- 10 Χρόνια ESOTERICA Forums - 2001-2011 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Πλάκα, πλάκα, πάνε 10 χρόνια ρε σεις....
Σε λίγο μπαίνουμε στην ...εφηβεία!
Χρόνια πολλά!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
;)Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως από το esoterica.gr βγήκα σοφότερος και αυτή είναι η αλήθεια.
Επίσης γνώρισα ενδιαφέροντες ανθρώπους έκανα φίλους και καλούς φίλους.
Ακόμα και τώρα που απέχω συνειδητά από την ενεργό δράση στις σελίδες του forum ρίχνω την κλεφτή ματιά μου όποτε μπορώ. Ίσως πιο πολύ για να διαβεβαιώσω ότι πληκτρολογείτε άρα υπάρχετε...
Καλή δύναμη και υγεία σε όλους, αλλά όταν λέω όλους εννοώ ΌΛΟΥΣ.
Και της δεξιάς και της αριστερής πτέρυγας...
Οι δύσκολες μέρες άρχισαν και μας επιφυλάσσουν δυσάρεστες εκπλήξεις αδέρφια, πολύ δυσάρεστες...
Μέσα στις σελίδες του esoterica υπάρχει ένα παζλ γνώσης μαζί με την λύση του παζλ.Εύχομαι να το ανακαλύψετε, ο κάθε ένας το δικό για έχετε μια, ας πούμε, ασπίδα προστασίας στα γεγονότα των καιρών.
Με λίγα λόγια Αγάπη παιδιά αγάπη ;)
![]()
![]()
![]()
υγ.0 χρόνια πολλά είπα; χρόνια πολλά! :D
υγ.1 άμα δεν χαλάσει κάτι πως θα φτιάξει;
υγ.2 Liebe, wie Christus
Αγαπητοί και νέοι φίλοι γειά σας.
Νέο μέλος στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρέα σας, θα ήμουν ευτυχής εάν μπορούσα να μάθω νέα πράγματα να ταξιδέψω με το μυαλό μου σε θέματα που δεν έχουν να κάνουν με την ρουτίνα της καθημερινής δουλειάς, μια διέξοδο τόσο ενδιαφέρουσα τόσο γοητευτική τόσο ελκυστική. Με αφορμή τηε χθεσινή εκπομπή του Χαρδαβέλλα περί UFO, έγινε και μια συζήτηση λίαν ενδιαφέρουσα, για το παρελθόν μας,για την μοναδικότητα των Ελλήνων, αλλα και για την μαθηματικοποίηση των λέξεων.Ο λεξάριθμος, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του καθηγητού ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ,δίνουν πολλές ερμηνείες,για το εάν αυτή η γλώσσα έχει επιννοηθεί από όντα με υψηλή νοημοσύνη και απέραντη γνώση.
Τα πάντα βέβαια είναι οι αριθμοί.Και σάν άνθρωπος που ασχολείται συνέχεια με αριθμούς (όρα τραπεζικός),μπήκα στον πειρασμό να αρχίσω να μαθαίνω περισσότερα για τούς αριθμούς και τα γράμματα.
Όλοι λίγο πολύ ξέρουμε την αντιστοίχιση των γραμμάτων της ΑΛΦΑΒΗΤΑ με αριθμούς.(Ο φίλος μας dimsot έχει έτοιμο ένα πρόγραμμα σε Excel που μεταφράζει τα γράμματα σε αριθμούς).Τού έστειλα e-mail να μου το στείλει,εάν βέβαια έχει την καλοσύνη.
Και εδώ μπαίνει το αίτημά μου στους νέους μου φίλους.
Εάν κάποιος από την παρέα μας έχει παρόμοιο πρόγραμμα,θα ήμουν ευτυχής να μου το στείλει με ένα e-mail (chrisgiann@yahoo.com)
Θα ήμουν όμως εξαιρετικά ευτυχής, εάν κάποιος από τους φίλους μας είχε κάποιο πρόγραμμα που να "μεταφράζει" ή να αντιστοιχεί τούς αριθμούς με λέξεις. Αυτο θα μπορούσε να γίνει εάν γνωρίζαμε τούς συνδυασμούς τών αριθμών που χρειάζονται για να σχηματίσουν ένα άθροισμα.
π.χ το άθροισμα 10 προέρχεται από τούς εξής συνδιασμούς:
9+1 , 8+2 , 7+3 , 6+4 , 5+5
Εάν όμως ζητούσαμε τους συνδυασμούς τού αριθμού 2012 πόσοι άραγε συνδυασμοί αριθμών θα μάς εδιναν αυτο το σύνολο??
π.χ Ενας συνδυασμός αριθμών θα ήταν ο :
100+300+700+800+60+40+10+2 = 2012
Ποιοί άλλοι συνδυασμοί αριθμοί αριθμών υπάρχουν,ώστε να σχηματισθεί το άθροισμα 2012??
Υπάρχει άραγε τέτοιο software?Exις κάποιος από εσάς τέτοιο πρόγραμμα?
Με αυτο το πρόγραμμα θα δίναμε πολλές απάντήσεις στα ερωτήματά μας.
Αντικαθιστώντας τον κάθε συνδυασμό αριθμών με γράμματα θα βρίσκαμε λέξεις και φράσεις που ίσως μάς έδιναν κάποιες απαντήσεις που δεν φανταζόμαστε.
Επειδή νομίζω οτι αυτο θα μάς βοηθούσε όλους μας να ανοίξουμε μιά νέα πόρτα στο άγνωστο, και να ριχτούμε σε νέες περιπέτειες του μυαλού μας, θα παρακαλούσα όλους τούς φίλους μας, εάν έχουν υπ' οψιν τους τέτοιο πρόγραμμα να μας το γνωρίσουν από αυτο το forum.
Εγώ πάντως θα περιμένω εναγωνίως κάποια απάντηση.
Σας ευχαριστώ όλους σας και σας διαβεβαιώ για την χαρά και ικανοποίησή μου,που βρίσκομαι σε μιά τέτοια καταπληκτική παρέα.
Φιλικά , Χρήστος
POLY ENDIAFEROUSA..
-------------------------
CyBeR_JiM iZ BaCk !!!
believe only what you see.......
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
font=Comic Sans MS][/font=Comic Sans MS]
Αγαπητοί και νέοι φίλοι γειά σας.
Νέο μέλος στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρέα σας, θα ήμουν ευτυχής εάν μπορούσα να μάθω νέα πράγματα να ταξιδέψω με το μυαλό μου σε θέματα που δεν έχουν να κάνουν με την ρουτίνα της καθημερινής δουλειάς, μια διέξοδο τόσο ενδιαφέρουσα τόσο γοητευτική τόσο ελκυστική. Με αφορμή τηε χθεσινή εκπομπή του Χαρδαβέλλα περί UFO, έγινε και μια συζήτηση λίαν ενδιαφέρουσα, για το παρελθόν μας,για την μοναδικότητα των Ελλήνων, αλλα και για την μαθηματικοποίηση των λέξεων.Ο λεξάριθμος, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του καθηγητού ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ,δίνουν πολλές ερμηνείες,για το εάν αυτή η γλώσσα έχει επιννοηθεί από όντα με υψηλή νοημοσύνη και απέραντη γνώση.
Τα πάντα βέβαια είναι οι αριθμοί.Και σάν άνθρωπος που ασχολείται συνέχεια με αριθμούς (όρα τραπεζικός),μπήκα στον πειρασμό να αρχίσω να μαθαίνω περισσότερα για τούς αριθμούς και τα γράμματα.
Όλοι λίγο πολύ ξέρουμε την αντιστοίχιση των γραμμάτων της ΑΛΦΑΒΗΤΑ με αριθμούς.(Ο φίλος μας dimsot έχει έτοιμο ένα πρόγραμμα σε Excel που μεταφράζει τα γράμματα σε αριθμούς).Τού έστειλα e-mail να μου το στείλει,εάν βέβαια έχει την καλοσύνη.
Και εδώ μπαίνει το αίτημά μου στους νέους μου φίλους.
Εάν κάποιος από την παρέα μας έχει παρόμοιο πρόγραμμα,θα ήμουν ευτυχής να μου το στείλει με ένα e-mail (chrisgiann@yahoo.com)
Θα ήμουν όμως εξαιρετικά ευτυχής, εάν κάποιος από τους φίλους μας είχε κάποιο πρόγραμμα που να "μεταφράζει" ή να αντιστοιχεί τούς αριθμούς με λέξεις. Αυτο θα μπορούσε να γίνει εάν γνωρίζαμε τούς συνδυασμούς τών αριθμών που χρειάζονται για να σχηματίσουν ένα άθροισμα.
π.χ το άθροισμα 10 προέρχεται από τούς εξής συνδιασμούς:
9+1 , 8+2 , 7+3 , 6+4 , 5+5
Εάν όμως ζητούσαμε τους συνδυασμούς τού αριθμού 2012 πόσοι άραγε συνδυασμοί αριθμών θα μάς εδιναν αυτο το σύνολο??
π.χ Ενας συνδυασμός αριθμών θα ήταν ο :
100+300+700+800+60+40+10+2 = 2012
Ποιοί άλλοι συνδυασμοί αριθμοί αριθμών υπάρχουν,ώστε να σχηματισθεί το άθροισμα 2012??
Υπάρχει άραγε τέτοιο software?Exις κάποιος από εσάς τέτοιο πρόγραμμα?
Με αυτο το πρόγραμμα θα δίναμε πολλές απάντήσεις στα ερωτήματά μας.
Αντικαθιστώντας τον κάθε συνδυασμό αριθμών με γράμματα θα βρίσκαμε λέξεις και φράσεις που ίσως μάς έδιναν κάποιες απαντήσεις που δεν φανταζόμαστε.
Επειδή νομίζω οτι αυτο θα μάς βοηθούσε όλους μας να ανοίξουμε μιά νέα πόρτα στο άγνωστο, και να ριχτούμε σε νέες περιπέτειες του μυαλού μας, θα παρακαλούσα όλους τούς φίλους μας, εάν έχουν υπ' οψιν τους τέτοιο πρόγραμμα να μας το γνωρίσουν από αυτο το forum.
Εγώ πάντως θα περιμένω εναγωνίως κάποια απάντηση.
Σας ευχαριστώ όλους σας και σας διαβεβαιώ για την χαρά και ικανοποίησή μου,που βρίσκομαι σε μιά τέτοια καταπληκτική παρέα.
Φιλικά , Χρήστος
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2715&whichpage=3&ARCHIVE=
ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ 2.
ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ...!

Edited by - GuessWho on 24/05/2004 02:57:32
ανήσυχη7
όλα καλά με τους λεξάριθμους, αλλά εμένα επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου. Είδα και την εκπομπή του Χαρδαβέλα αλλά ο κύριος Αργυρόπουλος δεν με έπεισε. Εφόσον μιλάμε για άθροισμα, αυτό θα μπορούσε να προκύψει από συνδιασμό οποιωνδήποτε λέξεων. Επίσης τα νουμεράκια που βγαίνουν δεν προκύπτουν από πχ κύριες προτάσεις , ή ερωτήσεις. Κοινώς δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος ερώτησης και ένας συγκεκριμένος τρόπος απάντησης.
Αλχημείες αγαπητοί, αλχημείες...
...The Unerring Nereis...
quote:
"Η κατασκευή της γέφυρας Ρίου Αντιρίου", ανέφερε το λεξάριθμο 24 ή 26/5/2004, ... δηλαδή, σημαίνει, ότι μπορούμε να "προβλέψουμε" γεγονότα, μέσα από την ελληνική και τους λεξάριθμους
Φυσικά και έχει και...προβλεψιμότητα η ελληνική !
Τι άλλο θα ακούσουμε. Αυτά είναι τα κακά της ελευθερίας....
Ο καθένας λεέι , ότι του καπνίσει...
Βρέ παιδάκι μου, καλα ο καθηγητής. Χαμηλομισθος είναι, μπορεί να κάνει και τίποτα ιδιαίτερα να τα φέρνει βόλτα.
Τα ημερολόγια, οι μετατιπίσεις ημερομηνιών, η μεταφορά ημερομηνιών και η τελείως διαφορετική αντιστοίχηση μηνών με τους αρχαίους... και πιστεύεις πως ΑΝ υπήρχε και κάποια ΓΛΩΣΣΑ που να τα κάνει αυτά...
θα λειτουργούσε ποτέ μονοσήμαντα ????
Για βγάλε τον λεξάριθμο από το "ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΣΤΟ ΛΟΤΤΟ ΜΙΑ ΑΜΗΘΥΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ" και ξανασκέψου το λίγο...
ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙΔ ΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
www.geocities.com/lefteris_02115
Φιλικά
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
quote:
ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΙΓΑ ΠΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
άμα αυτό είναι η απόδειξη πέρι μαθηματικών......
ΙΔΟΥ = ΘΕΟΥ = 484
Ο ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙ = Η ΓΛΩΣΣΑ = 1242
σιγά τα.. ωά.
κάνει η μερίδα δίπιττα με Μπατάνκες 7,42Ε
7,42+5=12,42
ΛΕΤΕ ΝΑΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ????????????????????????????????
quote:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ VRIL ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΟΥ???ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
με καλοπροαίρετη διάθεση ρωτώ, γιατί ή τί δεν καταλαβαίνεις ??
Πρόθυμος να απαντήσω σε όποια απορία σου,
Vril