- U.F.O. Στους διδυμους πυργους - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Edited by - Smokin_7 on 08/10/2005 11:09:39
Μα, αν δεν κάνω λάθος, ο ίδιος ο Λιακόπουλος λέει ότι η "πρωταγωνίστρια" του βίντεο παραδέχτηκε εκ των υστέρων ότι επρόκειτο για φάρσα! Φυσικά ο "συμπαθής" τηλε-πωλητής βιβλίων προχωρά ακόμη παραπέρα και βάζει το ερώτημα αν η γυναίκα αυτή "πιέστηκε" από τα "γνωστά-άγνωστα" κέντρα να πει αυτά που είπε! ![]()
![]()
Πάντως θα ήθελα να κάνω και μια παρατήρηση : Αμφιβάλλω αν στη σημερινή εποχή και με τα τεχνολογικά μέσα που υπάρχουν μπορούμε να λάβουμε σοβαρά υπόψη ως τεκμήρια, φωτογραφίες ή βίντεο από το πουθενά! Όταν εγώ στο σπίτι μου με ένα Photoshop μπορώ να βάλω τον εαυτό μου να περπατά στον Άρη, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει κάποιος με πιο high-tech εξοπλισμό! ![]()

quote:
Και σάν τι θέλει ναμας παραστήσει που το δείχνει ο αντε να μήν πώ τι εν λόγω κύριος? οτι πήγαν εξογήινοι και γκρέμισαν τους δίδυμους πύργους δέ πάμε καλά μου φαίνεται.
Edited by - Smokin_7 on 08/10/2005 11:09:39
Φυσικα και οχι.Απλως ετυχε να βρισκετε εκει.Αλλωστε αυτο πρεπει να εγινε τουλαχιστον πριν απο 10-15 χρονια.
quote:
Καλημέρα σε όλους!Μα, αν δεν κάνω λάθος, ο ίδιος ο Λιακόπουλος λέει ότι η "πρωταγωνίστρια" του βίντεο παραδέχτηκε εκ των υστέρων ότι επρόκειτο για φάρσα! Φυσικά ο "συμπαθής" τηλε-πωλητής βιβλίων προχωρά ακόμη παραπέρα και βάζει το ερώτημα αν η γυναίκα αυτή "πιέστηκε" από τα "γνωστά-άγνωστα" κέντρα να πει αυτά που είπε!
Πάντως θα ήθελα να κάνω και μια παρατήρηση : Αμφιβάλλω αν στη σημερινή εποχή και με τα τεχνολογικά μέσα που υπάρχουν μπορούμε να λάβουμε σοβαρά υπόψη ως τεκμήρια, φωτογραφίες ή βίντεο από το πουθενά! Όταν εγώ στο σπίτι μου με ένα Photoshop μπορώ να βάλω τον εαυτό μου να περπατά στον Άρη, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει κάποιος με πιο high-tech εξοπλισμό!
Εδω μιλαμε για 10-15 χρονια πριν ετσι;Και δεν προκειται για φωτογραφια αλλα για βιντεο.Φυσικα δεν λεω οτι δεν ειναι σε καμια περιπτωση στημενο αλλα τεινω προς την πλευρα του αληθινου.
Edited by - Έσεται Ήμαρ on 08/10/2005 12:46:14
Edited by - Έσεται Ήμαρ on 08/10/2005 12:47:00
quote:
Εδω μιλαμε για 10-15 χρονια πριν ετσι;Και δεν προκειται για φωτογραφια αλλα για βιντεο.Φυσικα δεν λεω οτι δεν ειναι σε καμια περιπτωση στημενο αλλα τεινω προς την πλευρα του αληθινου.
Τα περί ηλικίας του συγκεκριμένου βίντεο από που προκύπτουν; Οι δίδυμοι πύργοι θα μπορούσαν να "στηθούν" με την κατάλληλη τεχνική ακόμη και σήμερα, 4 χρόνια μετά την κατάρρευσή τους! Γενικά, πως συμπεραίνεις ότι είναι αληθινό το βίντεο, όταν υπάρχει και η υποτιθέμενη δήλωση της "πρωταγωνίστριας" ότι ήταν φάρσα;

quote:
Αγαπητέ Έσεται Ήμαρ λες :
quote:
Εδω μιλαμε για 10-15 χρονια πριν ετσι;Και δεν προκειται για φωτογραφια αλλα για βιντεο.Φυσικα δεν λεω οτι δεν ειναι σε καμια περιπτωση στημενο αλλα τεινω προς την πλευρα του αληθινου.Τα περί ηλικίας του συγκεκριμένου βίντεο από που προκύπτουν; Οι δίδυμοι πύργοι θα μπορούσαν να "στηθούν" με την κατάλληλη τεχνική ακόμη και σήμερα, 4 χρόνια μετά την κατάρρευσή τους! Γενικά, πως συμπεραίνεις ότι είναι αληθινό το βίντεο, όταν υπάρχει και η υποτιθέμενη δήλωση της "πρωταγωνίστριας" ότι ήταν φάρσα;
Φαινεται απο τον τροπο ντυσιματος των ανθρωπων αλλα και απο την εικονα οπου δεν εχει την σημερινη ποιοτητα.
Και οσο για το οτι η πρωταγωνιστρια λεει πως ειναι φαρσα νομιζω οτι το ερωτημα το απαντησες απο μονος σου παραπανω.Αν παρακολουθεις τις εκπομπες του Λιακοπουλου δειχνει και ενα βιντεο με εναν αστροναυτη που σε συνεντευξη του λεει οτι ουδεποτε ειδε κατι περιεργο στα ταξιδια του στο διαστημα ολα αυτα τα χρονια.Αλλα υστερα βαζει μια συνομιλια του με την ΝΑΣΑ οπου κατι τετοιο δεν ισχυει.Ειδε αλλα υποκινουμενος απο καποιους το διεψευσε.Το ιδιο και με την ρεπορτερ.
Θα μου επιτρέψεις φυσικά να κρατήσω για τον εαυτό μου το ρόλο του...άπιστου Θωμά!
Οι καιροί είναι, βλέπεις, περίεργοι...

Σαν τελικο συμπερασμα εχουμε οτι οι εξωγηινοι αποφασισαν να επιτεθουν στην γη και ειπαν επιτεθουν την ιδια μερα που ο Λαντεν θα εριχνε τους πυργους.Αρα αυτοι τα κανανε ολα.Με την βοηθεια των Ρωσων βεβαια που εξοπλισαν τους εξωγηινους συμμαχους τους με 'κοσμοσφαιρες'.
Δεν παμε καλα μου φαινεται...
"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)
A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH
Edited by - Mantis Religiosus on 08/10/2005 18:40:03
Eπίσης αν προσέξατε στο βιντεάκι λίγο πριν εξορμήσει μπροστά στην κάμερα το UFO η κάμερα φένεται να κεντράρει και να τραβιέται προς τα πίσω -(αντί να ζουμάρει πάνω στο παράξενο αντικείμενο όπως θα περίμενε κανείς)- έτοιμη να υποδεχτεί το πέρασμα του δίσκου από μπροστά της.
Αυτή λογικά δεν είναι μια φυσιολογική συμπεριφορά κάποιου που θα κρατούσε την κάμερα μπροστά σ' ένα τέτοιο εξωπραγματικό φαινόμενο και είναι απλά μια κακο-σκηνοθετημένη απάτη... αλλά υπάρχουν ακόμα άτομα που το πιστεύουν .. τι να πει κανείς...
"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law
Δεν έχει σημασία τι θέλουμε, ούτε τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!
http://www.ufocasebook.com/wtcvideo.mov
Χρειάζεται quicktime codec για να παίξει.
Επίσης... http://www.ufocasebook.com/wtcufo.ram με real media codec.
Περισσότερα στην σελίδα... http://ufocasebook.com/wtcvideo.html
Το κανάλι ήταν το sci-fi.
quote:
ΟΚ τότε, φίλε μου...Δεκτά όλα αυτά που λες. Είναι βέβαια μια πιθανότητα!Θα μου επιτρέψεις φυσικά να κρατήσω για τον εαυτό μου το ρόλο του...άπιστου Θωμά!
Οι καιροί είναι, βλέπεις, περίεργοι...
Και εγω οπως αναφερα δεν ειμαι σιγουρος για την αυθεντικοτητα του συγκεκριμενου βιντεο και καθε αποψη ειναι δεχτη και σεβαστη εφοσον και αυτη(η αποψη)σεβεται τον συνομιλητη.Οπως εσυ παραδειγμα και χαιρομαι για την ορθοτητα των λογων σου.
quote:
Την ημερα που γκρεμιστηκαν οι πυργοι ενα δισεκατομμυριο ανθρωποι βλεπανε την επιθεση live απο την τηλεοραση απο δεκαδες διαφορετικες ληψεις απο διαφορετικες γωνιες.Και χιλιαδες αυτοπτες μαρτυρες που ηταν στο Μανχαταν.Κανεις δεν μιλησε για ουφο τοτε.Και μετα απο πολλους μηνες ερχεται ο κυριος Λιακο να μας πει οτι ενα ουφο ηταν παρον στο περιστατικο?Ποιον να πιστεψω,το ενα δις ατομα που παρατηρουσαν το γεγονος ή τον κυριο Λιακο?A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH
Edited by - Mantis Religiosus on 08/10/2005 18:40:03
Φιλε μου τι δεν μπορεις να καταλαβεις;Η εμφανιση του ιπταμενου δισκου στους διδυμους πυργους εγινε(αν οντως εγινε)αρκετο καιρο πριν το χτυπημα τους και δεν εχει καμια σχεση με την 11η Σεπτεμβριου.Απλως ετυχε να τραβηξουν βιντεο του στο συγκεκριμενο σημειο οπως εχουμε και αλλα βιντεο UFO σε αλλα σημεια του πλανητη.Και ο Λιακοπουλος δεν συνδεσε ουδεποτε την εμφανιση του UFO στο σημειο αυτο με το χτυπημα της 11ης Σεπτεμβριου.Ουτε καν αφησε να εννοηθει κατι τετοιο.Δεν παρακολουθεις Λιακοπουλο,δικαιωμα σου φυσικα,αλλα δεν εχεις το δικαιωμα να του φορτωνεις ψευδεις κατηγοριες.Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι ο Λιακοπουλος ειπε οτι το συγκεκριμενο UFO βρισκοταν παρων στην επιθεση των διδυμων πυργων;Θα σε παρακαλουσα να μην λες οτι σου κατεβει.
A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH
Edited by - Mantis Religiosus on 09/10/2005 13:20:25
quote:
Με συγχωρεις αλλα δεν εχει σημασια αν ηταν πριν ή μετα το χτυπημα.Οπως και να το κανουμε οι διδυμοι πυργοι βρισκονταν στην καρδια του Μανχαταν και οποτεδηποτε εμφανιζοταν ενα ουφο κοντα τους θα γινοταν αντιληπτο απο εκατονταδες αυτοπτες μαρτυρες.Ενα βιντεο απο ενα ατομο δεν σημαινει τιποτα.Μπορει να δειχνει ενα εντομο κοντα στον φακο,ενα πουλι,τυχαιο σφαλμα της καμερας,ακομα και απατη.Αν ενα γεγονος δεν επιβαιβεωνεται απο πολλους πριν δημοσιευτει κινδυνευει να χαρακτηριστει γελοιοτητα.Ειλικρινα φοβαμαι που υπαρχουν ατομα που τα πιστευουν αυτα και μετα πιανουν τιμονι για να οδηγησουν.A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH
Edited by - Mantis Religiosus on 09/10/2005 13:20:25
Επειδη δεν φαινεσαι σοβαρο ατομο δεν θα ασχοληθω και πολυ μαζι σου.Αλλα αυτο που λες τωρα και αλλο αυτο που ελεγες πριν.Εσυ νομιζες οτι το βιντεο αυτο τραβηχτηκε λιγο πριν το χτυπημα και οτι ο Λιακοπουλος μας ελεγε πως ο συγκεκριμενος δισκος ευθηνεται για την καταρευση των πυργων.Και τωρα που καταλαβες την γκαφα σου μας τα αλλαξες.
Τελος προσωπικα εγω τονισα πως δεν ειμαι βεβαιος αν το βιντεο ειναι γνησιο.Συζητηση κανουμε αλλωστε και δεν ειναι αναγκη να βγαινουμε ολοι μας και να αμφισβητουμε τα παντα η να λεμε πως ολα ειναι γνησια.Και δεν ειναι επιχειρημα το <<οποιος πιστευει σε αυτα τον λυπαμαι>>κ.α.Να συζητησουμε προσπαθουμε οχι να προσβαλουμε ο ενας τον αλλο.