ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βάφτιση μωρών και ψυχικά τραύματα. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Βάφτιση μωρών και ψυχικά τραύματα. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Helios43 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
SkorpinaΜέλος
15/09/2003, 22:58:43
ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Φιλια Hellios!Ειθε το φως της Αληθειας και της Αγαπης να σε ακουμπησει εστω και λιγο...

HeliosΜέλος
15/09/2003, 23:16:37
Επιθυμω τα φιλια και την αγαπη σου να μου τα δωσης live...
φαντασου απλα οτι ειμαι μονον ενα αβαπτιστο και αθωο μωρο
που θα το προφυλαξεις και θα το σωσεις απο το σκοταδι...

Edited by - Helios on 15/09/2003 23:18:23

16/09/2003, 09:54:20
Ήλιε αντί να κλαψουρίζεις ότι σε βάζουν σε μάυρη λίστα δεν ξαναδιαβάζεις ξανά τα μυνήματα σου για να συνειδητοποιήσεις σε τι λίστα βάζεις εσύ τον εαυτό σου;;;;;
Όταν τα "επιχειρήματα" σου γίνονται εμπαιγμός και χλευασμός όχι στις απόψεις αλλά στο πρόσωπο του άλλου εσύ διαβασμένε δάσκαλε........ δεν υπάρχει κανείς από το "συνάφι" σου να σου φωνάξει να σταματήσεις να εξευτελίζεις την αρχαιοελληνική κοσμοθέαση......
Όσο για το ιουδαιοχριστιανικό μίσος πρόσεχε μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου και δηλητηριαστείς......

Αλήθεια σε ποια αρχαιοελληνικά μυστήρια μυήθηκες αυτό το μίσος;;;;;;

quote:

Αλήθεια που να βρει κάποιος τέτοια φαντασία.....

Edited by - ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ on 16/09/2003 09:56:49

AIONΜέλος
16/09/2003, 10:03:04
quote:
Επιθυμω τα φιλια και την αγαπη σου να μου τα δωσης live...

Διακρίνω μια στέρηση ? (Την είχε πέσει και στην Ατμα παλιότερα...)
Ρε σύ Χέλιος για να βρείς γυναίκα μας πρήζεις τόσο καιρό εδω μέσα ?
Ισως τελικά να σου λείπει μια γυναικία συντροφιά και γιαυτό να είσαι τόσο jackass...
Αλήθεια θα έκανες έρωτα με Εβραία ? (μπα θα μολυνθεί...)
Με βαφτισμένη Χριστιανή ?

old tigerΜέλος
16/09/2003, 10:25:42
Kαλημέρα

Επειδή
α)η συζήτηση στο παρόν topic έχει εξελιχθεί επί μακρόν σε προσωπικές επιθέσεις μεταξύ μελών του Esoterica και
β) φαίνεται ότι το θέμα έχει εξαντληθεί

Θα πρότεινα είτε ο wolffaced να ζητήσει το κλείδωμα του topic, είτε να δωθεί ένα εύλογο χρονικό περιθώριο για κάποια τελευταία μηνύματα (όπως γίνεται συνήθως) και στην συνέχεια να κλειδωθεί από τους αρμόδιους Συντονιστές.

Ευχαριστώ

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE

thothΙδρυτικό Μέλος
16/09/2003, 13:37:44
Εδώ και πολλές ημέρες το topic έχει ξεφύγει από τον αρχικό του στόχο και κατέληξε απλώς να εκφράζει τα... ψυχικά τραύματα κάποιων μελών.

Για αυτό το στέλνω στον θάνατο. Ίσως κάποια στιγμή ξαναγεννηθεί πιο ώριμο, κι ας μείνει κι... αβάπτιστο, δεν πειράζει.

Όποιος έχει κάποιον σοβαρό λόγο να συνεχιστεί το topic ας μου τον εξηγήσει στην διεύθυνση esoterica@esoterica.gr

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

06/08/2013, 18:13:24
Υ.Γ

θα φέρω να αδειάσω 50 πούλμαν(με λαθρομετανάστες όχι χρυσαυγίτες) στα προάστιά σας.Δείξτε αγάπη και κατανόηση στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από ένα πιάτο φαϊ και λίγη φιλοξενία. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίσοι;

Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η κυρία Κανέλλη να φιλοξενήσει κανένα μαύρο της φυλής Μάο Μάο στο σπίτι της.

Dr_DenisΝέο Μέλος
06/08/2013, 18:32:33
quote:

Μου έχει εξάψει την περιέργεια η δήλωσή σου, πως όλοι αυτοί δεν είναι μασώνοι. Ποιοι είναι οι μασώνοι δηλαδή;

Mπορεί και κάποιοι από αυτούς να είναι Μασόνοι. Δεν το ξέρω και ούε εσυ το ξέρεις.
Αλλά να σου τονίσω ότι, έχει το δικαίωμα κάποιος να είναι Μασόνος και Ροταριανός συγχρόνως. Όπως Ροταριανός και Χριστιανός, όπως επίσης Χριστιανός, Μασόνος, Ροταριανός και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.
Με αυτή την λογική θα μπορούσαμε να πούμε και ότι όλοι οι Χριστιανοί είναι Μασόνοι, ή όλοι οι Χριστιανοί είναι Ροτάριανοί...
Αυτοί είναι η δική σου λογική!!!

Θα στο πώ για 3η φορά... γιατί δεν διαβάζεις τα επίσημα sites τους να δεις τι αντιπροσωπεύει ο κάθε ένας??? Τόσο δύσκολο είναι? Η΄ είσαι τόσο κολλημένος?

quote:

Οι ήρωες της επανάστασης; Ο Πυθαγόρας; Τίποτα φρικιά απόκρυφης γνώσης του σύμπαντος; Οι φαντασμένοι!

Σίγουρα έχει ακουστεί ότι ο Τεκτονισμός στήριξε την Επανάσταση του 21. Όπως έχει ακουστεί για την Φιλική Εταιρία, τον Κολοκοτρώνη, κ.τ.λ.
Εγώ δεν μπορώ να πάρω θέση ώστε να σου πω εάν ισχύει γιατί δεν έχω στοιχεία.
Έχεις εσύ στοιχεία ότι δεν ισχύει??? Η' είσαι έτοιμος να πετάξεις Χριστιανικές λάσπες???

quote:

Πάντως αυτό που είπες για λασπολόγο, ήταν φοβερό αστείο. Πόση λάσπη να ρίξω στην λάσπη; Ναι φίλε μου, όλοι αυτοί ειναι ΛΑΣΠΗ και την επόμενη φορά που θα με δουν στο δρόμο, θα σκύψουν το κεφάλι γιατί είναι πολύ κατώτεροι και ανάξιοι να με αντικρύσουν.

Ώπα!!! Μπορεί πολλοί από αυτούς να είναι λασπολόγοι... θα συμφωνήσω μαζί σου.
Αλλά τι είναι αυτό που σε κάνει να διαφέρεις από αυτούς, μιας και χρησιμοποιείς τις ίδιες τεχνικές παραπληροφόρησης...
Δηλαδή, δίνεις μη-τεκμηριωμένες απαντήσεις και μπλέκεις τα πάντα μεταξύ τους. Ένας πανικός!!! Που τον προκαλείς λόγο άγνοιας ή επιτηδευμένα!!!

quote:

Και τους ξέρω καλά ποιοι είναι, γιατί έχω παρακολουθήσει σεμινάρια τους. Λίγω έλειψε να ξεράσω, αλλά αναγκάστηκα να το κάνω για να μάθω τί διδάσκουν στον κόσμο οι πανεπιστημιακοί και τα άλλα ρομποτάκια της Νέας Τάξης(από οικογένειες βουλευτών).

Σεμινάρια???!!! Ποιά σεμινάρια και που??? Πες μου να μάθω!!!
Σε έχω ξαναρωτήσει... πήγες ποτέ σου σε Στοά και παρακολούθησες???
Η΄ πήγες σε καμιά συγκέντρωση εσωτερισμού και την βάπτισες Μασονική, Ροταριανή, Ναίτικη, Ροδοσταυρική, κ.τ.λ. Τι σεμινάρια???

Σε αυτό το σημείο γίνεσαι αγενής!!!
Τι εννοείς "για να μάθω τι διδάσκουν στον κόσμο οι πανεπιστημιακοί"??? Είσαι τελείως αχάριστος???

Χάρη στην έρευνα των ομάδων των πανεπιστημιακών αντιμετωπίσαμε την ηπατίτιδα, την έμπολα, την βλενόρια.
Ανακαλύψαμε την μαγνητική, την αξονική, το internet που χρησιμοποιείς τώρα ώστε να εκφράζεις τις απόψεις σου.
Όλα αυτά για να είσαι υγιείς!!!
Αλλιώς το προσδόκιμο της ζωής θα ήταν τα 35-40 χρόνια!!! Που ζείς??? Στον κόσμο σου???

quote:

Μην μου λες πως μιλάω για άτομα που δεν ξέρω. Και μαζί βάζω και τους παπάδες και όλους αυτούς που λες ότι υποστηρίζω. Να πάνε όλοι στο διάολο, σιγά μην πονοκεφαλιάσω γι' αυτά τα καθάρματα.

Ας πάνε στον Διάολο συμφωνώ και επαυξάνω... αλλά σίγουρα δεν τους ξέρεις.
Τους έχεις γνωρίσεις μέσα από θεωρίες συνομωσίας και από τίποτε άλλο!!! Γιατί μέχρι εκεί πάνε οι γνώσεις σου... μόνο στην σφαίρα τις φαντασίας!!!

quote:

Εσύ τί πρόβλημα έχεις τώρα; Μήπως είσαι και εσύ μασώνος και κάνεις παρέα με τον Παπανδρέου, τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά;

Τι πρόβλημα έχω εγώ??? Απλά στεναχωριέμαι όταν βλέπω εν έτη 2013 αμαθείς και απαίδευτους.
Κάποιος σε ένα άλλο thread σου είπε ότι "σου έχει κολλήσει η τυρόπιτα", εγώ δεν θα είμαι τόσο ανοικτός μαζί.
Έχω να σου πω μόνο ότι έχεις τραβήξει λάθος πορεία!!! Και το κακό είναι ότι δεν το καταλαβαίνεις με τίποτα, γιατί δεν θέλεις να δεις!!!
Δεν θέλεις να ψάξεις παραπάνω από αυτά που ήδη ξέρεις!!! Είσαι προκατειλημμένος με τις ίδιες απόψεις που έχει η 80χρονη γιαγιά μου.
Αν έχεις την ίδια ηλικία συγγνώμη για την ενόχληση, να σε αφήσω να συνεχίσεις την πρέφα!!!

Και το άλλο... εάν ανήκω στην παρέα του Παπανδρέου, Βανιζέλου, Σαμαρα, κ.τ.λ. Θα είχα λύσει το πρόβλημα μου!!!
Δεν θα επέστρεφα στην Ελλάδα μετά από 15 χρόνια σπουδών για να είναι άνεργος και να ξαναμοιράζω βιογραφικά για να ξαναφύγω στο εξωτερικό!!!

Dr_DenisΝέο Μέλος
06/08/2013, 18:35:54
quote:

Υ.Γ

θα φέρω να αδειάσω 50 πούλμαν(με λαθρομετανάστες όχι χρυσαυγίτες) στα προάστιά σας.Δείξτε αγάπη και κατανόηση στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από ένα πιάτο φαϊ και λίγη φιλοξενία. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίσοι;

Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η κυρία Κανέλλη να φιλοξενήσει κανένα μαύρο της φυλής Μάο Μάο στο σπίτι της.

Εγκεφαλικό έπαθες??? Τι είναι όλα αυτά??? Νόημα δεν βγαίνει, άρα Χριστιανική προφητεία είναι???

06/08/2013, 20:47:48
Δεν ήρθα εδώ για να εξαναγκάσω κανένα να συμφωνεί με τις απόψεις μου, ούτε για να προσβάλλω. Απαιτώ να υπάρχει σεβασμός για να υπάρχει διάλογος, αλλιώς και εγώ μπορεί να ξεφύγω.

Θα μιλήσω τώρα σοβαρά και αντικειμενικά.

1)Η φωνή του βίντεο ήταν ειρωνική. Κατάλαβα από τα πρώτα δευτερόλεπτα το μήνυμα. Αν θέλεις να είσαι αντικειμενικός ερευνητής δεν επηρεάζεσαι από συναισθηματισμούς

2)Δεν πάει να πει πως επειδή υπάρχουν όντως άνθρωποι που λένε τρελά πράγματα, ότι οι συνωμοσίες δεν ισχύουν.

3) Δεν γνωρίζω τί γίνεται στην λέσχη Μπίλντεμπεργκ, αλλά δεν στηρίζεται η συνωμοσία(ή θεωρία συνωμοσίας αν προτιμάς) αποκλειστικά σε αυτήν την λέσχη.

4)Θα ήθελα να μάθω τις πηγές του τύπου στο βίντεο και το πόσο αξιόπιστες είναι. Πως γνωρίζει εκείνος τί γίνεται στην λέσχη Μπίλντεμπεργκ;

Dr_DenisΝέο Μέλος
06/08/2013, 21:19:50
quote:

Δεν ήρθα εδώ για να εξαναγκάσω κανένα να συμφωνεί με τις απόψεις μου, ούτε για να προσβάλλω. Απαιτώ να υπάρχει σεβασμός για να υπάρχει διάλογος, αλλιώς και εγώ μπορεί να ξεφύγω.

Ένας διάλογος δεν χρειάζεται πάντα να έρθει σε συμφωνία, δεν είναι απαραίτητο, αλλιώς θα ήταν προσηλυτισμός!!! Η Κανέλλη που κόλλαγε?

quote:

1)Η φωνή του βίντεο ήταν ειρωνική. Κατάλαβα από τα πρώτα δευτερόλεπτα το μήνυμα. Αν θέλεις να είσαι αντικειμενικός ερευνητής δεν επηρεάζεσαι από συναισθηματισμούς

Σε εμένα μην μου το λες αυτό, γιατί δεν ξέρεις καν την άποψη μου... Μασόνο με είπες, Άθεο με είπες και τι δεν με είπες.
Αλλά, εάν σου έλεγα ότι τα επίσημα Ευαγγέλια είναι για τα γέλια, θα μου τεκμηρίωνες την αντίθετη άποψη χωρίς να έχεις τον συναισθηματισμό του Χριστιανισμού???

quote:

2)Δεν πάει να πει πως επειδή υπάρχουν όντως άνθρωποι που λένε τρελά πράγματα, ότι οι συνωμοσίες δεν ισχύουν.

Σε οτιδήποτε υπάρχει απόδειξη, είναι σεβαστό! Αλλιώς πως στηρίζεις τα "τρελά πράγματα"??? Ξύπνησες μια μέρα και είπες "όλοι είναι κατά του Χριστιανισμού και του Ελληνισμού"???!!! Η΄ τα διάβασες σε κανένα Blog και τα υιοθέτησες επειδή τυγχάνουν να είναι κοντά στις απόψεις σου???
Για να βρεις την αλήθεια, το ταξίδι είναι πολύ πιο μακριά από τις απόψεις μας και θα πρέπει να είσαι διατεθειμένος να το διανύσεις και να αναθεωρήσεις...

quote:

3) Δεν γνωρίζω τί γίνεται στην λέσχη Μπίλντεμπεργκ, αλλά δεν στηρίζεται η συνωμοσία(ή θεωρία συνωμοσίας αν προτιμάς) αποκλειστικά σε αυτήν την λέσχη.

Όχι αλλά στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι από τις βασικές θεωρίες συνομωσίας. Υπάρχουν σε αυτή, Μασόνοι, Ροταροι, Scorpions, Lions, Templars, Ροδόσταυροι, κ.τ.λ.
Αλλά σίγουρα υπάρχουν και Χριστιανοί, διότι όλα τα παραπάνω δεν είναι θρησκείες!!!

quote:

4)Θα ήθελα να μάθω τις πηγές του τύπου στο βίντεο και το πόσο αξιόπιστες είναι. Πως γνωρίζει εκείνος τί γίνεται στην λέσχη Μπίλντεμπεργκ;

Εγώ δεν σου ανέβασα τα videos ώστε να σου πω ότι "δες τα!!! Λένε την αλήθεια!!!".
Αλλά υπάρχει και αυτή η περίπτωση. Όλα να ανήκουν στην σφαίρα της ανθρώπινης καχυποψίας.
Επειδή δεν λένε τι γίνεται μέσα στους Τεκτονικούς ναούς, στην Λέσχη Μπιλντεμπεργκ, κ.τ.λ. άρα κάτι κακό κάνουν!!!

Συνεπώς θα έλεγα να αφήσεις εσύ τους συναισθηματισμούς και να υιοθετείς τεκμηριωμένες απόψεις.
Διότι ως Χριστιανός που δηλώνεις ότι είσαι, μπορούν να τεκμηριώσουν πολύ εύκολα (και ιστορικά αποδεδειγμένα) πόσο σκοτεινός και απάνθρωπος υπήρξε (και συνεχίζει να είναι πολλές φορές).

07/08/2013, 07:23:31
Δεν με ενδιαφέρει αν αποκαλούν τον εαυτό τους Χριστιανό. Και εγώ μπορεί να σφάζω κόσμο και έπειτα να λέω αγαπάτε αλλήλους.

Θα πω τον λόγο για τον οποίο μισώ την Μασωνία. Όποιος πειστεί... πείστηκε. Δεν διαβάζω θεωρίες συνωμοσίας, ούτε παρακολουθώ εκπομπές περί συνωμοσίας. Δεν με ενδιαφέρει που συζητάνε...στην λέσχη Μπίλντεμπεργκ, Γκούτεμπερκ ή Χάμπουρκερ.

Υπάρχουν κάποιοι λογικοί συνειρμοί.

1)Γνωρίζουμε όλοι πως οι πολιτικοί είναι βρώμικοι, γιατί το ζούμε. Παραδείγματος χάρη κόβουν τον ήδη χαμηλό μισθό, ακόμη και μεροκαματιάρηδων, που δουλεύανε σκληρά μισό αιώνα για να ταϊσουν οικογένειες.

2)Το παίζουν όλοι εχθροί, αλλά τρώνε στο ίδιο τραπέζι. Είδα κόμματα τα οποία ήταν δήθεν εχθρικά πριν λίγα χρόνια, να φτιάχνουν συγκυβέρνηση(κατόπιν υπόδειξη των ξένων). Είδαμε επίσης να συμφωνούν από κοινού πως οι μισθοί των βουλευτών δεν πρέπει να κατέβουν και πως η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου.

3)Υπάρχουν ένστολες φωτογραφίες πολλών πολιτικών που ανήκουν σε τέτοιες οργανώσεις. Υπάρχουν επίσημες λίστες στο ίντερνετ με χιλιάδες πολιτικούς και διασημότητες που ήταν μασώνοι. Γεννιέται το ερώτημα γιατί τόσοι πολλοί "ελίτ" γίνονται μασώνοι; Λογικά η μασωνία δεν είναι ένα χόμπυ αν κρίνουμε από τους κανόνες μυστικότητας και τους βαθμούς που παίρνουν.

4) Χρειάζεται έπειτα από τα παραπάνω έρευνα, για να αποδειχθεί πως κάτι δεν πάει καλά με αυτά τα μέρη που συχνάζουν οι δήθεν "αριστοκράτες"; Δεν χρειάζομαι τον Χαρδαβέλα και τον Λιακόπουλο ή κάποιο site περί συνωμοσιών για να με καθοδηγήσουν.

Υ.Γ Και για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα με τις λέξεις. Χρησιμοποιώ την λέξη μασώνος με την επίσημη λαϊκή της έννοια. Γνωρίζω πως στην πραγματικότητα σημαίνει γενικά κτίστης και πως ακόμη και ο Ιησούς Χριστός είναι ο θεμέλιος λίθος του πνευματικού ναού που έχτισε.

07/08/2013, 08:00:47
http://digicoll.library.wisc.edu/cgi-bin/FRUS/FRUS-idx?type=browse&scope=FRUS.FRUS1

Παραπάνω είναι όλα τα έγγραφα του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών από το 1860 έως το 1960. Μέσα σε αυτά αποδεικνύεται περίτρανα ο βρώμικος ρόλος των εβραίων τραπεζίτων της Γερμανίας και της Αμερικής.

Max Warburg, Jacob Schiff....

Οι εβραίοι πάντα χρηματοδοτούσαν εξεγέρσεις προς όφελός τους. Πυροδότησαν μάλιστα 2 παγκόσμιους πολέμους που αιματοκύλισαν τα έθνη, παίζοντας σε διπλό ταμπλό. Τελικά κατάφεραν να ιδρύσουν τον ΟΗΕ και να φτιάξουν κράτος.

Ο απώτερος στόχος τους είναι το κτίσιμο του 3ου ναού και ο ερχομός του Αντιχρίστου/Θηρίου, στον οποίο παραδίδουν την δύναμη τους όλοι οι πουλημένοι βασιλείς των εθνών. Βέβαια Αντίχριστο τον λέμε εμείς οι Χριστιανοί, για εκείνους είναι ο "Χριστός και ο Βασιλεύς της Ειρήνης".

Επειδή έλεγα αλήθειες που τους πονούσαν, με αποβάλλανε από το forum.gr γιατί προφανώς οι διαχειριστές φοβήθηκαν τους Εβραίους.

Οι Εβραίοι είναι αυτοί που χρηματοδοτούν και τα κινήματα των μυθικιστών κατά του Ιησού. Είναι αυτοί που ελέγχουν και καθορίζουν τα πάντα... και την μόδα και την μουσική που θα ακούς. Αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά στους στίχους των νέων συγκροτημάτων και στο στυλ τους....

Δεν τους φοβόμαστε, γιατί είμαστε Έλληνες!

Dr_DenisΝέο Μέλος
07/08/2013, 11:29:53
Νιώθεις αυτά που γράφεις!!!???

Λες "Δεν χρειάζομαι τον Χαρδαβέλα και τον Λιακόπουλο ή κάποιο site περί συνωμοσιών για να με καθοδηγήσουν" και επήσεις ξαναλές "Υπάρχουν επίσημες λίστες στο ίντερνετ με χιλιάδες πολιτικούς και διασημότητες που ήταν μασώνοι"!!!
Αν αρχίζω να σου γράφω πάλι ότι κανείς δεν σε παίρνει στα σοβαρά γιατί γράφεις ότι να' ναι!!!
Αντιφάσκεις και γελοιοποιείσαι (πάντα φιλικά το λέω). Αποφάσισε, βρίσκεις τις αποδείξεις σου Internet ναι ή όχι!!!???

Θέτεις και πολιτικό ζήτημα... Η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου!
Γιατί όποιος έχει διαβάσει το περιοδικό της και ειδικά στα τέλη του 80' θα καταλάβει ότι δεν είναι αυτό που δείχνει μέσα στην βουλή!!!
Κάνει αναφορές για τον Χιτλερ ως οδηγό και εμπνευστή τους!!!
Ο Χίτλερ σφάγιασε τόσους Έλληνες (και γενικότερα ανθρώπους), ποιός ανιστόρητος και αγράμματος μπορεί να τον έχει ως εμπνευστή???

Αλλά δεν σημαίνει ότι οι πολιτικοί που έχουμε, είχαμε και θα έχουμε ότι είναι εμπιστοσύνης!!!
Φωτιά και μπούρμπερη σε όλους τους!!! Από την άκρα Αριστερά έως την άκρα Δεξιά!!! Ανεξάρτητα εάν είναι Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, εάν ανήκουν στον Τεκτονισμό, στους Lions, κ.τ.λ.

Γνωρίζω πολλούς (αρκετούς θα έλεγε) που δεν ανήκουν στην "ελίτ" και είναι Μασόνοι, Ροταριανοί, κ.τ.λ.
Και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω γιατί χάρη σε αυτούς μπόρεσα να πάω σε συγκεντρώσεις τους και δω τι γίνεται!!!
Ανεξάρτητα εάν συμφωνώ ή όχι! Πάντως απέκτησα προσωπική άποψη!!!
Αλλιώς θα ήμουν σαν εσένα, που κατηγορείς χωρίς να ξέρεις ή ότι ξέρεις τα μαθαίνεις μέσω Internet.

Επίσης γιατί τα βάζεις με τους Εβραίους???
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι σκατόφάρα. Αλλά είχα συμφοιτητές και συμφοιτήτριες που πραγματικά ήταν εκπληκτικά παιδιά.
Γιατί πρέπει να τους βάζουμε σε ένα τσουκάλι όλους μαζί???
Δηλαδή όλοι οι Εβραίοι είναι υποχθόνιοι??? Με αυτή την λογική όλοι οι Έλληνες είναι λαμόγια και καλοπερασάκηδες!!!
Άρα και εσύ ως Έλληνας είσαι λαμόγιο!!!

Και κάτι άλλο... ο Χριστιανισμός Εβραϊκή δημιουργία δεν είναι?
Ο Ιησούς Εβραίος δεν ήταν? Γιατί τα βάζεις με τους δημιουργούς της πίστης σου???

Και τέλος... γράφεις "Δεν τους φοβόμαστε, γιατί είμαστε Έλληνες"!!!
Οι Έλληνες προσέφεραν επιστήμες, τέχνες, φιλοσοφία, ενώ ο Χριστιανισμός έφερε τους θρησκευτικούς πολέμους, την πόροση, τον σκοταδισμό, την Ιερά Εξέταση, κ.τ.λ.
Υπήρχαν πριν τον Χριστιανισμό θρησκευτικοί πόλεμοι???!!!

Έλληνας και Χριστιανός δεν γίνεται, αντιφάσκουν μεταξύ τους γιατί είναι δύο διαφορετικές φιλοσοφίες!!!

07/08/2013, 16:48:22
"Γνωρίζω πολλούς (αρκετούς θα έλεγε) που δεν ανήκουν στην "ελίτ" και είναι Μασόνοι, Ροταριανοί, κ.τ.λ.
Και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω γιατί χάρη σε αυτούς μπόρεσα να πάω σε συγκεντρώσεις τους και δω τι γίνεται!!!
Ανεξάρτητα εάν συμφωνώ ή όχι! Πάντως απέκτησα προσωπική άποψη!!!
Αλλιώς θα ήμουν σαν εσένα, που κατηγορείς χωρίς να ξέρεις ή ότι ξέρεις τα μαθαίνεις μέσω Internet."

ΑΧΑ!!! Ώστε συχνάζεις σε στοές!

Εδώ πέρα δεν έχουμε να φάμε και εσύ συχνάζεις με τους εντολοδόχους της οικονομικής εξαθλίωσης!

Σου εξήγησα πως δεν πιστεύω στο internet, αλλά σε αυτά που μας διδάσκει η πείρα της ζωής. Απλώς από το δίκτυο internet μαθαίνω γρηγορότερα και ευκολότερα για κάποια πράγματα που δεν θα μπορούσα να βρω αλλιώς. Ουσιαστικά το internet με βοηθάει να επιβεβαιώσω αυτά που με έχει μάθει η ζωή. Εννοείται βέβαια πως όπως και ο υπόλοιπος τύπος, το internet διαδίδει και ανακρίβιες. Αλλά υπάρχει ποικιλία και ελευθερία γνώμεων. Γι' αυτό άλλωστε οι εβραίοι σκεφτήκαν την δημιουργία του SOPA, για να μας κάνουν να σωπάσουμε.

Ο Ιησούς δεν είναι ούτε εβραίος ούτε έλληνας. Πράγματι υπάρχουν και καλοί εβραίοι. Αλλά αναφέρομαι στην πλειοψηφία που δεν είναι χριστιανοί. Τα ελέγχουν όλα! Δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ. Κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά για να καταλάβεις! Άνοιξε την τηλεόραση, διάβασε εφημερίδα.

Ελπίζω να πάψεις γρήγορα να κάνεις παρέα με τον Διάολο. Αν νομίζεις πως έχεις να κερδίσεις κάτι από αυτούς γελιέσαι, θα σε κάνουν ένα πιόνι τους τάζοντάς σου διάφορα. Φύγε πριν να είναι αργά.

Για εμένα δεν υπάρχει περίπτωση να συναναστραφώ ποτέ με τα αρχαία πνεύματα του κακού! Σιχαίνομαι την μοχθηρία και την υποκρισία.

07/08/2013, 17:00:09
Ώπα! Μια και μου την έφερες πολύ έντεχνα, να ξεκαθαρίσω πως όταν μιλάω για site μέσω ίντερνετ εννοώ τους εχθρούς των μασώνων. Δεν χρειάζομαι δηλαδή απαραίτητα τα site της συνωμοσίας.

Αλλά όταν οι πηγές είναι οι ίδιοι οι μασώνοι τότε το θέμα αλλάζει και δεν βλέπω τον λόγο να μην δεχθείς τί λένε οι ίδιοι για τον εαυτό τους!

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Freemasons_(A_-_D)

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Freemasons_(E_-_Z)

ΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ;

07/08/2013, 17:02:25
Νικόμαχε, στην λίστα είναι και αρκετοί αστροναύτες.

Χμμ.. Νάσα, Ηλιοκεντρισμός...

Dr_DenisΝέο Μέλος
07/08/2013, 18:24:20
quote:

ΑΧΑ!!! Ώστε συχνάζεις σε στοές!

Εδώ πέρα δεν έχουμε να φάμε και εσύ συχνάζεις με τους εντολοδόχους της οικονομικής εξαθλίωσης!

Το να πάω σε Στοές ή σε συγκεντρώσεις δεν με κάνει θαμώνα.
Αντιθέτως προσπαθώ να προσεγγίσω αυτό που φοβάσαι εσύ.
Δηλαδή, την αλήθεια μέσα από τους ίδιους.

Στο ξαναείπα... Εάν ήθελα να μάθω για εσένα θα ρώταγα εσένα τον ίδιο ευθέως και ΔΕΝ θα σε έψαχνα σε τρίτους!!!
Αυτή είναι μια καθαρή και τεκμηριωμένη αρχή ώστε να αρχίσεις μια έρευνα!!! Δεν αρχίζεις από τρίτους αλλά από την πηγή!!!

Πάντως ούτε πολιτικούς είδα, ούτε επιχειρηματίες, ούτε εφοπλιστές!!!
Είδα ανθρώπους τις διπλανής πόρτας που πραγματικά έχουν όρεξη να ερευνήσουν, να αναθεωρήσουν και να εξελιχθούν!!!
Δεν φοβούνται μήπως και ο Θεός τους κατακεραυνώσει επειδή αμφισβήτησαν!!!

quote:

Σου εξήγησα πως δεν πιστεύω στο internet, αλλά σε αυτά που μας διδάσκει η πείρα της ζωής. Απλώς από το δίκτυο internet μαθαίνω γρηγορότερα και ευκολότερα για κάποια πράγματα που δεν θα μπορούσα να βρω αλλιώς. Ουσιαστικά το internet με βοηθάει να επιβεβαιώσω αυτά που με έχει μάθει η ζωή.

Το internet σε βοηθάει να επιβεβαιώσεις τι???!!! Μα δεν έχεις καμία προσωπική εμπειρία???
Σε έχω ρωτήσει 100 φορές ποιές είναι η ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ σου αποδείξεις και που έχεις ποστάρει Links από sites!!! Με δουλεύεις???

quote:

Εννοείται βέβαια πως όπως και ο υπόλοιπος τύπος, το internet διαδίδει και ανακρίβιες. Αλλά υπάρχει ποικιλία και ελευθερία γνώμεων. Γι' αυτό άλλωστε οι εβραίοι σκεφτήκαν την δημιουργία του SOPA, για να μας κάνουν να σωπάσουμε.

Το SOPA και το PIPA ψηφίστηκε απ'το Κογκρέσο στις 26 Οκτώβριου 2011, δηλαδή από την Βουλή των Ηνωμένων Πολιτειών ώστε να περιορίσει την on-line πειρατεία!!!
Τι είναι αυτά που γράφεις??? Τα σκέφτεσαι??? Διάβασε πρώτα από τα επίσημα sites πληροφορικής τι είναι το SOPA πριν postαρεις ανακρίβειες!!!

quote:

Ο Ιησούς δεν είναι ούτε εβραίος ούτε έλληνας.

Ο Ιησούς γεννήθηκε από Εβραίους σε Εβραϊκά εδάφη. Μίλαγε αραμαϊκά ή κοπτικά και περιτριγυριζόταν από Εβραίους!
Πως θέλεις να τον πω??? Αυστραλό??? ή Ρώσο???

Και μάλιστα στην Καινή Διαθήκη αναγράφεται σχεδόν όλο το γενεαλογικό του δένδρο, που αποδεικνύει ότι κατάγεται από το γένος του Δαβίδ, άρα από τον Σολομώντα.
Τι σας έχει πιάσει με τον ναό του Σολομώντα τότε???

quote:

Πράγματι υπάρχουν και καλοί εβραίοι. Αλλά αναφέρομαι στην πλειοψηφία που δεν είναι χριστιανοί. Τα ελέγχουν όλα! Δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ. Κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά για να καταλάβεις! Άνοιξε την τηλεόραση, διάβασε εφημερίδα.

Δηλαδή ο καλός ο άνθρωπος είναι μόνο ο Χριστιανός??? Αυτός που βαπτίστηκε ως Χριστιανός???
Φάνηκε ότι είσαι ρατσιστής (από την Χρυσή Αυγή που έγραψες παραπάνω) εκτός από Αμαθής!!!
Λοιπόν... θα στο ξαναπώ για 1000στη φορά... Τις Σταυροφορίες δεν τις ξεκίνησα Εγώ,
επίσης δεν προσπάθησα να σκοτώσω και να κάψω ότι διαφωνούσε με την άποψη μου, ώστε ΜΟΝΟ ΕΓΩ να επικρατήσω.
Όλα αυτά και άλλα πολλά τα έκανε ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ Χριστιανισμός!!!

Μήπως ο Χριστιανός στην πραγματικότητα είναι ο άνθρωπος που θέλει να έχει την εξουσία με οποιονδήποτε τρόπο και τίμημα??? ... ανεξαρτήτως εάν πρέπει να σκοτώσει, ή κάψει...

quote:

Ελπίζω να πάψεις γρήγορα να κάνεις παρέα με τον Διάολο. Αν νομίζεις πως έχεις να κερδίσεις κάτι από αυτούς γελιέσαι, θα σε κάνουν ένα πιόνι τους τάζοντάς σου διάφορα. Φύγε πριν να είναι αργά.

Σε όποιες ανοικτές συγκεντρώσεις και να πήγα, κανείς δεν μου έταξε τίποτα!!! Ούτε στην Ελλάδα ούτε στο Εξωτερικό!!!
Στο είπα και πιο πριν... θα είχα λύσει το πρόβλημα μου και ΔΕΝ θα έστελνα βιογραφικά για να ξαναφύγω εκτός Ελλάδος!!!
Και εάν ήταν τα τελευταία 5-6 χρόνια θα έπινα καφέ με τον Διάολο, αλλά... δεν πιστεύω ότι υπάρχει!!!
Και εάν υπάρχει δεν θα έχει την μορφή που του έδωσε ο Χριστιανισμός... και αυτό εάν θέλεις το συζητάμε!!!

quote:

Για εμένα δεν υπάρχει περίπτωση να συναναστραφώ ποτέ με τα αρχαία πνεύματα του κακού! Σιχαίνομαι την μοχθηρία και την υποκρισία.

Μα οι ύπουλες και μοχθηρές θρησκείες διατηρήθηκαν μέχρι τώρα.
Δηλαδή όλες οι επίσημες θρησκείες μαζί με τον Χριστιανισμό... είναι αυτές που εκβίασαν, βίασαν, λεηλάτησαν, ώστε να μπορέσουν να μην εξαφανιστούν και να "νικήσουν" τους "αντιπάλους" τους.
Άρα δες και λίγο το μοχθηρό και υποκριτικό πνεύμα του Χριστιανισμού!!! Είναι μια καλή αρχή για έρευνα... φοβάσαι???

Θέλεις κάποια στιγμή να μιλήσουμε για τα Γνωστικά/ΨευδοΕυαγγέλια? Κανένα πρόβλημα...

Τέλος... μου postαρες την wikipedia ως επίσημο site???!!!
Πόσο άσχετος μπορεί να είσαι (για να μην πω Αμόρφωτος)???
Η wikipedia είναι open-pedia δηλαδή μπορεί ο κάθε ένας να γράψει ότι θέλει!!!
Θέλεις σε λίγο να υπάρχει το "Χριστος Ελ" στην λίστα με τους Μασόνους??? Είναι πολύ εύκολο να γίνει στην wikipedia!!! Γιατί ο κάθε ένας μπορεί να γράψει ότι θέλει!!!

Πρέπει να αρχίζεις να ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ γιατί με αυτά που λες, βλέπω να σε προσλαμβάνουν σε standup comedy!!!

gewkwnΜέλος
07/08/2013, 20:55:48
quote:

Βρε συ Gewkwn, μήπως εσύ είσαι ο Dr Denis;

Όπως και να' χει έχεις φάει κόλλημα. Δεν είμαι παπάς, χαλάρωσε. Εγώ δεν έχω κανένα κόλλημα όπως φαντάζεσαι, αν είδες το θέμα που έχω ανοίξει "ο ρόλος των ιερατείων στην θρησκευτική απογοήτευση".

Έφτιαξες νέο username γιατί δεν άντεχες να βλέπεις αυτά τα πράγματα στο esoterica. Ηρέμησε λιγάκι. Εντάξει, πες την γνώμη σου αλλά γιατί δεν μπορείς να αντέξεις την διαφορετική; Έπειτα δεν βαφτίζουμε την αντίθετη γνώμη ως "αμάθεια". Εκτός και αν είμαστε παντογνώστες.

Επίσης, γνωρίζεις πως η κατηγορία λέγεται "Μύθος και Θρησκεία"; Δεν είναι αναμενόμενο να ακούσεις πράγματα που σε ένα άθεο δεν κάθονται καλά; Υπάρχουν κάτι άλλα φόρουμς για φυσική κτλ. όπου μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Γιατί δεν μου λες πως ξεχωρίζουν όλες αυτές οι σέχτες και ποιος είναι ο σκοπός τους; Με την ίδια λογική, δεν έπρεπε να σου δώσω αποδείξεις, αλλά έπρεπε να σου πω ψάξε μόνος.

Τέλος, γνωρίζεις πως κάθε σύστημα βασίζεται στην συνωμοσία. Ένα σύνολο ανθρώπων με γενικό στόχο έχει έρθη σε συννενόηση. Για τον ρόλο δράσης του ο καθένας δίνει όρκο πως θα είναι πιστός στα καθήκοντά του.

Εσύ δηλαδή πιστεύεις πως το σύστημα στο οποίο ζούμε δεν έχει να κάνει με συνωμοσία; Κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει;

Χρηστο μπορει να εχεις αγαπη μαζι μου
επειδη εισαι λιγο μαζοχας , θελω να προσεξεις
ομως οτι εχω πολυ καλυτερα πραγματα να κανω με το να
ασχολουμαι μαζι σου.

Το να κατσω να κατασκευασω δευτερο προφιλ
ειναι λογικες δικες σου, μιας που δεν
εχω κανενα προβλημα να σε χαρακτιριζω
οπως γουσταρω με τις συνωμημες λεξεις
αυτων που πραγματικα επρεπε να κανω χρηση.

Αυτη η μανια καταδιωξης ( χωρις καμια ειρωνια)
που σε διακατεχει ειναι πραγματικα πολυ περιεργη
και αστεια μιας που εαν καποια ατομα συγκλινουν
σε επιπεδο αποψεων ειναι για εσενα το ιδιο ατομο
με διαφορετικο προφιλ!!!

ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ
εαν ειχαμε δυο τρεις που εχουν τις ιδιες αποψεις με εσενα
με την "λογικη" σου( τροπος του γραφειν)θα επρεπε να
εχουμε παραπλησια αποψη με την δικη σου , ωστε να θεωρουμε
οτι τα αλλα δυο μελη του φορουμ ειναι απλα
εναλακτικα προφιλ που ανηκουν σε εσενα .

ή

Για να μην το παμε σε προσωπικο επιπεδο
ολοι οι χρηστανοι του φορουμ στην ουσια ειναι ενας
με πολλα προφιλ .

Υσ: πανε ρε κανε ενα μπανιο στην θαλλασα . να σου δροσισει
τον εγκεφαλο.

07/08/2013, 23:20:12
Εάν παρατήρησες τα κείμενα στην βικιπέδια (με τις αλφαβητικές λίστες μασώνων), δεν έχουν γραφτεί από εχθρό της μασωνίας. Αυτές τις λίστες δεν τις αμφισβητεί κανείς, όλοι αυτοί ήταν μασώνοι. Παρατήρησες πως είναι όλοι πολιτικάντηδες και άτομα σε ανώτατες θέσεις; Δεν βλέπω τσαγκάρηδες και σκουπιδιάρηδες.

Αν δεν σε πείθουν δικαίωμά σου, δεν διαφωνώ. Αλλά σε παρακαλώ μην με κατηγορείς για έλλειψη αποδείξεων, δεν είναι σωστό. Πες μου πως δεν σου κάνουν. Εγώ τους πολιτικούς τους έχω ζήσει και ξέρω πως είναι μασώνοι. Οπότε 1+1=2, για μένα. Για άλλον δεν ξέρω.

Μου φάνηκε πολύ περίεργο αυτό το "άτομα της διπλανής πόρτας" πάντως. Εσύ είσαι μικρομεσαίος; Επίσης, δεν νομίζω πως αν πάω σε κάποιον και τον ρώτησει τί είναι, ότι θα μου πει οπωσδήποτε την αλήθεια. Πρέπει να τον ζήσω για να καταλάβω. Εσύ ξέρεις όπως και να' χει. Δεν θέλω να σου δώσω υποδείξεις αφού δεν φοβάσαι κάτι. Βαρέθηκα γενικά να δίνει υποδείξεις.

Για τον Χριστό. Πράγματι ως άνθρωπος(και όχι ως θεός) γεννήθηκε από Εβραία, αλλά δεν είχαμε σύλληψη.

Όσο για σένα gewkwn, ο Dr Denis χρησιμοποίησε την φράση "χριστιανός ερευνητής" που είχες χρησιμοποιήσει και εσύ αν θυμάσαι, οπότε υπέθεσα πως πρόκειται για το ίδιο άτομο.

Μπορεί και να έχεις δίκιο. Πράγματι πάνω κάτω λέτε και πιστεύετε τα ίδια πράγματα. Παράδειγμα, βλέπω πως έχει εντυπωθεί σε όλους σας ανεξαιρέτως πως αν υποστηρίζω τον Χριστιανισμό είμαι παπαδοπαίδι και άτομο της Ιεράς Εξέτασης και των θρησκευτικών πολέμων.

Δεν κάνεις και εσύ κανένα μπανάκι να χαλαρώσεις, μήπως δεις τον Χριστιανισμό με άλλο μάτι; Δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο( το να γνωρίσεις τον πραγματικό Χριστιανισμό πέρα από τα ιερατεία που τον σπιλώσανε).