- Χαμένη Ατλαντίδα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Είναι η ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΗ διαδρομή (πρόσεξε, ΟΧΙ η εσωτερική αναζήτηση) που με μέσο τον ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ και τα εργαλεία που διαθέτει (ένα απο αυτά ειναι και η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ θεώρηση), μας παρέχει το ΚΛΕΙΔΙ για να ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ τους Αρχαϊκούς Πολιστισμούς, ΟΧΙ υπό το πρίσμα της ΣΤΕΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ και ΥΛΟΦΡΟΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ όπως γίνεται ΣΗΜΕΡΑ, αλλά προσφερόμενος στον ΑΝΑΖΗΤΗΤΗ την ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ ως ΚΛΕΙΔΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ & των ΣΥΜΒΟΛΩΝ.
Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ λοιπόν, μας ανοίγει ευρείς ορίζοντες (σε "εμάς") που ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ να κατανοήσουμε τα ΜΥΣΤΗΡΙΑ που περικλείουν μέσα τους (οι μύθοι)...Αυτά, τα ΚΡΥΜΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, αποκαλύπτονται ΜΟΝΟ στους "κατάληλους" που ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ την γλώσσα της ΑΛΛΗΓΟΡΙΑΣ & ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ. Τότε, ανοίγεται ένας ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ εννοιών που μας οδηγεί στο να ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ και να ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ τις Σοφές και Ιερές διαδασκαλίες των Αρχαίων Μυστηρίων...
Αυτή η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ, μας φέρνει πιό κοντά στη Πηγή απο την οποία προήλθαν τα ΠΑΝΤΑ, τον Θεό και η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, είναι ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΚΕΛΣΕ
ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΩΣ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ "ΝΟΗΣΗ" ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΩ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ" ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ" ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ; ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ;ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ... ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ...ΑΚΟΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΕΤΟΙΜΗ....ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ...ΚΟΝΤΑ....
ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Φίλε μου Αllzaro...
Σου ζητώ συγγνώμη που σε βάζω σε διπλό ή τριπλό κόπο για να με καταλάβεις τι θέλω να πώ...
Το σίγουρο είναι πως ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΗΔΕΣ...
Απλά, χρησιμοποιώ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ πιό ΑΚΡΙΒΗ και κατ'έννοια και κατ΄ουσίαν τις λέξεις - ΕΝΝΟΙΕΣ σε όσα γράφω...
quote:
Αυτό που με παραξενεύει ειναι οτι απευθύνεται στους ``κατάλληλους`` και οχι σε ολους.Οσοι ακολουθούν την εξωτερική διαδρομή παραπλανούνται ωστε να κρατηθούν μακριά απο την αλήθεια.
Αλήθεια φίλε μου, πότε ήταν για ΟΛΟΥΣ κάτι;;;
Μη πάς μακριά, κοίτα μέσα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ (δηλαδή με τους ανθρώπους που έχεις ΔΕΣΜΟΥΣ)...
Οτι πράτετε ΜΕΣΑ στην οικογένειά σου, ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ;;;
Κοινός, το βγάζετε ΒΟΥΚΙΝΟ;;;
Κατ'αναλογία το ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ και σε αυτό που ανέφερα και σε μπέρδεψε...
Αλλά ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ, εμένα θα με "μπέρδευε" το ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ" ...
Η ΑΛΗΘΕΙΑ δε παραπλανά, αυτό που ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ έιναι το ΜΥΑΛΟ και η ΛΟΓΙΚΗ...
Αρα ΑΝ λογικά προσεγγίζεις μια "αλήθεια", το ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ είναι να ΜΗΝ τη κατανοήσεις και να καταλήξεις σε ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...
Σε ένα ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...
Και ένα τέτοιο είναι ΜΑΛΛΟΝ αυτό που βλέπεις και καταλήγεις παρακάτω:
quote:
Μου δίνεις καταλάβω οτι για να ασχοληθείς με τη μεταφυσική πρέπει να είσαι μυημένος.
ΟΧΙ φίλε μου, με τη ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ μπορέι (και πρέπει θα έλεγα επιπροσθέτως) ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ...
Το ΑΝ ή ΟΧΙ ΜΥΗΘΕΙ, αυτό είναι ένα ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ, για άλλο τόπικ...
Αλλά για να ΜΗΝ λές πώς αφήνω μισά τα λεγόμενά μου, ΜΥΗΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΜΥΗΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΑΣΚΑΛΙΑ...
Με ρωτάς:
quote:
Γιατί λοιπόν οι μυημένοι δεν μας δίνουν να καταλάβουμε τι ακριβώς εχουν ανακαλύψει χρησιμοποιώντας τη μεταφυσική και την εσωτερική διαδρομή.
Οι ΜΥΗΜΕΝΟΙ, πάντα και συνεχώς μας δίνουν αυτό που έχουν ΕΚΕΙΝΟΙ ανακαλύψει...
ΕΜΕΙΣ είμαστε εκείνοι που ΑΠΛΑ, δε το κατανοούμε...
Για να σου απαντήσω φίλε μου σε αυτό:
quote:
Και ποιοί είναι αυτοί που θέλουν να μας κρατήσουν μακρυά απο αυτά που δίδαξε ο Ακενατον.
θα πρέπει να περπατήσουμε στα μονοπάτια της ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ και τπου ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ...
Να καταλάβεις ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...
Να καταλάβεις ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ...
Και ποιά η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ...
Και αυτό ΝΟΜΙΖΩ πώς θα είναι ΟΝΤΩΣ μια "μύηση"...
Αγαπητή μου Καποδήστρια...
Δυστυχός ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ...
ΔΥΣΤΥΧΟΣ...
Πάντως θα σου πώ κάτι που ΙΣΧΥΕΙ...
Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ΣΤΟΧΟ ζωής να πάνε στην Ινδία...
Λένε λοιπόν, ότι μαι ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΚΗ τους καλεί...
Πόσο "λάθος" ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να είναι αυτό!!!!
Γιατί ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ υπάρξει η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, τότε οι Ινδίες είναι που έρχονται σε εσένα...
Κλειδί στο παραπάνω συλλογισμό, είναι η ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ...
Και ο ΝΟΩΝ, ΝΟΗΤΩ...
Φιλικά,
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Φίλε Κέλσο.
Φυσικά και δεν το κάνεις επίτηδες. Μην ξεχνάς ομως οτι απευθύνεσαι και σε αδαείς. Τόσο καιρό εμπαινα στη σελίδα του εσωτερικά απο τα αγαπημένα και δεν πήγαινα στην κύρια σελίδα. Μετά μπήκα και κατάλαβα περί τίνος πρόκειται.
Μεταφυσική λοιπόν. Κάτι τελείως αγνωστο για μένα. Το αν εχεις πάει στη Σαμοθράκη? Κάτι κωδικοποιημένο.
Βέβαια καταλαβαίνω οτι πρέπει να είστε ολοι μυημένοι. 3η βαθμίδα 2η βαθμίδα 1 η βαθμίδα... Οι πιό πολλοι και ειδικά ο Κέλσος πρέπει να εχουν διαβάσει πολύ και πολλά.
Δέν εχω την απαίτηση αν και απο οτι βλέπω εχεις ολη την καλή διάθεση να μου εξηγήσεις. Θα προσπαθήσω να βρώ κάτι κατάλληλο για αυτό να διαβάσω.
Με συγχωρείτε για την ασχετοσύνη μου.
Θέλω να ανοίξω ενα καινούργιο τόπικ. Θέμα τεχνολογία, άνθρωπος και φύση οπου θα μπορούμε να εκθέσουμε ορισμένες απόψεις που θα αφορούν τό πόσο καλό ή κακό θα κάνει η τεχνολογία στον ανθρωπο. Δεν ξέρω ομως σε ποιό forum να το ανοίξω. Βοηθήστε με.
Κέλσο νομίζω οτι είσαι ο κατάλληλος.
Φίλε Allzaro, καταρχάς νομίζω πώς ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΩΡΟΣ για το θέμα σου (περί τεχνολογίας κλπ) είναι το θέμα της ΓΝΩΣΗΣ...
Τι λές και εσύ;;;
Τώρα όσων αφορά τα άλλα...
Ειληκρινά ΔΕ ΞΕΡΩ τι περίμενες απο τη σελίδα μας...
Πάντως αυτό που θέλουμε είναι να μπορούμε να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ με ανθρώπους που έχουν ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ (πνευματικές ακόμα καλύτερα) για τα ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΓΥΡΟ ΤΟΥΣ...
Η Μεταφυσική είναι ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ, μια ΜΕΘΟΔΟΣ για να απαντηθούν και να εξωραϊστούν οι ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ αυτές...
Δεν είναι ο ΜΟΝΟΣ...
Ρίξε μια ματιά στα θέματα που έχουμε ΗΔΗ θίξει και είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι όλο και κάτι θα βρείς για να "ξεκινήσεις¨τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΡΕΙΑ μέσα στην ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ...
Στα περί βαθμίδων, τώρα...
Κάνεις λάθος να πιστεύειθς ότι είμαστε κάποια μυητική ομάδα...
ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ θα έλεγα...
Εξετάζουμε τις ΜΥΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ και μάλιστα αρκετά λεπομεριακά...
ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ...
Η καταμέτρηση των μηνυμάτων που αποστέλον τα μέλη, ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ και έτσι έχουμε ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ, και την ΑΝΑΛΟΓΗ ΒΑΘΜΙΔΑ...
Πάντως ΟΥΣΙΑ είναι ΟΧΙ τα πολλά μυνήματα, ΑΛΛΑ τα μυνήματα ΟΥΣΙΑΣ...
Θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΔΩ, μέλη και συντονιστική ομάδα για να σου φανούμε ΧΡΗΣΙΜΟΙ...
Φιλικά,
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Στη σελίδα αυτή βλέπω αυτό που έψαχνα.
Να μπορώ να συζητήσω με χρήστες που εχουν τις ιδιες ανησυχίες και διψούν για μια απάντηση εστω και θεωρητική στα ερωτήματα τους.
Τα ενδιαφέροντα των φίλων χρηστών ειναι πολλά και για μένα αρκετά χρήσιμα.
Αυτο που ενδιαφέρει είναι οι απόψεις τους και η ανταλλαγή πληροφοριών.
Προσέχω πολύ τα μηνύματα μου, προσπαθώ οτι πώ να πιάσει ``τόπο`` και το κυριότερο προσπαθώ να σέβομαι τις απόψεις τους καθώς και τη φιλοσοφία του esoterica.gr που εχω την τιμή να με φιλοξενεί.
Τώρα οσο αφορά τη μεταφυσική εχω αρχίσει και διαβάζω. Μέχρι τώρα δεν μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον. Το θεωρούσα και το θεωρώ πέρα απο τις δυνάμεις μου και τις γνώσεις μου.
Ευχαριστώ για τη συμβουλή.
Φιλικά
allzzaro
ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΚΤΙΑΚΟ ΤΟΠΟ, ΟΤΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ ΑΝΑΔΥΘΗΚΕ ΕΝΑ ΗΦΑΙΣΤΙΑΚΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΞΑΝΑΒΟΥΛΙΑΞΕΙ,ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ. ΕΙΠΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΑΪΤ, ΟΤΙ ΕΙΔΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΘΕΜΕΛΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΑΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Η ΠΑΤΩΜΑ, ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΔΩΤΗ,ΟΤΙ ΔΙΕΚΡΥΝΑΝ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΔΕ ΟΤΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΧΡΥΣΑ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΕΝΑΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΙΕΚΡΥΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΤΟΦΙΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥ,ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΟΣΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ.Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΥΝΕΙ ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΠΟΥ ΛΑΜΠΙΡΙΖΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΑ ΛΑΜΨΗ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΒΑΖΟ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΙΣΟΚΡΥΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΥΘΗΣΤΗΚΕ, ΕΝΩ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΦΑΙΣΤΙΑΚΗΣ ΤΕΦΡΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΙΓΥΡΩ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΙΡΛΑΝΔΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΑΠΟ ΣΑΪΤ ΣΕ ΣΑΪΤ, ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΡΩ.ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΛΛΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ,ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ,ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ, ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΙΔΙΩΣ ΣΤΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Η ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ!!!
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg
Ευχαριστω!!!!!
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg
ακτες.Συμφωνα με τον ερευνητη η μεγαλονησος ειναι το ακρο της χαμενης Ατλαντιδας, ενω η υπολοιπη μυθικη ηπειρος βρισκεται στον θαλασσιο πυθμενα σε βαθος 1600 μετρα.
Ο ιδιος υποστηριζει οτι με χαρτες και υποδειξεις απο Πλατωνικα κειμενα εντοπισε σε περιοχη ανατολικα της Κυπρου προς την πλευρα της Συριας καταβυθισμενη τετραγωνη πεδιαδα,περιπου 112 χλμ απο τις Κυπριακες ακτες,τοποθεσια που συμφωνει σχεδον με περιπου 50 περιγραφες του Πλατωνα.Ο ιδιος απανταει σε αυτους που μιλανε για σεναρια φαντασιας λεγοντας πως αρχικως και η Τροια αλλα και η Αρχαια Βαβυλωνα θεωρουνταν μυθοι και μονο η αποκαλυψη τους επεισε την κοινη γνωμη.Στους διαλογους του "Τιμαιος" και "Κριτιας"(360 π.Χ)ο Πλατων
τοποθετει την Ατλαντιδα χρονικως 9.000 χρονια πριν απο την εποχη του
και γεωγραφικως "εξω απο τις στηλες του Ηρακλεους" που πιστευεται οτι ειναι οι βραχοι του Γιβραλταρ.Οι γεωφυσικοιδεν πιστευουν στην πιθανοτητα να υπηρχε στον Ατλαντικο ωκεανο νησιωτικη ηπειρος.
Λετε να υπηρξε καπου εξω απο τις Κυπριακες ακτες;

Υπαρχει τετοια περιπτωση νομιζεται?
...open minds are better minds!
I Stand Alone

www.agc2004.tk
Kata ti gnomi mou afto pou diavasa oti ipothike gia tin Atladida koda sti Kipro to vrisko pio efikto apo ta senaria pou ti theloun ston Atladiko klp.
Pisteuo pos an pote ipirkse aftoS o politismos tha itan kapou koda mas.Eixa akousi se mia sizitisi oti i Atladida itan mia anamiksi Ellinikou kai Aigiptiakou pneumatos.
Parola afta tha mporouse na einai kai i onomasia tou "paradisou" ekina ta xronia.Kai na fadazodan etsi to telio meros.
Tespa xilia dio pragmata,anafores kai theories iparxoun.Ego prosopika pisteo stin iparksi tis.Periergi eimai an pote anakalifti se pion tha aniki ![]()
Cheer up..worst is yet to come
I Stand Alone

www.agc2004.tk
Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...
Μ.Ε.
I Stand Alone

Aigio Guardians Clan