- Γιατί είμαι Άθεος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:Ευτυχώς θα έχουμε τώρα εσένα να κάνουμε "εποικοδομητικές" συζητήσεις.
Υπάρχουν και οι δόλιοι "εγχώριοι" τύποι, όπως ο ανεκδιήγητος Πύρινος, ο πανίβλακας ο panpam, που απαντούν στην ίδια γλώσσα, διαιωνίζοντας την μαλακία, εις τον αιώνα τον άπαντα!
Τι χαρά
ΟΥΣΤ !!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:ΥΓ Έτσι κι αλλιώς ήδη σε πολλές συζητήσεις παρατίθενται μακροσκελή μερικές φορές κείμενα στα αγγλικά - και πλήθος λινκσ στα αγγλικά είναι λίγο υποκριτικό να μη λέει κανείς τίποτα για quote στα αγγλικά αλλά να υπάρχει πρόβλημα τώρα, ξαφνικά.quote:Δεν έχεις εντελώς άδικο - αλλά παρεκτός κι αν είσαι συντονιστής ή και-γω-δεν-ξερω-τις του φόρουμ δεν ταιριάζει το εξουσιαστικό ύφος που χρησιμοποιείς. Αν έχουν παράπονο οι συντονιστές μπορούνε να το πούνε μόνοι τους.
Προς τους αγγλοτραφείς συμμετέχοντες του forum.Το esoterica.gr είναι μια Ελληνική πύλη αναζήτησης και προβληματισμού, και ως εκ τούτου η επίσημη γλώσσα του είναι η ελληνική. Επομένως βάσει του κανονισμού τον οποίο αποδεχθήκατε κατά την εγγραφή σας, υποχρέωση όλων είναι η ανταλλαγή απόψεων να γίνεται στα ελληνικά και όχι στα αγγλικά ή άλλη γλώσσα. Αν λοιπόν δεν αρέσουν τα ελληνικά σαν γλώσσα σε ορισμένους συμμετέχοντες, δεν έχουν παρά να μεταφέρουν την ανταλλαγή απόψεων και τους προβληματισμούς τους, σε κάποια άλλη αγγλόφωνη ιστοσελίδα από τις πολλές που υπάρχουν στο διαδίκτυο.
...
Επί του θέματος και προς εκείνους που παίρνουν αποφάσεις στο φόρουμ θα ήθελα να προτείνω την δημιουργία κάποιου (μερικώς ίσως) αγγλόφωνου χώρου στην κατηγορία "γενικές" συζητήσεις πχ (ή και στα ειδικά φόρουμ). Είναι εύκολο να λυθεί το θέμα έτσι και φιλικό.
Έχουν δίκιο ορισμένοι να παραπονιούνται για τη γνώσσα αλλά ζούμε στον 21ο αιώνα - η ίδια η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε είναι εισαγόμενη και κυρίως αγγλόφωνη - και ένα φόρουμ ανοιχτό μπορεί να χωρέσει και μια mostly english υποκατηγορία (που θα μπορεί κανείς να γράψει και ελληνικά και αγγλικά - αλλά όχι γκρικλις) κι όποιος νιώθει ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει στα αγγλικά εκεί ας μην πηγαίνει κι ας συνεχίζει την κουβέντα αλλού.

quote:Αυτό είναι μια καλή πρόταση φίλη panpam
panpam
Επί του θέματος και προς εκείνους που παίρνουν αποφάσεις στο φόρουμ θα ήθελα να προτείνω την δημιουργία κάποιου (μερικώς ίσως) αγγλόφωνου χώρου στην κατηγορία "γενικές" συζητήσεις πχ (ή και στα ειδικά φόρουμ). Είναι εύκολο να λυθεί το θέμα έτσι και φιλικό.
έκανε μια βόλτα και είπε να συμμετέχει και στο esoterica
μη γνωρίζοντας Ελληνικά, αλλα δε βαριέσαι με λίγη φαντασία ολα γίνονται!
Ειδικά η συνομιλία με το μέλος maria3 είναι "ολα τα λεφτά".
panpam δεν καταλαβαίνω την επίθεση στον Sesostris
ο οποίος δεν κάνει τίποτα άλλο από το να αναφέρει τους κανονισμούς του forum!
Όποιος νοιάζεται για τον χώρο αυτόν, δε χρειάζεται κανέναν διακριτικό τίτλο για να το κάνει!
Το θέμα (λόγω των ημερών) ξέφυγε τις προσοχής μας.
θα μελετηθεί και αν κριθεί αναγκαίο, θα γίνουν παρεμβάσεις.
tip:Η μόνη αποδεκτή γλώσσα διάλογου παραμένουν τα Ελληνικά!

quote:όχι φυσικά.. ο Παραπάνω "Δάσκαλος" έχει όνομα και επώνυμο, που υπάρχει στην ιστοσελίδα τους.
Εσύ δηλαδή Πύρινος πιστεύεις οτι o παραπάνω "δάσκαλος"

quote:
Στην ιστοσελίδα ποιων?
μα των Ανουνάκι φυσικά!!
Την διαχειρίζεται η Ινάνα!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Δε παραθέτω λινκ για να αποφευχθεί τυχόν διαφήμιση αλλά μπορείτε να βρείτε τα ήδη υπάρχοντα του Dragon P. πριν κατι σελίδες
Κάνε quote την αναφορά του καμένου σε ιστοσελίδα, γιατι βαρυέμαι να ψάχνω στα...σκατά!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
με μια ματια ο dragon βλέπω οτι "φεύγει" εδω και μέρες...
και ξαφνικά έρχεται ενα μέλος της σελίδας του,
για να υπερασπιστεί την maria3
απέναντι στον Lock_Smith .... μάλιστα
ολα φυσιολογικά!!! γιατι δεν το λέτε απο την αρχή?
Τέλος πάντων, όταν έχω ιδία άποψη θα επανέλθω.

quote:"τὸ πνεῦμα ὅπου θέλει πνεῖ, καὶ τὴν φωνὴν αὐτοῦ ἀκούεις, ἀλλ' οὐκ οἶδας πόθεν ἔρχεται καὶ ποῦ ὑπάγει"
....μπερδεμένα πράγματα
με μια ματια ο dragon βλέπω οτι "φεύγει" εδω και μέρες...
και ξαφνικά έρχεται ενα μέλος της σελίδας του,
για να υπερασπιστεί την maria3
απέναντι στον Lock_Smith .... μάλισταολα φυσιολογικά!!! γιατι δεν το λέτε απο την αρχή?
Τέλος πάντων, όταν έχω ιδία άποψη θα επανέλθω.

Ας χρησιμοποιούσαν τότε μόνο ελληνικά ονόματα και ελληνικούς χαρακτήρες οι σούπερ έλληνες, να μην πω μόνο αρχαία ελληνικά. Ελληνοφρένεια της πλάκας.
Τουλάχιστον βλέπω ότι εσύ ξέρεις λίγα αρχαία. Ειδικά εγώ δεν έχω ιδέα από αρχαία ελληνικά, κάτι λίγα που ήξερα από το γυμνάσιο και το λύκειο τα έχω ξεχάσει. Να σου πω την αλήθεια δεν γουστάρω και να κάτσω να μάθω, κοίτα να δεις που έχω αρχίσει να σιχαίνομαι και την γλώσσα εξαιτίας των ψευτοελληναράδων. Τα αρχαία ελληνικά έχουν συνδεθεί πλέον με την επίδειξη και τις αράδες φιλοσοφικής μαγκιάς.
Έχεις κάποιο θέμα με τους κανόνες λειτουργίας του forum?
Αν ναι, λυπάμαι αλλά δεν άλλαξαν 13 χρόνια τώρα,
και δεν θα προσαρμοστούν σε ΚΑΝΕΝΟΣ τα γούστα! όσους χαρακτηρισμούς και να μας φορτώνεις!
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
επίσης δείχνεις να μην σε απασχολούν και πολύ οι κανονισμοί,
ειδικά στο να μειώνεις τους συνομιλητές σου,
και για το οποίο σου έχουν γίνει ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ παρατηρήσεις!
Προετοιμάζεις κι εσύ το έδαφος για "ηρωική έξοδο"?
quote:
panpam:
"τὸ πνεῦμα ὅπου θέλει πνεῖ, καὶ τὴν φωνὴν αὐτοῦ ἀκούεις, ἀλλ' οὐκ οἶδας πόθεν ἔρχεται καὶ ποῦ ὑπάγει"
Είναι φαίνεται σαν τον Χριστόφορο Κολόμβο,
όταν διέσχιζε τον Ατλαντικό δεν ήξερε που πήγαινε
κι όταν έφτασε δεν ήξερε που βρισκόταν
Ευχαριστώ για την προειδοποίηση.![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Καλά βρε maria3 έκατσες και χάλασες φαια ουσια συνομιλώντας με την λαίδη babaloo, που ΤΥΧΑΙΑ κατανοουσε ελληνικα, αλλα δεν μπορουσε να γραψει ελληνικα και ΤΥΧΑΙΑ ανεφερε "it's all about mirroring" και αμεσως αμεσως σου επιασε ψιλή κουβέντα για Αννουνακιδες και ουφια?
Γκουχ.
Θρήνος.
Η βλακεία υπάρχει.
Όμως δεν είναι παράνομη.
.Γενικώς.
Και φυσικά ούτε σε επίπεδο forum.
Ούτε στο δικό μας forum.Το esoterica.
Νικόμαχε,
Άσε αγαπητέ μου τη βλακεία να κατακλύσει τα πάντα.
Είναι νόμιμη.
Το να την κατονομάζεις είναι αντικανονικό.Και καταληκτικά, στην ακραία του μορφή,παράνομο.
Τι δεν καταλαβαίνεις?
------------------------------------------------------------------
Για τους απορούντες,τα παραπάνω δεν τα λέω ,ούτε κατά διάννοια,με ειρωνικό τόνο.
Αποτελούν κυνική περιγραφή της πραγματικότητας μας.Εντός και εκτός forum.
Απλά ο Νικόμαχος δεν λέει να ...αφεθεί.
Αφέσου φίλε μου..,άσε την βλακεία καταλάβει το χώρο γύρω σου...![]()
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.