- Βουητο στο κεφαλι - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Εκείνοι σου είπαν απο τι ασθένεια πάσχεις?
Σου έχουν δώσει κάποια φαρμακευτική αγωγή?
Έχεις κάποια άλλα συμπτώματα πέρα από την ελαττωμένη ακοή πχ ιλίγγους, ζαλάδες κτλ?

In anticipation of my resurrection...
ίσως σου φανει απλοϊκό, και περαν των όποιων εξετασεων ίσως πρεπει να κανεις και όποιας φαρμακευτικής αγωγής λαμβάνεις,
τι έιναι αυτο που ακους και δεν το αντεχεις πλέον,
τι ειναι αυτο που αρνεισαι να ακουσεις ενω ο περιγυρός σου συνέχεια σου μουρμουράει...
γιατι κλεινεις τα αυτιά σου σε όσα σου λενε ,δικαίως ή αδίκως δεν έχει σημασία,
γιατι κωφεύεις και δεν απαντας ίσως....
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
Ελπίζω αυτά που θα πω να μην παρεξηγηθούν και να μη θεωρηθεί ότι λειτουργώ "συντεχνιακά" ή ο,τιδήποτε άλλο, απλά έχω την άποψη ότι για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας που απασχολεί κάποιον, υπεύθυνος και μόνον αυτός είναι ο γιατρός του. Είναι λάθος, πιστεύω, το να λέμε πράγματα και να δίνουμε συμβουλές χωρίς να γνωρίζουμε, είναι επίσης μεγαλύτερο λάθος να γνωρίζουμε και να προσπαθούμε να συμβουλεύσουμε ή να βγάλουμε "διάγνωση" εξ αποστάσεως, δι' αλληλογραφίας, διά τηλεφώνου ή ο,τιδήποτε άλλο.
Αγαπητέ delta4, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς το γιατρό σου...Αν δεν είσαι ικανοποιημένος, μπορείς πάντα να πάρεις μια δεύτερη γνώμη από άλλο γιατρό, να απευθυνθείς ίσως σε κάποιον πιο ειδικό. Ο,τιδήποτε άλλο, και αυτό το λέω για δικό σου καλό και αν θες μ' ακούς, δεν πρόκειται να σε βοηθήσει, περισσότερο δε κακό θα σου κάνει και το πρόβλημά σου θα επιμένει.
Τα παραπάνω με κάθε καλή διάθεση φυσικά...![]()

Delta αν μπορεις να μας αναφερεις τι γιατρους εχεις επισκεπτει?

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
Κάνω αυτήν την παρέμβαση αφενός για να αποσαφηνίσω το φύλο μου--είμαι "ο"...
--κι αφετέρου για να σου πω ότι δεν διαφωνώ απαραίτητα με τη δική σου άποψη--η Ψυχοσωματική Ιατρική είναι ένα μεγάλο και ακόμη ανεξερεύνητο κεφάλαιο της Ψυχιατρικής και κατ' επέκταση, της Ιατρικής επιστήμης και ίσως θέμα-ταμπού ακόμη για πολλούς. Αναγνωρίζω δε την καλή πρόθεση τόσο τη δική σου, όσο και των υπόλοιπων συνομιλητών, απλά εξέφρασα, με καλή πάντα διάθεση, μια ένσταση ως προς το κατά πόσο ένα forum είναι ο κατάλληλος χώρος για να εξαχθούν συμπεράσματα για το πρόβλημα υγείας ενός μέλους. Κατά τα άλλα νομίζω ότι όλοι θέλουμε μόνο να βοηθήσουμε και αυτό το αναγνωρίζω πέρα για πέρα!
Να είσαι επίσης καλά...![]()

Π.χ. στο σπιτι βραδυνες ωρες,και με γενικη διακοπη ρευματος.
Τις υπολοιπες ωρες υπαρχει ενα ενυδρειο σε λειτουργια,το οποιο παραγει καποιους μικροθορυβους οποτε το βουητο περνα απαρατηρητο.
Δοκιμασε κατι αναλογο, π.χ. αν εχεις το pc στο υπνοδωματιο,κλεινε μονο την οθονη,και ασε τον σκληρο και τα ανεμηστηρακια να δουλεουν.
Ισως αν υπαρχει ενας μικρος θορυβος το βουητο για το οποιο παραπονιεσαι να περνα απαρατηρητο
Εχω το ιδιο ακριβως προβλημα εδω και 15 περιπου χρονια.Μετα τον τριτο μηνα αν θυμαμαι καλα δεν παιρνει γιατρεια.Εχω παει στους καλλιτερους γιατρους της Ελλαδος.Ολοι το ιδιο πραγμα ειπανε ---> μαθε να ζεις μ΄αυτο.
Τωρα τελευταια ακουσα πως υπαρχει ενα ειδος -ας πουμε- θεραπειας.Δηλαδη : σε βαζουν καποιο μηχανισμο στα αυτια ( σαν ακουστικα) δεν θυμαμαι για ποσες ωρες ή μερες , που παραγει ηχο λιγο ποιο δυνατο απ΄αυτον που ακους , με αποτελεσμα οταν βγαλεις τον μηχανισμο να εχεις την αισθηση πως το βουητο εχει μειωθει πολυ.
Δεν θυμαμαι ομως που το διαβασα.Καλο θα ηταν αν σε ενδιαφερει να ρωτησεις καποιον ιατρο να σε συμβουλεψει.
Εμενα παντως μετα απο 15 χρονια συνεχιζει να με ενοχλει και να με εκνευριζει.
Αν εχεις νεα ενημερωσε κι εμενα.
Περαστικα σου.
Εμενα μου ειπε ο πρωτος γιατρος οτι τις πρωτες 10 μερες μπορει να γινει κατι.Εγω πηγα μετα απο 3 εβδομαδες περιπου γιατι δεν ηξερα τι ηταν,ελεγα θα περασει και ετσι την πατησα.
Το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε,που θα βρουμε καποια θεραπεια.
Αυτο με το βουητο ...η ακομη ενα σφυριγμα στο αυτι ...ειναι πολυ συχνο σε ανθρωπους...
Αλλοι το καταλαβαινουν περισσοτερο αλλοι λιγοτερο ..αλλους τους ενοχλει ...σε αλλους περναει απαρατηρητο...
Περαν λοιπον απο καθε ιατρικη παραιτηση ...οτι δεν γινεται τιποτα ...καθε ανθρωπος ψαχνει ενναλακτικες καταστασεις ...για να μην πω θεραπειες και το παρει στραβα καποιος πιο στενομυαλος...!!!
Το ιδιο προβλημα παρουσιαστικε και σε μενα ( σφυριγμα...) ..οι γιατροι διεγνωσαν καποια μονιμη και μη αντιστρεπτει κατασταση...
Εκανα ακουογραφηματα ...τυμπανομετρια...και τα σχετικα...
ΑΛΛΑ>>>!!! προσεξα ...κατα αρχην οτι δεν το εχω μονιμα....αλλα παρουσιαζεται σε καποιες πειπτωσεις...η τουλαχιστον μου το θυμιζει...
Ενας λοιπον συγκεκριμενος ηχος ...ειναι η αφορμη...η αιτια να ξεκινησει αυτο...
Μετα λοιπον παρατηρησα ...οτι οταν συγκεντρωνομαι στο προβλημα ( το προβλημα το εχω στο δεξι αυτι ) τοτε τι συμβαινει ????
ΠΑΡΑΞΕΝΟ !!! αλλαζει αυτι...δηλ ..ακουγεται στο αλλο αυτι ..
ΠΟΥ καταληγω...???? μαλλον ψυχοσωματικο ...αλλα ....θελει ψαξιμο..
Αυτα
Sunrise zero
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

2. Αν άρχισε πριν τρία χρόνια χωρίς συγκεκριμένο λογο πχ, μετά απο κρότο αλλά στα καλά καθούμενα που λέμε και επειδή ανέφερες ότι έκανες αξονική θα πρότεινα απλά αν δεν έχεις κάνει ήδη να κάνεις οπωσδήποτε μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου που είναι σαφώς πιο εξειδικευμένη απεικονιστική εξέταση για τον εγκέφαλο και δείχνει πράγματα που η αξονική δεν δείχνει. Αν έχεις κάνει μαγνητική (=MRI) τότε μάθε να ζεις με αυτό. Συμβουλέψου ΩΡΛ μήπως και κάποια αγωγή με βελτιωτικά της μικροκυκλοφορίας σε βοηθήσουν (τύπου Vastarel). Aν δεν μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ απο το βουητό (αυτό είναι το χειρότερο) ίσως να χρειαστεί ειδική αγχολυτική αγωγή, μη διστάσεις να το ζητήσεις απο τον ιατρό σου (ΩΡΛ η Νεευρολόγο)
Καλή συνέχεια
Τ.Ε.Ν.
Κάνε υπομονή αγαπητέ και θα περάσει μόνο του,είχα και εγω το ίδιο
πρόβλημα για αρκετους μήνες,το ξεπέρασα με ασκήσεις ηρεμίας,όσο
μπορείς βγάλτο απο το μυαλό σου,σκέψου ευχάριστα πράγματα.
Τετοιού ίδους προβλήματα υγείας είναι ψυχοπαθολογικά,όλα μέσα στον
νού μας είναι,αν δεν έχεις κάτι αλλο τότε μόνο σου θα το ξεπεράσεις
φίλε μου....
Ο τελευαίος να κλείσει την πόρτα.
ΠΟΡΤΑ ΡΕΕΕΕΕ.....