ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βάφτιση μωρών και ψυχικά τραύματα. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Βάφτιση μωρών και ψυχικά τραύματα. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Helios43 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
Dr_DenisΝέο Μέλος
08/08/2013, 16:54:48
quote:

Εάν παρατήρησες τα κείμενα στην βικιπέδια (με τις αλφαβητικές λίστες μασώνων), δεν έχουν γραφτεί από εχθρό της μασωνίας. Αυτές τις λίστες δεν τις αμφισβητεί κανείς, όλοι αυτοί ήταν μασώνοι.

Έκανες gallop και είδες ότι δεν τις αμφισβητεί κανείς???!!!
Η΄ το συμφωνήσατε οι Χριστιανοί μεταξύ σας???
Όπως κάνατε άλλωστε και με τα Ευαγγέλια... Του Λουκά μας κάνει του Ιούδα είναι Γνωστικό (στην Πυρά)!!! Πως βγάζεται τα πορίσματα σας???

Εγώ δεν θα αμφισβητήσω την λίστα και θα σου πω ότι ΜΠΟΡΕΙ και να είναι Μασόνοι, ώστε να συνεχιστεί ο διάλογος και ΟΧΙ ότι ξέρω προσωπικά τον Amstrong ή τον Kennedy.

quote:

Παρατήρησες πως είναι όλοι πολιτικάντηδες και άτομα σε ανώτατες θέσεις; Δεν βλέπω τσαγκάρηδες και σκουπιδιάρηδες.

Και εδώ έρχεται το δικό μου ερώτημα...
Λογικό δεν είναι να υπάρχουν στην λίστα Διάσημα και Γνωστά πρόσωπα???
Ποιός ο λόγος να υπήρχε ο Γιαννάκης ο γιός της Κυρίας Ευαγγελίας που έχει το περίπτερο στα Πατήσια!!!
Ποιός τον ξέρει???
Ποιός ξέρει το ποιόν του, τον χαρακτήρα του κ.τ.λ.???

Σε κάθε τέτοια εταιρία/οργάνωση εμφανίζει άτομα που ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ στην κοινωνία και είναι κοινωνικός αποδεκτά!!!
Συνεπώς υπάρχουν και άτομα της διπλανής πόρτας αλλα δεν εγγράφονται για 2 λόγους...
1ον, γιατί δεν τα ξέρει κανείς, με αποτέλεσμα ποιός ο λόγος να μπούνε.
Και 2ον, Για να δημοσιευτεί το όνομα κάποιου θα πρέπει να γίνει με την συγκατάθεση του ή μετά τον θάνατο του!!!
ΜΑΘΕ - ΔΙΑΒΑΣΕ - ΡΩΤΑ!!!

quote:

Αν δεν σε πείθουν δικαίωμά σου, δεν διαφωνώ. Αλλά σε παρακαλώ μην με κατηγορείς για έλλειψη αποδείξεων, δεν είναι σωστό. Πες μου πως δεν σου κάνουν.

Δεν σε κατηγορώ... αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ αποδείξεις!!!
Και το κακό είναι ότι αντιφάσκεις και γίνεσαι ρεζίλη (πάντα φιλικά στο λέω).
Θέλεις να κάνουμε gallop των διαολόγων μας??? Να δεις τι θα σου πουν και όλοι οι άλλοι για τις αποδείξεις που παραθέτεις, για τις προσωπικές εμπειρίες που γράφεις (και δεν έχεις αναφέρει ούτε μία)!!!

quote:

Εγώ τους πολιτικούς τους έχω ζήσει και ξέρω πως είναι μασώνοι. Οπότε 1+1=2, για μένα. Για άλλον δεν ξέρω.

Όλοι μας έχουμε ζήσει τους σκατο-πολιτικούς!!!
Θέλεις να σου ανεβάσω φωτογραφίες που βρίσκονται σε εκκλησίες/μονές/παρεκκλήσια και κάνουν τον σταυρό τους???
Και να σου πω ότι όλοι οι πολιτικοί είναι Χριστιανοί και γι'αυτό μας παρέδωσαν στο ΔΝΤ???!!!
Συνεχίζουν των σκοταδισμό του Μεσαίωνα!!! (...αστεία-αστεία λες να ισχύει???).
Συνεπώς και εδώ 1+1=2. Κάτι λάθος συμβαίνει με εσένα...

quote:

Μου φάνηκε πολύ περίεργο αυτό το "άτομα της διπλανής πόρτας" πάντως. Εσύ είσαι μικρομεσαίος; Επίσης, δεν νομίζω πως αν πάω σε κάποιον και τον ρώτησει τί είναι, ότι θα μου πει οπωσδήποτε την αλήθεια.

Ναι πράγματι είδα ανθρώπους που τους ήξερα από ποιο πριν και είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας!!! Δημόσιοι Υπάλληλοι, Ελεύθεροι Επαγγελματίες, 3 άνεργοι (λόγω κρίσης) και 2 παλικάρια που δουλεύουν σε ξενοδοχείο στην Γερμανία (λόγω κρίσης). Και επειδή ΕΓΩ δεν υποθέτω αλλά τα είδα με τα ίδια μου τα μάτια, μπορώ να σου πω ότι γράφεις ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!!!

quote:

Πρέπει να τον ζήσω για να καταλάβω. Εσύ ξέρεις όπως και να' χει. Δεν θέλω να σου δώσω υποδείξεις αφού δεν φοβάσαι κάτι. Βαρέθηκα γενικά να δίνει υποδείξεις.

Τι σημαίνει "βαρέθηκα γενικά να δίνω υποδείξεις"???
Τι το κάναμε εδώ??? Μεσαίωνα??? Πίστευε και μη ερεύνα???
Αλλά να σου θυμίσω ότι δεν έχεις δώσει καμία!!!
Εκτός και αν οι τεκμηριώσεις σου φτάνουν ως τα blogs, τα sites και αυτά που σου λέει ο Πνευματικός σου.
Που σε όλα αυτά δεν υπάρχει καμία προσωπική εμπειρία, πάρα μόνο παραπληροφόρηση... και δήθεν γνώση που δεν είναι τεκμηριωμένη.

quote:

Για τον Χριστό. Πράγματι ως άνθρωπος(και όχι ως θεός) γεννήθηκε από Εβραία, αλλά δεν είχαμε σύλληψη.

Δεν θα διαφωνήσουμε εάν υπήρχε σύλληψη.
Μπορεί να ήταν γιός του Ιωσήφ, ή του Ρωμαίου στρατιώτη ονόματος Πανθηρ (Κελσος).
Αλλά αυτό το συζητάμε κάπου άλλου εάν θέλεις.
Σημασία έχει ότι γεννήθηκε από Ιουδαία Μήτρα, μεγάλωσε σε Ιουδαϊκά εδάφη και Ιουδαϊκό περίγυρο.
Γι' αυτό αναφέρεται και ως Ναζωραίος!!! Να σου θυμίσω ότι η Ναζαρέτ είναι Ιουδαϊκή πόλη!!! Άρα θέλουμε δεν θέλουν Εβραίος είναι!!!

Όσο για τον gewkwn σου απάντησε το ίδιο το παλικάρι...

Αλλά δεν σε προβληματίζει που βλέπεις παντού θεωρίες συνομωσίας???
Έχεις σκεφτεί μήπως η πίστη/θρησκεία σου είναι μια θεωρία συνομωσίας???
Γιατί εάν βλέπεις παντού συνομωσίες και δεν έχεις αναλύσει την θρησκεία σου, τότε είσαι πλανεμένος!!! Το θαύμα των Χριστιανών υπάρχει και σήμερα???!!!
Μπόρεσαν να διατηρήσουν πλανεμένους και πωρωμένος 2000 χρόνια!!!

Γι' αυτό όλοι μας οι πολιτικοί είναι Χριστινοί???!!!

09/08/2013, 17:32:42
Πω.

Καλά ανθρωπάκια οι μασώνοι, αν αυτό σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Δεν μπήκα στο esoterica για να κάνω επίθεση. Προτιμώ να ασχοληθώ με τα πράγματα που μου αρέσουν, παρά να επιτίθεμαι σε ιδεολογίες ή κινήματα που δεν με εκφράζουν.

Με έχει παρασύρει όλο αυτό το αντιχριστιανικό κλίμα και πέφτω και εγώ στην παγίδα να γίνομαι ειρωνικός. Αν δεν σου αρέσει ο Χριστιανισμός, καλό θα ήταν να ασχοληθείς με εκείνο που σου αρέσει.

Στην χειρότερη περίπτωση θα μου άρεσε μια αντικειμενική συζήτηση πάνω σε προβλήματα πίστης κτλ.

gewkwnΜέλος
09/08/2013, 22:52:23
quote:

Εάν παρατήρησες τα κείμενα στην βικιπέδια (με τις αλφαβητικές λίστες μασώνων), δεν έχουν γραφτεί από εχθρό της μασωνίας. Αυτές τις λίστες δεν τις αμφισβητεί κανείς, όλοι αυτοί ήταν μασώνοι. Παρατήρησες πως είναι όλοι πολιτικάντηδες και άτομα σε ανώτατες θέσεις; Δεν βλέπω τσαγκάρηδες και σκουπιδιάρηδες.

Αν δεν σε πείθουν δικαίωμά σου, δεν διαφωνώ. Αλλά σε παρακαλώ μην με κατηγορείς για έλλειψη αποδείξεων, δεν είναι σωστό. Πες μου πως δεν σου κάνουν. Εγώ τους πολιτικούς τους έχω ζήσει και ξέρω πως είναι μασώνοι. Οπότε 1+1=2, για μένα. Για άλλον δεν ξέρω.

Μου φάνηκε πολύ περίεργο αυτό το "άτομα της διπλανής πόρτας" πάντως. Εσύ είσαι μικρομεσαίος; Επίσης, δεν νομίζω πως αν πάω σε κάποιον και τον ρώτησει τί είναι, ότι θα μου πει οπωσδήποτε την αλήθεια. Πρέπει να τον ζήσω για να καταλάβω. Εσύ ξέρεις όπως και να' χει. Δεν θέλω να σου δώσω υποδείξεις αφού δεν φοβάσαι κάτι. Βαρέθηκα γενικά να δίνει υποδείξεις.

Για τον Χριστό. Πράγματι ως άνθρωπος(και όχι ως θεός) γεννήθηκε από Εβραία, αλλά δεν είχαμε σύλληψη.

Όσο για σένα gewkwn, ο Dr Denis χρησιμοποίησε την φράση "χριστιανός ερευνητής" που είχες χρησιμοποιήσει και εσύ αν θυμάσαι, οπότε υπέθεσα πως πρόκειται για το ίδιο άτομο.

Μπορεί και να έχεις δίκιο. Πράγματι πάνω κάτω λέτε και πιστεύετε τα ίδια πράγματα. Παράδειγμα, βλέπω πως έχει εντυπωθεί σε όλους σας ανεξαιρέτως πως αν υποστηρίζω τον Χριστιανισμό είμαι παπαδοπαίδι και άτομο της Ιεράς Εξέτασης και των θρησκευτικών πολέμων.

Δεν κάνεις και εσύ κανένα μπανάκι να χαλαρώσεις, μήπως δεις τον Χριστιανισμό με άλλο μάτι; Δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο( το να γνωρίσεις τον πραγματικό Χριστιανισμό πέρα από τα ιερατεία που τον σπιλώσανε).

Ρε συ εχεις πραγματικα θεμα...
Ρε Χρηστο τι ειναι αυτες οι βλακειες που γραφεις;
Εσυ ο ιδιος δεν αποδεχεσαι τις οικουμενικες , σου
εχω γραψει την αποψη μου γενικα .
οποτε δεν γινεταινα γραφεις αυτες της βλακειες και
να ΚΛΑΙΓΕΣΑΙφιλε μου σε εμενα για το πως νομιζεις
ΚΑΘΑΡΑ ΕΣΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ
οτι σε βλεπουμε.

Μην προσπαθεις με την κλαψα να καλυψεις
την λαθος σκεψη σου , οκ εκανες λαθος
το προσπερασαμε.

Παμε τωρα στην ουσια του θεματος
( δηλαδη τον λογο που ξαναενεργοποιηθηκε το θεμα )
μετα την προτροπη σου να σου δωσουμε πληροφοριες
σχετικα με σεμιναρια για περιεργες οργανωσεις)
και ενω στην ουσια περα απο την διαμαχη σου με τον
deni , ο ιδιος σου προτινει εμεσως πλην σαφως να πας
σε καποια Δημοσια εκδηλωση των Μασσωνων για να δεις
απο μονος σου ( οπως εκανε και ο ιδιος ο denis).

Εχεις προθεση για κατι τετοιο ή μηπως ολη αυτη
η κατασταση μετην υποτιθεμενη σου διαθεση ηταν
για να ξεκινισεις μια ανουσια διαμαχη με πληροφοριες
που βρηκες απο πηγες οπου ο καθενας γραφει οτι θελει;

δυστηχως για εσενα φιλε μου κανω αρκετα μπανια
το θεμα Χρηστιανισμος το εμαθα απο την "εξαλιψη του
αμαρτηματος" (τελετη γραφης στα μητρωα Χριστιανων για εμενα).

Για να δηλωνω Αθεος φιλε μου προηποθετει οτι θα εχω μελετησει
τον Χρηστιανισμο οπως αντιστοιχα και αλλες θρησκειες με την ιδιοτητα των θρησκειων που θα μπορουσανε να με καλυψουν θρησκευτικα
Στην μελετη μου αυτη κατελειξα να προσδιορισω το γιατι δεν
υπαρχει θεος-α-οι με οποιαδηποτε μορφη.
Για να κανω αυτη την ερευνα επρεπε να ειμαι ουδετερος σχετικα
με τις θρησκειες.
Πραγμα που συνβαινει και με τον Χριστιανισμο.
Αρα δεν γινεται να μου κανεις λογο για διαφορετικη ματια στον χρηστιανισμο οταν σου εχω εξηγησει οτι για να καταληξει καποιος Αθεος ειναι βασικο να μελετησει και την θρησκεια που του εμαθαν
και τις αλλες .
Θα σου ξεκαθαρισω κατι για να σχου δειξω παλι ποσο λαθος εχεις εδω
Εαν ειχα μια αντιδραση στον Χριστιανισμο θα μπορουσα να γινω
12θειστης ( αιωνια κοντρα) και να υποστιριζα την ΘΕΩΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ
δεν το κανω ομως .
ΙΣΩΣ να ειναι εξωγιηνοι , ενδεχωμενος να εχουν σκασει μυτη
αλλα σε καμια περιπτωση θεοι.
Εδω σου δινω και ενα hint για να μην πεσεις σε "παγιδα" μονος σου
και σου γραφω οτι εννοω την σχεση εξευρυνητων-με τους ιθαγενεις
της Αμερικης.

Υσ: αντε να δω τα αυθερετα συμπερασματα που θα βγαλεις
και εδω .