους σχηματισμους.
Φυσικα δεν ειναι δουλεια εξωγηινων, αλλα καποιο καλοστημενο σχεδιο καποιων να μπερδεψουν(?) τον κοσμο(?), ισως ,κανεις δε ξερει.

Βεβαια μεγαλυτερο μυστιριο αποτελουν καποιοι αρχαιοι σχηματισμοι οι οποιοι παρουσιαζουν ανθρωπους, ζωα κ.α. με διαμετρους δεκαδων χιλιομετρων και τα οποια διακρινοντε απο τον αερα, ή και το διαστημα.

Αυτα. Φιλικα....

Edited by - Cthulhu on 08/08/2003 02:14:03

elena22Νέο Μέλος
08/08/2003, 13:49:18
http://www.esoterica.gr/news/august_03/crpcrcle_windmill/crpcrcle_windmill.htm

kai ayto pws egine mesa se mia nyxta

KaFriLaΜέλος
10/08/2003, 16:30:07
Θελω να προσθεσω και γω κατι . Μην αποκλειετε εντελως το γεγονος να μην προερχονται τα αγρογλυφικα απο ανθρωπους . Στις περιοχες που εμφανιζονται παντως παρατηρηται αυξημενη ηλεκτρομαγνητικη ενεργεια ισως αυτη δημιουργει τα παραξενα σχηματα σε μια νυχτα . Βεβαια εγω πιστευω πως ισως ειναι κατι σαν οδηγιες (χαρτες) για τα ιπταμενα αντικειμενα . Οσο για την ταινια οι παραγωγοι του Ηοllywood χρυσωνουν το χαπι εννοωντας οτι ξερουν οτι τα θεματα με ufo πουλανε . Μην ξεχνατε την τεραστια επιτυχια που γνωρισε η ταινια Ε.Τ. ...

'Το μονο που ξερω ειναι πως δεν ξερω τιποτα'

beyondΜέλος
11/08/2003, 07:41:44
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΝΙΔΑ..ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ..

Neo24483Νέο Μέλος
11/08/2003, 13:58:28
quote:

Στις περιοχες που εμφανιζονται παντως παρατηρηται αυξημενη ηλεκτρομαγνητικη ενεργεια ισως αυτη δημιουργει τα παραξενα σχηματα σε μια νυχτα .

Μία παρέμβαση-παρατήρηση. Τι σημαίνει "ηλεκτρομαγνητική ενέργεια"; Πως μπορεί η ενέργεια να δημιουργεί σχήματα;
Δεν περιμένω απάντηση. Επειδή όμως πολύς κόσμος και κυριώς παιδιά διαβάζουν τα θέματα, είναι κρίμα ο καθένας μας να πετάει την "κοτσανοθεωρία" του θέλοντας να δείξει ότι κάτι ξέρει. Μπορεί το "quote" σου να είναι το "Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα", όμως δεν το τηρείς...

Στο θέμα μας τώρα. Βεβαίως και τα περισσότερα είναι απάτη. Από έρευνα που είχα κάνει στο Internet σχετικά με το θέμα, είχα βρει πως τα περισσότερα από αυτά τα σχήματα, ξεκίνησαν να εμφανίζονται σε μια περιοχή της Αγγλίας, κοντά στο Stonehedge. Όντως sto Στονεηεδγε έχουν παρατηρηθεί ανωμαλίες όσον αφορά το Μαγνητικο Πεδίο της Γης. Ίσως αυτό να εννοούσε η ή ο kaFrila.
Αυτό που με προβληματίζει ήταν όμως η παρατήρηση ενός μαθηματικού ερευνητή, ο οποίος σχολίαζε τη γεωμετρία των σχημάτων που εμφανίζονταν. "Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι απατεώνες να μας μπερδεύουν", είχε πει, "τότε θα καταλαβαίναμε τι θέλουν να μας πουν".
Το σίγουρο είναι πως αυτοί που το έκαναν (όποιοι και ό,τι κι αν είναι) έχουν απίστευτη φαντασία. Τα γεωμετρικά σχήματα που κάνουν, μας δίνουν τη βάση για τη διατύπωση γεωμετρικών θεωρημάτων.

"Και ουδέν ό,τι ουκ απώλετο..."

KaFriLaΜέλος
11/08/2003, 15:51:31
Αγαπητη\ε Neo24483 αυτο που ανεφερα για την ηλεκτρομαγνητικη ενεργεια σε αυτες τις περιοχες δεν ειναι κοτσανοθεωρια . Το εχει αναφερει σε ντοκιμαντερ στην νετ σχετικα με τα αγρογλυφικα και μαλιστα ο ερευνητης που ηταν κρατουσε ενα ξυλο στο χερι του και το ξυλο διεγραφε μια κυκλικη τροχια . Δεν εχω ασχοληθει αρκετα με τα ηλεκτρομαγνητικα πεδια της Γης και τις ανωμαλιες που παρουσιαζουν και δεν εχω αναγκη να πω κατι απλα και μονο για να το παιξω εξυπνος μαλλον εσυ θες κατι τετοιο εγω αυτο που ειδα στο ντοκιμαντερ το εγραψα δεν ειναι η αποψη μου , απλα ειναι ενα στοιχειο και αποψη πολλων ερευνητων που ασχολουντε με το θεμα

'Το μονο που ξερω ειναι πως δεν ξερω τιποτα'