ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ ΔΡΟΜΟ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ ΔΡΟΜΟ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ESOTERISMOS31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ESOTERISMOSΝέο Μέλος
28/06/2005, 15:30:52
ΦΙΛΟΙ/ΦΙΛΕΣ,

ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ, ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ...

http://users.hol.gr/~filblack/cosmicnet/1.mpeq

ΚΟΡΙΝΑΚΙ

actrΜέλος
28/06/2005, 18:19:39
Είσαι σίγουρη οτι είναι σωστό το link
silence fmΝέο Μέλος
28/06/2005, 20:54:24
μηπως εχεις κανει καποιο λαθος στην διευθηνση;;;;;;;;
NortrinΜέλος
28/06/2005, 22:01:24
Ναι, ο φίλος μας έχει κάνει λάθος στο τέλος του link.
Αντί για "mpeg" γράφει "mpeq".
Αντικαταστήστε το "q" με "g". Δουλεύει κανονικά.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να έχει υποστεί επεξεργασία ένα τέτοιο βίντεο.
Ίσως κάποιος ειδικός μας βοηθήσει...

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

29/06/2005, 08:53:38
Δεν είμαι σίγουρη. Περίπου στα 3/4 της διαδρομής σαν να φαίνεται λίγο πιο καθαρά το σώμα, δηλ. ότι είναι απλώς κάποιος που διασχίζει τον δρόμο.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

ESOTERISMOSΝέο Μέλος
29/06/2005, 10:26:25
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ...

ΑΓΑΠΗΤΕ/Η NORTRIN ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ...

ΚΟΡΙΝΑΚΙ

bladerunnerΜέλος
29/06/2005, 13:39:15
Κάτι δεν μου πάει ρε παιδιά...

Κάτι με την προοπτική δεν παίζει σωστά. Όσο κι αν πλησιάζει το αυτοκίνητο, το φάντασμα διατηρεί το ίδιο μέγεθος.

-------------
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!! ΣΕ ΟΛΑ!!

-Αν χάσετε θα έχετε πάρει ένα ωραίο μάθημα.
-Αν νικήσετε θα έχετε την χαρά την νίκης (ίσως της πρωτοπορίας).

ConquerorΜέλος
29/06/2005, 13:44:51
Και ο τυπος τι ηθελε να παρει δηλαδη και πηρε το φαντασμα; για μενα στημενο φενεται

..Learn to listen and you will learn to learn...

actrΜέλος
29/06/2005, 15:10:00
χαλαρά όμως...
29/06/2005, 17:04:17
Παιδιά δεν είναι φάντασμα αλλά σημάδι πάνω στο παμπρίζ του αυτοκινήτου.
Ξαναδείτε το video και προσέξτε καλύτερα, η κάμερα παραμένει σταθερή στις στροφές του δρόμου και όταν το αυτοκίνητο μπαίνει στο ίσιο αρχίζει η κάμερα να κινείται από δεξιά (όπως το βλεπουμε) προς τα αριστερά.
Αυτό που κάνει την οπτική ψευδαίσθηση του βήματος είναι η τυχαία "ένωση" του σημαδιού με κάποιο σημείο της άκρης του δρόμου που κάπως ασπρίζει.
HfaistosΜέλος
29/06/2005, 17:13:47
Den einai tipota eimai sigouros 100%. Mporei na einai kati sto tzami (alitheia thelei plisimo) h kati allo alla oxi fantasma.

"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"

BebaΝέο Μέλος
28/07/2005, 17:33:07
Παιδιά, δεν ξέρω αν το συγκεκριμένω video είναι αληθινό, αλλά θέλω να σας πω οτι μόλις το είδα ανατρίχιασα γιατί είχα μια παρόμοια εμπειρία LIVE, με τον φίλο μου φέτος την πρωτοχρονιά σε ένα έρημο εξοχικό δρομάκι της Iκαρίας (και μέρα μεσημέρι!) Kαθώς προχωρούσαμε-παραδόξως είχα και κάμερα γιατί θα περνούσαμε το φράγμα,αλλά εκείνη τη στιγμή δεν έγραφα!!-βλέπουμε απο το παράθυρο να περνά ένα φασματικό "κάτι", σαν καπνός ήταν, αλλά πολύ συμπαγές και σαν συνεφάκι που κινείται, όχι τυχαία όπως ο καπνός, αλλά με νεύρο...Πέρασε μπροστά μας απο το παρμπριζ και χάθηκε. Tο είδαμε όταν περνάγαμε ένα μικρό ρυάκι με το αμάξι( ήταν χωματόδρομος και άγριο τοπίο-παλιό μέρος εξορίας) και γυρνώντας το είδαμε ξανά, όχι, όμως με την ίδια "ένταση".
O φίλος μου μου είπε...φάντασμα ήταν αυτό; Γελάσαμε, αλλά που ξέρεις...Bέβαια θα μπορούσε απο το κρύο και τη ζέστη της μηχανής να είχε δημιουργηθεί κάποιο είδος ατμού, αλλά δεν ξέρω, ήταν πολύ "χειροπιαστό" πώς να σας το εξηγήσω...
BebaΝέο Μέλος
28/07/2005, 17:34:45
oops sorry
"...συγκεκριμένο..." ήθελα να πω...
Kεκτημένη ταχύτητα βλέπετε..!
BebaΝέο Μέλος
28/07/2005, 17:36:50
oops sorry
"...συγκεκριμένο..." ήθελα να πω...
Kεκτημένη ταχύτητα βλέπετε..!
filosofos3Μέλος
28/07/2005, 22:27:25
Συμφωνώ με τον pyramid. Αν δει κανεις τα πρώτα στιγμιότυπα με προσοχή (κάντε παύση για να το δείτε) θα διαπιστώσει ότι αυτό που φαίνεται να περπατά δεν είναι παρά ένα σημάδι πάνω στο τζάμι και δημιουργείται η ψεθδέσθηση του περπατήματαος λόγω της κίνησης της κάμερας. Βάλτε το να πάιζει επαναληπτικά και θα το διαπιστώσετε. Κάντε παύσεις για μεγαλύτερη σαφήνεια. Στην αρχή, μόλις ξεκινά το βίντεο και για ένα δευτερόλεπτο ή δύο ίσως, φαίνεται καθαρά ότι είναι σημάδι στο τζάμι.

Όλα είναι τέλεια

αγνοώνΜέλος
28/07/2005, 23:36:35
Τι πρέπει να πατήσω για να το δω ???
Demon_LordGRΜέλος
29/07/2005, 00:40:29
Ελεος ρε παιδιά!και τι έκανε το φάντασμα joking?όπως πάντα σε τέτοιου είδους βίντεο κατα εντελώς μεγάλη σύμπτωση δεν υπάρχει καλή οπτική επαφή!!!
ALOSΜέλος
29/07/2005, 01:24:28
Το video είναι χαμηλής ανάλυσης αλλα έχω δεκα απορίες

01) Γιατί εμφανίζονται και εξαφανίζονται σημάδια στο τζάμι;
02) Γιατί το video είναι σαν να το κρατάει κάποιος με parkinson
αφού ο δρόμος είναι ίσιος και η ταχύτητα χαμηλή;
03) Γιατί όταν κάποιος που βλέπει φάντασμα στο δρόμο δεν φρενάρει;
(η πιο φυσική αντίδραση)
04) Γιατί αυτός που θα έβλεπε με την κάμερα το φάντασμα δεν έκανε
ένα απλό zoom για να το δούμε και καλύτερα;
05) Mήπως το φάντασμα είναι αντανάκλαση του πίσω τζαμιού λάμπας
που κινεί ο πίσω και φαίνεται σαν φάντασμα;
06) Ποιός το τράβηξε
07) Με τί κάμερα
08) Υί ημέρομηνία και
09) σε ποιό μέρος;
10) με ποιόν/ποιά συνοδηγό;

PupurunΝέο Μέλος
29/07/2005, 13:01:53
paidia fenete sthn arxh h kotsilia pou me to zoom ths cameras tholonei, megalonei kai kineite logo ths strofhs tou amaxiou..pedia bam-karabam h douleia
PurePoisonΜέλος
29/07/2005, 14:07:24
quote:

Τι πρέπει να πατήσω για να το δω ???

http://users.hol.gr/~filblack/cosmicnet/1.mpeg

Πατωντας αυτο το link θα σου ανοιξει λογικα το Media Player, η καποιο αλλο προγραμμα της επιλογης σου.

-

Οσο για το βιντεο, καντε ενα Print Screen σε διαφορα σημεια και με photoshop παιξτε λιγο με την εικονα...Φαινεται σαν να ειναι οντως σημαδι στο παρμπριζ.

ESOTERISMOS
Κορινα στην αρχη φαινεται οντως ρεαλιστικο, μαλιστα προχθες που το ειδα στην δουλεια παταγα το play ξανα και ξανα, σιγουρη πως αυτο που βλεπω ειναι πραγματικο και οχι παιχνιδι φαντασιας...και καποια στιγμη το βραδυ ειπα να το ψαξω λιγο αφου δεν πιστευα πως μπορει να ειναι "fake". Ευχαριστω παντως που το μοιραστικες μαζι μας...ελπιζω στο μελλον να υπαρξουν κι αλλα παρομοια βιντεακια ωστε να μπορεσουμε να τα "αναλησουμε" και να τα σχολιασουμε

Καλη συνεχεια

Νικολ

Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!