ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΙΣΤΕΩΣ VOL II - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΙΣΤΕΩΣ VOL II - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Telekinesis39 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
04/10/2012, 11:43:53
Σωστά το λες.
Αν δεν ήταν μαλάκας δεν θα ήταν στο τουρκοτσοντοκάναλο.

04/10/2012, 13:37:21
quote:
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ:
η αγέλη μακαρίως κοιμάται και περιμένει την νύχτα της...Πομπηϊας!!

Στο εχω ξανα πει ΝΙΚ ...
είναι η μόνη φορα που είπα:
"ναι ρε μας ψεκάζουν ! δεν εξηγείτε διαφορετικά" !!!
αλλά ειπαμε
the gasoline spilled everywhere ... Who we light the match is the problem
αλλά μάλλον οι ίδιοι θα το κάνουν ...
προβοκατόρικα και άνανδρα
οπως εχει μαθει να ενεργεί αυτη η βρώμικη πάστα ανθρώπων
που ευγενικά εμεις αποκαλούμε ... πολιτικούς

Παει συγχύστηκα παλι !
καλα έκανα και ειχα 2 μήνες τωρα να μιλήσω για κρίση
και γενικότερα .... με ..."μεγάλους" ανθρώπους

Για θυμήστε μου πότε είναι της ...Πομπηίας?

Οκτώβρη του 2012, μήπως?

μόνο που αυτή τη φορά η λάβα δεν έρχεται από ηφαίστειο,
αλλά από ένα τόσο δα στικάκι, φλασάκι ή CDάκι...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

SiraxΝέο Μέλος
12/10/2012, 01:24:02
[/quote]

μόνο που αυτή τη φορά η λάβα δεν έρχεται από ηφαίστειο,
αλλά από ένα τόσο δα στικάκι, φλασάκι ή CDάκι...

[/quote]

Σςςςςς,
Σιγα η πατριδα κοιμαται...
Και για του λογου το αληθες,
www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_11/10/2012_465731

Non spero a niente,non temo nessuno,sono libero(N.K)

13/10/2012, 09:12:13
Αυτή η E.N.D. ρε παιδιά με προβληματίζει.
Ας πούμε ότι είναι αλήθεια.
Δεν ήξεραν ότι οι λεχρίτες μας θα τους έβγαζαν απατεώνες και δεν υπήρχε περίπτωση να δεχθούν τους όρους τους;
Αφού το σκέφτηκα εγώ, σίγουρα το σκέφτηκαν κι εκείνοι.
Επομένως, δεν έχει τελειώσει το ζήτημα. Θα υπάρξη συνέχεια.
Με τόσο χρήμα, μπορεί κάποιος να κάνει κυριολεκτικά τα πάντα.

Ας υποθέσουμε ότι είναι παραμύθι.
Για ποίο λόγο; Ποίος ωφελήθηκε; Μια φούσκα που ξεφούσκωσε πριν ακόμα καλά καλά την πάρει ο κόσμος σοβαρά.
Δεν ήξεραν στην E.N.D. ότι έτσι θα κατέληγε; Σίγουρα το ήξεραν.

Γιατί το έκαναν;;;

Είχαν κι έναν άνθρωπο του Βενιζέλου μαζί τους (βλακωδώς;) που τους 'έδωσε".
Δηλαδή είχαν μαζί τους ένα κρατικοδίαιτο παράσιτο, από εκείνα που υποτίθεται ότι θέλουν να ξεσκεπάσουν.
Είναι τόσο βλάκες;

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η Μερκελ, που δεν είχε κανέναν εμφανή σοβαρό λόγο να έρθει, ήρθε για την E.N.D. ...

13/10/2012, 10:10:50
...και αν είναι αλήθεια, ο μόνος τρόπος να εφαρμόσουν τους όρους τους είναι ο εξής: Πραξικόπημα...

13/10/2012, 10:16:08
...και θα περάσει στην ιστορία σαν την χούντα που βασάνισε τους "δημοκράτες"! (στην "μεταπολίτευση" του μέλλοντος)
Η ...(;) κύκλους κάνει...

Χαααχαχαχα!

Edited by - Αίολος on 13/10/2012 10:17:34

13/10/2012, 13:25:48
Βασικά η E.N.D. αποδείχθηκε οτι ειναι παπαγιές...
13/10/2012, 13:40:26
quote:
Αυτή η E.N.D. ρε παιδιά με προβληματίζει.

Η ιστορία αυτή θυμίζει λίγο "Τσάκα και Παναθηναϊκό" ή την ιστορία με τις περιφημες "Γερμανικές αποζημιώσεις".

Σε κάτι τέτοιες ιστορίες η γνώμη μου είναι η εξής:

1) Είτε το σενάριο "λεφτάς", "σωτήρας", "από μηχανής Θεός", κλπ είναι απολύτως αληθές
2) Είτε πρόκειται για περιφερόμενους καραγκιόζηδες, λαμόγια, ή απλώς αφελείς, που επιζητούν δημοσιότητα και "ρόλο" στο οικονομικοπολιτικό γίγνεσθαι
3) Είτε είναι κάποια 'μεσοβέζικη' ιστορία, υπό την έννοια ότι υπάρχουν κάποια ψήγματα αλήθειας ενδεχομένως, αλλά πρακτικώς δεν γίνεται να εφαρμοστεί ή να προχωρήσει παρά πέρα το όλο σχέδιο.

Στον "χρωματικό" κώδικα, θα έλεγα ότι τα σενάρια (1) και (2) είναι το λεγόμενο Ασπρο-Μαύρο, ενώ το (3) γκριζάρει ποικιλοτρόπως αναλόγως της περίπτωσης.

Με το σούσουρο που εγινε σχετικώς με το θέμα της END, πιστεύω ότι αν επρόκειτο καθαρά και ξάστερα για το Νο.2
αυτός ο Σώρρας και οι παρατρεχαμενοί του ήδη θα έκαναν παρέα με τον Ακη το Λάκη και το Μάκη, και τους λοιπούς εκλεκτούς συνδαιτημόνες του Κορυδαλλού.

Το (1) θα μπορούσε να ελεγχθεί σχετικά εύκολα αν όντως κάποιος τους έπαιρνε στα "σοβαρά" και τους "ξεσκόνιζε" (υπουργείο, τράπεζες, νομικές υπηρεσίες κράτους, κλπ) , αλλά φαίνεται προς το παρόν να τους αγνοούν παντελώς ή απλώς να τους ειρωνεύονται με ελαφρό μηδίαμα...

Το (3) ,που κατά τη γνώμη μου είναι και το πιο πιθανό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, έχει να κάνει με το ότι όντως υπάρχουν αυτές οι μετοχές της Τραπεζας της Ανατολής,
όντως ο τρόπος και ο χρόνος που έγινε η ανταλλαγή, αφομοίωση τους κλπ, τω καιρώ εκείνω (δεκαετία 1930 -40) μπορεί να έχει πολλά κενά, πολλαπλές αναγνωσεις και αστερίσκους και γενικότερη θολούρα
(όπως και το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα),
οπότε ευθέως δεν μπορεί να βγεί κανείς υπευθυνα και επωνυμα ως φορέας να πει οτι ο Σωρρας λεει αρλουμπες και είναι ένας κοινός απατεώνας, πλην όμως το σχεδιό του και οι όροι που βάζει,ακόμα και άν εχει απολυτως δίκαιο, είναι στην ουσία ανεφάρμοστοι...

Για να το παραλληλίσω με ένα "σχολικό" παράδειγμα,
είναι σαν να καίγεσαι εσύ (ο φοιτητής, μαθητής, κλπ) να περάσεις τη βαση σε ένα μαθημα κρίσιμο και μάλιστα άμεσα, και να κυκλοφορεί η φήμη
ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να σε 'βοηθήσει' , με κάποιο τρόπο (και άμεσα)
Εσένα πάει το μυαλό σου σε κανέναν συμφοιτητή που θα σε βοηθησει να αντιγραψεις, ή σε κανέναν που έχει κονέ στο γραφείο του καθηγητη ή στη γραμματεία ώστε να 'πειράξει' το βαθμό, κλπ, γενικά σε "μπαγαπόντικες" μεθόδους.
Οταν πας και βρίσκεις αυτόν το ...σωτήρα, σου λέει φέρε τα βιβλία σου, κανε τις ασκησεις σου όλες, κατσε να διαβάσεις, κλπ,κλπ για να σε βοηθησω να περάσεις...

Και τότε ευλόγως θα του πεις εσύ, ΜΑ, ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΣΤΩ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΩΛΩΘΩ ΣΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ? ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΓΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ!!!

Περίπου αυτά λέει κι ο Σώρρας... Θα σας δώσω αυτά τα λεφτά (εάν και εφόσον αναγνωριστεί ότι τα έχει εν παση περιπτωσει...), ΑΛΛΑ πρεπει να εξυγιανθει το πολιτικο συστημα, να κατανεμηθουν δικαια, να πανε για αναπτυξη, να..., να...., να....

Ε, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΩΣ ΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΑ? ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ (ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΛΕΓΧΟΙ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ & ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΚΛΠ),
ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,
ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΑΝΑΓΚΗ !!!

Και όπως έλεγα και πιο πάνω,

Το "Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν" δεν είναι είδηση. Ούτε είναι καν νέο πλέον.

Το τι (και πότε) μέλλει γενέσθαι είναι το ερώτημα,
γιατί δυστυχώς φως στο τούνελ δεν βλέπω, σαν τον φίλο τον Αιθεροβαμμωνα,
και η σήραγγα είναι πολύ βαθιά και σκοτεινή...

.
.
.

Edited by - PY8AGORAS on 13/10/2012 13:43:05

22/10/2012, 14:47:01
Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει κάτι καλό γι' εμάς, όταν η Χρυσή αυγή συναινεί και προσυπογράφει σε πρότασή του, τι κάνει η κυβερνώσα "δημοκρατία";

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ!

...και τα τσοντοκάναλα ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!

22/10/2012, 18:34:48
...Αμα λέμε οτι Χρυσή Αυγή και Συριζα συμφωνούν σε όλα εκτός απο το μεταναστευτικό

24/10/2012, 12:17:23
quote:

Ποίος το απέδειξε βρε;
Οπως προείπα, αν είναι αλήθεια, θα έχει συνέχεια...

Με προβληματίζει και κάτι άλλο: Η ΧΑ δεν πήρε θέση για το θέμα της E.N.D.
Γιατί;

24/10/2012, 15:20:49
quote:
quote:

Ποίος το απέδειξε βρε;
Οπως προείπα, αν είναι αλήθεια, θα έχει συνέχεια...

Περιμένω κι εγώ να δώ τί απόχρωση "γκρίζου" έχει τελικά η ιστορία αυτή με τον Σώρρα...

quote:
Σε κάτι τέτοιες ιστορίες η γνώμη μου είναι η εξής:

1) Είτε το σενάριο "λεφτάς", "σωτήρας", "από μηχανής Θεός", κλπ είναι απολύτως αληθές
2) Είτε πρόκειται για περιφερόμενους καραγκιόζηδες, λαμόγια, ή απλώς αφελείς, που επιζητούν δημοσιότητα και "ρόλο" στο οικονομικοπολιτικό γίγνεσθαι
3) Είτε είναι κάποια 'μεσοβέζικη' ιστορία, υπό την έννοια ότι υπάρχουν κάποια ψήγματα αλήθειας ενδεχομένως, αλλά πρακτικώς δεν γίνεται να εφαρμοστεί ή να προχωρήσει παρά πέρα το όλο σχέδιο.

Στον "χρωματικό" κώδικα, θα έλεγα ότι τα σενάρια (1) και (2) είναι το λεγόμενο Ασπρο-Μαύρο, ενώ το (3) γκριζάρει ποικιλοτρόπως αναλόγως της περίπτωσης.

quote:
Με προβληματίζει και κάτι άλλο: Η ΧΑ δεν πήρε θέση για το θέμα της E.N.D.
Γιατί;

Και γιατί δηλαδή να πάρει θέση? πρέπει να έχει θέση επί παντός επιστητού?

Εμένα απεναντίας με προβληματίζει που το Υπουργείο Οικονομικών έσπευσε να πάρει θέση και να πει κατ'ουσίαν,
"έλα μωρέ χαζομαριούλες είναι αυτά, να'χαμε να'λεγαμε,
ακούμε και καμιά μ@λ@κία απ'το Σώρρα,
για να περνάει η ώρα".

Δηλαδή, η Ελληνική Πολιτεία απεφάνθη ήδη επισήμως για την εκδοχή Νο.2.
αλλά από την άλλη αφήνει το Σώρρα έξω (είτε από το Δρομοκαϊτειο είτε από τον Κορυδαλλό...).

.
.
.

24/10/2012, 15:48:06
quote:
αλλά από την άλλη αφήνει το Σώρρα έξω (είτε από το Δρομοκαϊτειο είτε από τον Κορυδαλλό...).
Έχουν πέσει μηνύσεις απ' όσο ξέρω.
24/10/2012, 20:19:32
quote:
Περιμένω κι εγώ να δώ τί απόχρωση "γκρίζου" έχει τελικά η ιστορία αυτή με τον Σώρρα...
Είμαι πολύ περίεργος κι εγώ ρε ΠΥΘΑΓΟΡΑ.
quote:
Χεχε... Δηλαδή η "Ελληνική Πολιτεία" δεν - εννοείται - έλεγξε τίποτα. Λογικό. Να βγάλουν τα ίδια τους τα μάτια;
Για να κάνεις έλεγχο πρέπει να ενδιαφέρεσαι.
Η αποδοχή των όρων που συνεπάγεται η χρηματοδότηση ισούται με αυτοκτονία.
Και έχουν αποδείξει ότι είναι γαϊδούρια! Δεν αυτοκτονούνε!

02/11/2012, 14:44:44
Αρτέρμης Σώρρας

Edited by - Αίολος on 02/11/2012 15:24:29

02/11/2012, 18:36:52
Αυτά που λέει αλλά και η γλώσσα του σώματός του, δεν με πείθουν καθόλου.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 02/11/2012 18:42:50

02/11/2012, 18:39:05
Και ας ακούσουμε και αυτό
Ο Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΩΝ E.N.D.

600 δις δεν παύουν να έιναι ένα αστρονομικό ποσό

02/11/2012, 19:21:41
quote:
Αυτά που λέει αλλά και η γλώσσα του σώματός του, δεν με πείθουν καθόλου.
Επομένως είναι απατεώνας;

02/11/2012, 19:24:43
Για μένα, ναι. Μέχρι απόδειξης του αντιθέτου