ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

jonniebegood60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
30/11/2005, 18:01:03
Εγώ πάλι καθ΄ότι εκλεκτή μαγείρισσα, μαζεύω συνταγές ενόψει των εορτών...

ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ.
ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

stemixΜέλος
30/11/2005, 18:24:55
Πω πω τι έγινε εδώ; Κυτίο παραπόνων άνοιξες Avallon ή τον πόλεμο των Άστρων;
30/11/2005, 18:42:28
ΠΤΩΣΗ ΚΑΣΤΡΩΝ...

ΤΟ ΦΩΣ, Η ΑΓΑΠΗ,
ΚΙ Η ΔΥΝΑΜΗ,
ΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ...

ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

30/11/2005, 22:29:16
quote:
Πω πω τι έγινε εδώ; Κυτίο παραπόνων άνοιξες Avallon ή τον πόλεμο των Άστρων;

Kαι εμένα κάτι προς fight club μου φέρνει...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
El MoryaΝέο Μέλος
01/12/2005, 01:08:05
Γεια σου Παύλο,ευχαριστώ και γώ.
Δεν έχω κανένα μέιλ πριν της 1/11/05.

Pyramid τι διαφορετικό έγραψα εγώ;
Εγραψα οτι εσυ και ο admin είπατε οτι
παραπλανούμε μέλη σχετικά με το εργαστήριο.
Και σας έδωσα την απόδειξη οτι συμβαινει το αντιθετο.
Δεν παραπλανήσαμε κανέναν.Γιατί πιστεύεις ότι θα κάναμε κάτι τέτοιο;

Αφροδίτη,σε ευχαριστούμε πολύ.Αλλά δεν χρειαζόταν να εκτεθείς άλλο.
Στο esoterica το μόνο μου μάθαμε όπως και εσύ έχεις καταλάβει είναι πως να υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας.Να σαι καλά.

Γειά σας και καλά κρεββάτια σε όλους τους αναζητητές αυτών.

Πριν κλείσω το Θέατρο Σκιών,θα ήθελα να αφιερώσω μερικα ποιήματα απο το Τοπικ μου,Operation Mindcrime,που λανθασμένα και αδικα ο deva είπε πως σε όλο το τοπικ ερωτοτροπώ.

Αφιερωμένο σε αυτούς που Κατανοούν.

Απ' ολη τουτη την εποχη αληθεια λειπω.
Ερχομαι αργα,σιωπηλα απο δρομο δικο μου.
Τουτα τα χωματα αγνωριστα μου ειναι.
Και σε εσας το παθος και η λυπη μου ξενη..

Μπρος στα μοτιβα κορμια ντυμενα ρολους
με στιχους θαυμαστους ν'αφηγουνται
τις ζωες αλλων..

Η παρασταση τελειωμο δεν εχει
και δεν βρηκα μια ελπιδα να προσμενω τελος.

Λενε πως απ ολους τους ηχους
ο πιο δυνατος ειναι η φωνη
που στα χειλι σου λεει την
αληθεια.

Ακομα και οταν απλως
..την ψιθυριζεις..

Μα κοιταξτε ανθρωποι αν πρεπει μεσα μου να διαβειτε
σας λεγω τουτο:

//...Ποδοπατηστε την ψυχη μου να δω που εχετε παει...//

ετσι κι αλλιως Οτι
ποιησατε αλαζονεια ειναι..

Ισως μια Μερα δεν φερει Νυχτα
και δειτε πως το Χαος πιο πολυ απ ολα
γεννιεται στα βαθια..

Φευγω αργα,σιωπηλα απο δρομο δικο μου...

Αφιερωμένο σ'αυτούς που δεν κατανοούν.

Προφητεια

Θα ρθω
Οι δρομοι δεν θα με αναγγειλουν
Σαν σκια που μου μοιαζει
θα συρθω αναμεσα στα πλασματα
αυτης της κατοικημενης ερημιας

Θα αγγιξω.
Αυτους που γεννηθηκαν μια στιγμη
και πεθαινουν ολες τις αλλες

Θα πονεσω.
Αυτους με τις στενες καρδιες
και οσους δεν μαθαν να ζουν
με την φθορα τους

Θα γνωρισω
Τον ηρωα απ την πτωση του
Τον δειλο απ το τροπο
που αναρριχαται.
Τον σοφο απ το χαμογελο

Θα αποσυρθω.
απο δρομους που δεν θα αναγγειλουν το φευγιο μου

Υστερα
Ολους θα σας αφησω
στην αστοχαστια σας..

Στην Άτμα:

Aτμα Προσοχη

Να προσεχεις Ψυχη μου
κινδυνευεις να Σπασεις
απο ανθρωπους μικρους
τοσοδουλιδες Μεγαλους
που στο προσωπο Σου παντα
σκοτωνουν τον Εαυτο τους

Αφιερωμένο σε Φιλους και Εχθρους

Oποιος δεν βλεπει στον σταυρο
τον Εαυτο του καρφωμενο πιστευει σε εναν
Νεκρο Ιησου.Οποιος δεν βλεπει την θυσια
στο σκοινι του Ιουδα δεν ειναι αμνος Κυριου.
Οποιος πιστευει στον Αναστημενο Εαυτο του
εχει στην καρδια του εναν Ζωσα Ιησου...

...Τετελεσθαι...

Ryche..
always e-ποτης Jedi Knight
@ αυτηνής της σχολής
Forums Esoterica2003-2005

Edited by - El Morya on 01/12/2005 01:11:36

01/12/2005, 07:59:33
Μάλλον αυτό το topic είναι όντως ο Πόλεμος των Κόσμων...
Βρέ παιδιά, να προτείνω κάτι σε όλους μας?
Έχει τελικά νόημα να αναλωνόμαστε συνεχώς σε κάτι το οποίο μας φθείρει?
Όταν νιώθουμε ένα αγκάθι συνεχώς επάνω μας που μας τρυπάει, πιστεύω πως θα ήταν καλό να προσπαθήσουμε να το απομακρύνουμε προκειμένου να επουλωθεί η πληγή μας.
Με το να το κρατάμε επάνω μας καρφωμένο και να το πιέζουμε μας πονάει ακόμα περισσότερο και μας ματώνει ακόμα πιο πολύ.
Ακούγεται τετριμμένο αυτό?
Ίσως και να είναι, είναι όμως ένα πολύ βασικό βήμα για την όποια εξέλιξη μας.
Υπάρχουν στιγμές που άτομα μας πληγώνουν, μας ενοχλούν και μας είναι ενοχλητικά.
Το ζήτημα δεν είναι να τα εξουδετερώσουμε, το ζήτημα είναι να κατορθώσουμε να συμπλεύσουμε μαζί τους.
Κι αυτό είναι και το μεγαλείο του ανθρώπου, πιστεύω.
Να κατορθώσει να δεί πέρα από τις όποιες αντιθέσεις ενδεχομένως έχει και να αφοσιωθεί στον σκοπό του, να πραγματοποιήσει το όραμα του, το προσωπικό του όραμα χωρίς να τον καθυστερούν πράγματα ανούσια.

In anticipation of my resurrection...

DAGONΜέλος
01/12/2005, 08:15:02
Καλημέρα σε όλους

Φίλε μου Dying Incubus Για αυτό που λες

quote:
Να κατορθώσει να δεί πέρα από τις όποιες αντιθέσεις ενδεχομένως έχει και να αφοσιωθεί στον σκοπό του, να πραγματοποιήσει το όραμα του, το προσωπικό του όραμα χωρίς να τον καθυστερούν πράγματα ανούσια

Αυτό απαιτεί την ύπαρξη ΑΡΕΤΗΣ. Και δεν είναι τώρα η ώρα να αναλύσουμε την λέξη, αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι ένα ελεύθερα σκεπτόμενο πνεύμα πρέπει να έχει κάμποσο από δαύτο. Και προσωπικά πιστεύω ότι όλοι το κατέχουμε άλλοι σε μικρό βαθμό και άλλοι σε μεγαλύτερο, με άπειρες υποδιαιρέσεις ενδιάμεσα.

Πάντως αν είναι να συνεχιστεί έτσι, καλύτερα η Avallon να του αλλάξει τον τίτλο σε "ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ Π**ΣΤΗ??", ξέρεις η κλασική ατάκα του Γαρδέλη σε μία ταινία του. Νομίζω ότι θα ταιριάξει γάντι

Edited by - DAGON on 01/12/2005 08:31:32

25th_ThiefΝέο Μέλος
01/12/2005, 09:00:31
quote:
Δεν έχω κανένα μέιλ πριν της 1/11/05.

El Morya/Ryche

OK. Συνεπώς σταματήστε να κατηγορείτε άδικα την galadriel γι' αυτό & ας σταματήσει το όλο θέμα ΕΔΩ!

Ευχαριστώ,
Deva Parinito

Edited by - 25th_Thief on 01/12/2005 09:04:33

01/12/2005, 09:02:59
ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.
ΘΑΡΡΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΚΟΜΑ.

ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ.

01/12/2005, 09:34:16
quote:

Στο esoterica το μόνο που μάθαμε όπως και εσύ έχεις καταλάβει είναι πως να υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας.Να σαι καλά.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ,Σημαντικό το να τον υπερασπιζόμαστε σωστά. Θέλει τέχνη αυτό γνώση και δύναμη... Ευτυχώς...

Πρώτα σε αγνοούν, στην συνέχεια γελάνε μαζί σου... Κατόπιν σε πολεμάνε.
Μετά κερδίζεις.

Γκάντι.

Αλλοι ξεκαρφώνουν τα άστρα με μανία,
κι άλλοι αγκαλιάζουν τους μυθικούς ήχους αυτών...
Φωτίζονται σε έναστρες ηδονές ψυχής...
Ενα κύτταγμα του κόσμου μέσα από άλλες διαστάσεις.
ΦΩΣ, στις άγρυπνες πνευματικές συνειδήσεις των καιρών.
ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΤΙΚΡΥΖΩ
ΚΑΙ ΨΗΛΑΦΩ
ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΑΠ΄ΤΗ ΒΡΙΣΙΑ
ΤΟ ΦΙΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΩ...

ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ,
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ.

ΚΑΠΟΙΟΙ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΚΑΘΗΚΟΝ. ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ Ν΄ΑΓΑΠΑΣ...

ΑΠΛΑ.

ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ.
ΦΩΤΙΑ.

11/11/2005, 18:47:31
Nemesi, μακάρι να ήμουν εκεί φιλαράκι έστω και με 5 βαθμούς.
Θα πίναμε ποτό να ζεσταθούμε και θα τρώγαμε μπόλικες σοκολάτες με σταφίδες λευκές και σκουρόχρωμες.
Είμαστε λεπτές δεν μας πειράζει η υπερβολή...
Εγώ θέλω σοκολάτα με ποτό μέσα. Να δαγκώνεις και να γεύεσαι τη γλύκα.
Μμμμ!!!

Φιλάκια. Η καρδιά σου σε ζεσταίνει Nemesi μου τόσο που οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν σε πτοούν.
Α! Και τους άλλους γύρω σου.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...

NemesiΜέλος
12/11/2005, 10:05:23
Καλέ μου judas priest όχι δεν είμαι στο Παρίσι το μόνο που μπορώ να σου πω, είναι ότι εδώ που είμαι έχουν ήδη αρχίσει να στολίζουν την πόλη για τα χριστούγεννα ... πάντως τα χριστούγεννα είναι πολύ πολύ όμορφα αλλά δεν ξέρω αν θα είναι φέτος... χιονισμένα αλλά αφού όμως διαφωνούμε μόνο χάριν του διαλόγου, ας διαφωνήσω λοιπόν μαζί σου πάλι, ως προς τη ... σοκολάτα αυτή τη φορά εγώ την προτιμώ γάλακτος ή άντε μέχρι... μαύρη και θα συμφωνήσω με την Αφροδίτη... με γέμιση (ποτού ή ξηρών καρπών, ότι να είναι δεν με χαλάει χιχιχχιχι) Α, αφροδιτούλα, η πρόταση ισχύει
Καλημέρα σε όλους

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"

12/11/2005, 14:40:34
Nemesis και Αφροδίτη στείλτε και απο εδώ σοκολάτες...
Εγώ τις θέλω με γέμιση απο ποτά και λικέρ καφέ.
Ωραία τα χαμόγελα, εμπνέουν..

12/11/2005, 16:00:47
quote:

Α, αφροδιτούλα, η πρόταση ισχύει

Το έδεσα NEMESI μου γερό κόμπο... Αφού ισχύει... θΑ ΣΚΑΣΩ ΜΥΤΗ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ...
Νst υπέροχη είναι και η σοκολάτα γεμιστή με γεύση καραμέλα. Και να στην προσφέρει και χέρι που αγαπάς...
Χτες έφτιαξα γαλακτομπούρεκο. ΄Απιαστο όνειρο...
Δεν έμεινε ούτε σιρόπι... Μμμμ! Ο χειμώνας ανοίγει την όρεξη περισσότερο ή ο έρωτας; Ο υγιής έρωτας;

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...

NemesiΜέλος
13/11/2005, 01:31:47
quote:

Nemesis και Αφροδίτη στείλτε και απο εδώ σοκολάτες...
Εγώ τις θέλω με γέμιση απο ποτά και λικέρ καφέ.
Ωραία τα χαμόγελα, εμπνέουν..

Καλή μου nst δώσε διεύθυνση και στις στέλνω αμέσως, ε, το πολύ να κάνουν 3-5 μέρες να έρθουν (δεν χαλάνε και ειδικά με το κρύο χιχιχιχι οπότε μην ανησυχείς) ένα δέμα φτάνει? Συμφωνώ, τα χαμόγελα εμπνέουν αλλά άμα είναι πασαλιμένα και με σοκολάτα δεν εμπνέουν καλύτερα? το κακό είναι ότι δεν βρήκα κανένα τέτοιο χαμογελάκι
Φιλικά

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"

judas priestΜέλος
13/11/2005, 06:57:14
να σας στέλνω εγώ όπου και νά `στε...από κρέπα σοκολάτα..Μάλλον νουτέλα είναι???Αν και χάραξε και βλέπω το πληκτρολόγιο διπλό ,είπα να σας στείλω σε όλες σας μιά καλημέρα...χικ...χικ΄....Δεν πάω στην εκκλησία 7 η ώρα..Γιά ύπνο.....καλή μέρα....[και πάλι χικ :p]

Open mind for a different view....

13/11/2005, 10:45:13

Nemesis για σένα, δεν βρήκα τίποτα πιο σοκολατένιο.

NemesiΜέλος
13/11/2005, 10:58:54
Καλημέρα και πάλι καλημέρα με ήλιο (σπάνιο φαινόμενο)
Καλή μου nst σ' ευχαριστώ πολύ, μου έφτιαξες τη μέρα πάντως η πρότασή μου ισχύει, δώσε διεύθυνση (εντάξει, όχι δημοσίως βρε παιδάκι μου χιχιχιχχιχι) και ένα δεματάκι θα σε περιμένει, αλήθεια, μέσα από την καρδιά μου όσο για σένα καλέ μου judas priest, άσε την κρέπα και στείλε μας κανένα κουτί μερέντα (και όχι νουτέλα, τέτοια έχουμε και εδώ, αν και δεν είναι καθόλου κακή, αλλά οι παιδικές μνήμες μου, θέλουν μερέντα χιχιχιχχι) Καλά βρε, δεν ντρέπεσαι? Εσύ που λες όλα αυτά για την "αποχαύνωση" των ελλήνων και ότι δεν φιλοσοφούν, γιατί τρέχουν στις ταβέρνες, στο χαζοκούτι και στα μπαράκια... γυρνάς τέτοια ώρα από σαββατιάτικη έξοδο? τι να πω... τςτςτςτςτς ΑΝΤΡΕΣ χιχιχιχι τι τον έκανες χθες το βράδυ τον επαναστάτη που κρύβεις μέσα σου, ε? τι?

Εύχομαι η μέρα να είναι τόσο γλυκειά σήμερα όσο τα σοκολατένια χαμογελάκια της nst Σ' ευχαριστώ

judas priestΜέλος
13/11/2005, 15:25:57
φίλη Nemesis, μου δίνεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσω απόψεις ..Δεν είμαι αντίθετος με το να διασκεδάζεις….Αντιθέτως είναι το αντίδοτο, για να ξεφεύγεις από την μιζέρια της καθημερινότητας.. και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους με ότι ευχαριστεί το καθένα…Αλλωστε ο καλύτερος γιατρός είναι σε όλα είναι Η ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ..Ως μόνιμος παλιπαινδιστής αν αποκοπώ από το να διασκεδάζω βγαίνοντας με άτομα που το λέει η καρδιά τους και με τη νέα γενιά που έχουμε ίδια γούστα αντί να σνομπάρω χρησιμοποιώντας υποτιμητικές εκφράσεις ``είναι νιάνιαρό ή δεν σκέπτονται κλπ`` κλπ ΠΡΕΠΕΙ να συνειδητοποιήσουν ΓΟΝΕΙΣ, πολιτικάντηδες κλπ να μην κόπτονται τόσο πολύ για το μέλλον αυτού του τόπου ,’ένα δεν επενδύσουν στις νεώτερες γενιές ,αντί να είναι αποκομμένοι ,δήθεν και προσποιητοί…Γιατί ο σεβασμός κερδίζεται ,δεν επιβάλλεται….Τέλος κυρήγματος…Το χάσμα γενεών έχει να κάνει με το πόσο κλειστό είναι το ΜΥΑΛΟ…. και ξέρεις τι χόρευα ολονυκτής στα Εξάρχεια …..ANARHY IN U.K-SEX PISTOLS & BREAKING THE LAW-Judas Priest......Πάντα στο ανατρεπτικό Νιτσεικό μου κλίμα…Αμα κάτσει παρέα παρεκλίνω προς χάριν τους και μετά το χαβά μου πάλι……χι…χι Πολλά φιλιά,εκεί ψηλά…Ελπίζω να σε κάλυψα....

Open mind for a different view....

13/11/2005, 15:35:07
Εγώ θα ήθελα να σας στείλω τηγανητές μπανάνες με μέλι και ρούμι, ή κρέπες με καρύδια και μπόλικη σοκολάτα λιωμένη από επάνω. Μμμμμμ!
Και μερικά αμυγδαλωτά μελωμένα που τα φτιάχνω υπέροχα.
Αλλά κι ένα γλυκό στίχο...
Πνεύμα και στομάχι ικανοποιημένα...

΄Ερωτας...

Χρυσόρριχτη γραμμή ο ουρανός σου.
Ντύνομαι ένα άστρο
φωτίζω τις εσώτερες
πτυχές σου,
σφιχτοκρατούσες
χθες τους παλμούς ψυχής.
Ποιός είπε ότι η ευτυχία είναι απατηλή
ή άπιαστη;

Η ΑΓΑΠΗ Η ΦΘΕΙΡΕΙ,
Η ΕΞΑΓΝΙΖΕΙ...
ΟΠΩΣ Η ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΞΑΝΑ ΤΗ ΣΠΙΘΑ
ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΦΛΟΓΑΣ.
[Βιργίλιος]