- Χαμένη Ατλαντίδα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΙΜΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΙΤΙΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ,
" ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΣ ΣΤΗΛΕΣ (ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ) ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ""ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΗ"" (ΑΜΕΡΙΚΗ)", ΑΡΑ Η ΑΤΑΛΑΝΤΙΔΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ.
ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ "ΑΠΕΝΑΤΙ ΓΗ".
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΙΚΗΣΕΙ (ΣΚΩΤΙΑ) ΚΑΙ ΕΞΟΡΥΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ. Η ΔΕ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΡΑΤΙΟΤΑΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΘΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ (ΟΔΥΣΣΕΙΑ) ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΗΚΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕ Η ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΩΤΣΕΖΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΡΛΑΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΥΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΩΤΣΕΖΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΥΝΕΣ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΚΩΤΙΑ - ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ - SCOT LAND (ΣΚΟΤ-ΛΑΝΤ).
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΞΕΦΕΥΓΟΘΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ΣΤΟΝ ΑΤΑΛΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
Η ΔΕ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΣΗ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΡΥΦΕΣ ΤΙΣ ΑΝΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΔΕ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΑΥΤΑ...
Π.Χ. ΤΑ ΜΥΘΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΙΜΑΙΟ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΠΥΚΝΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΛΗΣΕΙ (ΠΡΑΓΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΛΑΣΠΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΛΙΡΟΙΚΟ ΚΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ...
1. ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΘΡΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ.
2. Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ.
3. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΛΑΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ("ΑΠΕΝΑΤΙ ΓΗ").
4. ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΓΡΗΓΟΡΑ (ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ) ΚΑΙ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ.
5. ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΟΜΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ. ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥΜΗΝΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
Η ΔΕ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ, Η ΔΕ ΕΧΘΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΩΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΛΕΥΚΟΙ. ΕΔΩ ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΔΕΡΜΟΥΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΥ ΛΕΥΚΩΝ.
ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙ'ΑΠΟΨΕ. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΟΜΩΣ.........
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Ελπιζω να μην πειραξει την αζωελ που σας το παραθετω.Το παρακατω κειμενο αναφερεται στον ελληνο-ατλαντικο πολεμο.
Ειναι λιγο μεγαλο αλλα ΑΞΙΖΕΙ να το διαβασετε.
quote:
ΕΥΛΟΓΗΤΕ...
ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ "ΕΛΛΗΝΕΣ". ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 28.000 ΠΡΟ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ (ΔΗΛ.26.000 Π.Χ) ΠΕΡΙΠΟΥ. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΡΟΝΟΥ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ, ΠΩΣ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ (ΓΕΝΝΕΤΙΚΗΣ,ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ, ΜΙΞΕΩΣ ΚΤΛ. ΚΤΛ.) ΟΠΟΥ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, "ΕΠΑΙΖΕ", ΔΟΚΙΜΑΖΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ "ΣΧΕΔΙΟ".
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 10.000 Π.Χ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΤΛΑΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΕΙΔΗ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ "ΦΥΛΗ" (ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΦΙΟΥΧΟΙ, ΑΛΛΟΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.
ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ, ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΤΗΝ "ΠΑΤΡΙΔΑ" ΕΛΛΑΔΑ. ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΣ.
ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΚΑΙ... ΚΑΤΑΚΤΟΥΣΑΝ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ (ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ!) ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΞΙΣΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΔΑΦΗ. ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΟΔΥΝΗΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ, ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ( ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ;)
ΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ (ΑΛΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΣΕ ΨΥΧΗ!) ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ. ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ" ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΠΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΑΝ. ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ "ΑΝΩΘΕΝ".. (ΤΡΙΑ ΣΚΑΦΗ) 1) ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ (ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ "ΘΕΟΙ" ( ΑΡΧΟΝΤΕΣ - ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ) ΚΑΙ 2) ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΕΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ. ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ. ΤΟΤΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΑΦΗ. ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΩ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ. ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, Η ΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ. ΒΥΘΙΣΗ ΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΙΗΔΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ. ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙΡΟ, ΝΑ ΣΥΝΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΥΤΟΥ.
ΔΕΔΟΜΑΝΟ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ, ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
(Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΙΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΕΤΑ, ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΛΑΘΗ.)ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΩΘΗΚΑΝ, ΑΠΛΩΘΗΚΑΝ. ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΟΙΚΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ. ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ "ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ" ΤΟΥΣ.
ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.
ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ.
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ. ΑΡΧΙΣΕ ΕΙΔΗ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
ΕΥΧΟΜΑΙ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ (ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ") ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΥΛΟΓΗΤΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ ΕΙΔΗ... Η ΜΕΓΑΛΗ "ΑΛΛΑΓΗ".
ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ. ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ε Γ Ω ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ Ε Γ Ω ΠΙΣΤΕΥΩ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΩ. ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΩΝ, ΠΑΡΑΘΕΤΩ. (ΠΟΥ ΣΗΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ.)ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!
ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...
ΦΙΛΙΚΑ,Ευλογητος
Εαν καποιος απο εσας εχει στα χερια του το VCD που εδωσε καποια εφημεριδα, θα δειτε οτι εχουν βρεθει πολεις που ρημοτομικα ταιριαζουν πολυ με την περιγραφη της Ατλαντιδας.
Ιδιαιτερα μια πολη στη Λατινικη Αμερικη ταιριαζει υπερβολικα πολυ και μαλιστα οπως αναφερεται στο ντοκιματερ, τα παντα σε αυτη την πολη ηταν καλυμενα με χρυσο και ασημι!!!!
Ειναι παντως μια περιπτωση ο μυθος της Ατλαντιδας πολυ ιδιαιτερος. Εγω πιστευω οτι ως μυθος μονο δεν θα απασχολουσε ενα τοσο μεγαλο κομματι αρχαιολογων και ενα τετοιο ατελειωτο κυνηγι ανευρεσης της. Οι αναφορες στα αρχαια κειμενα παντως ειναι ρεαλιστικοτατες θα ελεγα...
...open minds are better minds!
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΟΙ ΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ!!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΙΚΕΝΤΡΩΘΩ ΣΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ "Ε" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΑΛΝΤΙΔΑ!!!
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ!!!
ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ??? (ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ!?!) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ???
ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ Η ΑΘΗΝΑ ΤΟ 1000 Π.Χ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ???ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ??? ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΕ ΕΥΛΟΓΗΤΕ???
ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΙΧΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΜΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΤΗΣ ΑΖΩΕΛ!!!
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΡΩΝΕΘΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΝΟ Η ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5062
και εδώ:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=1&TOPIC_ID=2149
ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΔΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ 1)ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΩΚΕΝΟ,2)ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ,3)ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΣΕ Ο ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ(ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ).ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ(ΜΕΡΗ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ-ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ)ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.Η ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΙΣΩΣ?ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΙΣΑΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΚΑΦΗ ΠΛΥΜΗΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ?ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΙΣΩΣ? ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΙΣΕΙΣ......?ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΩ ΕΓΩ.ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΥ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΦΟΡΩ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ.
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΕ.....!
ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ..?
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ Ε ΚΑΙ .....ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ..?
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ...?
(ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΓΝΩΣΕΙΣ).......!!!!
G.D
Μας παρουσιάζουν ότι θέλουν και Όχι την πραγματικότητα, ήδη μας έχουν παρουσιάσει κάποια πλούσια ευρήματα στο Μπιμινί.
Το άν αυτά ήταν η Ατλαντίδα νομίζω οτι ο Πλάτωνας & οι ιερείς της Αιγύπτου ήταν ξεκάθαροι όταν έλεγαν οτι ερχόντουσαν ΕΚΤΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ για να κατακτήσουν τους Λαούς της Μεσογείου!!
ΜΥΘΟΣ;; Τότε δέν υπάρχει λόγος να μιλάμε για Ατλαντίδα!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
θελω να πω οτι ισως οι ινκας και οι λοιποι να ηταν απογονοι των ατλαντων,
ξερει κανεις αν ειχε κανενας απο τους πολιτισμους αυτους ναυτικο? ακομα και αν δεν ειχαν καμια σχεση με τη θαλασσα και ειχαν μετακινηθει στην ενδοχορα ισως ηταν καποιο ιδος εξωριας απο του Ελληνες ή τους Αιγυπτιους που αποκρουντας τους στην μεσογειο τους περιορησαν εκει.
για σκεφτητε αυτα που σας λεω ,θελω γνωμες ...
Η ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΗ
quote:
PanosT
Για πες μας τις σπουδές του το έργο του και τις περγαμηνές του για να πεθάνουμε στο γέλιο...
Καμία περγαμηνή . Ήταν ένας αυτοδίδακτος ερευνητής με πάθος και συνέπεια σ' αυτό που έκανε . Καμιά σχέση με σένα μεροκαματιάρη απολογητή της συμφοράς που κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία σου μας έχεις γεμίσει με μπούρδες .
*
Edited by - Sesostris on 29/02/2012 23:51:02
"Θα τολμούσατε να πείτε το πραγμματικό σας όνομα"?
Κάποια στιγμή ίσως το ανοίξω στο μεταξύ "τύρου και αχλαδιού".
Χεχε![]()
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
quote:
Καμία περγαμηνή . Ήταν ένας αυτοδίδακτος ερευνητής με πάθος και συνέπεια σ' αυτό που έκανε . Καμιά σχέση με σένα μεροκαματιάρη απολογητή της συμφοράς που κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία σου μας έχεις γεμίσει με μπούρδες .
Τι μεροκαματιάρης?
Τσάμπα με έχουν οι "παππάδες"...
Αλλά φταίτε και εσείς ρε παιδιά...
Δεν μου φέρνετε καμμία αντίσταση.
Κάνετε γαργάρες, κωλοτούμπες, αρνείστε να προσκομίσετε στοιχεία, αρνείστε να μεταφράσετε δικές σας πηγές και και και...
Οπότε και οι "παππάδες" από τη μεριά τους μου λένε αφού τους κάνεις πλάκα, θες και να πληρωθείς από πάνω???
Γι'αυτό ρε Σωτηράκη αρχίστε να ΑΠΑΝΤΑΤΕ και να ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΩΣ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ...
Κοίτα οι δικοί σας Χριστομάχοι πόσο καλά αμοίβονται.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!!!!
ΦΟΥΡΑΚΗΣ Π. ΙΩΑΝΝΗΣ ''ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ''
http://www.youtube.com/watch?v=FKlcUBLJUFA
Ερευνάτε τας Γραφάς
Έλα ρε macedon τι θα γίνει με αυτές τις αναθεματισμένες τις μεταφράσεις του Gibbon και του Renan???
Γιατί κρύβεσαι για 2 μήνες τώρα???
Είναι στάση "έντιμου Χριστομάχου" αυτή???
Γιατί σου έπεσαν τόσο βαριές αγόρι μου???
Δικές σου πηγές είναι ρε macedon...
Βρήκες τουλάχιστον ΕΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (έστω επιπέδου Μισύρη) που ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΔΙΚΤΩΝ???
Ααααα. Τώρα που το θυμήθηκα.
Τι θα γίνει με το τηλέφωνο ενός ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ (κατ'εσέ) που έχουν αντίτυπα του Jahuda "Hebrew is Greek"???
Άντε να ενημερώσω το forum ότι είχες δίκιο και ότι δεν εξαφανίζονται έτσι εύκολα βιβλία που εκδόθηκαν το 1981...
Για τα παππικά συγχωροχάρτια είχαμε καλύτερη τύχη (που μου θέλατε να εμφανίσετε και Ορθόδοξα τρομάρα σας)???
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
Τι θα γίνει με το τηλέφωνο ενός ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ που έχουν αντίτυπα του Jahuda "Hebrew is Greek"???
Σου φτάνουν αυτά;

Και μην βιαστείς να πεις για την υπερβολική του τιμή, γιατί αυτό συμβαίνει με όλα τα εξαντλημένα βιβλία και στο λέω γιατί είμαι παθών με ένα βιβλίο της δουλειάς μου. Ξέρω βέβαια ότι δεν θα σε πείσω γι'αυτό ας σου δώσω ένα παράδειγμα πιο σχετικό με σένα:
Treasures of Mount Athos (Greek Edition) [Hardcover] (1997).

1 new from $1,156.50 1 used from $619.51
http://www.amazon.com/Treasures-Mount-Athos-Greek-Edition/dp/9608600901/ref=sr_1_7?s=books&ie=UTF8&qid=1330704696&sr=1-7
quote:
ΞΕΝΟΣquote:
Τι θα γίνει με το τηλέφωνο ενός ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ που έχουν αντίτυπα του Jahuda "Hebrew is Greek"???Σου φτάνουν αυτά;
Η τιμή ΞΕΝΟΣ δεν είναι το πρόβλημα αλλά το ότι είναι "εξαντλημένο" ένα βιβλίο που φαίνεται να έχει ζήτηση με ένα περιεχόμενο που σπάει κόκκαλα και εντελώς ρηξικέλευθο που προέρχεται απο ΕΒΡΑΙΟ!
Η συζήτησή μου με το macedon αφορούσε τα χαμένα έδικτα που θα αποδείκνυαν πέραν πάσης αμφιβολίας τους θρησκευτικούς διωγμούς.
Εγώ υποστήριξα ότι το "σύστημα" μπορεί να κρύβει όσα στοιχεία δεν θέλει να υπάρχουν όπως έκανε με το εν λόγω βιβλίο (το οποίο είναι χθεσινό σε σχέση με τα έδικτα που συζητάμε) αλλά και με τα Παππικά συγχωροχάρτια τα οποία ενώ ακόμα και δέκα χρόνια πριν κάτι μπορούσες να βρεις στο internet τώρα είναι λες και άνοιξε η γη και τα κατάπιε.
Ο macedon για να αντικρούσει το επιχείρημά μου έγραψε ότι ξέρει ΠΟΛΛΑ βιβλιοπωλεία που πουλάνε το εν λόγω βιβλίο. Εννοείται πως θα το ζητούσα καινούριο και σε κανονική τιμή.
Το ψέμα του macedon ήταν ολοφάνερο για να μην αναγκαστεί και παραδεχτεί το δικό μου επιχείρημα και όσο δεν το παραδέχεται και δε ζητάει συγγνώμη από το forum εγώ θα επανέρχομαι ξανά και ξανά.
Το ποστ σου ΞΕΝΟΣ είναι ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟ διότι με δικαιώνει ΠΛΗΡΩΣ!
Αν έκανα εγώ το ποστ αυτό μπορεί να μου έλεγε το παρεάκι ότι τα παραφουσκώνω επίτηδες.
Πάντως ΞΕΝΟΣ εσένα τι σου λέει όλη αυτή η ιστορία για ένα βιβλίο που εκδόθηκε μόλις το 1981 και σε δέκα χρόνια από τώρα δεν θα υπάρχουν ούτε μεταχειρισμένα αντίτυπα διαθέσιμα???
Για το άλλο βιβλίο που αναφέρεις μπορεί κάποιο επόμενο βιβλίο να έχει και καποιες άλλες φωτογραφίες από πιο "ειδικές μονές" και να είναι ακόμη πληρέστερο.
Τι πιθανότητες όμως δίνεις να βρεθεί ΑΛΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ να γράψει παρόμοιας θεματολογίας βιβλίο???
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 02/03/2012 20:38:23
quote:
Η συζήτησή μου με το macedon αφορούσε τα χαμένα έδικτα που θα αποδείκνυαν πέραν πάσης αμφιβολίας τους θρησκευτικούς διωγμούς.
Δεν υπάρχει κανένα χαμένο έδικτο και κανείς ιστορικός δεν λέει ότι υπήρχαν έδικτα θρησκευτικών διωγμών τα οποία χάθηκαν.
Απλά οι μόνες "πηγές" που έχουμε για ένα τέτοιο "τεράστιο συμβάν", διάρκειας 300 χρόνων(!) είναι η μαρτυρία ενός ... επαγγελματία και πιστοποιημένου χριστιανού πλαστογράφου και ενός χριστιανού απολογητή.
Κανείς άλλος δεν πήρε χαμπάρι για το ... κοσμοϊστορικό γεγονός των θρησκευτικών διωγμών της Ρώμης.
quote:
Εγώ υποστήριξα ότι το "σύστημα" μπορεί να κρύβει όσα στοιχεία δεν θέλει να υπάρχουν
Εσύ μπορείς να υποστηρίζεις ό,τι ανοησία θέλεις. Η παγκόσμια ιστορική κοινότητα αντιμετωπίζει τις ... θεωρίες σου μάλλον αδιάφορα ![]()
![]()

macedon
quote:
macedonquote:
Η συζήτησή μου με το macedon αφορούσε τα χαμένα έδικτα που θα αποδείκνυαν πέραν πάσης αμφιβολίας τους θρησκευτικούς διωγμούς.Δεν υπάρχει κανένα χαμένο έδικτο και κανείς ιστορικός δεν λέει ότι υπήρχαν έδικτα θρησκευτικών διωγμών τα οποία χάθηκαν.
Απλά οι μόνες "πηγές" που έχουμε για ένα τέτοιο "τεράστιο συμβάν", διάρκειας 300 χρόνων(!) είναι η μαρτυρία ενός ... επαγγελματία και πιστοποιημένου χριστιανού πλαστογράφου και ενός χριστιανού απολογητή.
Κανείς άλλος δεν πήρε χαμπάρι για το ... κοσμοϊστορικό γεγονός των θρησκευτικών διωγμών της Ρώμης.
quote:
Εγώ υποστήριξα ότι το "σύστημα" μπορεί να κρύβει όσα στοιχεία δεν θέλει να υπάρχουνΕσύ μπορείς να υποστηρίζεις ό,τι ανοησία θέλεις. Η παγκόσμια ιστορική κοινότητα αντιμετωπίζει τις ... θεωρίες σου μάλλον αδιάφορα
Άντε απάντα, μεγάλος άνθρωπος που παίζεις κρυφτούλι εδώ και πάνω από δύο μήνες.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΔΙΚΤΩΝ???
ΝΑΙ Ή ΟΥ???
Αηδία κατάντησες ταλαίπωρε Χριστομάχε της συμφοράς!
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 02/03/2012 22:03:46
Τι έπαθες τόσο καιρό και το κάνεις ΓΑΡΓΑΡΑ???
Κατάπιες την αντζέντα σου κατά λάθος????
Και ύστερα μπορείς να κάνεις χιούμορ χαλλλλλλαρά και εσύ.
Μέχρι τότε σεμνά και ταπεινά Χριστομάχε της κακιάς ώρας!
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΟΚΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΔΙΚΤΩΝ???
Πάρε αυτούς για αρχή:
Μ. Γουώλς, "Οι ρίζες του χριστιανισμού" (1986)
A. Φέριλ, "Η πτώση της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας" (1986)
Ε. Γκίμπον, "Παρακμή και πτώση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας" (1799)
Μ. Γκραντ, "Η ακμή της Ρώμης" (1996)
Κ. Σκάρρε, "Χρονικά των ρωμαίων αυτοκρατόρων" (1995)
Ρ. Γουίλκεν, "Οι χριστιανοί, όπως τους είδαν οι Ρωμαίοι" (1984)
Κ. Χόπκινς, "Ένας κόσμος γεμάτος θεούς" (1999)
Ράντερς-Πέρσον, "Βάρβαροι και Ρωμαίοι" (1983)
Ρ. Λέιν Φοξ, "Παγανιστές και χριστιανοί" (1986)
Ρ. Φλέτσερ, "Ο Προσηλυτισμός της Ευρώπης" (1998)

macedon