ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αταραξια και Ευημερία. - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Αταραξια και Ευημερία. - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

ΠΛΑΤΩΝΑΣ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
thothΙδρυτικό Μέλος
08/09/2002, 22:04:52
Ευχαριστώ Saman για την φιλοφρόνηση, αλλά και εγώ έχω... δύο χιλιάδες χρόνια και παραπάνω να επικοινωνήσω με ιερογλυφικά.

Θα προτιμούσα και εγώ τους ελληνικούς χαρακτήρες. Εξάλλου έχω εξελληνιστεί, ονομάζομαι και αλλιώς "Ερμής ο Τρισμέγιστος"

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

catΜέλος
20/09/2002, 00:28:45
Αλήθεια δεν ηξερα οτι ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ήταν μέλος της εταιρείας της Θούλης και της αδερφό- τητος των Βριλ. Ξερει κανείς περισσότερα για την φυλή των Βριλ ?..εγω το μόνο που ηξερα απο αυτά που εχω διαβάσει ειναι οτι τα Βριλίσια ονομαστήκαν ετσι απο κάποια φυλή που ζούσε στους πρόποδες της πεντέλης. Και αυτή ηταν οι Βριλ...τωρα κατι για καλιτζαρους εχει παρει το αυτί μου ..αλλα και παλι ..εχω κενά...

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

cinderellaΜέλος
21/09/2002, 05:41:21
Βρε παιδια τι λεμε τωρα???
Εδω εχουν αποδιχτει ψευτικες ("σκηνοθετημενες") οι φωτογραφιες απο την προσεληνωση....και μιλαμε για αληθινες φωτογραφιες απο δορυφορους? αν ειναι δυνατον...εδω το μονο σιγουρο ειναι οτι ζουμε την παραπληροφορηση σε ολο της το μεγαλειο...

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
21/09/2002, 18:16:04
ΣΥΝΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΠΗΤΗ ΣΤΑΧΤΟΜΠΟΥΤΑ
ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"

tomcatΜέλος
22/09/2002, 14:08:47
Αγαπητή Cinderella.

Ποιός έχει αποδείξει ότι η προσεληνώσεις ήταν ....φάβα????

Έσω διαβάσει διάφορα άρθρα που κάποιοι ευφάνταστοι έβρισκαν λεπτομέρειες που δεν συμφωνούσαν, αλλά τελικά υπηρχε ΠΑΝΤΑ η φυσιολογική απλή λογική εξήγηση.
Και στο κάτω κάτω γιατί να κάνουν όλο αυτό το show. Αν το έκαναν για πολιτικούς λόγους κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου, θα έπρεπε ήδη να έχουμε μάθει την αλήθεια. Άλλωστε πολύ μεγαλύτερα και καλλίτερα φυλαγμένα μυστικά έχουν βγει στη φόρα.
Όσο για το ότι παραποιούνται οι φωτογραφίες των δορυφόρων. Μπορεί αλλά και πάλι από όσα γνωρίζω, θεωρείται ότι μία από τις εισόδους σε αυτή τη κούφια γή είναι από τον Βόρειο Πόλο. Μα ο Βόρειος Πόλος δεν είναι ήπειρος αλλά πάγος πάνω από τον αρκτικό ωκεανό.
Στην επιστήμη υπάρχει το λεγόμενο ξίφος το Okam. Αυτό το πραγματάκι λέει ότι όταν έχουμε δύο ή περισσότερες εξηγήσεις/θεωρίες για το ίδιο φαινόμενο επιλέγουμε πάντα την απλούστερη γιατί είναι και η σωστή.
Το μυστήριο της κούφιας γης μου φαίνεται πολύ "κουφό".
Σίγουρα υπάρχουν τεράστια κενά στο φλοιό της γης, που θα ομοιάζουν με σπηλιές τεραστίων μεγεθών. Αλλά ολόκληρη κούφια γη.....

Φιλικά
Tomcat

cinderellaΜέλος
22/09/2002, 14:59:08
Αγαπητε tomcat,
λες οτι θα ειχαμε μαθει την αληθεια ως τωρα...
εγω προσωπικα πιστευω οτι τη μαθαμε την αληθεια οντως.
Υπαρχουν αρθα που υποστηριζουν τις αποψεις τους, και οντως μας δειχνουν οτι ο φωτισμος που επρεπε να υπαρχει καπου η..η σκια που δεν επρεπε να υπαρχει καπου αλλου στις φωτογραφιες...δειχνει οτι οχι μονο
εχουν σκηνοθετησει τις φωτογραφιες αλλα και με ψευτικο φωτισμο χωρις να εχουν υπολογισει τουλαχιστον που επρεπε να υπαρχει σκια και που οχι

Φιλικα
Cinderella

cinderellaΜέλος
22/09/2002, 15:02:01
Αγαπητε tomcat,
και μια απορια μου...γιατι αραγε να εχουν απαγορεψει την εισοδο στο Βορειο πολο?

14/10/2002, 14:56:04
Στην Κούφια Γη είναι βυθισμένη η Αρχέγονη Πολιτεία της ΜΟΥ. Έχει απαγορευθή η είσοδος στον Βόρειο Πόλο διότι κάνει συνειδητά πειράματα η Ν.Α.Σ.Α του ΠΕΡΟΥ. Γνωρίζουν ότι υπάρχει ένας κρυμμένος πολιτισμός όμως δεν γνωρίζουν ότι είναι η Πολιτεία της Μου. ΙΩΑΝΝΑ

Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

17/10/2002, 14:28:59
FILOI MOU KAI PALI GEIA SAS.

PRHN APO MERIKA XRONIA (DEN XERW EAN TO THYMOSASTE) EIXE PAEI MIA OMADA ELLHNWN GIA EXEREYNISH STON BOREIO POLO.

TO EIXE GRAPSEI KAI TO TRITO MATI H TO ANEGIGHTO.

OTAN EILTHAN MILISAN GIA KAPIES ALLAGES STON KAIRO EKEI GINOTAN PIO ZESTOS KAI EIDAN KAI IXNI APO ALEPOU.
PRAGMA POU EDWSE TROFH GIA SYZHTHSEIS.

META APO LIGO KAIRO STAMATISAN NA MILANE LES KAI EIXE PESEI
KAPIO SHMA GIA NA SIWPISOUN.... H TA KANALIA KAI OI EKDWTES DEN THELISAN NA DWSOUN PERISOTERH DIMOSIOTHTA.

EYXARISTW

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

Oculatis AbisΜέλος
23/10/2002, 23:13:12
quote:

Αγαπητή Cinderella.

Ποιός έχει αποδείξει ότι η προσεληνώσεις ήταν ....φάβα????

Έσω διαβάσει διάφορα άρθρα που κάποιοι ευφάνταστοι έβρισκαν λεπτομέρειες που δεν συμφωνούσαν, αλλά τελικά υπηρχε ΠΑΝΤΑ η φυσιολογική απλή λογική εξήγηση.
Και στο κάτω κάτω γιατί να κάνουν όλο αυτό το show. Αν το έκαναν για πολιτικούς λόγους κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου, θα έπρεπε ήδη να έχουμε μάθει την αλήθεια. Άλλωστε πολύ μεγαλύτερα και καλλίτερα φυλαγμένα μυστικά έχουν βγει στη φόρα.
Όσο για το ότι παραποιούνται οι φωτογραφίες των δορυφόρων. Μπορεί αλλά και πάλι από όσα γνωρίζω, θεωρείται ότι μία από τις εισόδους σε αυτή τη κούφια γή είναι από τον Βόρειο Πόλο. Μα ο Βόρειος Πόλος δεν είναι ήπειρος αλλά πάγος πάνω από τον αρκτικό ωκεανό.
Στην επιστήμη υπάρχει το λεγόμενο ξίφος το Okam. Αυτό το πραγματάκι λέει ότι όταν έχουμε δύο ή περισσότερες εξηγήσεις/θεωρίες για το ίδιο φαινόμενο επιλέγουμε πάντα την απλούστερη γιατί είναι και η σωστή.
Το μυστήριο της κούφιας γης μου φαίνεται πολύ "κουφό".
Σίγουρα υπάρχουν τεράστια κενά στο φλοιό της γης, που θα ομοιάζουν με σπηλιές τεραστίων μεγεθών. Αλλά ολόκληρη κούφια γη.....

Φιλικά
Tomcat

Φίλε tomcat σου προτείνω να διαβάσεις το βιβλίο του Bill Kaysing: We never went to the moon. Επίσης δώσε σε μια μηχανή αναζήτησης το λήμμα "Moongate" και διάβασε τις σχετικές αναφορές στο θέμα. Πιστεύω ότι θα αλλάξεις γνώμη.

Τα περί κούφιας Γης είναι ενδιαφέροντα αλλά τι να πω, περιμένω νέα στοιχεία για να σχηματίσω γνώμη. Ένα ή δύο βιβλία δεν είναι αρκετά αν θέλουμε να γίνουμε opinion readers.

Sub rosa

andreas aigioΜέλος
24/10/2002, 00:37:17
Γεια σας κι από μένα παιδία .....
Προσπαθώ να ‘παρακολουθήσω’ όλα αυτά που γράφει ο καθένας εδώ (κατ αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι αντίθετος σε καμία μορφή αναζήτησης , δεν θα ήμουν εδώ άλλωστε )
Αλλά βρε φίλοι μου μήπως πολλά από αυτά , αλλά και γενικότερα όλα αυτά που διαβάζουμε κατά καιρούς πάνω σε διάφορα θέματα μυστηρίου) είναι απλά ένα είδος ‘εμπορίου’ ?
Και για να γίνω ποιο σαφής . όλα αυτά τα περιοδικά (που και εγώ ο ίδιος διαβάζω) τα βιβλία , οι ιστοσελίδες , κτλ κτλ .. μήπως ? λέω μήπως εκμεταλλεύονται μερικοί την διψά που έχουν μερικοί άνθρωποι να μάθουν κάτι παραπάνω , από το « μαμ , πιπί , κακά και νάνι » ... γιατί τον τελευταίο καιρό βλέπω οτι όσο ανθεί η αναζήτηση από τους απλούς ανθρώπους , άλλο τόσο ανθεί και η ‘ύλη’ που ‘πλασάρετε’ .
Ποιο ‘ανοιχτό’ μυαλό δεν θα ήθελε να ‘δει’ οτι πράγματι υπάρχουν κι άλλοι πολιτισμοί , μέσα ΄η έξω από τη γη ? όχι όμως σων και καλά ότι πρέπει να υπάρχει , και πάρε πληροφορίες από εδώ , πάρε από εκεί και να βιβλία από δω να από κει !!! πιστέψτε με ! όλα τα βιβλία πάνω σ’αυτό το θέμα π.χ. λένε όλα τα ίδια ή αν όχι όλα το 90% …… αυτό βέβαια με λυπεί ιδιαίτερα , γιατί κι εγώ να μάθω θέλω , και όχι αυτά που μου έμαθαν στο σχολείο , όπως είπε ένας φίλος ………

Τέλος πάντων ... σε καμία περίπτωση δεν είμαι αντίθετος σε όλα αυτά ... απλά έκανα κι εγώ μια τοποθέτηση , στην αντίπερα όχθη της ορθολογικής αναζήτησης σε κάθε θέμα πέρα του ‘λογικού’ .....
Σας ευχαριστώ ..... καλή δύναμη να έχουμε , να ψάχνουμε και να μαθαίνουμε

Και μην ξεχνάτε !! είμαστε ακόμα pexanema
(στιγματοειδες ζωύφιο , μια ενδιάμεση βαθμίδα μεταξύ φυτού και ζώου)
:)

Oculatis AbisΜέλος
24/10/2002, 01:25:12
quote:

Γεια σας κι από μένα παιδία .....
Προσπαθώ να ‘παρακολουθήσω’ όλα αυτά που γράφει ο καθένας εδώ (κατ αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι αντίθετος σε καμία μορφή αναζήτησης , δεν θα ήμουν εδώ άλλωστε )
Αλλά βρε φίλοι μου μήπως πολλά από αυτά , αλλά και γενικότερα όλα αυτά που διαβάζουμε κατά καιρούς πάνω σε διάφορα θέματα μυστηρίου) είναι απλά ένα είδος ‘εμπορίου’ ?
Και για να γίνω ποιο σαφής . όλα αυτά τα περιοδικά (που και εγώ ο ίδιος διαβάζω) τα βιβλία , οι ιστοσελίδες , κτλ κτλ .. μήπως ? λέω μήπως εκμεταλλεύονται μερικοί την διψά που έχουν μερικοί άνθρωποι να μάθουν κάτι παραπάνω , από το « μαμ , πιπί , κακά και νάνι » ... γιατί τον τελευταίο καιρό βλέπω οτι όσο ανθεί η αναζήτηση από τους απλούς ανθρώπους , άλλο τόσο ανθεί και η ‘ύλη’ που ‘πλασάρετε’ .
Ποιο ‘ανοιχτό’ μυαλό δεν θα ήθελε να ‘δει’ οτι πράγματι υπάρχουν κι άλλοι πολιτισμοί , μέσα ΄η έξω από τη γη ? όχι όμως σων και καλά ότι πρέπει να υπάρχει , και πάρε πληροφορίες από εδώ , πάρε από εκεί και να βιβλία από δω να από κει !!! πιστέψτε με ! όλα τα βιβλία πάνω σ’αυτό το θέμα π.χ. λένε όλα τα ίδια ή αν όχι όλα το 90% …… αυτό βέβαια με λυπεί ιδιαίτερα , γιατί κι εγώ να μάθω θέλω , και όχι αυτά που μου έμαθαν στο σχολείο , όπως είπε ένας φίλος ………

Τέλος πάντων ... σε καμία περίπτωση δεν είμαι αντίθετος σε όλα αυτά ... απλά έκανα κι εγώ μια τοποθέτηση , στην αντίπερα όχθη της ορθολογικής αναζήτησης σε κάθε θέμα πέρα του ‘λογικού’ .....
Σας ευχαριστώ ..... καλή δύναμη να έχουμε , να ψάχνουμε και να μαθαίνουμε

Και μην ξεχνάτε !! είμαστε ακόμα pexanema
(στιγματοειδες ζωύφιο , μια ενδιάμεση βαθμίδα μεταξύ φυτού και ζώου)
:)

Φίλε Ανδρέα καλωσήλθες στο forum. Εν συντομία έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Σίγουρα κανείς δεν δέχεται τα πάντα ως αληθινά, απλά προσπαθεί να περάσει την κάθε ερμηνία για ένα συγκεκριμένο θέμα μέσα από το δικό του πρίσμα αντίληψης. Αν θέλουμε να γίνουμε μέλη της εσωτερικής αναζήτησης πρέπει να γίνουμε αρκετά δεκτικοί (έτσι ώστε να διευρύνουμε το φάσμα των θεμάτων που πιθανόν να μας ενδιαφέρουν), αλλά από την άλλη να είμαστε συγκρατημένοι και να μην πιστεύουμε τα πάντα. Κάθε νέα έρευνα, κάθε νέο στοιχείο φέρνει τον ενθουσιασμό, αλλά και τον αποπροσανατολισμό.

Μην ξεχνάς ότι πρέπει πάντα να διαβάζεις ανάμεσα από τις λέξεις και να μαθαίνεις να αναγνωρίζεις τα "περιτυλίγματα" των πληροφοριών. Αν θέλεις να ξέρεις, ύστερα από 14 συνεχή χρόνια έρευνας πάνω σε διάφορα θέματα, κατέληξα στο ότι το θέμα της εξωγήινης νοημοσύνης θα μετατραπεί τελικά σε εξ' αποκαλύψεως αλήθεια. Δηλαδή όσο και να το σκαλίζουμε άκρη δεν βγαίνει. Έτσι θα περιμένουμε έστω με την όποια προετοιμασία την έλευση-επαφή ή μη εξωγληινων όντων. Έχω αποδεχθεί την ύπαρξή τους, περιμένω όμως την αποκάλυψή τους.

Τα 8 στα 10 βιβλία σε αποπροσανατολίζουν. Δες το όμως θετικά: μήπως τελικά σου δείχνουν τι να μην πιστεύεις; = που πρέπει να ψάξεις; Μπερδεύτηκες; οκ Βγαίνει ένα βιβλίο που μιλά για την Μεγάλη Πυραμίδα και αναφέρει πως την έχτισαν εξωγήινοι. Εσύ λες: "αυτά είναι παράλογα πράγματα". Μην ψάχνεις όμως ποιός έχτισε τη Μεγάλη Πυραμίδα, μη προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν την έχτισαν εξωγήινοι, ασχολήσου με το αν υπάρχουν εξωγήινοι (did you get the message?

Sub rosa

andreas aigioΜέλος
25/10/2002, 01:25:54
Φίλε Oculatis Abis …

Σαφώς και συμφωνώ με όλα τα λεγόμενα σου !!!
Ήταν απλά μια ¨άκομψη¨ ίσως τοποθέτηση για το θέμα τον βιβλίων .. κλπ.
Πάντως τα ίδια λέμε
Κι εγώ ψάχνω πολλά χρόνια το θέμα τον α.τ.ι.α (προτιμώ τον ελληνικό όρο) και με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο …….

Τέλος πάντων , αρκετά ¨ευλογήσαμε τα γένια μας ¨
Θα έχουμε στο μέλλον αρκετά θέματα να ασχοληθούμε και να σχολιάσουμε …….. όρεξη να υπάρχει …
(σ’ ευχαριστώ για την απάντηση)

spyΝέο Μέλος
09/11/2002, 12:54:56
Αγαπητοί συνταξιδιώτες,
ο κύριος Ι.Γιαννόπουλος έχει γράψει ένα βιβλίο "μυστική Αθήνα και Αττική", στο οποίο μιλάει για στοές οι οποίες βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας και εκτείνονται ως τα προάστια. Γνωρίζω οτι αυτό το θέμα συνδέεται άμεσα με τα περι κούφιας-κοίλης γης. Θα ήθελα να γράψει κάποιος αν γνωρίζει κάποια είσοδο που να είναι προσπελάσιμη προς αυτές τις στοές. Επίσης αν γνωρίζει κάποιος να μου στείλει την δίεύθυνση μιας ομάδα που νομίζω οτι έχει μέλη γραμμένα στο esoterica, η οποία ασχολείται με τέτοιου είδους αναζητήσεις.
Ευχαριστω!

strangewondererΜέλος
13/11/2002, 03:34:09

Πολλες ειναι και οι αναφορες στην αρχαια Ελληνικη μυθολογια για τον Κατω κοσμο.Οι επιστημονες επισης πιστευουν στην υπαρξη ενος κεντρικου ηλιου ο οποιος φωτιζει τον ανεπτυγμενο αυτο πολιτισμο που βρισκεται κατω απο τη γη. Ο συγγραφεας Εντουαρντ Λυττον σε ενα απο τα εργα του μιλησε για τους κατοικους της κουφιας γης τους Βριλ-Για οι οποιοι κατειχαν μια δυναμη την Βριλ μεσω της οποιας μπορουσαν να κανουν τα παντα.Οι Βριλ ηταν σαν τους αγγελους ενω οι Δερος που κατοικουσαν και αυτοι κατω απο τη γη ηταν τερατα.Στον Ελλαδικο χωρο πολλες ειναι οι περιοχες που εχουν σχεση με αυτες τις φυλες. Πολλα εχουμε ακουσει για το βουνο της Πεντελης φωτα την νυχτα, περιεργες μορφες,περιεργοι ηχοι που ερχονται απο το βουνο,πριν ονομαστει Πεντελη το βουνο ονομαζοταν βριλισιον ορος. Πιστευεται πως υπαρχουν πολλοι εισοδοι απο την Ελλαδα στην κουφια γη, οπως γνωριζουμε οι εκκλησιες και καστρα χτιζονταν πανω σε αρχαιους ναους αυτο που δεν γνωριζουμε ειναι οτι οι αρχαιοι εχτιζαν τα ιερα τους πανω σε τετοια σπηλαια.Ενα μεγαλο συστημα στοων αποτελει η Υπερβορεια οδος.

Κατα τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο ο Χιτλερ ως υποστηρικτης καθε ανεξηγητης ιδεολογιας ιδρυσε μια ομαδα ειδικων η αποστολη της οποιας ηταν η προσπαθεια να βρουν ιχνη ενος ανωτερου πολιτισμου που βρισκοταν κατω απο την γη κανοντας ανασκαφες σε διαφορα σημεια του κοσμου ελπιζωντας ετσι ο Χιτλερ οτι θα μπορουσε να παει στα χερια του την δυναμη Βριλ καθως και να χρησιμοποιησει καταλληλα το υπογειο συστημα διαδρομων. Οπως εχει γινει γνωστο ο Τεσλα ειχε φτιαξει μηχανη συλλογης αυτης της ενεργειας η οποια μπορουσε να παραγει ηλεκτρισμο αλλα επειδη αυτη η συσκευη θα εθιγε τα μεγαλα οικονομικα συμφεροντα η κατασκευη αυτη χαθηκε μετα τον ανεξηγητο θανατο του.O Ραιχ μεγαλος ερευνητης πιστευε πως το καλυτερο σχημα για την συγκεντρωση της Βριλ ηταν το πυραμιδικο.Μηπως ετσι εξηγουνται οι δυναμεις που κρυβουν οι Πυραμιδες.

Μια εκπληκτική φωτογραφία , τραβηγμένη από τον δορυφόρο ESSA 7 στις 23/11/68, απεικονίζει την υποτιθέμενη τρύπα-είσοδο του πλανήτη μας, από το κέντρο του Βορείου Πόλου προς το εσωτερικό της Γης. Όταν την δημοσίευσαν,ο κόσμος κυριολεκτικά τα έχασε. Οι ειδικοί, παρόλο που εξέτασαν προσεχτικά την φωτογραφία, δεν μπόρεσαν τελικά να πουν αν πρόκειται για τεχνικό λάθος ή έστω ότι είναι πλαστή κι επίσης ότι οι πιθανότητες κάτι τέτοιο να ισχύει είναι λίγες αλλά υπαρκτές!Σήμερα όλη η περιοχή έχει στρατικοποιηθεί από Αμερικανικές δυνάμεις και απαγορεύεται αυστηρά η διέλευση πλοίων και αεροπλάνων πάνω απ’τον Πόλο, χωρίς ειδική άδεια! Ακόμη λέγεται ότι η , θρυλική πλέον, Ομάδα Ε ετοιμάζει ειδικές αποστολές με Έλληνες αεροπόρους , ώστε να ελέγξουν στη πράξη τη θεωρία της κούφιας Γης,δηλαδή να εισχωρήσουν με αεροπλάνα από τη τρύπα, στο εσωτερικό της Γης!!!Μήπως πράγματι υπάρχει κάτι στην Ανταρκτική που πρέπει να παραμείνει άκρος απόρρητο; Πιστεύω πως το Αμερικανικό Πεντάγωνο δεν θα έμπαινε σε τόσο κόπο για μερικά εκατομμύρια τόνων πάγου…

Λυκαβηττός, Γαλάτσι, Κέντρο, Ακρόπολη, Αρδηττός, Καισαριανή και Πεντέλη, είναι μερικά μόνο σημεία που δείχνει να ισχύει η θεωρία της Κούφιας Γης. Δυστυχώς, πολλές εισόδους έχουν κλείσει με βαριές πόρτες ενώ άλλες τις έχουν «πλακώσει» με τόνους τσιμέντο.

strangewonderer

«Είναι ο φίλος σου, ο σύντροφός σου, ο προστάτης σου,
το σκυλί σου. Είσαι η ζωή του, η αγάπη του, ο αρχηγός του.
Θα είναι δικός σου, πιστός και αληθινός, μέχρι τον τελευταίο κτύπο της καρδιάς του.
Οφείλεις να είσαι άξιος τέτοιας αφοσίωσης».
Κικέρων

Edited by - strangewonderer on 13/11/2002 03:55:51

REDJUPITERΝέο Μέλος
24/11/2002, 14:34:53
ΑΓΑΠΗΤΕ STRANGEWONDERER,
ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕΡΗ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΣΤΟΩΝ. ΣΤΟΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ. ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ" ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΑΚΟΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟΩΝ. ΕΑΝ ΔΥΝΑΣΘΕ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΕΝ ΜΕΡΗ Η' ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΕΑΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΑΤΕ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ FORUM ΕΙΤΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ scarbaf@hotmail.com.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

strangewondererΜέλος
28/11/2002, 03:37:24
ΑΓΑΠΗΤΕ STRANGEWONDERER,
"ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕΡΗ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΣΤΟΩΝ. ΣΤΟΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ. ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ" ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΑΚΟΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟΩΝ. ΕΑΝ ΔΥΝΑΣΘΕ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΕΝ ΜΕΡΗ Η' ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΕΑΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΑΤΕ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ FORUM ΕΙΤΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ scarbaf@hotmail.com.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!"

ΑΓΑΠΗΤΕ REDJUPITER,

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ . ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣΕ !!! ΚΑΠΟΥ , ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΗ .

REDJUPITERΝέο Μέλος
29/11/2002, 13:20:17
WELCOME TO THE CLUB,ΦΙΛΤΑΤΕ STRANGEWONDERER.ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΣΑΚΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

KikaΝέο Μέλος
12/12/2002, 23:56:13
Καλησπέρα.Για όσους ενδιαφέρονται για την κούφια γή, μπορεί να βρουν την παρακάτω ανακοίνωση ελκυστική. Πιστεύω ότι η ομιλία θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα & δεν την χάνω με τίποτα! ΕΣΕΙΣ;
Την Δευτέρα 16/12 6.30 η ώρα στο Κέντρο «ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ» (Γρηγορίου Λαμπράκη 257, Κορυδαλλός) θα μιλήσει ο συγγραφέας – ερευνητής Ιωάννης Γιαννόπουλος (Κοίλη Γη, Μυστική Αθήνα & Αττική, Μυστική Ακρόπολις). Τα θέματα της συζήτησης θα καλύψουν περίπου τα θέματα των προαναφερόμενων βιβλίων του συγγραφέα για την κοίλη γη. Για περισσότερες λεπτομέρειες το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2104962900. Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την διάλεξη, η είσοδος είναι ελεύθερη (μπορείτε να πάτε με το Α17 λεωφορείο από την Ζήνωνος, για όσους από σας δεν διαθέτετε αυτοκίνητο).

Ελπίζω να τα πούμε εκεί! Καλό σας βράδυ

Always listen to your inner child

koumanΝέο Μέλος
13/12/2002, 00:42:30
διαφωνω πληρως με το θεμα της κουφιας γης.
καταρχην ο φλοιος της γης εχει παχος απο 10-17χμ.
πως ειναι δυνατον να ζουν οντα σε τοσο μικρο σχετικα βαθος ποσο μαλον σε μεγαλιτερο αφου για την υπαρξη της ζωης εφθυνεται το φως του ηλιου?και αφτο η θεωρια δηλαδη οτι η γη ειναι κουφια δεν εφσταθει διοτι η ισοροπια του πλανητη μας στηριζεται στην ασταθεια του πηρυνα της γης.και εξαλου η θερμοκρασια μεγαλονει κατα ενα βαθμο κελσιου καθε ενα μετρο προς το κεντρο της γης γιαφτο ας σοβαρεφτουμε λιγο ειναι η προσοπηκη μου γνωμη