ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ46 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
04/10/2010, 11:19:45
quote:
Είναι για μένα λίγο κουραστικό. Αλλά αν γράφει κάποιος για να χαλαρώνει πάω πάσο.

εγω τουλαχιστο, λογω ταχυτητας... διαφορετικα δεν εχω προβλημα να χρησιμοποιω τους τονους

makforΜέλος
04/10/2010, 11:46:44

φλιε δτηρημη εεχις δκιιο για τυος τυνοος αλλα σε πολλυος απο εαμς εναιι δοκυσλο (ουφ κουραστικα να αντιστρεφω γραμματα χαχα)

(οπως θα ειδες φιλε δημητρη , εαν καταφερες να διαβασεις το παραπανω , τις λεξεις τις μαντευουμε και δεν τις διαβαζουμε , θεωρω οτι ειτε εχει τονο ειτε οχι , η λεξη διαβαζεται το προβλημα υπαρχει μονο σε πολυ λιγες περιπτωσεις οπου η ατονη λεξη εχει διπλη ερμηνεια μεσα την ιδια προταση)

το θεμα ειναι οτι καποιοι δεν εχουμε μαθει να τους χρησιμοποιουμε , για διαφορους λογους ... οποτε ειναι λιγο δυσκολο ... οπως μαθεις που λεμε ..εεε !!! αντε τωρα να ξεμαθεις οταν επι 15-20 χρονια οτι εγραφες το εγραψες σε μικρα αγγλικα χαχα

παλι καλα να λεμε που γραφουμε ακομη στα ελληνικα !!!! ;)

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

04/10/2010, 17:05:02
quote:
το θεμα ειναι οτι καποιοι δεν εχουμε μαθει να τους χρησιμοποιουμε , για διαφορους λογους ... οποτε ειναι λιγο δυσκολο ... οπως μαθεις που λεμε ..εεε !!! αντε τωρα να ξεμαθεις οταν επι 15-20 χρονια οτι εγραφες το εγραψες σε μικρα αγγλικα χαχα

ε ενταξει, δεν ειναι και τοσο δυσκολο, οσο αφορα τουλαχιστο "γραπτως με το χερι"... καποιοι δεν μπορουν να γραψουν καλα στον Υπολογιστη, γιατι δεν ξερουν τα πληκτρα!

Εγω ξερω καπως τυφλο συστημα, αλλα απο τη βιασυνη δεν τους χρησιμοποιω... διαφορετικα, οταν κανω τις εργασιες μου (διπλωματικες και ετσι) σαφως και χρησιμοποιω τους τονισμους!

04/10/2010, 17:18:09
Πάντως άμα αποφασίσεις να βάλεις, καλό είναι να μάθεις να τους βάζεις σωστά, αλλιώς καλύτερα ΚΑΘΟΛΟΥ. Πχ οι περισσότεροι δεν ξέρουν ότι στα επίθετα δεν καταβαίνει ο τόνος στη γενική, ενώ στα ουσιαστικά κατεβαίνει. Πχ λέμε του άρρωστου ανθρώπου αλλά και του το κρεβάτι του αρρώστου (γιατί στη δεύτερη περίπτωση ουσιαστικοποιείται η λέξη άρρωστος). Όπως επίσης έχει ψιλοκαταργηθεί ο δεύτερος τόνος όταν έχουμ δηλώσεις κτητικές πχ λέμε "πρόβλημά του"

Δημήτρης2, τι ειρωνεύεσαι ρε κακομοίρη και δε γράφεις με κενά; ΑΓΝΟΕΙΣ παντελώς την ελληνική γραμματεία;

makforΜέλος
04/10/2010, 21:23:39
PREDATOR, εμενα με δυσκολευει ακομη και με το χερι οταν γραφω , ο λογος ? για μεγαλο χρονικο διαστημα (πανω απο 10ετια) εγραφα τα παντα σε μικρα αγγλικα (ΑΒΨ-abc) γιατι μονο ετσι βγαιναν τα ελληνικα , τωρα μιλαω για πολυ παλια ... αλλα ΕΓΙΝΕ συνηθεια πλεον ... αφου οταν θελω τονους βαζω ορθογραφο !!!!!! τοσο καλα... στα γραπτα δε , πολλες φορες μου ξεφευγουν αγγλικα γραμματα ... πχ καλημera !!!! αλλα απο το 1985 ασχολουμε επαγγελματικα με τους υπολογιστες ...

αυτα , οποτε δημητρη σορυ ;)

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

42NAΜέλος
04/10/2010, 22:56:38
μην ξαναδω κανεναν να γραφει χωρις τονους....
oute me greeklish...eksigithikame ?