- Νεοχριστιανισμός - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:quote:Υπάρχουν πολλές θεωρίες και πολλές ερμηνείες – μιλάς για κάτι συγκεκριμένο;
Κυρίως μιλάω για μια θεωρία που μου κίνησε το ενδιαφέρον περισσότερο απο κάθε άλλη. Είναι μια θεωρία σύμφωνα με την οποία το τίποτα δημιουργεί το κάτι! Με άλλα λόγια, υποδεικνύει οτι είναι πιθανόν στο απόλυτο κενό να δημιουργούν σωματίδια χωρίς κάποια αιτία πιο πριν! Αυτή η θεωρία αποτελεί συνέπεια της "περίφημης" θεωρίας χορδών η οποία φυσικά δεν έχει αποδειχθεί πρακτικά μέχρι σήμερα (και δεν βλέπω να συμβαίνει σύντομα επίσης), αλλά μόνο μαθηματικά (βέβαια κάτι είναι και αυτό!). Όπως είναι λογικό, η στιγμή που μια τέτοια θεωρία αποδειχθεί, τα πάντα αλλάζουν. Τόσο για τους θετικούς επιστήμονες που μέχρι σήμερα πίστευαν στην διατήρηση της ύλης-ενέργειας ανεξαρτήτως συνθηκών, όσο και για τους θεωριτικούς που όσα ερευνούσαν χρόνια ολόκληρα θα έχουν ξαφνικά την απάντηση μπροστά στα μάτια τους (κάπως διαφορετική απο ό,τι μπορεί να ήλπιζαν).
Να επισημάνω τέλος τη σημασία που έχει για μια επιστημονική θεωρία να έχει αποδειχθεί έστω και μαθηματικά μιας και πάντα αυτό είναι το πρώτο βήμα πριν τα "επιστημονικά θαύματα"!
“Some men see things as they are and ask why. Others dream things that never were and ask why not.”
Η θεωρία των χορδών / υπερχορδών δεν είναι ασύμβατη με τη Βίβλο, αλλά νομίζω σου ξέφυγε κάτι.
1. λες: είναι πιθανόν στο απόλυτο κενό να δημιουργούν σωματίδια χωρίς κάποια αιτία πιο πριν - Πρόβλημα 1: παίρνει ως δεδομένο το κενό! Δηλαδή χώρος ήδη υπάρχει! Πόθεν;
Πρόβλημα 2: λες: πριν! Άρα υπάρχει και χρόνος.
Πρόβλημα 3, έχοντας υπόψη τα 1, 2 που θεωρούν την ύπαρξη του χώρου και του χρόνου δεδομένη το ότι "χωρίς κάποια αιτία πιο πριν" χάνει το περιεχόμενό του αφού δεν μπορεί να διακρίνει αιτία (ακόμα κι αν υπάρχει) που να είναι εκτός χώρους και χρόνου (άχρονη και άλλης υπόστασης) Αυτή η θεωρία λοιπόν δείχνει (αν την υποθέσουμε ορθή - προσωπικά τη βλέπω προς την ορθή κατευθυνση) ότι κάτι δημιουργείται "εκ του μηδενός" αλλά πάντα σε εξάρτηση με το χώρο και το χρόνο. Δεν μας λεει για το τι από τι εμφανίστηκαν ο χώρος και ο χρόνος.
Η συνταγή που ανέφερα αφορά αυτό ακριβώς:
quote:
Όμως η Βίβλος δεν είναι ένα φιλοσοφικό βιβλίο για τον κόσμο. Αναφέρει το σχέδιο του Θεού για την αποκατάσταση του ανθρώπου. Ο Σωτήρας είναι ο Ιησούς Χριστός. Οι χριστιανοί έπρεπε να θέσουν ως τον πυρήνα ένωσής τους τον Χριστό, και όχι τα διάφορα δόγματα στα οποία διαφωνούνε.[/quote]
quote:Αν μου υποδείξεις που λέει το αρχαίο κείμενο για τα τονισμένα, κερδίζεις αξιοπρέπεια...
Η μορφή αυτών των τροφίμων, που θα τρώγης, θα είναι πίττα κριθίνη, η οποία θα ψήνεται χωμένη κάτω εις ανθρακιάν από ξηράς ακαθαρσίας ανθρώπου, θα ψήνης εκεί μέσα τον άρτον σου εμπρός εις τα μάτια των Ιουδαίων.
“ιδού, σου δίδω ακαθαρσίας βοϊδιών ως καύσιμα αντί των ακαθαρσιών των ανθρωπίνων και με αυτάς θα ψήσης το ψωμί σου”.
Αν όχι, κερδίζεις
!Να και το αρχαίο κείμενο για να σε βοηθήσω.
quote:
9 Καὶ σὺ λάβε σεαυτῷ πυροὺς καὶ κριθὰς καὶ κύαμον καὶ φακὸν καὶ κέγχρον καὶ ὄλυραν καὶ ἐμβαλεῖς αὐτὰ εἰς ἄγγος ἓν ὀστράκινον καὶ ποιήσεις αὐτὰ σεαυτῷ εἰς ἄρτους, καὶ κατὰ ἀριθμὸν τῶν ἡμερῶν, ἃς σὺ καθεύδεις ἐπὶ τοῦ πλευροῦ σου, ἐνενήκοντα καὶ ἑκατὸν ἡμέρας φάγεσαι αὐτά.10 καὶ τὸ βρῶμά σου, ὃ φάγεσαι, ἐν σταθμῷ εἴκοσι σίκλους τὴν ἡμέραν· ἀπὸ καιροῦ ἕως καιροῦ φάγεσαι αὐτά.,11καὶ ὕδωρ ἐν μέτρῳ πίεσαι τὸ ἕκτον τοῦ εἴν· ἀπὸ καιροῦ ἕως καιροῦ πίεσαι.12 καὶ ἐγκρυφίαν κρίθινον φάγεσαι αὐτά·ἐν βολβίτοις κόπρου ἀνθρωπίνης ἐγκρύψεις αὐτὰ κατ᾿ ὀφθαλμοὺς αὐτῶν 13 καὶ ἐρεῖς· τάδε λέγει Κύριος ὁ Θεὸς τοῦ Ἰσραήλ· οὕτως φάγονται οἱ υἱοὶ τοῦ Ἰσραὴλ ἀκάθαρτα ἐν τοῖς ἔθνεσι.14 καὶ εἶπα· μηδαμῶς, Κύριε Θεὲ τοῦ Ἰσραήλ· ἰδοὺ ἡ ψυχή μου σὺ μεμίανται ἐν ἀκαθαρσίᾳ, καὶ θνησιμαῖον καὶ θηριάλωτον οὐ βέβρωκα ἀπὸ γενέσεώς μου ἕως τοῦ νῦν, οὐδὲ εἰσελήλυθεν εἰς τὸ στόμα μου πᾶν κρέας ἕωλον.15 καὶ εἶπε πρός με· ἰδοὺ δέδωκά σοι βόλβιτα βοῶν ἀντὶ τῶν βολβίτων τῶν ἀνθρωπίνων, καὶ ποιήσεις τοὺς ἄρτους σου ἐπ᾿ αὐτῶν. Ιεζεκιήλ Δ. 9-15

ΕΠ ΑΥΤΩΝ λεει όχι με αυτά στη ζύμη
quote:Ευτυχώς δηλαδή που δεν έδωσε σε σένα ο Θεός τέτοιες οδηγίες – θα έβαζες την κοπριά στη ζύμη.quote:Αν μου υποδείξεις που λέει το αρχαίο κείμενο για τα τονισμένα, κερδίζεις αξιοπρέπεια...
Η μορφή αυτών των τροφίμων, που θα τρώγης, θα είναι πίττα κριθίνη, η οποία θα ψήνεται χωμένη κάτω εις ανθρακιάν από ξηράς ακαθαρσίας ανθρώπου, θα ψήνης εκεί μέσα τον άρτον σου εμπρός εις τα μάτια των Ιουδαίων.
“ιδού, σου δίδω ακαθαρσίας βοϊδιών ως καύσιμα αντί των ακαθαρσιών των ανθρωπίνων και με αυτάς θα ψήσης το ψωμί σου”.
Αν όχι, κερδίζεις!
Να και το αρχαίο κείμενο για να σε βοηθήσω.
quote:
9 Καὶ σὺ λάβε σεαυτῷ πυροὺς καὶ κριθὰς καὶ κύαμον καὶ φακὸν καὶ κέγχρον καὶ ὄλυραν καὶ ἐμβαλεῖς αὐτὰ εἰς ἄγγος ἓν ὀστράκινον καὶ ποιήσεις αὐτὰ σεαυτῷ εἰς ἄρτους, καὶ κατὰ ἀριθμὸν τῶν ἡμερῶν, ἃς σὺ καθεύδεις ἐπὶ τοῦ πλευροῦ σου, ἐνενήκοντα καὶ ἑκατὸν ἡμέρας φάγεσαι αὐτά.10 καὶ τὸ βρῶμά σου, ὃ φάγεσαι, ἐν σταθμῷ εἴκοσι σίκλους τὴν ἡμέραν· ἀπὸ καιροῦ ἕως καιροῦ φάγεσαι αὐτά.,11καὶ ὕδωρ ἐν μέτρῳ πίεσαι τὸ ἕκτον τοῦ εἴν· ἀπὸ καιροῦ ἕως καιροῦ πίεσαι.12 καὶ ἐγκρυφίαν κρίθινον φάγεσαι αὐτά·ἐν βολβίτοις κόπρου ἀνθρωπίνης ἐγκρύψεις αὐτὰ κατ᾿ ὀφθαλμοὺς αὐτῶν 13 καὶ ἐρεῖς· τάδε λέγει Κύριος ὁ Θεὸς τοῦ Ἰσραήλ· οὕτως φάγονται οἱ υἱοὶ τοῦ Ἰσραὴλ ἀκάθαρτα ἐν τοῖς ἔθνεσι.14 καὶ εἶπα· μηδαμῶς, Κύριε Θεὲ τοῦ Ἰσραήλ· ἰδοὺ ἡ ψυχή μου σὺ μεμίανται ἐν ἀκαθαρσίᾳ, καὶ θνησιμαῖον καὶ θηριάλωτον οὐ βέβρωκα ἀπὸ γενέσεώς μου ἕως τοῦ νῦν, οὐδὲ εἰσελήλυθεν εἰς τὸ στόμα μου πᾶν κρέας ἕωλον.15 καὶ εἶπε πρός με· ἰδοὺ δέδωκά σοι βόλβιτα βοῶν ἀντὶ τῶν βολβίτων τῶν ἀνθρωπίνων, καὶ ποιήσεις τοὺς ἄρτους σου ἐπ᾿ αὐτῶν. Ιεζεκιήλ Δ. 9-15
Προσοχή λοιπόν αν σου πούνε ποτέ: για να φτιάζεις καφέ στο κάμπινγκ πάρε – καφέ, νερό, κι ένα γκαζάκι και πάνω στο γκαζάκι θα φτιάξεις τον καφέ – εσύ θα ρίξεις τον καφέ πάνω στο γκαζάκι και τα τα περιχύσεις με νερό... να υποθέσω....
Δες τι λεει αυτό που επιλέγεις να αγνοείς. Παραθέτεις μικρό τμήμα από κεφάλαιο. Λίγους στίχους πιο κάτω βλέπεις ότι μιλά για κάτι που πάνω σ’αυτό κάνεις το ψωμί: καὶ εἶπε πρός με· ἰδοὺ δέδωκά σοι βόλβιτα βοῶν ἀντὶ τῶν βολβίτων τῶν ἀνθρωπίνων, καὶ ποιήσεις τοὺς ἄρτους σου ἐπ᾿ αὐτῶν.
Για το πως έφτιαχνε ο προφήτης Ιεζεκιήλ στη Βαβυλώνα ψωμιά σε φωτιά βοδινής κοπριάς το 588-587πΧ δεν το ξέρω (θα έβαλε τη ζύμη σε κλειστό ταψάκι/γάστρα μάλλον) αλλά το πως οι Βεδουϊνοι ψήσαν αρνάκι σε κορπιά καμήλας στο Σινά τον Αύγουστο του 1988 το ξέρω:
Οι Βεδουϊνοι του Σινά μαγειρεύουν το αρνί ή το κατσίκι ως εξής:
Αφού το σφάξουν ΔΕΝ το γδέρνουν αλλά ετοιμάζουν φωτιά από ξερή κοπριά καμήλας – μη σε παραξενεύει το τοπίο είναι κάπως έτσιhttp://assets.inhabitat.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2013/05/bleached-bones-in-the-sinai-desert-537x352.jpg " border=0>Χωρίς δεντρα για ξυλεία πως αλλιώς να ανάβεις φωτιά;
Έπειτα πετούνε το ζώο όπως είναι με το δέρμα πάνω στη φωτιά (κοπριάς) έχοντας δέσει τα ανοίγματα. Έτσι το δέρμα προστατεύει το κρέας από τη βρωμιά της κοπριάς – ενώ η φωτιά το σιγοψήνει σαν σε γάστρα πήλινη!
Ο άνθρωπος που μου το διηγήθηκε ότι το είδε προσωπικά και έφαγε επίσης (το 1988) μου είπε ότι το αρνί (στην περίπτωσή του) ήταν πεντανόστιμο.
Δες και «Οι καμήλες, μέσω της κοπριάς τους, υπήρξαν οι πρώτες πηγές αλάτων της αμμωνίας. Η κοπριά της καμήλας ακόμη και σήμερα χρησιμοποιείται ως καύσιμο. Κατά την καύση της παράγεται χλωριούχο αμμώνιο οι ατμοί του οποίου κρυσταλλώνονται στα ταβάνια των δωματίων.» https://www.google.co.uk/url?q=http://blogs.sch.gr/2lyk-pat/files/2013/06/The-book-of-spells-web-edition.pdf&sa=U&ei=EB4oU7LHA9KwhAfll4GgBQ&ved=0CCUQFjAB&sig2=95S8lXw6QDcZ7K9iNJGixw&usg=AFQjCNFdw0sABwQaznHI1Twz_2tOsF5PIA
Αλλά βγαίνουμε εκτός θέματος. Δεν είναι τέτοια η «συνταγή» για την οποία μιλώ.
Edited by - panpam on 18/03/2014 15:13:45
Αλλοιώνετε με προσθήκες το νόημα των ιερών γραφών σας.
Αυτό μας δεικνύει δύο τινά: 1. Αφού δεν σεβόσαστε τα ιερά σας κείμενα, τότε δεν σεβόσαστε τίποτα.
Θα μπορούσατε να πείτε, "ναι ρε, ο θεός διέταξε να φάει σκατά. Κάποιο λόγο θα είχε!"
2. Οι προσθήκες γίνονται διότι έχετε αρκετή νόηση για να καταλάβετε ότι αυτά που διαβάζετε είναι παπαριές.
Το ερώτημα που τίθεται είναι, γιατί, αφού τα θεωρείτε παπαριές και τα αλλοιώνετε, τα έχετε αναγάγει σε θρησκεία;
δεν περιμένω σοβαρή απάντηση...

Edited by - Αίολος on 18/03/2014 15:33:42
Μας παρέθεσες κείμενο και όχι θεωρία.

quote:Ή τις διαβάζουμε όπως ΄πρέπει. Αν σου κάνε καφέ πάνω στο γκαζάκι θα καταλάβεις ότι το γκαζάκι είναι συστατικό του καφέ;
Ολοι εσείς οι "χριστιανοί" δεν έχετε τον θεό σας!
...
quote:Κι εγώ Ελληνικά μιλάω. Το πάνω σ'αυτά θα φτιάξεις το ψωμί σου είναι σα να σου λεω πάνω στο γκαζάκι φτιάξε καφέ.
Ελληνικά μιλάω βρε! Που γράφει τα τονισμένα;
Αλλά δεν τα διαβάζει και καλά - ότι και να είπε στον Ιεζεκιήλ το είπε - όχι σε όλους (και περίμενε ο κόσμος εσένα να το βρεις παράξενο επειδή δεν το καταλαβαίνεις)
Το πρόβλημα για σένα είναι ότι το θέμα από τη φύση του δεν εξευτελίζεται. Η αξιοθρήνητη προσπάθεια που κάνεις (από σκέτη μισαλοδοξία προφανώς) να απαξιώσεις και να παρεμβάλλεις τη συζήτηση απαξιώνει και εξευτελίζει βασικά εσένα και τα όσα πρεσβεύεις.
Η "συνταγή" εδώ αφορά τη σχέση με τον Ιησού.
quote:Αν έχεις ανάγκη τη βοήθεια του κοινού για να το "πιάσεις" δες το εβραϊκό κείμενο
Ελληνικά μιλάω βρε! Που γράφει τα τονισμένα;
...
Λέει "ψήσε" and·ember-cake-of
4:12
u·ogth
and·ember-cake-of
עֹרִי 'ְ
shorim
barleys
ה3 אֹכֲלֶ ָ
thakl·ne
you-shall-eat·her
וְהִיא
u·eia
and·she
גֶלְלֵי *ְ
b·glli
in·ordures-of
צֵאַת
tzath
excrement-of
הָאָדָ
e·adm
the·human
And thou shalt eat it [as]
barley cakes, and thou shalt
bake it with dung that
cometh out of man, in their
sight.
4:15 . וַ
u·iamr
and·he-is-saying
אֵלַי
al·i
to·me
רְאֵה
rae
see-you !
י נָתַ ִ
nththi
I-give
לְ
l·k
to·you
אֶת
ath
»
־
-
K
עֵי צְפ
tzphuoi
ones-ejected-of
Q
צְפִיעֵי
tzphioi
ones-ejected-of
Then he said unto me,
Lo, I have given thee cow's
dung for man's dung, and
thou shalt prepare thy bread
therewith.
Edited by - panpam on 18/03/2014 15:24:32
Δεν σου φαίνεται περίεργο; Εξήγηση;

quote:Για να γυρίσουμε στο θέμα - τώρα που είδες ότι ήταν για να ψήσει.... και ξεπεράσαμε τις... κουτσουλιές... γία άλλο μιλάμε.
Ολοι εσείς οι "χριστιανοί" δεν έχετε τον θεό σας!
Αυτό μας δεικνύει δύο τινά: 1. Αφού δεν σεβόσαστε τα ιερά σας κείμενα, τότε δεν σεβόσαστε τίποτα.
Θα μπορούσατε να πείτε, "ναι ρε, ο θεός διέταξε να φάει σκατά. Κάποιο λόγο θα είχε!"
2. Οι προσθήκες γίνονται διότι έχετε αρκετή νόηση για να καταλάβετε ότι αυτά που διαβάζετε είναι παπαριές.
Το ερώτημα που τίθεται είναι, γιατί, αφού τα θεωρείτε παπαριές και τα αλλοιώνετε, τα έχετε αναγάγει σε θρησκεία;...
Δεν το πέρασαν στα Ελληνικά γιατί στα Ελληνικά ξέρουμε να παραλείπουμε τα ευκόλως εννοούμενα (πλην λακεδαιμονίων ίσως)
http://ta-nea.dolnet.gr/neaweb/nta_nea.print_unique?e=A&f=17798&m=N86&aa=1
Τα συμπεράσματα δικά σας...

quote:
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΩΡΑ? ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΗ?ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΗ?ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΤΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???
δείτε και αυτό:
http://www.weblab.gr/prisma/prisma52/astohies52/astoxiesflops_new.htm
αυτά για να μην μασάμε έτσι εύκολα ό,τι μας πουλάνε οι σύγχρονοι μάγοι "στα λευκά"...
(χωρίς βέβαια να θέλω να μειώσω την αξία της επιστήμης γενικά)
http://www.guardian.co.uk/life/feature/story/0,13026,1083411,00.html
quote:
2. Μυστηριώδεις κύκλοι
Οι κύκλοι στα χωράφια δεν ήταν έργο των εξωγήινων ούτε του γεωμαγνητικού πεδίου της Γης, αλλά επιτήδειων φαρσέρ με εξαιρετικές γεωμετρικές ικανότητεςΕμφανίστηκαν ξαφνικά ένα πρωί σε χωράφια της Νότιας Αγγλίας στη δεκαετία του '70 και γρήγορα εξαπλώθηκαν σε όλο τον κόσμο. Απέκτησαν μεγάλη δημοσιότητα, έγιναν ντοκιμαντέρ και ταινία. Δεκάδες θεωρίες αναπτύχθηκαν για την προέλευσή τους: φυσικά φαινόμενα και εξωγήινη ευφυΐα, τηλεκατευθυνόμενο πλάσμα και γεωμαγνητικά ρεύματα στον πυρήνα της Γης, απόρρητα στρατιωτικά πειράματα και τοξικά αέρια στο υπέδαφος. Είπαν ακόμα και ότι πρόκειται για μυστήριες επιστημονικές φόρμουλες, θρησκευτικά σύμβολα ή θεραπευτικές δυνάμεις.
Μέχρι που το 1991, δύο ειδικοί στην κατασκευή τους έδειξαν τα μυστικά του επαγγέλματος σε δημοσιογράφους. Πολλοί... πράκτορες Μόλντερ όμως δεν πείστηκαν και εξακολουθούν να αναζητούν τα αίτια.
Χμμμμμμμ...! Αυτο με βαζει σε σκεψεις!!
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
quote:
Το 1971 ο Μανουέλ Ελιζάλντε, υπουργός της κυβέρνησης των Φιλιππίνων, ανακάλυψε μια ολιγομελή φυλή της Λίθινης Εποχής που ζούσε σε απομόνωση στο νησί του Μιντανάο. Τα μέλη της φυλής, οι Τασαντέι, μιλούσαν μια περίεργη άγνωστη γλώσσα, μάζευαν την τροφή τους από τη ζούγκλα, χρησιμοποιούσαν λίθινα εργαλεία, ζούσαν σε σπηλιές, φορούσαν φύλλα δένδρων, έκαναν έρωτα και όχι πόλεμο και έτσι έγιναν σύμβολα της αθωότητας και εκπρόσωποι της χαμένης Εδέμ.Βέβαια, έγιναν πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες και στο «National Geographic», είδηση στην τηλεόραση, το θέμα ενός μπεστ σέλερ και δέχθηκαν την επίσκεψη του Τσαρλς Λίντμπεργκ και της Τζίνα Λολομπρίτζιτα. Ανθρωπολόγοι που προσπάθησαν να τους μελετήσουν εμποδίστηκαν από τον πρόεδρο Μάρκος, ο οποίος ανακήρυξε την περιοχή τους προστατευμένη και απαγόρεψε σε όλους την είσοδο. Όταν έπεσε ο Μάρκος, το '86, δύο δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν την περιοχή και ανακάλυψαν ότι οι Τασαντέι, ζούσαν σε σπίτια, ήταν έμποροι καπνιστού κρέατος, φορούσαν Levi's και μιλούσαν μια γνωστή διάλεκτο. Οι ίδιοι παραδέχθηκαν ότι μετακόμισαν στις σπηλιές υπό την πίεση του Ελιζάλντε - ο οποίος μάλιστα εξαφανίστηκε μαζί με αρκετά εκατομμύρια δολάρια, που είχαν συγκεντρωθεί για την προστασία της φυλής.
εμένα αυτό μου άρεσε πολύ!
quote:
Όταν έπεσε ο Μάρκος, το '86, δύο δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν την περιοχή και ανακάλυψαν ότι οι Τασαντέι, ζούσαν σε σπίτια, ήταν έμποροι καπνιστού κρέατος, φορούσαν Levi's και μιλούσαν μια γνωστή διάλεκτο. Οι ίδιοι παραδέχθηκαν ότι μετακόμισαν στις σπηλιές υπό την πίεση του Ελιζάλντε - ο οποίος μάλιστα εξαφανίστηκε μαζί με αρκετά εκατομμύρια δολάρια, που είχαν συγκεντρωθεί για την προστασία της φυλής.
Πραγματικα εχεις δικιο!!!
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai