ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- «Το αχαλίνωτο...», ο Κακός Βριλ & η εισβολή των Ελ από το Νίλα-Γου. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- «Το αχαλίνωτο...», ο Κακός Βριλ & η εισβολή των Ελ από το Νίλα-Γου. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

jonniebegood30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
30/11/2005, 13:58:18
quote:

ΩΩΩΩΩ !

Ευχαριστώωωωω....

Τι όμορφη έκπληξη.

σε περιμενει και ενα μπουκαλι ρακη - φυσικα αυτο δεν ειναι εκπληξη...

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

30/11/2005, 15:51:34

Xρόνια Πολλά Αντρέα

Καλή επανεσάρκωση. Καλώς μας ξαναήρθες.
Για τη γιορτή σου σκέφτομαι να σου πάρω μια VRIL CREAM

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
30/11/2005, 16:17:53
Α, σε ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες !

Χαίρομαι ιδιαίτερα !!!

Και τι ωραία ανθοδέσμη. Αλλά κρέμα Βρίλ... ????
Κρέμ Μπρουλέ, .. ίσως ???

Όσο για τα παλιά, das ist Schnee von gestern. Schwamm drüber.

AmpereΜέλος
30/11/2005, 18:08:24
Συγχαρητήρια λοιπόν, σε όσους έμπρακτα δείχνουν ότι καταφέρνουν να προχωρούν μπροστά (ό,τι κι αν προηγήθηκε) και ελπίζω ότι όσοι -όπως εγώ- ξεπεράστηκαν από τις εξελίξεις, θα καταφέρουμε να επωφεληθούμε μιμούμενοι το παράδειγμά σας.

Η αλήθεια δεν είδε ποτέ με καλό μάτι τη μονοπώλησή της
30/11/2005, 21:21:59
quote:
Χρονια Πολλα και Καλα αδερφε Αντρεα!

Αγαπητέ φίλε, συνάδελφε καπετάνιε σου εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή!

Καλή Δύναμη
Βριλ

και καλή συνέχεια μέσα και έξω από εδώ!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

01/12/2005, 00:36:53
Χρόνια Πολλά βρε Δύναμη!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

01/12/2005, 06:45:23
Σας ευχαριστώ !

Να΄στε καλά.

01/12/2005, 07:26:56
Χμμμ!
Μιάς κι εχθές η "σύνδεση" μου με τη Γή ήταν αδύναμη, σου εύχομαι ετεροχρονισμένα χρόνια πολλά και φώς στο δρόμο σου!

quote:
Συγχαρητήρια λοιπόν, σε όσους έμπρακτα δείχνουν ότι καταφέρνουν να προχωρούν μπροστά (ό,τι κι αν προηγήθηκε) και ελπίζω ότι όσοι -όπως εγώ- ξεπεράστηκαν από τις εξελίξεις, θα καταφέρουμε να επωφεληθούμε μιμούμενοι το παράδειγμά σας.

Ακριβώς, φίλε Ampere!
Το ζητούμενο είναι να προχωρήσουμε απο την θεωρία στην πράξη.
Σίγουρα η ανάγκη για αυτό το κατόρθωμα είναι το πρώτο και βασικό βήμα, να αναγνωριστεί η αναγκαιότητα του, και το δεύτερο είναι να υλοποιείται.

In anticipation of my resurrection...

01/12/2005, 09:43:57
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ.
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΥΡΕΣΗΣ.
ΔΥΝΑΜΗ...

ΦΩΤΟΣ.

ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 01/12/2005 09:46:27

01/12/2005, 19:17:19
quote:

quote:
Ως κι εγώ έφαγα πόρτα.

Ορισμένα πράγματα μου φαίνονται απλά απίστευτα Αφροδίτη.

Απενεργοποιήθηκες για 1 εβδομάδα μόνο, τη στιγμή που δημοσίευσες στην κοινότητα των forums μηνύματα, που αφορούσαν προσωπικά δεδομένα και καταστάσεις - υποθετικά ή μη. Και τα οποία μάλιστα, επέριπταν ενοχή, η οποία δεν μπορεί και δεν υπάρχει λόγος να διαπιστευθεί εδώ μέσα!
Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω, εάν κάτι ανάλογο συνέβαινε με στόχο εσένα, θα ήθελες να σε προστατεύσουμε ή όχι;

Θα συνιστούσα μεγάλη προσοχή στην έκφρασή σου.
Εκτός από άδικη, μπορείς να γίνεις και προσβλητική εκφραζόμενη έτσι όπως πιο πάνω.
Και πιστεύω πως δεν είναι στις προθέσεις σου!

quote:
Πάντως, αληθινά, galadriel, σε ευχαριστώ και για την προσπάθεια ειλικρίνειάς σου αλλά και για την πράγματι καλή σου συμμετοχή - σε γενικές γραμμές - τον τελευταίο καιρό. Αυτά δείχνουν αρκετά πραγματικά! Όμως δεν τα δείχνουν όλα...

ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ..
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΦΙΛΑΛΗΘΗ ΣΤΑΣΗ..ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

ο Ράιχ έγραψε:

quote:
Δεν θα ξανασχοληθω για κανέναν λόγο μαζί σου.
Σε θάβω και εσένα και όλα αυτά που έχεις κάνει.
Με λίγα λόγια σε διαγράφω και σε ξεχνω.Ο,τι και να απαντήσεις.
Από δω και πέρα η Αδιαφορία μας θα είναι η Απάντηση μας.

quote:
Υ.Γ:galandriel μην βλασφημείς το Ιερό Δισκοπότηρο αν δεν το κατανοείς.

προς gala(n*)driel και φιλοθεαμον κοινο(το λεω χιουμοριστικα επειδη αυτη η φαρσοκωμωδια τραβηξε πολυ καιρο,περισσοτερο αποσο ειναι γνωστο η καταγεγραμμενο στις σελιδες του εσωτερικα):

H απαντήσει σε όσα είπες ξέρεις ποια είναι;
-"...και μετά ξύπνησες;"

Να δώσω όμως και μια μετάφραση:
Τελικά όταν κάποιος δεν θέλει να παίξει στο παιχνίδι με το μπλε χάπι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ,χμ;
Ποία ανάγκη σου σε κάνει να ασχολείσαι με κάποιον που σου είπε ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα και Τα τερτίπια σου;

O Ράιχ "σ' έθαψε" κι εσύ αποφάσισες να φανερώσεις το προσωπάκι σου επιτέλους!(συνάδει αυτό με "το φτύσιμο που κολάι")
Με ψέματα θαρρείς πως θα καταφέρεις κάτι παραπάνω;
Σου είπε θα σε προσπεράσει και αυτό έκανε.
Υπαγε λοιπον,φαντασμένη.

Ποια ανάγκη σου σε φέρει εδώ τώρα να λες τόσα ψέματα εναντίον μου,εναντίον του συντρόφου μου και εναντίον άλλων ατόμων που δεν έχουν την ανάμειξη που εσύ θέλεις να υπό-δείξεις ότι έχουν; Τι θέλεις ν’ αποδείξεις μ’ αυτό;Σου δίνει κανείς το δικαίωμα να επεμβαίνεις στις προσωπικές σχέσεις των ανθρώπων,και στις "όποιες" επιλογές τους;ΌΧΙ! με ποιο ΘΡΑΣΣΟΣ λοιπον το κάνεις αυτό;--το γνωστό;χμ;--

..και αν ολα εγιναν για το "συντονιστιλίκι" πέσμου λοιπον γιατι βρισκομαι ακόμη εδώ και δεν έγινα συντονίστρια, αμέσως μόλις "πήρες πόδι" από το φόρουμ στο οποίο αναφέρεσαι;
Ποιος σου είπε πως είναι έτσι τα πργμτ;Ο "γκόμενος που έπιασες" για να γίνεις "ιδρυτικό μελος",βρε κοπέλα μου;
Ποιος Αdmιn; ΔΕΝ ΕΣΤΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΙΛ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΟΥ!

Μήπως επειδή όσοι διαβάζουν και δεν γνωρίζουν τα πργμτ θα πιστέψουν τις απίστευτες ψευτιές σου;
Άντε λοιπόν ας πιστέψουν!,ας πιστέψουν όσα μας αράδιασες με τόση ευκολία!
Όμως,λες ψεμματα!
Ω! και με πόση περισσή σιγουριά αναφέρεσαι σε όλα τα γεγονότα!

Μήπως όμως δεν είναι ετσι;Θελεις να πούμε τα πργμτ όπως εγιναν;Θέλεις να σου πω τι πληροφορηθεί,κατόπιν επικοινωνίας μου με το Μυστικα, και τα άτομα που κατηγορεις ηλιθιωδως, για όσα εγιναν;

Επειδη όσο εγώ γνωρίζω τον εαυτό μου,δεν είχα συμμετοχή σε όσα ψευδώς δημοσιοποιείς για να γλύψεις αυτή τη φορά την εδώ διαχείριση!
Ας πάρω λοιπόν τη θέση που τόσο άνετα με τοποθετήσατε χωρίς καν να με ρωτησετε,ελλεινοι ψεύτες που συμμετέχετε σε αυτό.
Ας μιλήσω να σας δώσω τη χαρά που σας αξίζει!
Μήπως ,λοιπόν.ζητησες από τον τότε "γκόμενο" σου(επειδή ο καθένας που χρησιμοποίησες «είχε και μια θέση εναντίον μου» χωρίς πραγματική ουσία στο χώρο εδώ, και το κλίμα αυτό το μετέφερες κι εκεί μήπως και με την φανταστική σου πρωτιά θα κατάφερνες κάτι άλλο;) να γίνεις « ιδρυτικό μελό»ς,ενω δεν είχες καμία σχέση με την αυτή ίδρυση του χωρου;μηπως το έκανες αυτό επειδή το πρόβλημα σου είμαι εγώ ,και η αναμενόμενη παρουσία μου στον νεοσύστατο τότε χώρο ως ενεργό μελος,αφου οι ιδρυτική ομάδα τυγχάνουν φίλοι και συνταξιδιώτες από το εδώ φόρουμ;
Είναι φυσικό-όπως και δικαίωμα μου- να στηρίζω τις οποίες σημαντικές προσπαθειες..Ποιος σου είπε πως θα μου πεις εσύ ή οποιοσδήποτε τι θα κάνω!
Θα κάνω ό,τι θεωρώ σωστό για όλους,όχι "για την πάρτη μου" όπως λειτουργείς εσυ..και οι περισσότεροι ανθρωποι όπως με θλίψη μου διαπιστώνω καθημερινά.

Αυτη ειναι η δικη μου σιγουρια λοιπον, για να ομιλω αυτα τωρα,αν και αποτελούν καθαρά προσωπικά δεδομενα,με προσέβαλλες μιλώντας για πολλοστή φορά με ψέματα σε βάρος μου δημόσια και οφείλω να βάλω τα πργμτ στη θέση τους.-Ασχολουμαι επίσης για τελευταία φορά με σένα-

Οσο για τα όσα ψευδη δήλωσες για το λογαριασμό praying fairy που δημιουργησες μαζι με το μέλος Μαντις (και επιφυλασσομαι για ένα ακόμη ατομο που έχεις ήδη κατηγορησει δημόσια επειδη δεν επραξε όπως τα είχατε κανονισμενα..)
Ουδέποτε έλαβα με οιονδήποτε τρόπο κωδικό η ενημέρωση για τον λογαριασμό που αναφέρθηκες!/αντίθετα γνωρίζω πως ο λογαριασμός έγινε για να αποδείξετε εσυ και η Μαντις πως δεν μπορεί ο εδώ Αντμιν να ανακαλύψει δυο ατομα που γράφουν από τον ίδιο κωδικό (ένα τοπικ σχετικό στα τεχνικά θέματα το θυμάστε;..χμ!)/Καμμία σχέση δεν έχει το μύστικα ,όπως με ενημέρωσαν με την ταυτότητα αλλά και όσα ψευδώς δηλώνεις πως έγιναν δήθεν για το Σνιτζ!Απ'όσο γνωριζω /από τους δημιουργους και φίλους μου μετά τη δημιουργία του εκεί χώρου /είναι πως το Σνιτζ είχε απορριφθει εξ'αρχης χαρακτηριζόμενο ως Ξεπερασμένο/και ουδεμία σχέση έχουν αυτά που ΨΕΥΔΏΣ ΔΗΛΏΝΕΙΣ ΕΔΩ συκοφάντισσα της κακιας ωρας.

"Για πήγαινε και πέστα αυτά στο Μystica ,galadriel!"(cprght Deva P.)

Ποιος ο λόγος ,να δημιουργήσεις εντυπώσεις για τους δυο αυτούς χωρους;ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ; Το γεγονός ότι σε είπαν ειλικρινή ενώ ψεύδεσαι σε χαροποιεί; Εύγε λοιπόν! Είσαι τόσο ειλικρινής!
Αηδίασα με τις βρώμιες σας!
Αηδίασα…!

Απόδειξη ότι ατομα σαν την γκαλάντριελ είναι «ειλικρινή» ,κατά τα λόγια της διαχειρησης, τα ατομα που μετράνε το όποιο ,ασημαντο η σημαντικο εργο μου,και χρονο μου εδώ μεσα ,σαν εικονίτσεςς και αριθμο μνμτν!!!αφου μονο αυτό μπορουν να κατανοησουν από συμβολισμο..και αφου εκαναν τα πάντα για να ανέβουν σε βαθμίδα για να κάνουν αυτό που εδώ και καιρό μαγείρεψαν σε βαρος μου,αλλα καθως διαβλεπω σε βαρος του υγιους εσωτερισμου.Αναρρωτιεμαι λοιπον…για όλα αυτά λοιπον…
Το «γκομενιζειν» καλο είναι (όπως ειπε ενας φιλος καπου),αλλα εδώ μεσα υποτειθεται ότι ασχολουμαστε με άλλο αντικειμενο.
Ο υγιης ερωτας που παραγει τοσες ιδεες τελειωσε μαζι με τον δημόσιο εξεφτελισμο όλων εμας που είμαστε παιδια Του και δημιουργουμε ιδεες και σχηματα λογων μεσω αυτου.Τα ατομα που εσκαψαν το λακκο του χωρου και των ιδεοδων μας με λυπη μου διαβλεπω να λαμβανουν θεση ειλικρινους στασης! Και προσπαθειας για το χωρο..

Μια λεξη μου ρχεται αλλα δεν θα την πω.//

Εν τέλει, τόσο εγώ, όσο και παρά πολλά αλλά μέλη έχουμε σχέσεις φιλικές, είτε είμαστε στο Εσωτερικά ,είτε είμαστε στο Μυστικα,ειτε σε αλλά φορούμε που εσύ δεν γνωριζεις,επειδη ευτυχώς δεν σου ανέφερε ποτέ κανείς..

Αν καταλάβεις ότι δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι ο,τι κανείς κι εσύ για να "σχετιστούν μεταξύ τους", τότε θα καταλάβεις Τι συνέβη και Τι συμβαινει!Για προσπάθησε λοιπον!κανε επιτέλους μια υπέρβαση!!

Τελικά ποια ανάγκη σου σε κάνει να πράττεις τόσα εναντίον μου όταν στην πρωτοεμφανιση σου, λάμβανα καθημερινά, ουκ ολίγα μνμτ "τύπου γλυψιματος";Τι έπαθες ξαφνικά και άλλαξες στάση;
Επειδή εγώ είμαι πάντα η Ιδια,οσες «διαθέσεις» και να αλλαζω,δεν με φυσάει ο άνεμος όπου πάει!

Κωνστάντια σημαίνει σταθεροτητα,να το θυμασαι.Ισως αν πρέπει να μάθεις κάτι από μένα να είναι αυτό.
Ψάξε λοιπόν για άλλον "ανισορροπο",αν ψάξεις καλά μάλιστα θα τον βρεις.)
Είμαι όλα και τίποτα ,και αυτό είναι η αλήθεια.Αν εσύ πάνω μου προσπαθείς να ρίξεις όλες τις αρρώστιες σου εγώ με μια απλή κίνηση μπορώ να σου τις στείλω πίσω!
Έτσι μόνο μπορώ να σε βοηθήσω θλιβερό πλάσμα.:(

Οι οποίες λάσπες σου, με αφήνουν παγερά αδιάφορη ,ανέγγιχτη όσο και αν δεν διαφαίνεται επειδή σου απαντώ εδώ,αλλα και πάλι έχω να σου πω ότι θα είμαι εδώ να σε βοηθήσω , όταν και αν αποφασίσεις να ακολουθήσεις το δρόμο που οφείλεις να περπατησεις/τον δικό σου δρομο/όχι να προσπαθείς να καταστρέψεις εμένα ή ότι θεώρησες σημαντικό για να πάρεις όσα έχει μια ωχ άλλη που φθόνησες, όχι για την ομορφιά την εξωτερική που δεν φτάνεις,άλλα για την εσωτερική που δεν προσεγγίζεις καν! Για να μην μιλήσω για την ευτυχία μου που ούτε στη σκέψη δεν σου ανήκει!
Κοιτά τα δικά σου! Σου τοχω πει και παλιότερα σε μέιλ!Κοιτα εσένα και αυτό που έλαβες,ίσως επειδή εμείς που χλευάζεις σου δώσαμε..
Τι να σου πω άλλο,τα λόγια μου είναι άσκοπα ,από την στιγμή που ξεκίνησα να απαντώ σε όσα ελεεινά έγραψες.
Το κάνω όμως.
Ίσως γιατί μαζί με το δικό σου φθόνο φανερωθούν και άλλοι κρυμμένοι ..
Απωθημένα από σαρκία κομπλεξικά και αδεια,που προσπαθούν να γεμίσουν την άδεια ζωή τους όχι με αυτά που απλόχερα τους χαρίζουμε αλλά με τα αλλά που θαρρούν πως αν κλέψουν θε να ευτυχήσουν!//Ο χρυσός είναι μέσα στο κεφάλι μας.
Μέχρι να καταλάβεις τι συμβαίνει τα ίδια θα σου λέω ,σιωπηλά ή φωναχτά!

Προς το παρόν κανείς "μαϊμουδισμούς" και αυτό σημαίνει πως ούτε τα μισά απ'οσα έχουν γίνει ή έχουν ειπωθεί δεν έχεις καταλαβει./Αντιθετα χρησιμοποίησες μια τακτική γνωστή σε άλλους κύκλους ανθρώπων ή ομάδων για να "ανέβεις" και μάλιστα με πολύ ύπουλο τρόπο.Ποιοί κύκλοι ατόμων είναι αυτοι;- Θα σου θυμίσω την μακαροναδα και το κοτόπουλο αλα Π..Αυτή είσαι!-

Ο,τι και να σου συμβει θα ειναι οσα ηδη εχεις μονη σου δια-πραξει.
Δεν μιλησα ασχημα για τον νυν συντροφο σου,αν και το έκανα «υποθετικά»αποδειξη μου ,το παραπάνω ποστ καλής θελησης που γραφει όσα μου είχε ήδη πει!-και ξερει καλα εκεινος γιατι δεν το επραξα,μ’ εχει γνωρισει,ενω εσυ όχι!-τα οσα ψεμματα ομως εγραψε εναντιον μου γνωριζει επισης καλα πως τα εκανε για χαρη σου./Χαλάλι σου λοιπόν τα ψεμματα( «πεστο μένα ψεμα»,αυτή είσαι.)

"Ψυχοπαθητικα προβληματα" και " τινα συμπλεγματικα" δεν ειχα και δεν εχω,ούτε διατήθεμαι ναποκτήσω τώρα!/συμφεροντα ως εχουν υπονοηθει δεν ειχα και δεν εχω επισης/ούτε διατείθεμαι να αποκτήσω τώρα!
Ουδεποτε με χαρακτηριστε ψυχωτικη ο συντροφος μου(!),όπως ψευδώς σε καποια προταση αναφερθηκε από τον thief./αυτό γιατι συνεβει;;
Τι θα καταφερετε αν πειτε κατι τετοιο;το πολύ- πολύ να επηρεασετε την κριση καποιων τριτων προς εμας/εμας όμως;;χμ!αστοχο λοιπον αυτό που προσπαθησατε..,ενώ δεν θέλετε να μπερδευτείτε στις ζωες αλλων ζευγαριων!!!
Και συ ,θρασιτατα το συνεχιζεις με το τελευταιο σου υπονοουμενο σε βαρος μου.
Τι εννοεις μωρέ;; Πεστο καθαρα!
Αν δεν τολμας να αρραδιασεις κι αλλα ψεμματα δημοσια γραψε ένα υποθετικο μνμ και στειλε το μας!
να δουμε κι εμεις τι άλλο θα μας πει η αχαλινωτη φαντασια σου!
Ελα λοιπον,πεστο,ή μηπως να απαντησω εγω «στα ερωτηματα της αγνοιας του κλεφτη για να φοβηθει ο δικος μου ο νοικοκυρης»!
Σαν δεν ντρεπεσαι να προσπαθεις τοσο υπουλα να εισχωρησεις ανα μεσα μας! Ειπαμε δεν θελουμε.τελειωσε,πρεπει να το κανουμε σοου δημοσια για να εχουμε μαρτυρες;;;;
Δες τα χάλια σου και μετά ασχολήσου με τα ..δικα μας!

Ο συντροφος μου δεν λεει ποτέ ψεμματα,και ναι έτσι είμαστε εμείς γιαυτο είμαστε και Ένα!// αλλα ειναι αναμενομενο σε μια τετοια κατασταση καρναβαλικη να μην μπορει κανεις να διακρινει παρα μονο με τα συμφεροντα του.
Και το τραγικο ειναι πως θεωρουμαστε και εμπλεκομενοι!

--ΜΕ ΤΟ ΖΌΡΙ ΕΜΠΛΕΚΌΜΕΝΟΙ!/ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΕς ΨΧς ΕΜΕΙς Ας ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΌΜΕΝΟΙ//ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙ ΜΕ Μας ΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΙΟΝΙΑ!
ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ;;--

Οπως εχουμε κατηγορηθει εχουμε καποια ιδιοτελη συμφεροντα οπως αλλωστε και πολλοι αλλοι εδω μεσα:Ο
Το δικο σου ιδιοτελες συμφερον ομως ποιο ειναι τελικα;
Επειδη δεν μπορει.. κι εσυ θα εχεις καποιο ,εκτος της αγνοιας που σε διακατεχει.

Αυτο που εκανα απο παντα ,θα κανω ειτε στο εσωτερικα,ειτε στο μυστικα,ειτε στο μεταφυσικο,ειτε στο ινερνετ,ειτε στον ονειροκοσμο,
ειτε Οπου αλλου μου κανει κεφι.
Δεν καταλαβα ακομη για πιο λογο θα πρεπει να δινω αναφορα για οσα θελω και δεν θελω να κανω!Ποιους θα θεωρω φιλους μου και ποιους γνωστους..

Επειδη ομως οσα ειπες και οσα μου καταλογισες ανηκουν στη σφαιρα της δικης σου αρρωστημενης φαντασιας, που "υποψιαζομαι" πως με τη βοηθεια αλλων αντιστοιχων εχει εδω και καιρο παραφουσκωσει, θα σου ελεγα να κανεις ενα διαλλειμμα και να δεις ολα οσα εχεις πραξει.
Εγω απο τη μερια μου μπορω να συγχωρησω την αηττητη ανοησια και την αγνοια.
Σε συγχωρω και σε θαβω(και σε ξεθαβω οποτε και αν θελω,επειδη εσενα μπορω να σε κανω Ο,τι θελω)κι εγω οπως κι συντροφος μου(που για κακη σου τυχη δεν εκανε αυτο που εκαναν τα υπολοιπα μελη της δικης σου "σχολης",και ξερεις καλα τι εννοω).

Ψεμματα δεν εχω πει ακομη ,αλλα και τωρα που το λεω εσεις παρτε το για ψεμα!
--Βεβαια μεσα σ'αυτο το rpg μπορει να χρειαστει να το κανω στο μελλον,ο "θεος αντμιν" ξερει μονο..αν η ψυχη ψευδεται!--

Η δικη μου τερματισε και οχι βεβαια στην λιστα των μελων/αλλα εκει που οταν θα καταφερεις να φτασεις...παλι εγω θα σε καλοσορισω...//οποτε μια λεξη τελευταια απο μενα την Ατμα που τοσο πολυ αγαπησες:αποδοχη..

Αντε βρε! ισως να'μαστε με την Αφροδιτη και την Αβαλον εκει παρεα(εδώ δεν αναφέρω την φίλη Βάλντα επειδή δεν κατάφερες να δηλητηριάσεις την όποια σχέση μας) ,και σου ευχομαι να ειναι κατανοητο αυτο που εννοω...και δεν υπο-ννοω.Το να υποστηρίζεις ή να συκοφαντεις χωρις να γνωριζεις τι συμβαίνει είναι ηλιθιότητα( δικο σου κι αυτό το τοπικ χμ;)

Λυπαμαι που αλλη μια φορα η Αμαλια μου(εσυ ξερεις πολύ καλα ποια είμαι,αλλα ποτε δεν μιλησες γι αυτό,ξερεις πολύ καλα πως στην υποθετικη μου ζωη που γνωρισες για να συμπεράνεις επειδη μονο από αυτην δεν δυνανται όλοι,είδες πως δεν κρατω κακιες και εχθρους δεν εχω μεσα μου..)..θα με δει σ'ενα ρολο που εχω χιλιοπαιξει αλλα οπως εχω πει απο τις αρχες...
θα ειμαι "στας θυρας μεχρι να περασει και ο υστατος.."και επονται πολλοι!εξαλλου η επαναληξη ειναι η μητερα καθε μαθησης/αντι να βλεπετε τι επαναλαμβανω καποτε θα καταλαβετε πως ο λογος που το κανω δεν εχει να κανει με εμενα που ανα-γνωριζω το γεγονος ως τετοιο,αλλα γιατι συμβαινει αυτο καθε φορα και με διαφορετικα ατομα που τυγχανουν να εχουν καποια κοινα..στοιχεια.

Χαρακτηριστε με λοιπον οπως θελετε!Η ψχ μου δεν λερωνεται.
Τα μυαλα καποιων ανθρωπων ομως ειναι τελικα πολυ βρωμικα.

Εδω και καποιο καιρο δεν συμμετεχω ,αυτο δεν σημαινει τιποτε,αλλα σημαινει και πολλα!
Σημαινει σιωπη σοφιας,σιωπη ενοχης,σιωπη κομμενου τηλεφωνου,σιωπη τερματισμενης ιντερνετοκαρτας,σιωπη των αμνων,βαλε εσυ ο,τι θες στο νου σου!
Η δικη μου σιωπη ομως ειναι κατι που εσυ δεν δυνασαι να χαρακτηρισεις.-
Σκεφτηκε κανεις μηπως απλα δεν θελω να ειμαι μπροστα απο μια οθονη και προτιμω να απολαμβανω αλλα πραγματα;//οχι αυτο ειναι μαλλον απο αλλη πργμτκττ..

Ποτέ όμως δεν θα επιτρέψω να με συκοφαντησουν δημόσια όταν κάθε φορά που ομιλώ λέγω πάντα την αλήθεια και το γνωρίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι,πότε δεν θα επιτρέψω να ασελγούν οι πόρνοι πάνω στην αλήθεια και να νομίζουν ότι με έδεσαν με τα ψέμματα τους.
Και αν δεν τα κατάφερα να υπερασπιστώ την υψιστη για μένα θρησκεία που είναι η Αλήθεια//δεν πειράζει,οι ταμπελοφορεμενοι που πληρωνουν για να τους ανήκει ας χρεωθούν το κάρμα από τις πράξεις σε βαρος της=σε βαρος μου δηλαδη.

Αντε να παιξετε τωρα ,,εγω κακιες δεν κρατω,τουλάχιστον σε καποιον που δεν θελει να κρατηθει απο αυτές για να υπάρξει εστω κι έτσι!.

αυτα προς το παρον//και το μελλον.Οσο για τα αχαλίνωτα χαρισμα σε όσους τα αξίζουν..

Και κάτι ακόμη προς Γκαλαντριελ/μην ρίξεις τον ερμο τον Παυλο μπροστα παλι/τα όσα έκανες είναι δρομολογημένα πέραν αυτου και "δεν σου φταίει σε τίποτε" αφου δηλώνει "αγνοια" για όσα έχεις ήδη κάνει και δηλώνει αρνηση να πιστέψει ακόμη και την "όποια αλήθεια" δεν σε βολεύει!

Δεν θα ξανασχοληθω με το θέμα"σε ψηφίζω για αποχωρηση και δίνω την αρνητικη μου ψηφο επειδη δεν έχεις κάνει τίποτε για το σπίτι" παρά μόνο αυτά που ήδη γνωριζουμε όλοι οι μεταβιας και μη εμπλεκόμενοι.-

ουφ!

εκ βάθους ψχς ..
φως και αγαπη σε ολους σας

Atma Jnani

Αrwen Undomiel...the truth within

cprtght@tm@2005

Edited by - ΑΤΜΑ on 01/12/2005 19:42:39