- Μηδεμία τεκμηρίωση ανεκτή αφρόνως (Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση Νο.2) - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
συμφωνω σε αυτο που λες και πολλες φορες βλεπω τους αλλους γυρω μου που τρεχουν στις εκκλησιες και στα τζαμια και υποφερουν και εγω που τα συχενομαι ολα αυτα να περναω καλα και οταν τους ρωτας μα γιατι δεν σας βοηθαει ο θεος σας ,σου απαντανε οτι ο θεος εχει το σχεδιο του,οτι τους δινει δοκιμασιες και αλλα τετοια κωμικα.
Η διαφορα ειναι οτι απο καποια στιγμη και μετα εμεις αρχιζουμε να πιστεουμε στις δυναμεις μας και η χαρα μας οταν καταφερουμε κατι ειναι διπλη γιατι οι θρησκοληπτοι πανε παντα με την βοηθεια του θεου και αν καταφερουνε κατι το αποδιδουνε στην βοηθεια του ενω εμεις το καταφερνουμε απο μονοι μας.
Αυτο ειναι πολυ καλο γιατι απο καποια στιγμη και μετα γνωριζεις τον ευατο σου και ξερεις μεχρι που φτανουνε τα ορια σου.
Προσπαθεις μονος σου χωρις να ζητας βοηθεια απο εικονες που κλαινε,απο αγιασμενα ψωμια και νερα,απο ξυλινα σταυρουδακια κτλ.
Και αν οπως λες σου πουνε οτι σε βοηθαει ο Σατανας τετοια βοηθεια που δεν μου κανει κακο εμενα αλλα και στους γυρω μου δεν με χαλαει προσωπικα ,ακομα και αν ειναι ετσι και εμεις κανουμε λαθος.
«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε
quote:
ΚΟΙΤΑ TYANEAS ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΝΝΟΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.
Καταλαβα εισαι δηλαδη και εσυ ενας απο αυτους που φτιαχνει τον Χριστιανισμο στα μετρα του και οπως τον βολευει.
Για αυτο ο Χριστιανισμος σε 2000χρονια παρουσιας εχει χιλιαδες αιρεσεις γιατι ο καθενας εξηγει το καθε τι οπως του αρεσει και τον εξυπηρετει.
Αν φιλε μου δεν σου αρεσει που ο θεος σου μεσω του Ιωαννη σε εχει ριξει ηδη στην πυρα σωζοντας μονο 144.000 Εβραιους μην ψαχνεις να βρεις αλληγορικες εννοιες για να ικανοποιησεις την αναγκη σου να συνεχισεις να πιστευεις σε αυτον τον θεο.
Η γινε και εσυ "σπερμα Αβρααμ" για να χωρεσεις μεσα στου 144.000 η απεδρασε απο το μαντρι οσο ειναι νωρις,αν μπορεις και θελεις βεβαια.
«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε
αφου δεν πιστευετε στον Χριστο γιατι σας πειραζει αν δεν θα καουν στην πυρα 144.000 απο ολες τις φυλες του Ισραηλ;
τώρα μάλιστα! Τους "έστειλες" όλους!!!!!!
Άραγε, το σκέφτηκες πολύ?????????????????/
Αν θεωρείς "ερωτήσεις", αυτούς τους αλαλαγμούς θρησκοληψίας, έ τότε...........ΑΜΗΝ!
Εμένα μου αρέσει η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ, και όχι οι ετσιθελικές ερμηνείες της "πίστης" και του μεταφυσικού σου προβλήματος.
Άντε ντε, ΣΤΟΙΧΕΙΑ!
Σάν Schwabe γράφω, και αν αλλάξω θα.............σε ενημερώσω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!
αλλα αν γινοταν αυτο τοτε η κολαση θα ηταν ενας παραδεισος και αυτο δεν το θελει ο γιαχβε
και κατι ακομη για ποιο λογο ο σατανας τημωρει τους χριστιανους που παρακουσαν το θελημα του γιαχβε? αν τα πραγματα ειναι οπως λενε τα ιερα σας κειμενα τοτε και ο διαβολος τσιρακι του γιαχβε ειναι γιατι στην αντιθετη περιπτωση ολους οσους εστελνε ο γιαχβε στον αγυρηστο θα τους δεχοταν με ανοιχτες αγκαλες και οχι με πυρομενα σιδερα
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
αλλα δεν σας ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι με αυτα που λεει ο καθε παπας στην ανασταση,γαμους και βαφτισια? ή δεν ακουτε τι λεει? και εδω να επισημανω οτι δεν ειμαι ουτε δωδεκαθειστης ουτε χριστιανος ουτε βουδας ουτε κουδας απλα πιστευω στην θετικη συμπεριφορα

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
quote:
αφού δεν πιστεύετε στον Χριστό γιατί σας πειράζει αν δεν θα καούν στην πυρά 144.000 από όλες τις φυλές του Ισραήλ;
Καταρχήν , αν κάποιος δεν πιστεύει στο Χριστό ή καλύτερα στον εφαρμοσμένο σήμερα χριστιανισμό ,
δεν σημαίνει ότι είναι άθεος ή παγανιστής.
Εγώ μπορεί να πιστεύω σε κάτι τόσο ανώτερο που εσύ στα μάτια μου φαντάζεις παγανίστρια του χειρίστου είδους.
quote:
Οι Χριστιανοί λοιπόν - και αναφέρομαι στα ιερατεία και όχι στους πιστούς - κατηγορούν τους άλλους για ειδωλολάτρες. Όταν οι ίδιοι προσκυνάνε πίνακες (εικόνες) τρωνε (μεταφορικά) το σώμα του κυρίου τους και πίνουν το αίμα του - αγία κοινωνία - έχουν φυλακτά , έχουν κομμάτια του Αγίου ξύλου - σταυρού - (μα πόσο μεγάλος ήταν τέλος πάντων και έχουν τόσοι από ένα κομμάτι!!!).
quote:
και εδώ να επισημάνω (και εγώ) ότι δεν είμαι ούτε δωδεκαθειστης ούτε χριστιανός ούτε βούδας ούτε Ιούδας απλά πιστεύω στην θετική συμπεριφορά
Αδερφέ εν τη θετική συμπεριφορά , endorama , .
Λες να μας την πέσει καμιά ειδική επιτροπή...
ή η Λουκά...δεν γλιτώνουμε με τίποτα...

quote:φιλε μου Anounaki γιατι να τιμωρηθουμε τοσο σκληρα? ουτε ο χιτλερ δεν περασε απο την Λουκα
Αδερφέ εν τη θετική συμπεριφορά , endorama , .
Λες να μας την πέσει καμιά ειδική επιτροπή...
ή η Λουκά...δεν γλιτώνουμε με τίποτα...
λες να εχει συνδεση στο διαδυκτιο και η Λουκα? την βαψαμε θα μας ψαχνει παω να κρυφτω γιατι sometimes.........![]()
![]()
![]()
![]()

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you