- Κρουαζιέρα....Στο παρελθον και το μέλλον!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!
ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΝΣΤΑΙΝ:
"ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ"
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΔΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ,ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΑΤΕ?
ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑΣΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ?(και ποιας παρακαλω)
ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ?
ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ?
ΛΟΙΠΟΟΝ,ΤΙ ΛΕΤΕ,ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ..
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ???
ΑΚΟΥΩ ΑΠΟΨΕΙΣ!!
"ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ,ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩΝ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΙΣ"
quote:
θα πηγαινα στο παρελθον να σε αποτρεψω να γραψεις το θεμα
Γιατί βρε; Αν έγραφε ότι είδε ούφο θα ήταν καλύτερα; Άσε να χαλαρώσουμε λιγάκι...
Και τώρα στο θέμα μας. Με τόσα που έχω ακούσει εδώ μέσα για το μέλλον μάλλον το ταξίδι στο παρελθόν θα διάλεγα. (Να υποθέσω ότι το γραφείο σας δεν προσφέρει πακέτο διακοπών με λίγο απ΄όλα...)
Στο παρελθόν τώρα... και που (ή καλύτερα πότε) δεν θα΄θελα να πάω. Σίγουρα κλασσική Ελλάδα όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι. Απ΄την άλλη όμως δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ζήσω χωρίς όλα αυτά τα τεχνολογικά επιτεύγματα που μου έχουν γίνει απαραίτητα αν και δεν είναι αυτά που μας κρατάνε στη ζωή. Οπότε... μούμπλε... μούμπλε... Λοιπόν, διαλέγω δεκαετίες 60-70! Καλό θα μου κάνει να΄κούσω λίγη καλη μουσική!
Μπορώ να πάρω και την κοπελιά μου μαζί;
Εγω θα πηγαινα στο παρεθλον και συγγεκριμενα την εποχη που υπηρχαν οι Ινκας. Ο λογος απλα για να μαθω πως βρεθηκανε εκει και να δω και ολα τα υπολοιπα μυστηρια που τους περιτριγυριζουν.
I can resist anything, except temptation.
Αυτά, και τώρα επιστροφή στο παρόν.
Εκ δίων κακών το μη χείρον βέλτιστον!
Όσο για το μέλλον, δεν θα επέλεγα να κάνω ένα ταξίδι σε αυτό γιατί ίσως απογοητευόμουν...
ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ??
ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ???
ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΛΙΓΟ!!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ!!ΕΠΙΣΗΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,
ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ!!
Α,ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
"ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ,ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩΝ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΙΣ"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟ 2012 ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Ε ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΩΝΙΟΥΣ ΚΤΛ
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ 3001 ΝΑ ΔΩ Π[ΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΤΕ
"θΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ"
ΦΙΛΗ ΑΜΑΖΟΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ (ΟΣΟ ΔΥΝΑΜΕΘΑ) ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΕΘΑ (ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ)...
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΚΤΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ...
ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙ...
(ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΜΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Ή ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ Κ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΜΩΝ ΣΩΤΗΡ!
ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ 2525 ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ, ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 'ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ'(ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΔΛΔ) Κ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΤΕ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ Κ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ 'ΚΑΗΜΕΝΗΣ' ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ Κ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ 520 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ..ΑΚΟΜΑ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ Ή 'ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΕΙ' ΜΕ ΤΟΥΣ (ΑΝ) ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ! ΤΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΤΕ Η ΕΝΝΟΙΑ 'ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ'; ΡΩΤΩ Κ ΕΞΙΣΤΑΜΑΙ
..ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ..![]()
ΦΙΛΙΑ ΑΜΑΖΟΝΑ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A.M
Ο.Γ(G.G)
Στο μέλλον θα γνωρίζουν ήδη πως θα μπορούσα να τους επισκεφτώ από την εποχή μου και θα μου το παρουσίαζαν έτσι όπως θα ήθελαν να το δω και να το μεταφέρω πίσω στον υπόλοιπο κόσμο...
Anyway,το θέμα ταξιδιού στο χρόνο γεννάει πολλά παράδοξα.
Ο λόγος που θα έκανα ένα τέτοιο ταξίδι,δε θα ήταν ο προορισμός,αλλά το ίδιο το ταξίδι...
I'm the lizard king,I can do anything!
Εγώ προσωπικά θα ήθελα να βρεθώ στην Αρχαία Ελλάδα άν μου παρουσιαζόταν έστω κατ'όνειρο η συγκεκριμένη δυνατότητα την εποχή του Σωκράτη και του Περικλή.
In the shadows I shall be lost again...
I can resist anything, except temptation.
Να μάθουμε τόσα μυστικά του παρελθόντος, μυστικά που ποτέ δεν επιλύθηκαν και δεν θα επιλυθούν μάλλον.
quote:
Βρείτε τουλάχιστον έναν τρόπο να ταξιδέψτε στο παρελθόν ή στο μέλλον και να γυρίστε πίσω σόι και μετά το ξανασυζητάμε.
Ο μηδενιστής βάζει ένα ενδιαφέροντα προβληματισμό.
Υπάρχουν δύο περιπτώσεις που συνήθως δεν τις διαχωρίζουμε όταν απαντάμε σε αυτό το ερώτημα.
Αν γνωρίζω ότι μπορώ να γυρίσω πίσω, τότε διαλέγω αβασάνιστα ένα σωρό ενδιαφέροντες προορισμούς στο παρελθόν και στο μέλλον.
Αν γνωρίζω ότι δεν μπορώ να γυρίσω πίσω, η επιλογή μου είναι πιό προσεκτική επειδή καθορίζει την μετέπειτα ζωή μου.
πχ. στην δεύτερη περίπτωση ποιός θα πήγαινε πίσω στην εποχή των δεινοσαύρων, όπου θα ήταν ο μοναδικός άνθρωπος πάνω στην γη και θα ζούσε έκτοτε σε ένα άκρως εχθρικό περιβάλλον;
Τόποι προορισμού για την πρώτη περίπτωση πολλοί. Ελλάδα γύρω στο 5000 πΧ, 3000πΧ, Μυκηναϊκή εποχή γύρω στο 1300 πΧ κάπου στην Πελοπόννησο, στον χρυσό αιώνα του Περικλή στην Αθήνα, την εποχή του Ιησού στην Παλαιστίνη, Μεσαίωνα (γύρω στο 1200μΧ) στην Δυτική Ευρώπη, Αναγέννηση γύρω στο 1600 πάλι στην Δυτική Ευρώπη, γύρω στο 1900 οπουδήποτε στον δυτικό κόσμο, εποχή μεσοπολέμου πάλι στην Δυτική Ευρώπη.
Για την δεύτερη περίπτωση, είπαμε ότι χρειάζεται περισσότερη σκέψη.![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-