- Περίεργες εργασίες στο κέντρο της Αθήνας - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
quote:
Αυτά που σου λένε, γίνονται;
Σε περίμενα πως και πως.
Εκτός από τα ταρώ, γνωρίζεις πολλά και για τις φωνές από το υπερπέραν.Ευκαιρία να τα εκθέσεις.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ο Παράδεισος και η κόλαση, βρίσκονται στον ουρανό.Ομως είναι σε σημείο, κάτω από τις Ζώνες Βαν Αλλεν, για να προστατεύονται από την κοσμική ακτινοβολία, η οποία καίει ζωντανούς και νεκρούς.Ως γνωστόν, οι νεκροί συνομιλούν μεταξύ τος, όπως και οι ζωντανοί.
Η κοντινότερη ζώνη Βαν Αλλεν, σε ύψος περίπου 10.000 χιλ από την ατμόσφαιρα, αλληλεπιδρά με το Βόρειο Σέλας, ιονίζοντας τα μόρια της στρατόσφαιρας και δημιουργείται έτσι, διακαναλική σύζευξη, με τον Παράδεισο και την Κόλαση.Φυσικό φαινόμενο είναι, να διαφεύγουν κάποιες λέξεις και προτάσεις από τους ζωντανούς στους πεθαμένους και αντιστρόφως.Οπως επίσης και εικόνες.Βλέπε Δροσουλίτες και Τύμβο Μαραθώνος.
Αρα οι φωνές είναι μη συγχρονισμένες εκπομπές, τυχαίων συνομιλιών των νεκρών.Πολλές φορές ταιριάζουν τα ονόματα, αφού και οι νεκροί έχουν ίδια ονόματα με μας τους ζωντανούς-νεκρούς.
Δάσκαλε Heretic, τό πέτυχα?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Αν τύχει και μιλήσεις (δια ζώσης) με ανθρώπους που είχαν τέτοια θα δεις οτι έχω δίκιο, αρκεί να μην είσαι κακόβουλος και δεν είναι όλοι τρελοί, ψέυτες ή μυθομανείς.
Εχει τύχει.Δεν είναι τρελοί.Παραπληροφορημένοι είναι, ανάλογα με το επίπεδο γνώσεων που διαθέτουν.Πολλοί πιστεύουν πραγματικά αυτά που λένε και είναι απολύτως σίγουροι, ότι τα άκουσαν ή τα είδαν.
Και δεν είμαι κακόβουλος όταν με απόλυτη σοβαρότητα τώρα, δίνω διάφορες πιθανές ερμηνείες σε αυτά τα φαινόμενα.Οπως κβαντικές διακυμάνσεις, παράλληλα σύμπαντα-κόσμοι, εμπλοκές φυσαλίδων κ.ά.
Σίγουρα κάτι συμβαίνει, αλλά όπως είπες κι εσύ, δεν έχει καμία σχέση με τις κατά τόπους μυθολογίες, λαϊκές παραδόσεις και δοξασίες.Ερωτικές απογοητεύσεις, παρακλήσεις και μελλούμενα-χρωστούμενα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Φυσικα και μου εχουν βγει....το αναφερω μαλιστα. Μονο σε οτι αφορα την προσωπικη μου ζωη δεν μου εχουν βγει.Ομως τι πιστευετε οτι μπορει να ειναι?
Μα τι γράφουμε τόση ώρα?
Τίποτα δεν έπιασες?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Νικόμαχε έδωσες ρέστα.
Δηλαδή και οι τρείς ήσασταν εξαιρετικοί, αλλά την παράσταση έκλεψε ο Νικόμαχος.

quote:
Καλημερα.θελω τη βοηθεια σας σε κατι.Ακουω καποιες φορες, σε κρισιμες οεριοδους της ζωης μου μια φωνη, αλλοτε γυναικεια, αλλοτε αντρικη που μου λεει πραγματα που θα γινουν. Ποτε δεν τις φοβαμαι συτες τις φωνες αλλα πραγματικα δεν ξερω τι συμβαινει...τι ειναι αυτο που γινεται. Αυτη την περιοδο εχω επαγγελματικο αγχος και συναισθηματικα ειμαι χαμενη. Ακκυσα στον υπνο μου μια φωνη, μιας θειας μου που τη λενε Κωνσταντινα, με την οποια δεν εχουμε σχεσειςνα μου λεει. Δεν σε φοβαμαι οικονομικα, ολα ειναι μια χαρα, τον αντρα ομως της ζωης σου εσυ τον εδιωξες. Θα δω τι μπορω να κανω,αλλα δεν σου υποσχομαι, γιατι εσυ τον εδιωξες. Σημειωνεται οτι ο αντρας που ενδιαφερομαι,αλλα δεν εχουμεσχεση, λεγεται Κωνσταντινος. Τι μου συμβαινει; Απο που προερχονται αυτες οι φωνες?
Πολύ ενδιαφέρον.
Πολλοί άνθρωποι έχουν την ικανότητα να λαμβάνουν μηνύματα στον ύπνο τους για το τί θα γίνει. Το έχω πάθει και εγώ και το θεωρώ εξίσου τρομακτικό όσο και εσύ.
Ίσως είναι φωνές του Θεού, τις οποίες δυστυχώς τις αγνοούμε, με αποτέλεσμα να μην προλάβουμε το κακό και αυτό να αναπτυχθεί.
Έτσι ζούμε και παθαίνουμε όλα τα κακά, αντί να κοιτάξουμε να τα γιατρέψουμε πριν να είναι πολύ αργά.
Ευχαριστώ.
τρακόσιες μία και σήμερα, είναι πολλές????

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:quote:
Καλημερα.θελω τη βοηθεια σας σε κατι.Ακουω καποιες φορες, σε κρισιμες οεριοδους της ζωης μου μια φωνη, αλλοτε γυναικεια, αλλοτε αντρικη που μου λεει πραγματα που θα γινουν. Ποτε δεν τις φοβαμαι συτες τις φωνες αλλα πραγματικα δεν ξερω τι συμβαινει...τι ειναι αυτο που γινεται. Αυτη την περιοδο εχω επαγγελματικο αγχος και συναισθηματικα ειμαι χαμενη. Ακκυσα στον υπνο μου μια φωνη, μιας θειας μου που τη λενε Κωνσταντινα, με την οποια δεν εχουμε σχεσειςνα μου λεει. Δεν σε φοβαμαι οικονομικα, ολα ειναι μια χαρα, τον αντρα ομως της ζωης σου εσυ τον εδιωξες. Θα δω τι μπορω να κανω,αλλα δεν σου υποσχομαι, γιατι εσυ τον εδιωξες. Σημειωνεται οτι ο αντρας που ενδιαφερομαι,αλλα δεν εχουμεσχεση, λεγεται Κωνσταντινος. Τι μου συμβαινει; Απο που προερχονται αυτες οι φωνες?
Πολύ ενδιαφέρον.
Πολλοί άνθρωποι έχουν την ικανότητα να λαμβάνουν μηνύματα στον ύπνο τους για το τί θα γίνει. Το έχω πάθει και εγώ και το θεωρώ εξίσου τρομακτικό όσο και εσύ.
Ίσως είναι φωνές του Θεού, τις οποίες δυστυχώς τις αγνοούμε, με αποτέλεσμα να μην προλάβουμε το κακό και αυτό να αναπτυχθεί.
Έτσι ζούμε και παθαίνουμε όλα τα κακά, αντί να κοιτάξουμε να τα γιατρέψουμε πριν να είναι πολύ αργά.
Ευχαριστώ.
Εγω σε ευχαριστω... Τελικα δεν ειμαι η μονη.