- "Ancient Aliens" - τηλεοπτική σειρά του History channel - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Καλέ μου allzzaro... τι θα έλεγες να μου κάνεις copy-paste αυτα τα 10(!) μηνύματα στο εδώ μέηλ μου?...
Αυτό δεν το ξέρω πως γίνεται.
Κάτι νομίζω οτι είχα δεί.
Ναί τώρα αντιλαμβάνομαι το pm τι είναι αλλά δεν ξέρω πως γίνεται δεν το έχω κάνει ποτέ.
Βρε παπούλη Αλ! Τι τα θέλεις τα πμ στα γεράματα... Θες βοήθεια;
dr
quote:
Βρε παπούλη Αλ! Τι τα θέλεις τα πμ στα γεράματα... Θες βοήθεια;
Εδώ είσαι ρε πειραχτήρι?![]()
Μα βεβαίως, το magnum opus μου βλέπει τα πάντα! Εγώ λέω αφού το ιμέιλ είναι το πρόβλημα, γιατί δε ζητάτε απ' τον Λούπους να σας φτιάξει μερικά; Άλλωστε νομίζω θα το κάνει στον μισό του μισού χρόνου απο εσάς. Αφού τον έχουμε που τον έχουμε δηλαδή ας κάνει κ καμια δουλειά
Εϊιι ...!! Μην ξεφεύγετε από το θέμα!!!

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Για να σας επαναφέρω:
quote:
Οπωσδήποτε το μέγεθος παίζει σημαντικότατο ρόλο,

εεε.. κάνουμε διάλλειμα
Περιμένουμε τον οανησεα έχει πάει εδώ παρακάτω σε ενα μαρμαράδικο..
Περιμένουμε τον οανησεα έχει πάει εδώ παρακάτω σε ενα μαρμαράδικο..
quote:
OANNHSEA
Το θέμα είναι εσείς οι άπιστοι να καταλάβετε ότι ο μηχανολόγος έχει δίκιο και για αυτό θα χρησιμοποιήσετε ή τα χεράκια σας ή θα πληρώσετε πάκια να κάνουν την δουλειά...
Ειδάλλως, ευθύς θεωρώ, ότι προσπαθήτε να αποφύγετε την αλήθεια...
Δεν μπορεί η Avallon να με λέει τριβολόγο (έστω και περιπαιχτικά), όταν η τριβολογία είναι μία από τις κυριότερες επιστήμες και εξηγεί επακριβώς πολλά φαινόμενα στην καθημερινή μας ζωή και όχι μόνο.
Φίλε OANNHSEA και βέβαια η μέθοδος της τριβολογίας έχει αρκετές εφαρμογές στην βιομηχανία , και ειδικότερα στην επεξεργασία των μετάλλων με την οποία ασχολήθηκα 40 χρόνια . Για παράδειγμα προκειμένου να διαμορφώσω ανοξείδωτη λαμαρίνα η οποία είναι αρκετά σκληρή , στα καλούπια που μελετούσα δεν χρησιμοποιούσα χάλυβα , αλλά σιδηρούχο ορείχαλκο . Όμως για την κοπή μετάλλων , άλλο να έχης χιλιόμετρα χάλκινου σύρματος αρνητικά φορτισμένου , και άλλο μια χάλκινη λάμα που την κουνάς πέρα δώθε πάνω στο γρανίτη . Και καλά άντε να υποθέσουμε ότι τα μικρά κομμάτια γρανίτη τα επεξεργαζόντουσαν έτσι , ο κατεργασμένος όμως ογκόλιθος της φωτογραφίας που είχες αναρτήσει , του οποίου τις διαστάσεις βάσει του ύψους του ανθρώπου που το υπέθεσα γύρω στο 1,75 , τις υπολόγισα 4x5x15 μέτρα περίπου , ο όγκος αυτός x 2,75 που είναι ο μέσος όρος του ειδικού βάρους του γρανίτη μας δίνει βάρος 825 τόνους . Υπολόγισέ μου τώρα εσύ όχι πόσο χρόνο θα χρειαζόντουσαν οι δούλοι και το μέγεθος των χάλκινων πριονιών , αλλά την διάμετρο των χορταρένιων σκοινιών που θα τον έσερναν , το πως θα τον σήκωναν για να βάλουν τα κατρακύλια από κάτω , και πως θα ενίσχυαν την σκληρότητα του εδάφους από κάτω για να μη βυθίζονται τα κατρακύλια . Το να λέμε φίλε μου τριβολογία και καθαρίσαμε είναι εύκολο , το δύσκολο είναι να εφαρμοστούν σε τέτοια μεγέθη .
quote:
OANNHSEA
Στην ερώτηση για το κρανίο:
Έχεις τρίψει ποτέ σου χαλαζία με άμμο θαλάσσης; (Μην βιαστής να απαντήσεις αρνητικά, γιατί είναι μόνο το πρώτο στάδιο στην κατεργασία...)
Θέλεις να το κάνουμε και αυτό το πείραμα;;;
Είναι δυνατόν να κάνης γλυπτική σε χαλαζία χρησιμοποιώντας άμμο θαλάσσης ? Βρε φίλε OANNHSEA ειλικρινά με κούφανες με την απάντησή σου .

*
Eν ολίγοις αυτό που με ωραίο τρόπο προσπαθούμε να σου πούμε είναι φίλε OANNHSEA ότι με κλανιές δε βάφονται αυγά... όπως λέει και ο λαός...
Παρόλ'αυτά ευχαρίστως να συμμετάσχω στο πείραμα...
Εγώ θα πίνω τον φραπέ μου και θα σου σκουπίζω τον ιδρώτα μέχρι να το πάρεις απόφαση και να βρεις άλλον τρόπο για αδυνάτισμα...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Παρόλ'αυτά ευχαρίστως να συμμετάσχω στο πείραμα...
Εγώ θα πίνω τον φραπέ μου και θα σου σκουπίζω τον ιδρώτα μέχρι να το πάρεις απόφαση και να βρεις άλλον τρόπο για αδυνάτισμα...

Εάν μια εργασία μπορεί να πραγματοποιηθεί επιτυχώς σε μικρότερη κλίμακα μήπως θα πρέπει να σκεφτούμε ότι θα μπορούσε ή τουλάχιστον θα υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να είχε πραγματοποιηθεί και από τους λαούς του παρελθόντος σε μεγαλύτερη? 
Lost in Necropolis 
La ville de la mort

Edited by - Agnostic on 10/04/2011 04:16:54