- Θρησκεία μύθος ή ιστορία - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Και ρε φίλε μακφόρια, επαναστάτης χωρίς αιτία κι εσύ, σε κυνηγάνε;....
Δεν πας να δεις ένα γιατρό,λέω εγώ, που νομίζεις, ότι επειδή λες κοτσάνες με πολλά χαχαχα,πάει να πει, ότι σε πήραμε και στα σοβαρά...ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
quote:
εχω την εξης ερωτηση , ΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" DR. ?
Ο ανιδιοτελής με τους συμπολίτες του.
Αυτός που αγωνίζεται για το καλό τους.
quote:quote:
εχω την εξης ερωτηση , ΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" DR. ?
Ο ανιδιοτελής με τους συμπολίτες του.Αυτός που αγωνίζεται για το καλό τους.
με το ανιδιοπτελης συμφωνω ,
με το αγωνιζεται και το καλο , εχω θεμα DR. ,
αγωνιζεται? απο μονος του ή του το ζητησαν ? πηρε δηλαδη προτοβουλια και ειπε ΕΓΩ απο αυριο θα αγωνιζομαι για το καλο των συμπολιτων μου ??? και αραγε αυτοχριζεται πατριωτης ? ή του δινουν τον τιτλο μετα , εκ του αποτελεσματος οι συμπολίτες του ?
και να υποθεσω οτι αυτο το κανει με την θεληση τους (των πολιτων) ετσι ? ή αυτος , ο πατριωτης , "ΞΕΡΕΙ" το καλο τους και φροντιζει για αυτο ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ?
γιατι εαν αυτος ξερει και ΚΑΝΕΙ λαθος τοτε τι γινεται ?
ή εαν οι συμπολιτες διαφωνουν με το καλο του ?
ή εαν καποιοι λιγοι ή πολλοι εχουν αλλη αποψη για το καλο "τους" ? .... τοτε τι γιντεαι , παραμενει πατριωτης ή γινεται το αντιθετο ? αφου το καλο που θεωρει αυτος οι πολιτες το θεωρουν κακο !!!
θεωρω την εννοια "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" εντελως ψευτικη ,μια αλλη λογικη πλανη που καποιοι επιτηδες εχουν ορισει γιατι τους βολευει να χωριζουν τους πολιτες σε πατριωτες και μη ...

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Εξαρτάται από το τι θεωρείς πως είναι η πατρίδα.
τι ναναι πατριδα ? μα τι αλλο , Η "ΚΑΡΔΙΑ" !!!

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Αν πατρίδα είναι η καρδιά, τότε ο πατριώτης είναι ο άνθρωπος της καρδιάς. Κι αν πατρίδα είναι η συνείδηση, τότε πατριώτης είναι ο συνειδητός.
http://www.youtube.com/watch?v=xPQOAAzOTIo&feature=related
Edited by - zip on 12/11/2010 10:06:42
Για να μπούμε εδώ πέρα... πληρώνουμε είσοδο;![]()
![]()
Ασφαλώς ...
Πρέπει πρώτα να μάθω.
Γιατί πληρώνουμε είσοδο;
Γιατί υπάρχει χρέος.
Τότε ας κάνουμε κάποιες τελευταίες επενδύσεις για το καλό όλων
..
Πώς μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει αν ένα σύστημα ή ένας άνθρωπος "οδηγεί" σε σωστή κατεύθυνση;
Τι θα περιμέναμε να ακούσουμε απο κάποιον ο οποίος θέλει να βοηθήσει κάποιον άλλο ώστε αυτός με τη προσπάθεια του να καταφέρει να γίνει "υιος θεού", -αν το λέω σωστά- "ελέυθερος" κλπ (;)
Θα περιμέναμε να ακούσουμε για Αγία Τριάδα, για Χριστό και Παναγία..;
Θα περιμέναμε να ακούσουμε για κάρτες ταρότ, για ζώδια..;
Θα περιμέναμε να ακούσουμε για το πώς κατασκευάζεται μια πεντάλφα, ή ενα μαγικό τετράγωνο ή ένας προστατευτικός κύκλος..;
Θα περιμένα να ακούσουμε για Σίβα, μάντρα, ΟΜ ΑΜ και ΟΥΜ και παραουμ..;
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 12/11/2010 18:04:54