- Φίδια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
"γίνεσθαι ούν φρόνιμοι ώς οι όφεις καί ακέραιοι ώς αι περιστεραί"
κατα Ματθαιον ευαγγελιο, κεφ. Ί, στιχ. 16
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
quote:για να επανέλθουμε στο θέμα μας...
ποιος φοβάται την επιστροφή?
πες μου τι ωρα ειναι και θα σου πω...![]()
quote:για να επανέλθουμε στο θέμα μας...
ποιος φοβάται την επιστροφή?
Δεν ξέρω. Εγώ πάντως όχι. ![]()
Ερώτηση 1 και 2.
Γιατί το απεικονιζόμενο "φίδι" έχει ποδαράκια (4), αυτάκια ή κερατάκια (3) και ρύγχος με μύτη ???
Γιατί το εικονιζόμενο "φίδι" εμένα μου μοιάζει περισσότερο για αφύσικα μακρυμένη και αποζουρλουμπωμένη αλεπού.
Άν πράγματι είναι αλεπού, πρέπει να διαλογιστούμε
και να αναρωτηθούμε (στα) σοβαρά,
τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι ???
* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη
quote:
Φυσικά και ήταν χιούμορ. Χαίρομαι που αν και αργά επιτέλους το αντιλαμβάνεσαι.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΔΙΑ.
quote:
Ξέρεις ποιό είναι το πιο μισητό πράγμα για μένα; Η υποκρησία. Δήθεν έπαθαν όλοι σοκ που άκουσαν οτι ο κόσμος σκοτώνει τα φίδια. Γενικά πολλούς δήθεν φιλόζωους, δήθεν χριστιανούς, δήθεν εσωτεριστές και δήθεν προοδευτικούς συναντάω τελευταία.
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΖΩΗΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΡΙΚΑ ΖΩΑΚΙΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΝΩ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΛΑΣΜΑ ΘΕΩΡΕΙ ΒΛΑΒΕΡΟ;
ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ
ΔΗΘΕΝ
είρωνικος ή επί ψευδους προφάσεως
το χιουμορ είναι η καλυτερη πρόφαση
ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ;
Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line
quote:
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο LOCO,ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ.
ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ.ΕΓΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΨΑΧΝΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΟ-(ΣΥΝΘΕΣΗ-ΛΟΓΙΑ)ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ....
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΜΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ!ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ Ο LOCO KAI O LOCO ΦΙΔΙ,ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΙΩΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΝΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ.ΑΠΟΧΩΡΩ......
Ξέρεις τι κάνουν πουλιά του είδους μου σε σιχαμερά φίδια του είδους σου;
Ξέρεις ρε Λουκουμά; Δες λοιπόν:

Loco the snake eater!

Big in Japan!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ(ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΩΤΑΞΙΑΣ ΕΙΣΑΙ?)ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ...?
ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΦΙΔΙΑ?ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΟ?
Υ.Γ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΕΠΑΘΕΣ ΑΠΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΥΦΟΕΙΔΗ ΠΥΡΕΤΟ.ΕΜ,ΑΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΟΜΙΛΩ(ΓΡΑΦΩ) ΜΕ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ...
ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΦΙΔΑΚΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Η ΘΕΙΟΣ ΒΑΝΙΑΣ.ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΣ.
quote:
ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΦΙΔΑΚΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
Είχα καταλάβει οτι είσαι ποταπός και γλοιώδης αλλά σε ευχαριστούμε για την διευκρίνηση και τον αυτοπροσδιορισμό.
quote:
ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΦΙΔΙΑ?
Αν και δεν σε αφορά, έχω πει αρκετές φορές στο Forum πως είμαι φοιτητής ιστορίας. Εσύ εκτός απο το να παριστάνεις τον εξυπνάκια στα Forums κάνεις κάτι άλλο; Μάλλον δεν κάνεις t(ί)p(ο)t(α) όπως είναι φανερό.
quote:
ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΕΠΑΘΕΣ ΑΠΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΥΦΟΕΙΔΗ ΠΥΡΕΤΟ.ΕΜ,ΑΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ
Δεν ξέρω πως το κάνετε εσείς στο χωριό σου αλλά εμείς χρησιμοποιούμε τις γάτες για να εξολοθρεύουμε τα ποντίκια. Τώρα αν θες εσύ μπορείς να έχεις και πενήντα φίδια στο σπίτι σου να κυνηγάνε ποντίκια. Φαντάζομαι θα έχεις πολλά ποντίκια σπίτι σου. Λατρεύουν την βρωμιά.
Οτι και να λες όμως εσυ και οι ομοιδεάτες σου και τον κώλο σας κάτω να χτυπάτε, τα φίδια στην Ελλάδα δεν τα θεωρούμε οικόσιτα ζώα. Τα σκοτώναμε ,τα σκοτώνουμε και θα τα σκοτώνουμε. Μάλιστα μερικοί απο μας θα το κάνουμε με μεγάλη ανακούφιση.
Αν θες μπορείς να πάρεις και μια Τίγρη για κατοικίδιο. Είναι το ίδιο καλή με τα φίδια στην συμπεριφορά της απέναντι στους ανθρώπους. Θα μου κάνει(ς) μεγάλη χάρη.

Big in Japan!!
Παιδιά ας σοβαρευτούμε λίγο. Είμαι κι εγώ από χωριό και μάλιστα εκεί λειτουργούμε ένα καλοκαιρινό καφέ με πισίνα. Είναι στους πρόποδες του Ολύμπου και μπορείτε να φανταστείτε ότι είναι τίγκα στη βλάστηση, εξοχή κανονική δηλαδή. Ε λοιπόν τα γατάκια που έχουμε αρκούν και με το παραπάνω για τα ποντίκια. Τα φίδια είναι "δουλειά" του πατέρα μου, δεν ξέρω κι εγώ πόσα έχει σκοτώσει ως τώρα (θα έπινες χαλαρός φίλε tpt τον καφέ σου αν τριγυρνούσε ένα φίδι γύρω τριγύρω? Η παρέα σου? Ε δε νομίζω!)
Όταν όμως σας μιλάω για γατάκια, δεν εννοώ τα παχουλούτσικα, τεμπέλικα πλάσματα που κλείνουνε οι δήθεν φιλόζωοι στα σπίτια και κλειδαμπαρώνονται μήπως τυχόν και τους φύγουν. Κάποιος λόγος θα υπάρχει ρε παιδιά που θέλουν να φύγουν. Μιλάω για γατάκια που μένουν εκεί χωρίς να τα φυλακίζει κανείς. Και κάνουν αυτό που τους προστάζει η φύση τους.
Γενικά πιστεύω ότι κάποια πράγματα έχουν εξευτελιστεί. Δεν είσαι φιλόζωος αν κλείνεις ένα γατάκι στο σπίτι. Δεν είσαι φιλόζωος αν κλείνεις ένα πουλί σε κλουβί. Δεν είσαι φιλόζωος αν αποχαυνώνεις ένα χάσκυ και το σέρνεις μεσ' τις μεγαλουπόλεις. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΕΤΣΙ! Ο άνθρωπος πλέον νομίζει ότι βοηθάει κιόλας με τον τρόπο αυτό τα καημένα τα ζωάκια. Τα φέρνει στα μέτρα του λέω εγώ όμως. Όπως και καθετί που υπάρχει σ'αυτόν τον κόσμο. Μέσα λοιπόν στα πλαίσια της "ανθρώπινης κυριαρχίας" και να σκοτώσεις τα φίδια που σε πλησιάζουν δεν έγινε και τίποτα. Μην τρελαίνεστε! Μπορείτε να ζήσετε τώρα γνωρίζοντας κι αυτό! Τόσα άλλα συμβαίνουν και περνάνε απαρατήρητα, αυτό είναι το λιγότερο. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
"Πέτα, για μένα, σημαίνει αφέσου, δείξε εμπιστοσύνη στη δύναμη του αοράτου"
Το θέμα είναι αν σκοτώνεις χωρίς να χρειάζεται, για την ευχαρίστηση να σκοτώνεις. Φυσικά και θα έπινα χαλαρός τον καφέ μου αν τριγύριζαν όχι ένα, αλλά εκατόν ένα φίδια τριγύρω, αν ήξερα ότι δεν ανήκουν στα επικίνδυνα είδη. Το ίδιο χαλαρός όπως και αν τριγύριζε ένα πρόβατο.
Τα "δήθεν" ας τα αφήσουμε, γιατί όπως υπάρχουν οι "δήθεν" φιλόζωοι υπάρχουν και οι "δήθεν" ρεαλιστές. Ξέρω ότι το ιδανικό για ένα οικόσιτο ζώο είναι από τη μια να απολαμβάνει τη φροντίδα σου και από την άλλη να βρίσκεται στον κήπο της βίλας σου που έχει και πισίνα και είναι τίγκα στη βλάστηση, δυστυχώς όμως δεν διαθέτουμε όλοι απ' αυτό. Το να περιμαζέψεις ένα ζώο από το δρόμο (και μιλάω για δρόμο μεγαλούπολης, τίγκα στο τσιμέντο και στα αυτοκίνητα της ανθρώπινης κυριαρχίας) και να το φροντίσεις, δεν αποτελεί δήθεν φιλοζωία αλλά μια συμβολική πράξη συναίσθησης ότι ο κόσμος φτιάχτηκε για όλους και όχι για ιδιωτική χρήση από τον άνθρωπο, που είναι το πιο ηλίθιο και καταστροφικό πλάσμα της δημιουργίας.
Όπως γράφεις λοιπόν, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
quote:
Τα "δήθεν" ας τα αφήσουμε, γιατί όπως υπάρχουν οι "δήθεν" φιλόζωοι υπάρχουν και οι "δήθεν" ρεαλιστές.Το να περιμαζέψεις ένα ζώο από το δρόμο (και μιλάω για δρόμο μεγαλούπολης, τίγκα στο τσιμέντο και στα αυτοκίνητα της ανθρώπινης κυριαρχίας) και να το φροντίσεις, δεν αποτελεί δήθεν φιλοζωία αλλά μια συμβολική πράξη συναίσθησης
Συμφωνώ απόλυτα !
Υ.Γ. και οι υπόλοιπες θέσεις εδώ του φίλου Spiral είναι σωστές !
Απλά αυτά τα δύο μου έδωσαν την ... αφορμή !
quote:
Συνομωσία μου μυρίζει…
Εμένα, ... μπαρούτι !
ο (πάντα) κακός Βρίλ![]()
![]()
![]()
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ Spiral.
quote:Παιδιά ας σοβαρευτούμε λίγο.
το προσπαθω απ την αρχη
quote:Είμαι κι εγώ από χωριό και μάλιστα εκεί λειτουργούμε ένα καλοκαιρινό καφέ με πισίνα. Είναι στους πρόποδες του Ολύμπου και μπορείτε να φανταστείτε ότι είναι τίγκα στη βλάστηση, εξοχή κανονική δηλαδή.
θες περιγραφη της τσιμεντουπολης που ζουμε εμεις?
quote:Ε λοιπόν τα γατάκια που έχουμε αρκούν και με το παραπάνω για τα ποντίκια.
Όταν όμως σας μιλάω για γατάκια, δεν εννοώ τα παχουλούτσικα, τεμπέλικα πλάσματα που κλείνουνε οι δήθεν φιλόζωοι στα σπίτια και κλειδαμπαρώνονται μήπως τυχόν και τους φύγουν.
πες το οτι δεν τα ταϊζετε καθολου για να ειναι πεινασμενα!
αλλα τα πεινασμενα γατια τρωνε και λαγουδακια και στην Κρητη πχ ειναι υπο διωγμον οι αγριες γατες.
ωστοσο αγνοεις απ ο,τι φαινεται τις αδεσποτες γατες των πολεων.
quote:Κάποιος λόγος θα υπάρχει ρε παιδιά που θέλουν να φύγουν.
φυσικα, να ζευγαρωσουν!
quote:Μιλάω για γατάκια που μένουν εκεί χωρίς να τα φυλακίζει κανείς. Και κάνουν αυτό που τους προστάζει η φύση τους.
να φυγουν και να πανε που???
quote:θα έπινες χαλαρός φίλε tpt τον καφέ σου αν τριγυρνούσε ένα φίδι γύρω τριγύρω? Η παρέα σου? Ε δε νομίζω!)
ποιο εξυπνο φιδι θα πλησιαζε την πισινα με τους τουριστες???
quote:Γενικά πιστεύω ότι κάποια πράγματα έχουν εξευτελιστεί. Δεν είσαι φιλόζωος αν κλείνεις ένα γατάκι στο σπίτι. Δεν είσαι φιλόζωος αν κλείνεις ένα πουλί σε κλουβί. Δεν είσαι φιλόζωος αν αποχαυνώνεις ένα χάσκυ και το σέρνεις μεσ' τις μεγαλουπόλεις. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΕΤΣΙ!
συμφωνω!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ
quote:Μέσα λοιπόν στα πλαίσια της "ανθρώπινης κυριαρχίας" και να σκοτώσεις τα φίδια που σε πλησιάζουν δεν έγινε και τίποτα. Μην τρελαίνεστε! Μπορείτε να ζήσετε τώρα γνωρίζοντας κι αυτό! Τόσα άλλα συμβαίνουν και περνάνε απαρατήρητα, αυτό είναι το λιγότερο.
προσπαθω παντα να δειξω οτι η αντιμετωπιση της Φυσης με την βια, μας εχει φερει στο χαλι που ειμαστε.
τα πραγματα δεν περνανε ολα μαζι απαρατηρητα, αλλα ενα ενα.
σκεψου το λιγο.
quote:Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
ΑΜΗΝ!
ας μεινει και κανα αγριο ζωο ζωντανο!
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΡΙΜΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ
quote:
Τα "δήθεν" ας τα αφήσουμε, γιατί όπως υπάρχουν οι "δήθεν" φιλόζωοι υπάρχουν και οι "δήθεν" ρεαλιστές. Ξέρω ότι το ιδανικό για ένα οικόσιτο ζώο είναι από τη μια να απολαμβάνει τη φροντίδα σου και από την άλλη να βρίσκεται στον κήπο της βίλας σου που έχει και πισίνα και είναι τίγκα στη βλάστηση, δυστυχώς όμως δεν διαθέτουμε όλοι απ' αυτό.
Άμα κάποια στιγμή γίνω πλούσια να είσαι σίγουρος ότι δεν θα κάνω τον κόπο να σου απαντήσω. Η οικογένειά μου απλά δεν ανήκει στους ανθρώπους της αποταμίευσης. Κάνουμε αυτό που μας αρέσει με όσα έχουμε και δε μιζεριάζουμε. Τέλος.
quote:
Το να περιμαζέψεις ένα ζώο από το δρόμο (και μιλάω για δρόμο μεγαλούπολης, τίγκα στο τσιμέντο και στα αυτοκίνητα της ανθρώπινης κυριαρχίας) και να το φροντίσεις, δεν αποτελεί δήθεν φιλοζωία αλλά μια συμβολική πράξη συναίσθησης ότι ο κόσμος φτιάχτηκε για όλους και όχι για ιδιωτική χρήση από τον άνθρωπο, που είναι το πιο ηλίθιο και καταστροφικό πλάσμα της δημιουργίας.
Πόσοι είναι αυτοί που περιμαζεύουν ζώα απ'το δρόμο? Συγκριτικά με αυτούς που προσπαθούν απεγνωσμένα να "σώσουν" τα ακριβοπληρωμένα καθαρόαιμά τους απ'τα βρώμικα αδέσποτα, είναι πολύ λίγοι νομίζω. Χρυσές δουλειές κάνουν τα pet shop. 500 ευρώ το κομμάτι. Αυτά είναι τα ζώα της βιτρίνας των δήθεν. Εγώ τουλάχιστον έχω περιμαζέψει ένα γατάκι απ'το δρόμο που πέθαινε και δεν του έδινε κανένας σημασία.
quote:
πες το οτι δεν τα ταϊζετε καθολου για να ειναι πεινασμενα!
Εάν ίσχυε δεν θα είχα πρόβλημα να το πω, να είσαι σίγουρος. Μια χαρά τρώνε και σκοτώνουν και τα ποντίκια. Ίσως να πέσαμε σε super-γάτες. Μα να τις ταϊζεις και να κυνηγάνε κιόλας? Αν ρωτήσεις ωστόσο τον παππού σου δεν θα του φανεί και τόσο παράξενο όσο σε σένα.
quote:
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ
Εδώ πρόκειται για θέμα μαζοχισμού του ανθρώπου. Ο άνθρωπος μόνος του κλείνεται στο τσιμεντένιο κλουβί και νομίζει ότι είναι και ωραία έτσι. Είναι το μοναδικό πλάσμα που φυλακίζεται μόνο του.
quote:
προσπαθω παντα να δειξω οτι η αντιμετωπιση της Φυσης με την βια, μας εχει φερει στο χαλι που ειμαστε.
Σ'αυτό συμφωνούμε. Αλλά πού να τους κάνεις καλά όλους τους κατ'επιλογήν ή κατ'ανάγκην καταστροφείς της φύσης.
"Πέτα, για μένα, σημαίνει αφέσου, δείξε εμπιστοσύνη στη δύναμη του αοράτου"
quote:
Εμένα, ... μπαρούτι !ο (πάντα) κακός Βρίλ
Και σε τι θέμα μάλιστα, να συμπληρώσω... Υπάρχουν τόσο ωραία θέματα για να μαλώσουμε π.χ. αυτό με τα κοράκια ας πούμε... ![]()
![]()
quote:quote:
Εμένα, ... μπαρούτι !ο (πάντα) κακός Βρίλ
Και σε τι θέμα μάλιστα, να συμπληρώσω... Υπάρχουν τόσο ωραία θέματα για να μαλώσουμε π.χ. αυτό με τα κοράκια ας πούμε...
Να μαλώσουμε ??
Εμείς οι δυό ???
Να βρούμε και έναν λόγο πρώτα ????
quote:Και σε τι θέμα μάλιστα, να συμπληρώσω... Υπάρχουν τόσο ωραία θέματα για να μαλώσουμε π.χ. αυτό με τα κοράκια ας πούμε...
συμφωνω, δεν προκειται κανεις να πεισει κανεναν για τιποτα για τα φιδια!
που τσακωνονται για τα κορακια???
ριξτε λινκ παρακαλω!
ΥΓ. και για τον δαιμονα της Τασμανιας τσακωνομαστε αμα λαχει!
Στα κοράκια δεν μαλώνουν ακόμα, αλλά με λίγη προσπάθεια μπορούμε να τα καταφέρουμε (αν και για πλάκα το ανέφερα). Προς το παρόν το θέμα δεν έχει ενδιαφέρον, αλλά προσφέρεται. Πάντως να το link...
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5379
quote:
Όχι εμείς οι δύο βρε vril. Γενικά μιλάω.
Το ξέρω, μπρέ !
Αλλά αφήνω το ... τεχνικό πλεονέκτημα !