ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παπάζογλου - Φουράκης - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παπάζογλου - Φουράκης - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

terpandros22 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
terpandrosΜέλος
19/07/2003, 22:30:17
Diavaza ena palio teuxos tou strange... kai diavasa mia sunenteuxh tou fourakh pou elege oti mpikame ston asterismo tou udroxoou kai oti h ellada dexete mia eidikh aktinovolia pou allazei ton genetiko kwdika ton ellhnwn klp klp...
Ti sxesh exei o papazoglou??
Oi stixoi tou kommatiou tou papazoglou ydroxoos...lene..
-Mpikame ston ydroxoo kai tha anapsoune fwties
ligoi einai autoi pou xeroun-.. (den tous thimame tous stixous akrivws opoios tous exei an mporei na tous dhmosiepsei)
TO kommati auto mou fenete einai apo to album tou papazoglou pou legete - uparxoun paidia ston seirio-
kai epishs to prwto magazi pou tragoudise o papazoglou legotan seirios...
einai o papazoglou musths ... h apla egw exw arxisei na paranow?? :) auta

20/07/2003, 00:41:17
quote:
einai o papazoglou musths ... h apla egw exw arxisei na paranow?? :)

χεχε όλα παίζουν!

Οι στίχοι πάντως πάνε ως εξής:

Μπήκαμε στον Υδροχόο και θα ανάψουνε φωτιές
οι καιροί νερό θα φέρουν, έτσι λένε αυτοί που ξέρουν,
κι όμως θα καούν καρδιές

Τώρα βέβαια, αν θέλεις μπορείς να δεις "υπονοούμενα" σε όλους τους στίχους...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
20/07/2003, 16:06:06
ΕΙΧΑ ΔΑΙΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΛΙΑ ΠΕΡΙ ΣΥΟΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ. ΟΛΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ. ΕΙΔΩΜΕΝ

DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"

LoucasΜέλος
20/07/2003, 16:20:30
ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ,
ΚΑΙ ΘΑ'ΝΑΨΟΥΝΕ ΦΩΤΙΕΣ,
ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΝΕΡΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ,
ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ,
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΡΔΙΕΣ.

ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΑΖΟΥΝΕ,
ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ,
ΚΑΙ'ΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ,
ΜΕ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΝΟΥΝ.

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ,
ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΙΧΘΥΕΙΣ,
ΕΤΣΙ ΗΤΑΝΕ ΓΡΑΜΜΕΝΑ
ΜΕΣ'ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΤΑ ΣΒΗΣΜΕΝΑ,
ΠΟΥΧΑ ΔΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ.

ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΑΖΟΥΝΕ,
ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ,
ΚΑΙ'ΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ,
ΜΕ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΝΟΥΝ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΚΟΙ.

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

21/07/2003, 19:22:44
Καλησπέρα παίδες .
Μάλιστα, Σείριος, ειδική ακτινοβολία που αλλάζει τον κώδικα των Ελλήνων................. .
Όλα αυτά μου θυμίζουν τις "συζητήσεις" που κάναμε με ένα λευκό πτηνό, τις γεμάτες "επιχειρήματα" κι "αποδείξεις" .
Ας ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ.

"ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ".

ma.gosΜέλος
21/07/2003, 23:00:57
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΟ HONOUR ΑΠΟ ΤΟΥΣ VNV NATION. TO ALBUM ΛΕΓΕΤΕ 2012-PRAISE THE FALLEN. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΘΟΥΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Χ. ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΔΟΙΑ Η ΚΡΥΦΗ ΓΝΩΣΗ?
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΑΛΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ Ο ALICE COOPER ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ. ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ALICE?????
ΕΛΕΥΘΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΣΗ. ΤΩΡΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΥΣΙΑ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΒΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΟΤΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΠΑΡΑ ΓΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ. ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ.
ANYWAY Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ..ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ?

If man is 5
then the devil is 6
if the devil is 6
then god is 7
terpandrosΜέλος
21/07/2003, 23:43:17
eimai gnwstos me ton Ronan apo tous vnv nation kai xerw oti asxolountai genika mauta ta themata eidika me to thema ton illuminaton :) xixiixix apla etsi mou rthe kai to grapsa :p alla allo ena sugrotima pou apeuthinetai se suggekrimeno koino kai allo o papazoglou pou ton akouei kai h mana mou an katalaves ti ennow..

AIONΜέλος
22/07/2003, 15:33:28
Εχω την εντύπωση οτι τους στίχους του έχει γράψει ο Ρασούλης ο οποίος είναι γνωστό οτι ασχολείται με πνευματικά ζητήματα.
Νομίζω οτι έχει εκδόσει και βιβλία.

terpandrosΜέλος
22/07/2003, 19:22:12
Auto exhgei polla pantws :)

ma.gosΜέλος
22/07/2003, 20:09:30
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΙΝΕΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΚΟΚ..
ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΥ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ,ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ,ΚΑΘΣΡΙΣΤΡΙΑΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΟΚ.
ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΦΑΝΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ, ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΗΧΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΊΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΙΑΡΚΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 20 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ.... ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ KAMEL H' MARLBORO? ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ "ΠΡΟΓΟΝΩΝ" ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΙ.
ΠΑΝΤΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ..

If man is 5
then the devil is 6
if the devil is 6
then god is 7
sailorΝέο Μέλος
23/07/2003, 01:41:35
Αν έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να βρείς κάτι, θα το ανακαλύψεις όπου κι αν ψάξεις.

23/07/2003, 18:16:40
Φουράκης και Παπάζογλου.
Ποία η σχέση;...

Ο ένας, μιλάει περί παντώς μεταφυσικού και παραξένου σε εκπομπές της Πάνιας.

Ο δεύτερος, ερμηνεύει τραγούδι, οι στίχοι του οποίου σχετίζονται με την έλευση της εποχής του Υδροχόου, πληροφορία άκρως απόρρητη και εμπιστευτική, που κανείς δεν ξέρει, εκτός από το 99,999% των ατόμων που έχουν διαβάσει έστω και μία φυλλάδα η οποία πραγματεύεται την αστρολογία...

Μεγάλη σχέση!

αυτή...που τα κατάφερε!

terpandrosΜέλος
23/07/2003, 18:45:16
που κανείς δεν ξέρει, εκτός από το 99,999% των ατόμων που έχουν διαβάσει έστω και μία φυλλάδα η οποία πραγματεύεται την αστρολογία...
dld to 0.001 twn atomwn pou akoune papazoglou :P

28/07/2003, 11:10:25
Αχ αυτός ο Φουράκης! Λοιπόν δε θέλω να είμαι και πολύ κατηγορηματικός αλλά για αυτόν τον κύριο που πολλοί τον επικαλούνται στο site έχω ακούσει μέχρι στιγμής ότι έχει βγει σε εκπομπή της Ανίτας και ότι έχει γράψει βιλίο για τα Βριλ των βριλισίων... Και στα δύο topic που διάβασα κάτι τέτοιο μου φάνηκε ,ας με συγχωρέσουν οι οπαδοί, του αρκετά αστείο. Τελικά πρόκειτε για σοβαρό ερευνητή και κάνω εγώ λάθος;

Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς.

Never-bΝέο Μέλος
28/07/2003, 14:26:08
Ίσως όλα είναι μια προπαγάνδα ή μια επανάσταση ή μια καλοστημένη φάρσα...
Την αλήθεια, όπως έχει προειπωθεί, θα την βρεις αν την αναζητάς πολύ, μόνο που θα είναι μισή...
Όσον αφορά τον κύριο Φουράκη, χωρίς να είμαι οπαδός του, πιστεύω πως γνωρίζει αρκετά! Το αν διάλεξε ανορθόδοξο τρόπο και μέσο να τα διαδώσει (Πάνια) είναι, νομίζω, δικό του θέμα. Αξίζει πάντως να διαβάσετε τα βιβλία του...

ΠΑΝ-ΧΘΩΝ
Γ.Μ.

26/08/2003, 10:00:03
Πάντως ο Ρασούλης που έγραψε το τραγούδι του Παπάζογλου είναι πολύ φοβερό άτομο. Διαβασμένος, ανοιχτόμυαλος, φευγάτος...δηλαδή βαθύτατα εσωτεριστής!

"Τάδε έφη Avallon"
AIONΜέλος
26/08/2003, 13:26:54
"Ρε δεν είναι εδώ το Σούλι...εδώ είναι του Ρασσούλη..."

Ο Ρασσούλης υπήρξε μαθητής του Οσσο....

ΙαπετόςΜέλος
25/09/2012, 21:04:51

All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)

ΙαπετόςΜέλος
25/09/2012, 21:07:13

Kόμματος.. Ε;

All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)

26/09/2012, 02:15:45
Ιαπετέ μήπως μπέρδεψες τα φόρουμ του Esoterica με κανένα άλλο φόρουμ που μπορείς να αναρτήσεις τέτοιες φωτογραφίες…

Δεν λέω ωραίο μωρό η Elizabeth Hurley… αλλά παρόλα αυτά δεν βλέπω το τι ενδιαφέρων μπορεί να έχει για διάλογο ένα τέτοιο θέμα, ακόμα και στο "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" που είναι "γενικής θεματολογίας"….