ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (Νο 3) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (Νο 3) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΝΙΚΟΣGR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22Μέλος
28/10/2005, 22:07:04
Aετέ, μου ζητάς να σου πω τη γνώμη μου για τις δύο προφητείες που παρέθεσες.Ας τις δούμε μία-μία.
Η πρώτη του Λέοντος Σοφού λέει <<ούτος είναι ο τέταρτος,όστις τρέχει από τα μέρη της Άρκτου,έρχεται εις το θέρος κρατώντας το δρέπανο και το ρόδο>>,βλέπουμε εδώ ότι η πρόταση που σε έκανε να πιστέψεις ότι αναφέρεται στο καλοκαίρι είναι η -έρχεται εις το θέρος κρατώντας το δρέπανο...- αν εσύ πήγαινες στο θέρος,δλδ στο χωράφι του θερισμού, με τι θα πήγαινες; Με τα χέρια; Δεν νομίζω,θα έπαιρνες μαζί σου το δρεπάνι.Με τη διαφορά ότι οι Ρώσοι θα προσέλθουν στο μέρος που γίνεται η δουλειά του θέρους(δλδ η ισοπέδωση της Τουρκίας εννοεί),κρατώντας και ρόδο,δλδ εποχή που τα ρόδα βγαίνουν στη Ρωσία,συνεπώς χειμώνα (το πότε βγαίνουν τα ρόδα σε τόσο κρύα κλίματα δεν το γνωρίζω).

Ας δούμε τώρα τη δεύτερη προφητεία του Αγαθάγγελου <<Προς εσέ ο λόγος του Αγγέλου,και εν τη πρωια του ηλίου αμπλησθήσεται ελαίου η λάμπα σου και πριν ο ήλιος φανεί εν τω ανατολικό ζωδίω,συ μεν εκμανής έση>>. Θα ήθελα να τη δούμε από την αρχή λίγο την προφητεία-Προς εσέ ο λόγος του Αγγέλου (εδώ απευθύνεται ο λόγος του Αγγέλου προς ποιόν; προφανώς προς τον Ιωάννη ,στον οποίο γνωρίζουμε και από άλλες προφητείες ότι θα απευθυνθεί ο άγγελος),(κόμμα)και εν τη πρωία του ηλίου αμπλησθήσεται ελαίου η λάμπα σου και πριν ο ήλιος φανεί εν τω ανατολικό ζωδίω,(όλο αυτό είναι μία φράση που τελειώνει σε κόμμα,και μας λέει ότι θα αμπλησθεί η λάμπα του,δλδ θα του χαριστούν μέρες από το θεό,θα αναστηθεί ξημερώματα και πριν ο ήλιος φανεί στο ανατολικό ζώδιο,δλδ πριν ανατείλει,κάτι που ήδη ξέρουμε από άλλες προφητείες ότι θα συμβεί στις τρεις το πρωί),(κόμμα)συ μεν εκμανής έση (έση σημαίνει γίνη,και εκμανής είναι εκ του -μανής που σημαίνει υπερβολική επιθυμία,μανία για κάτι, και εκ του -εκ- δλδ από,συνεπώς σημαίνει αυτόν που από υπερβολική επιθυμία γίνεται,με άλλα λόγια από υπερβολική επιθυμία των λαών που θα ζητούν με προσευχές τους να τους δώσει μια λύση ο θεός θα γίνεις βασιλιάς,θυμήσου τα τρία ημερόνυκτα προσευχών που θα προηγηθούν τις εμφάνισης του Ιωάννη).
bellsakΜέλος
28/10/2005, 22:11:58
GIGENI
ΘΕΤΙΚΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΔΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΝΟΜΠΑΡΩ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ.
22Μέλος
28/10/2005, 22:28:42
Και κάτι ακόμα που παρατήρησα,από φέτος και μέχρι το 2009,η μόνο χρονιά που 19 Νοεμβρίου πέφτει Σάββατο είναι το 2005!Θυμάστε τι είπε στο Λιακόπουλο ο γέροντας; ότι ο πόλεμος θα γίνει Σαββατο-Κυριακή-Δευτέρα. Επίσης πέντε μήνες αργότερα και συγκεκριμένα 8 Απριλίου που σύμφωνα με την προφητεία στον Τάφο της Παναγίας θα ξεκινήσει η τριήμερη μάχη,πέφτει πάλι Σάββατο ,οπότε το τέλος της τριήμερης μάχης θα είναι Τρίτη,κάτι που συμφωνεί με τις προφητείες ότι θα παυθεί Τρίτη ο πόλεμος.
22Μέλος
28/10/2005, 22:39:34
ααα....να μην το ξεχάσω,ποιός είναι ο γέροντας που δίνει τις προφητείες στο Λιακόπουλο; Ο ευρών αμειφθήσεται!
28/10/2005, 23:12:34
quote:
quote:
«ΑΠΟ ΨΗΛΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΘΑ ‘ΡΘΗ Ο ΧΑΛΑΣΜΟΣ».

ΠΟΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ;

Βρε τι μου θυμιζει αυτο...Εσενα 22,WWalker?
Mεγάλη Η Χάρη Του.....

------------------

22 και λοιποί με τις ημερομηνίες: ηρεμήστε λίγο πια! Δεν το καταλαβαίνετε ότι δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα από το να βρούμε την ημερομηνία, μήνα, έτος κλπ, αλλά αντιθέτως πολλά να χάσουμε;
Εδώ ολόκληρος Παίσιος και δεν είπε ημερομηνία, εμείς θα κάνουμε του κεφαλιού μας;

Χώρια που όπως φαίνεται υπάρχουν και άτομα (γηγενής βλέπε) που θεωρούν ότι καταστροφολογούμε, όταν εμείς αυτό το οποίο κάνουμε είναι να προσπαθούμε να διαγνώσουμε τα σημεία των καιρών και να συνθέσουμε με επιτυχία το puzzle των προφητειών. Άλλο βέβαια που ξεφεύγουμε παντελώς ώρες ώρες.

Να επιμείνω λοιπόν να αποφύγουμε οποιαδήποτε δέσμευση ως προς τις ημερομηνίες: δεν μας αφορά το θέμα.

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

stits4Νέο Μέλος
28/10/2005, 23:24:27
ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΤΟΙ,
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.

102,5 ΕΤΗ

http://homepages.pathfinder.gr/stits3/tarasiu

29/10/2005, 00:06:13
Φίλε bellsak γράφεις:
quote:
ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟ.
ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΘΑΡΑΛΛΕΟ.
ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΕΞΩ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΤΕ.
ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΑΝΤΜΠΑΙ.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.

Να σου θυμίσω ότι οι λέξεις "θάρρος", "θράσος", "αποκοτιά", "ξεροκεφαλιά", "γενναιότητα", "βλακεία", "αυτοκτονία","τρέλα",κλπ,κλπ μπορούν πολύ εύκολα να μπλέξουν τα μπούτια τους σε πρώτο στάδιο και να μπαίνει η μια στα χωράφια της αλληνής.

Τη διαφορά την κάνει το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ πάντα!

Μιας και ασχολείστε με τα εθνικοθρησκευτικά, θα γνωρίζετε την περίφημη διήγηση του Κολοκοτρώνη "Ο κόσμος μάς έλεγε τρελούς".

Ε, λοιπόν κι εγώ δεν λέω τίποτα διοφορετικό!
Το ότι αυτή τη στιγμή ο Κολοκοτρώνης είναι ήρωας και μάγκας στη συνείδηση όλων των Ελλήνων, οφείλεται στο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ των ενεργειών του (πόλεμοι,μάχες,επανάσταση, συμμετοχή στην ίδρυση του Ελληνικού κράτους,κλπ,κλπ).
Για σκεφτείτε όμως το ενδεχόμενο να μην είχε πετύχει η επανάσταση και να μην υπήρχε η γνωστή πορεία των πραγμάτων. Τι θα ήταν τώρα ο Κολοκοτρώνης???
Ένας ασήμαντος ξεροκέφαλος που ξεσήκωσε μερικούς για μια ιδέα και τους μπουζουριάσανε ομαδικώς...και κρίμα τα παιδιά που πήρε στο λαιμό του!

Σαφέστατα λοιπόν και θα κατασπαράξω τον οποιονδήποτε που μέσα από αυθαίρετους συνειρμούς και συσχετισμούς πάει και βγαζει ημερομηνίες που θα γίνει ο "πόλεμος"!Αφού είναι τόσο μάγκας και τις δίνει δημοσίως, θα δεχθεί και την ανάλογη κριτική!Έτερον εκάτερον!

Αλλά εκεί που εκνευρίστηκα περισσότερο είναι με τα γραφόμενα του κατά τα άλλα "θεοσεβούς" φίλου 22

quote:
Φίλε πυθαγόρα,είναι πολύ εύκολο να λες τραγούδια έξω από το χορό.
Το να απειλείς κάποιον ότι θα τον χλευάσεις επειδή τολμάει να εκφράζει ελεύθερα τη σκέψη του,χωρίς να ξέρεις ουσιαστικά τίποτα για αυτόν,δείχνει έναν άνθρωπο που στερείται σοβαρότητας και δεν εχει μάθει να σέβεται τη διαφορετική άποψη και σκέψη.Αν όμως σκεφτείς πως προχώρησαν οι πολιτισμοί,θα δεις ότι οι <<τρελοί>> της κάθε εποχής ήταν αυτοί που οδήγησαν την ανθρωπότητα στη εξέλιξή της.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η <<άποψή σου>> για μένα,διότι δεν έχεις επιχειρήματα να αντιπαραθέσεις,και το μόνο που κάνεις είναι να πετάς συνθήματα του τύπου <<θα τον σουτάρω,λέει μαλακίες κ.λ.π.>>,φράσεις που απλώς εκφράζουν εσένα.
Μην ανησυχείς,δεν πρόκειται να σου κρατήσω κακία ό,τι και να πεις για μας,απλώς θα προσεύχομαι να φτάσεις κάποια μέρα το επίπεδό μας.
Με σεβασμό
22

Πρώτα απ'όλα αγαπητέ 22, ενώ λες ότι έχεις διαβάσει και ερμηνεύσει ένα κάρο γραφές και βιβλία, δεν μπορείς να διαβάσεις 20-30 γραμμές από τα γραφόμενά μου και να τα καταλάβεις!
Μπορείς να μου πεις πού κολλάει το σχετικό με τον χορό και τα τραγούδια?
Αντελήφθης την ουδέτερη στάση που κρατώ?
Εγώ δεν σε χαρακτήρισα, απλώς λέω ότι είμαι σε stand-by mode.
Πέταξες ένα "δεδομένο", μια ημερομηνία, ένα θέσφατο.
Αυτό κάλλιστα μπορεί να ελεγχθεί.
Κι επειδή μιλάω συνήθως με μαθηματική γλώσσα λόγω επαγγέλματος, αυτό έχει δυαδική λογική: ΝΑΙ ή ΟΥ.
Δηλαδή ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ή ΑΠΟΡΡΙΨΗ. Τα πράγματα είναι απλά.
Μέχρι στιγμής είσαι σε κατάσταση ισορροπίας.

Αν πέσεις μέσα εκτινάσσεσαι στα ύψη και γίνεσαι ο πρώτος μάγκας κι εγώ σε προσκυνάω και σου βγάζω το καπέλο.

Αν πέσεις έξω τότε γίνεσαι και το πρώτο ...ρεντίκολο, και δεν θα χρειαστεί να κάνω τίποτε εγώ...από μόνος σου δεν θα πρέπει λογικά να έχεις μούτρα να παρουσιαστείς εδώ πέρα (εάν φυσικά διαθέτεις κάποια αξιοπρέπεια και ευθιξία).

Αλλά φαίνεται ότι δεν τα διαθέτεις, διότι μου επιτίθεσαι χωρίς να σε προκαλέσω και χωρίς να σε χαρακτηρίσω. Εγώ ανέφερα τα 2 δυνατά λογικά ενδεχόμενα (τα possibilities που λένε κι οι Εγγλέζοι). Κι εσύ έσπευσες να με χαρακτηρίσεις ως "άτομο που στερείται σοβαρότητας και δεν εχει μάθει να σέβεται τη διαφορετική άποψη και σκέψη", χαρακτηρισμοί ιδιαίτερα βαρείς κατά τη δική μου άποψη και πέρα για πέρα μακριά από την πραγματικότητα για το ατομο μου (τράβα να ρωτήσεις αυτούς που με γνωρίζουν να δεις τι θα σου πούνε).

Για το σχετικό με τους τρελούς, αν και ήδη το έχω απαντήσει (με τον Κολοκοτρώνη), να σου πω ότι λες τη μισή αλήθεια: Ναι, το προσυπογράφω κι εγώ ότι ο κόσμος πήγε μπροστά από τους "τρελούς" που πρωτοπόρησαν σε κάτι, αλλά με την υποσημείωση ότι αυτοί οι "τρελοί" μεσο-μακροπρόθεσμα ανάγκασαν είτε με τα έργα τους, είτε με αποδείξεις, είτε με ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, να βουλώσουν τα στόματα όλων των αμφισβητιών.
Μ'άλλα λόγια πήγε με τους "τρελούς" που ΕΠΕΤΥΧΑΝ.

Στην αντίθετη περίπτωση (της αποτυχίας ή της διάψευσης), ακόμη τρελοί και κατάπτυστοι παραμένουν (και χωρίς τα εισαγωγικά " ").

Για το αν έχω ή δεν έχω επιχειρήματα, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!Ρε φίλε, αυτά που γράφω τόση ώρα τι είναι? Τα νέα της Αλεξάνδρας? Ίσα ίσα αυτός που μιλάει χωρίς επιχειρήματα στα Posts του που αφορούν το πρόσωπό μου είσαι εσύ. Είναι τυχαίο ότι από όλο το κείμενό μου διάλεξες να απομονώσεις τις΄λέξεις "θα τον σουτάρω, και μ@λ@κίες" και άφησες έξω όλο το νόημα και την ουσία? Μήπως "διυλίζεις τον κώνωπα και καταπίνεις την κάμηλον"???

Όσο για την προσευχή σου, αυτή θυμίζει περισσότερο τους Φαρισαίους που έλεγαν "Σε ευχαριστώ Θεε μου που δεν με έκανες σαν αυτόν τον αμαρτωλό τελώνη, ή σαν αυτή τη μιαρή γυναίκα, και με έχεις σε τέτοιο επίπεδο που μακάρι να φτάνανε κι οι άλλοι".

Φίλε 22, δεν ξέρω σε τι επίπεδο είσαι, όσον αφορά άλλα θέματα και πτυχές της ζωής σου, αλλά στους τομείς της έκφρασης/έκθεσης και κατανόησης της Ελληνικής γλώσσας, όπως επίσης και στη Λογική και Κριτική σκέψη καλό θα είναι να προσεύχεσαι στο Θεό να σε φτάσει εσένα στο επίπεδό μου, γιατί δεν μου δείχνεις και πολύ καλά σημάδια σε αυτά τα θέματα...

"Μη θίγετε, ίνα μη θιχθείτε"
Ελπίζω να κάνεις τον κόπο να διαβάσεις και να καταλάβεις αυτή τη φορά...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

AetosΜέλος
29/10/2005, 00:06:50
quote:

Aετέ, μου ζητάς να σου πω τη γνώμη μου για τις δύο προφητείες που παρέθεσες.Ας τις δούμε μία-μία.
Η πρώτη του Λέοντος Σοφού λέει <<ούτος είναι ο τέταρτος,όστις τρέχει από τα μέρη της Άρκτου,έρχεται εις το θέρος κρατώντας το δρέπανο και το ρόδο>>,βλέπουμε εδώ ότι η πρόταση που σε έκανε να πιστέψεις ότι αναφέρεται στο καλοκαίρι είναι η -έρχεται εις το θέρος κρατώντας το δρέπανο...- αν εσύ πήγαινες στο θέρος,δλδ στο χωράφι του θερισμού, με τι θα πήγαινες; Με τα χέρια; Δεν νομίζω,θα έπαιρνες μαζί σου το δρεπάνι.Με τη διαφορά ότι οι Ρώσοι θα προσέλθουν στο μέρος που γίνεται η δουλειά του θέρους(δλδ η ισοπέδωση της Τουρκίας εννοεί),κρατώντας και ρόδο,δλδ εποχή που τα ρόδα βγαίνουν στη Ρωσία,συνεπώς χειμώνα (το πότε βγαίνουν τα ρόδα σε τόσο κρύα κλίματα δεν το γνωρίζω).

Ας δούμε τώρα τη δεύτερη προφητεία του Αγαθάγγελου <<Προς εσέ ο λόγος του Αγγέλου,και εν τη πρωια του ηλίου αμπλησθήσεται ελαίου η λάμπα σου και πριν ο ήλιος φανεί εν τω ανατολικό ζωδίω,συ μεν εκμανής έση>>. Θα ήθελα να τη δούμε από την αρχή λίγο την προφητεία-Προς εσέ ο λόγος του Αγγέλου (εδώ απευθύνεται ο λόγος του Αγγέλου προς ποιόν; προφανώς προς τον Ιωάννη ,στον οποίο γνωρίζουμε και από άλλες προφητείες ότι θα απευθυνθεί ο άγγελος),(κόμμα)και εν τη πρωία του ηλίου αμπλησθήσεται ελαίου η λάμπα σου και πριν ο ήλιος φανεί εν τω ανατολικό ζωδίω,(όλο αυτό είναι μία φράση που τελειώνει σε κόμμα,και μας λέει ότι θα αμπλησθεί η λάμπα του,δλδ θα του χαριστούν μέρες από το θεό,θα αναστηθεί ξημερώματα και πριν ο ήλιος φανεί στο ανατολικό ζώδιο,δλδ πριν ανατείλει,κάτι που ήδη ξέρουμε από άλλες προφητείες ότι θα συμβεί στις τρεις το πρωί),(κόμμα)συ μεν εκμανής έση (έση σημαίνει γίνη,και εκμανής είναι εκ του -μανής που σημαίνει υπερβολική επιθυμία,μανία για κάτι, και εκ του -εκ- δλδ από,συνεπώς σημαίνει αυτόν που από υπερβολική επιθυμία γίνεται,με άλλα λόγια από υπερβολική επιθυμία των λαών που θα ζητούν με προσευχές τους να τους δώσει μια λύση ο θεός θα γίνεις βασιλιάς,θυμήσου τα τρία ημερόνυκτα προσευχών που θα προηγηθούν τις εμφάνισης του Ιωάννη).

Φίλτατε 22,

Ουσιαστικά αυτό που κάνεις είναι το εξής: μεταφράζεις το "θέρος" ως χωράφι θερισμού..ο θερισμός γίνεται την άνοιξη. Από την άλλη, εκεί που λέει ότι κρατάει το δρεπάνι και το ρόδο, εννοείς ότι επειδή κρατάει ρόδο θα είναι χειμώνας. Γιατί να μην είναι και Άνοιξη, αφού κρατάει δρεπάνι, με την λογική ότι δρεπάνι (θερισμός) γίνεται την Άνοιξη και μόνο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΠΟΥ - ΠΙΘΑΝΟΝ - ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΑΝΟΙΞΗ?

Από την άλλη, η προφητεία του Αγαθαγγέλου ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ...για ξαναδέστο λίγο:
«Ήκουσα φωνή υπό της Άρκτου ερχομένης, λεγούσης ούτω: Ρωσία, ξύπνησεν γε ουν εκ του ύπνου. Προς εσέ ο λόγος του Αγγέλου, και εν τη πρωία του ηλίου αμπλησθήσεται ελαίου η λάμπα σου και πριν ο ήλιος φανή εν τω ανατολικό ζωδίω ,συ μεν εκμανής έση.
Ω φίλη ,ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα, πληρούσι τους αιθέρας μελωδίας.
Οι πολεμισταί και οι ήρωες σου ψάλλουσι τα νικητήρια, προσκαλούντες σε αναμορφώσαι τον πλανήτην.»

Λέει επίσης ότι πριν ο ήλιος φανεί στο ανατολικό ζώδιο εν την πρωία θα γεμίσει έλαιο η λάμπα της. Με απλά "μαθηματικά" μας λέει ότι πριν την αυγή (αρχή) του ήλιου στο ανατολικό ζώδιο, δηλαδή πριν ξεκινήσει ο κύκλος του ήλιου στο Ανατολικό ζώδιο.

Αφού προφανώς ΔΕΝ μιλάει στον Ιωάννη ο Άγγελος, αλλά στην Ρωσία, ΚΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΠΡΩΙ (λαμβάνοντας υπόψη και τις άλλες προφητείες, όπως είπες)...ΑΥΤΗ είναι η ΜΟΝΗ προφητεία που μας δίνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ το πότε θα μπει η Ρωσία στον πόλεμο.

Βέβαια..για την προφητεία του Αγίου Κωνστάνστας που μας λέει ότι στις 18 ΜΑρτίου αρχίζουν οι πόλεμοι ΚΑΙ οι νίκες, δεν έκανες αναφορά.

Παίρνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα ...μήπως θα ήθελες να ξανασκεφτείς την απάντησή σου, καθώς επίσης και για το αν ο πόλεμος θα αρχίσει στις 21 Νοεμβρίου? Το ίδιο και ο φίλος Στιτς αν έχει την καλή προαίρεση.

Δεν ξέρω αν έχετε δίκιο, μακάτι να έχετε, να αρχίσουν όλα μια ώρα αρχίτερα και να τελιώσουν μια ώρα ακόμα πιο νωρίς.
Αλλά αν δεν έχετε, και μιλάτε με περηφάνεια επιμένοντας σε μία θέση, ας σκεφτούμε λίγο πιο συνοπτικά όλες τις προφητείες που έχουμε μέχρι τώρα.

TilegonosΝέο Μέλος
29/10/2005, 00:30:17
Δείτε την παρακάτω είδηση!!

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=659037

Σήμερα άκουσα στις ειδήσεις ότι στο πρόσφατο συνέρδιο της Ε.Ε ο Καραμανλής δεν χαιρετήθηκε καν με τον Ερντογάν και τώρα θέλει συνάντηση, μάλλον θα γίνει καμμιά χοντράδα από τους Τούρκους όταν θα πάει...
Ή λέτε να του την πούν και να μην πάει καθόλου? Μπα χέστης είναι..

22Μέλος
29/10/2005, 00:56:03
Στο φίλο Πυθαγόρα ΔΕΝ πρόκειται να ξαναπαντήσω, διότι θεωρώ ότι μετά την απάντησή του στις επισημάνσεις που του έκανα περί σεβασμού του συνομιλητή του,το μόνο που μπόρεσε να αποδείξει είναι το αληθές της απόψεώς μου περί του προσώπου του.Η υπερηφάνεια του δυστυχώς τον αναγκάζει να μιλαει στο συνομιλητή του με επιθετικότητα,απαξίωση και αλαζονική διάθεση.Λυπάμαι για τον αγαπητό Πυθαγόρα διότι αν και γραμματικός όπως ισχυρίζεται,το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να προσβάλει ανθρώπους που δεν τον προκάλεσαν.

Αετέ,επιμένω ότι η πρώτη προφητεία ερμηνεύεται έτσι διότι λέει <<όστις τρεχει από τα μέρη της Αρκτου,έρχεται εις το θέρος>>δλδ,από τα μέρη της Ρωσίας ξεκινάει και πηγαίνει στα μέρη που θα θερίσει,κρατώντας το δρεπάνι,δλδ τα όπλα,και επίσης κρατώντας ρόδο,δλδ κάτι που βγαίνει το χειμώνα.
Όσο για τη δεύτερη,δεν την είχα ολόκληρη όταν προσπάθησα να την ερμηνεύσω,αλλά παρόλα αυτά η μία εξήγηση θα μπορούσε να είναι αυτή που σου είπα εφαρμοζόμενη όμως στο πρόσωπο της Ρωσίας,ότι δλδ θα ξεκινήσουν όλα πρωί κατά το ξημερωμα.Θα μπορούσε να υπάρχει και άλλη ερμηνεία,την οποία περιμένω να ακούσω από σας.

Edited by - 22 on 29/10/2005 01:00:23