- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Αρα, εχει μια τεραστια ανοικτη πληγη στα μετοπισθεν της, μια πληγη που δεν θα επουλωθει ποτε, ποσο μαλλον να ανοιξει αλλη μια στα δυτικα της, που αν και "φαινεται" οτι εχει το πλεονεκτημα, ειναι σαφως σαν τον γιγαντα με τα πηλινα ποδια

Τελειωσαν τα αστεια.Για το φιλο Ιαπετός που βριζει,απλα ντροπη,ενα ban απο τους admins δε θα εβλαπτε.
quote:
Πραγματι,κορυφωνονται οι συγκρουσεις σε Συρια,Τουρκια,Λιβανο και τωρα και Ιορδανια.Οι Συριοι με ρουκετες επληξαν περιοχη της Ιορδανιας που ηταν στρατοπεδο εκπαιδευσης αντικαθεστωτικων,ετσι εδωσε σαφες μηνυμα.Στη Τουρκια τα ιδια,το ενα χαστουκι μετα το αλλο.
Τελειωσαν τα αστεια.Για το φιλο Ιαπετός που βριζει,απλα ντροπη,ενα ban απο τους admins δε θα εβλαπτε.
Σιγά βρε παπάρα μη μου κάνουν και banned, δεν έχουν καταλάβει δηλαδή οι moderators και o administrator, ότι το thread αυτό είναι για τον
******.!.!
πριν πατήσεις "αποστολή" να ξαναδιαβάσεις τι γράφεις,
και να σκεφτείς αν η συμπεριφορά σου ,
προσβάλει εσένα (?) τον Ippotis2012 (?)
ή πρωτίστως τούτον εδω το χώρο (?)!
(Αυτα πσε πρωτη φαση , μεχρι να γίνει η σχετική παρέμβαση στα μηνύματα σου)

quote:
Ιαπετός ΣΕΒΑΣΟΥ το χώρο που σε φιλοξενεί και σου δίνει βήμα, οχι για ύβρις , αλλά για διάλογο !
το παρόν νήμα δεν το διαβάζει μόνο ο Ippotis2012, αλλά πολλοί αναγνώστες, φίλοι του esoterica.gr !
η φρασεολογία σου είναι απαράδεκτη ... και συνεχίζεις !Θα σε παρακαλέσω την επόμενη φορα που θα κάνεις κάποιο σχόλιο
πριν πατήσεις "αποστολή" να ξαναδιαβάσεις τι γράφεις,
και να σκεφτείς αν η συμπεριφορά σου ,
προσβάλει εσένα (?) τον Ippotis2012 (?)
ή πρωτίστως τούτον εδω το χώρο (?)!
(Αυτα πσε πρωτη φαση , μεχρι να γίνει η σχετική παρέμβαση στα μηνύματα σου)
not asked to learn how deep the secrets ... there are no
Εντάξει με συγχωρείτε,παραφέρθηκα. ![]()
![]()
Edited by - Ιαπετός on 21/08/2012 11:29:32
Έτσι, για να ζωηρέψει το θέμα ![]()
quote:
Όποιος ενδιαφέρεται για (-ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ-) εξελίξεις σε Ελληνοτουρκικά, προφητείες και όχι μόνο... ας ρίξει μια ματιά ΕΔΩ:
Ρίχνω μια ματιά και διαβάζω:
"ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!"
Ο Αγαθάγγελος ο προφήτης (καμία σχέση με τον άγιο Αγαθάγγελο που δεν έγραψε προφητείες και έζησε 600 χρόνια μετά) δεν υπήρξε ποτέ. Οι υποτιθέμενες προφητείες του που γράφτηκαν περί το 1279 γράφτηκαν στην πραγματικότητα το 1751 στη ρωσική αυλή από τον Πολυείδη, προς εξυπηρέτηση των ρωσικών συμφερόντων. Λεπτομέρειες εδώ.
ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΥ
1. Δεν ξέρουμε πότε έζησε και αν υπήρξε ο τύπος αυτός. Άλλοι λένε ότι έζησε τον 3ο αιώνα άλλοι τον 9ο. Μάλλον ανήκει στην κατηγορία του Αγαθάγγελου που δημιουργήθηκε εκ του μηδενός στη φαντασία κάποιων.
2. Οι "προφητείες" του μιλάνε για το ξανθό γένος που θα ελευθερώσει την Κωνσταντινούπολη, ερχόμενες σε πλήρη αντίθεση με τις προφητείες του Λέοντος του Σοφού που λέει ότι το ξανθό γένος θα καταλάβει την Κωνσταντινούπολη από τους Βυζαντινούς.
Άλλες έχει; Α, έχει παρακάτω μια αναφορά:
Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός:
Ο τουρκοϋπηρέτης Κοσμάς δεν έγραψε καμία προφητεία. Οι "προφητείες" του κατασκευάστηκαν περίπου 180 χρόνια μετά το θάνατό του, τη δεκαετία του '50 από τον Καντιώτη, όταν ο Κοσμάς ήταν ήδη πολύ πεθαμένος για να τις διαψεύσει. Λεπτομέρειες εδώ.
Τον Οκτώβριο του 2010 ένας χριστιανός-μέλος του φόρουμ μας είπε ότι θα μας φέρει αποδείξεις πως υπήρχαν δημοσιευμένες "προφητείες" του τουρκοϋπάλληλου στις εφημερίδες του 1920. Έκτοτε κανείς δεν τον ξαναείδε...
Άλλες "προφητείες" έχουμε;

macedon
Αν θα γίνει κάτι όπως έγραψα σε προήγουμενο post, θα γίνει μετά το 2024,η τουλάχιστον μετά το 2018.
Και γι'αυτό είμαι σίγουρος.
Γι'αυτό καλό θα είναι να ξανανοίξει το συγκεκριμένο thread, μετά απο μιά εξαετία για το καλό όλων μας.
Επαναλαμβάνω...
Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθείται τις τελευταίες εξελίξεις για Ελληνοτουρκικά, προφητείες, γεωπολιτική, οικονομία και νέα τάξη πραγμάτων... μπείτε γρήγορα ΕΔΩ: http://www.orthodoxhpisth.eu/viewforum.php?f=4
Τα γεγονότα είναι πλέον πολύ κοντά... μην περιμένετε!!!
quote:
Μην ακούτε τι λέει ο κάθε macedon... είναι ΑΘΕΟΣ
Γιατί, είπα εγώ ότι είμαι ένθεος; Αλλά τι σχέση έχει αυτό με το ότι ο Αγαθάγγελος δεν υπήρξε ποτέ και το ότι οι "προφήτες" στη συγγραφή των "προφητειών" τους ακολουθούν τον κανόνα: "ό,τι του φανεί του Λολοστεφανή"; ![]()
quote:
Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθείται τις τελευταίες εξελίξεις για Ελληνοτουρκικά, προφητείες, γεωπολιτική, οικονομία και νέα τάξη πραγμάτων... μπείτε γρήγορα ΕΔΩ: http://www.orthodoxhpisth.eu/viewforum.php?f=4
Μα... εκεί μπήκα και διάβασα τις μπαρούφες.
Δεν έχεις κανένα άλλο σάιτ; Καμιά άλλη προφητεία; Κανα Παϊσιο, κανά Όσιο Ανδρέα Σαλό, κάτι που να μπορούμε να συζητήσουμε τέλος πάντων... Τους δυο ανύπαρκτους μου βάλατε, τι να σας κάνω και γω;
quote:
Τα γεγονότα είναι πλέον πολύ κοντά... μην περιμένετε!!!
Είσαι ... κάτσε να δω ... ο 1.593ός χριστιανός στο θέμα αυτό που λέει αυτό το πράμα τα τελευταία 8 χρόνια... ![]()

macedon
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Τι στο καλό τόσες σελίδες έχει το θρεντ, κάτι θα έχει, δε μπορεί.
Πάλεψα να βγάλω άκρη, ειλικρινά.... Κάτι για Νοστράδαμο λέει...
Αρχές του 2004 το πόσταρε. Πριν από 9 χρόνια περίπου. Αναρωτιέμαι πόσα ακόμα χρόνια θα κρατήσει! Περνάνε γρήγορα πάντως!
Θα πω κι εγώ τη γνώμη, για να μη λέτε ότι είμαι εκτός topic:
Λοιπόν δε νομίζω να γίνει πόλεμος, ούτε θέλω να γίνει πόλεμος. Αυτό.
Απλοϊκό μυαλό το δικό μου, που σε καμία περίπτωση δε συναγωνίζεται κάποιων άλλων που ασχολούνται με τις πολεμικές προφητείες. (Όχι δεν έχω πρόβλημα, είναι ένα ενδιαφέρον χόμπι και αυτό, καλά κάνετε, λόγος δε μου πέφτει).
many questions, tiring answers
Δε φαντάζεσαι τι έχει γραφτεί στις τόσες σελίδες. Μέχρι και το ότι το Ισραήλ θα μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση!!! Το θέμα έχει ξεφύγει προ καιρού. Αυτό που λέμε πλέον είναι ας κρατήσουν επιτέλους όλοι ένα μικρό καλάθι με τις προφητείες!
Edited by - IndustrialAngel on 22/08/2012 00:23:16

macedon
quote:
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΌΣ
Αυτό που λέμε πλέον είναι ας κρατήσουν επιτέλους όλοι ένα μικρό καλάθι με τις προφητείες!
Ααα...να κρατάμε πάντως καλάθι!!!
Και έλεγα να πάω χωρίς να...κρατάω τίποτα!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
έγινε επέμβαση στα δύο μηνύματά σου (σε αυτό της παρούσας κι εκείνο της προηγούμενης σελίδας).
Κανονικά, η φρασεολογία αυτή, που είναι παντελώς απαράδεκτη για τη νοοτροπία των forums του ESOTERICA, θα ήταν λόγος για (τουλάχιστον χρονική) απενεργοποίηση του λογαριασμού σου. Ωστόσο, εφόσον μετά την παρέμβαση του AitheroVamon ζήτησες άμεσα συγνώμη, δε θα υπάρξει κάποια άλλη επέμβαση και θα ελπίσουμε απλά να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.
Και θα το εκλάβουμε ως αφορμή για να υπενθυμίσουμε την ανάγκη για αυτοσυγκράτηση, ιδιαίτερα σε κάποιες συζητήσεις που η θεματολογία τους μπορεί να είναι αρκετά "εύφλεκτη".

Και άντε μετά να τους εξηγήσεις, ότι δεν έγινε επειδή το ψυχανεμίστηκε κάποιο αγόρι με μαύρη φορεσιά , αλλα ότι , όπως γινόντουσαν απο παντα πόλεμοι , θερμά επεισόδια και τόσα αλλα, έτσι ίσως γίνουν και τώρα αλλα και έτσι θα γίνονται μέχρι να μας καταπιει ο γήλιος.
Κουράγιο..
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ