- ΕΙΝΑΙ και ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
οσον αφορα τον κωδικα DNA τι παιζει?δεν κταγραφονται κληρονομικες ασθενειες εκει?
d.k
Φίλε Νικόμαχε. Έχεις και το όνομα ενός από τους γιους του Αριστοτέλη που είχε με την Ερπυλίδα. Μετενσάρκωση είναι η μεταφορά ενός ανθρώπου σε ζώο ή φυτό και αντίστροφα, πράγμα που δεχόταν ο Πυθαγόρας. Μεταμψύχωση είναι η μεταφορά ψυχής από άνθρωπο σε άνθρωπο μόνο, πράγμα που δεχόταν ο Αριστοτέλης, ο Πλήθωνας κ.αλλ.
Edited by - EXELSIOR on 17/06/2011 09:44:13
Edited by - EXELSIOR on 17/06/2011 10:03:48
quote:
Hunter
οποτε δηλαδη κατα μια εννοια η κληρονομικοτητα οσον αφορα καποιες ψυχολογικες ψυχιατρικες παθησεις ειναι καποια σφαλματα στον εγκεφαλο ,σε ανεξερευνητα ακομα ημισφαιρια του, τεταρτημορια του..οσον αφορα τον κωδικα DNA τι παιζει?δεν κταγραφονται κληρονομικες ασθενειες εκει?
quote:
EXELSIOR
Μετενσάρκωση είναι η μεταφορά ενός ανθρώπου σε ζώο ή φυτό και αντίστροφα, πράγμα που δεχόταν ο Πυθαγόρας. Μεταμψύχωση είναι η μεταφορά ψυχής από άνθρωπο σε άνθρωπο μόνο, πράγμα που δεχόταν ο Αριστοτέλης, ο Πλήθωνας κ.αλλ.
Φίλε Στέλιο αυτό που λές είναι απολύτως σωστό – οσον αφορά την ερμηνεία των όρων -.
Το άν η μετενσάρκωση ή η μετεμψύχωση αυτές καθεαυτές υφίστανται είναι ελεγχόμενο
quote:
Hunter
οποτε δηλαδη κατα μια εννοια η κληρονομικοτητα οσον αφορα καποιες ψυχολογικες ψυχιατρικες παθησεις ειναι καποια σφαλματα στον εγκεφαλο ,σε ανεξερευνητα ακομα ημισφαιρια του, τεταρτημορια του..οσον αφορα τον κωδικα DNA τι παιζει?δεν κταγραφονται κληρονομικες ασθενειες εκει?
Καλή μου Hunter, έχει επιβεβαιωθεί πλέον η σχέση των αδένων και εκκρίσεων (ορμονών) καθώς και η επίδραση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (ορισμένων συχνοτήτων) στον ψυχισμό, και την προσωπικότητα του ατόμου.
Εγώ και φίλος Εαρινός έχουμε αναφερθεί εκτενώς πάνω στο θέμα σε συζητήσεις στο φόρουμ για την συνείδηση και την ελευθερία στη βούληση, αλά νομίζω και αλλού.
Δεν έχω επιπλέον χρόνο να βρω και να σου υποδείξω αυτές τις αναφορές. Είναι αρκετές.
ΔΕΝ υπάρχουν ανεξερεύνητες περιοχές του εγκεφάλου.
Πριν ένα περίπου χρόνο έγινε μια πλήρη χαρτογράφηση όλων των περιοχών.
Διαπιστώθηκαν εκατομμύρια δισεκατομμυρίων συνάψεις.
Θα μας πάρει πολλά χρόνια να ερμηνεύσουμε και να κατανοήσουμε την ακριβή λειτουργία κάθε περιοχής.
ΔΕΝ υπάρχουν περιοχές του εγκεφάλου σε ΜΟΝΙΜΗ αδράνεια.
Το Σταθης εκ παραδρομης.
Επιμένω μετενσάρκωση και οχι μετεμψυχωση.
Και μάλιστα συμφωνα με τον Ραμπα.
Μετεμψύχωση νομιζω ειναι απο μια ψυχη σε άλλη,
όπως π.χ. ζωου ή φυτου.Δεν το δεχομαι αυτο.
Οι ανθρωποι μετενσαρκώνονται σε ανθρωπους και τα
ζωα σε ζωα.
Δεν αλλάζουν ψυχή αλλά μονο σάρκα.
Το υποδηλώνει και η ιδια η λέξη!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
αναλογα δηλαδη με το καρμα που δημιουργεις στη ζωη σου ή ακομα κ το αν η"κηδεια" εγινε σωστα καποιοι πιστευουν οτι επηρεαζει την "επομενη" ζωη...
d.k
Υποθέτω δηλαδή, πως δεν τα πιστεύεις αυτά έτσι?
τα εβαλα σε εισαγωγικα γιατι οι ινδουιστες δεν νομιζω να τα λενε ετσι...
d.k