ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Aids -ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Aids -ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Girtos49 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
GirtosΜέλος
19/11/2005, 11:00:26
ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:Ο ΟΙΟΣ ΤΟΥ HIV ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΑΜΝ ΜΙΑ ΝΟΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

gK

19/11/2005, 18:11:43
Και βέβαια απειλεί τον κόσμο αλλά δεν σημαίνει οτι ειναι μη αντιμετωπισημη.Η πρόληψη είναι το κυριότερο.
Είναι νόσος του ανοσοποιητικού συστήματος (αν και προσβάλει και άλλα κύτταρα πέραν των Τ-λεμφοκυττάρων και των μονοπύρηνων,συγκεκριμένα επιθηλιακά κύτταρα).
21/11/2005, 01:24:35
KALYSPERA SE OLOUS,

H8ELA NA KANO MIA EROTISI....DEN EXO IDEA APO IATRIKH.

AN TO HIV AN KALA TO EGRAPSA O IOS TOU AIDS INE ENA KODIKAS!!AN LEME TORA INE KODIKAS XIMIKOS. PANO SE AUTO TON KODIKA DEN INE EUKOLO NA PROS8ESIS MIA GRAMI KODIKA I NA AFERESIS GIA LISIS AUTO TO PROVLIMA?

EDO KATAFERAN NA APOKODIKOPOIHSOYN TO DNA KE DEN MPORUN NA ANTIMETOPISUN TO AIDS?

ADE NA DUME!!!

FILIKA...AGAPA GIA NA MIN MISIS!!!

Leonardo

21/11/2005, 14:58:43
Ναι είναι χημικός κώδικας.Είναι εξαιρετικά περίπλοκος κλωδικας στον οποίο δεν μπορείς να κάνεις επεμβάσεις εύκολα για να επιτύχεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα.Σου ανφέρω παράδειγμα την δρεπανοκυτταρική αναιμία στον ανθρωπο που δημιουργήται παθολογική αιμοσφαιρινη με εξαλαγη μόνο μίας αζωτούχου βάσεως (που κωδικοποιήται απο μια τριπλέτα νουκλεοτιδίων).

Ο ιος HIV δεν αντιμετωπίζεται εύκολα διότι:
α)έχει τεράστια δυνατότητα εξαλαγής ένεκα κυρίως έλλειψης ενός ενζύμου που βοηθάει την με ακρίβεια μεταγραφή του ιικού RNA σε DNA.Hτοι το RNA του ιού δεν μεταγράφεται με ακρίβεια και προκύπτουν συνεχώς νέα στελέχη.Οπότε φτιάχνεις εσυ το φαρμακο που χτυπάει το στέλεχος α αλλά τα σωματίδια του ιού που προέκυψαν απο το στέλεχος α εχουν διαφορετική διάταξη rna και το φάρμακο παυέι να είναι δραστικό.Επίσης ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η μεταγραφή έχει ως αποτέλεσμα να μην μεταγράφεται με ακριβεια το ιικό RNA διότι κατα την μεταγραφή δεν μεταγράφονται με την σειρά τα νουκλεοτίδια αλλά παίρνονται απο διαφορετικά σημεία του ιικού RNA.
Β)εξαιτίας της τεράστιας δυνατότητας εξαλαγής του ιού δεν είναι δυνατή η κατασκευή αποτελεσματικού εμβολίου.Φτιαχνεις εμβολιο που είναι αποτελεσματικο για ενα α στελεχος του ιού αλλά διαρκως ξεφυτρώνουν νεα και τα αντισώματα που δημιουργούνται προστατευουν απο το παλιο στελεχος μεν αλλά όχι απο τα νεα.
γ)ο ιός κρύβεται μέσα στα κύτταρα και δεν τον πιάνουν τα φαρμακα εύκολα.
Ελπίζω να σε κάλυψα.

null_n_voidΜέλος
21/11/2005, 22:16:42
τα νεα απο το μετωπο ειναι ακρως ανησυχητικα:

Έκκληση για επαγρύπνηση των πολιτών απέναντι στην απειλή του AIDS απευθύνουν οι επιστήμονες στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, κατά το 2005 τα κρούσματα AIDS στη χώρα μας αυξήθηκαν συνολικά κατά 10%, ενώ σημαντική είναι και η αύξηση στις γυναίκες φορείς η οποία εκτιμάται ότι αγγίζει το 18%. Ωστόσο, αυτό, που προβληματίζει εντονότερα τους επιστήμονες είναι, ότι στον ελληνικό πληθυσμό καταγράφηκε ένας μεταλλαγμένος τύπος του ιού. Όπως εξήγησε ο λοιμωξιολόγος Χ. Λαζανάς, ο νέος αυτός τύπος του HIV καθιστά πιο εύκολη τη μετάδοση από άτομο σε άτομο και δυσκολότερη την πρόγνωση. Ο εν λόγω ιός είναι πιο επιθετικός, με αποτέλεσμα η ασθένεια να εκδηλώνεται γρηγορότερα, ενώ παρατηρήθηκε, ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ατόμων που προσβλήθηκαν από αυτόν τον τύπο είχαν ομοφυλοφιλικές επαφές. Τα αναλυτικά αποτελέσματα της μελέτης θα παρουσιαστούν στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το AIDS, όπου επίσης θα δοθούν λεπτομέρειες για την αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας, καθώς για το ότι πλέον οι μισές διαγνώσεις γίνονται σε προχωρημένο στάδιο της νόσου.

Από την πλευρά του, ο λοιμωξιολόγος, Γ.Γαργαλιάνος, επεσήμανε, ότι σημασία έχει να γίνεται έγκαιρα το τεστ ανίχνευσης του ιού, καθώς όσο πιο νωρίς ξεκινήσει η θεραπεία σε έναν φορέα τόσο πιο αποτελεσματική είναι.

Επίσης, οι επιστήμονες, αναφερόμενοι στις θεραπείες για την αντιμετώπιση της νόσου, εξήγησαν, ότι έχουν πλέον απλοποιηθεί και οι ανεπιθύμητες ενέργειές τους έχουν μειωθεί.

πηγη

ερτ/21/11/05 http://news.ert.gr/11/186258.asp

james_hetfieldΝέο Μέλος
08/12/2006, 00:45:06
USSR: INCREASING DISINFORMATION ABOUT AIDS

PUB DATE:11/24/1986
RELEASE DATE:5/10/2000

SUB-SAHARAN AFRICA: IMPLICATIONS OF THE AIDS PANDEMIC

PUB DATE:6/1/1987
RELEASE DATE:5/9/2001

Πηγή:
http://www.foia.cia.gov
Ακριβής διεύθυνση:
εδώ

*Δεν ψάχνω την αλήθεια αλλά το ψέμα*

08/12/2006, 08:42:29
Αγαπητέ μου james_hetfield, έγινε επέμβαση στο link που παρέθεσες στο προηγούμενο μήνυμα σου καθώς το format της σελίδας είχε πάει περίπατο!

Καλό θα ήταν λοιπόν όταν θέλουμε να παραθέσουμε ένα μεγάλο link να κάνουμε το εξής:

Κλικάρουμε το εικονίδιο και θα δούμε οτι στην φόρμα απάντησης εμφανίζεται ένας κώδικας.
Το link θα το παραθέσουμε μέσα στον κώδικα κάνοντας το έτσι clickable.
Για παράδειγμα:

[url="link"]το όνομα που επιθυμούμε να δώσουμε στο link[/url]

Ισχύει λοιπόν ό,τι στο παράδειγμα για κάθε μεγάλο link που θα βάλουμε.
Αντικαθιστούμε μόνο το link & το όνομα του αρχείου με τα δικά μας.

Αν χρειάζεσαι κάποια επιπρόσθετη βοήθεια εδώ είμαστε...

In anticipation of my resurrection...

08/12/2006, 10:05:07
Παντως για να λεμε την αληθεια, δεν πεθαινεις απο τον ιο HIV... απλα αμα τον εχεις, επειδη καταστρεφει το Ανοσοποιητικο Συστημα, μπορει να πεθανεις και απο μια απλη γριππη...

Δεν πιστευω οτι ειναι "Ιος Εργαστηριου"

GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

09/12/2006, 02:30:58

quote:

Δεν πιστευω οτι ειναι "Ιος Εργαστηριου"

09/12/2006, 09:39:39
Δεν πιστευω να αμφιβαλλει και κανεις? Μιλαμε για την δευτερη (αν οχι η πρωτη) αρρωστια-μαστιγα τουλαχιστο των 2 τελευταιων χρονων, μετα τον Καρκινο...

GENUS PANTHERAS FELIDAE

stanfromgreeceΜέλος
09/12/2006, 10:27:51
Φίλοι μου γειά σας!
Οχι απλά δεν νομίζω να είναι ιός εργαστρίου... απλά είμαι σίγουρος για αυτό...
Πριν 10 χρόνια όταν ήμουν στον στρατό είχα λάβει μέρος σε ένα πολύ ενδιαφέρον "σχολείο" (κάτι σαν σεμινάριο) με θέμα τον Ραδιολογικό- Βιολογικό- Χημικό πόλεμο και μάλιστα είχα γράψει και ένα "εκπαιδευτικό" σύγγραμα πάνω σε αυτό το οποίο και βρίσκεται στο αρχείο του 96ΛΜΧΕΘ στην Χίο.
Εκεί,στο κομμάτι του βιολογικού πολέμου είχαμε μάθει ένα βασικό πράγμα (επειδή και τώτε υπήρχε η απορία αυτή για το αν ειναι ιος εργαστηρίου ή όχι το AIDS)... Ενα βιολογικό όπλο (ένας ιός δηλαδή!) για να είναι χρήσιμο στο πεδίο της μάχης πρέπει

1. Να εχει ασφαλή τρόπο μεταφοράς,ώστε να μην νοσήσουν και οι πολεμιστές που θα το χρησιμοποιήσουν (συνήθως πρέπει να μπορεί να είναι σε μορφή "σπρέι"και γίνεται με ψεκασμό από αεροπλάνα ή βόμβες "σπρέι")
2. Να έχει πολύ μικρό χρόνο επόασης... ώστε να έχει άμεσα αποτελέσματα στο στράτευμα του αντιπάλου που βρίσκεται στην μάχη (δεν υπάρχει λόγος να δρά μετά από μήνες ή χρόνια στον πόλεμο!)
3. Να έχει πολύ μικρό κύκλο ζωής και να μεταδίδεται πολύ δύσκολα,ώστε όταν "καθαρίσει" το πεδίο από τον εχθρό,να είναι "ακίνδυνη" η μεταφορά των θυμάτων...
4. Να υπάρχει αντίδοτο,για την περίπτωση που θα γίνει κάποιο "ατυχημα" στην δικιά μας πλευρά του στρατεύματος...

Υπάρχει κάποια από αυτές τις προυποθέσεις που να πληρεί ο ιός του AIDS??? Δεν το νομίζω... Απλά μια μετάλλαξη της φύσης είναι που μετέτρεψε τον ιό αυτό από ιό που πρασβάλλει τα ζώα σε ιό που προσβάλλει τον άνθρωπο... Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που συμβαίνει αυτό!

09/12/2006, 10:38:59
Πολυ καλες οι επεξηγησεις σου φιλε Σταματη

Οντως ετσι ειναι... επισης η αρρωστια μεταδιδεται με "πιο δυσκολους" τροπους απο τις συνηθισμενες (μεταγγισεις αιματος, σεξουαλικη επαφη και εκκρισεις "υγρων" κ.α.)

GENUS PANTHERAS FELIDAE

18/12/2006, 02:36:28
quote:
Ψεγω την άθλια δημοσιογράφο που σε περιοδικό μεγάλης κυκλοφορίας και ποικίλης ύλης παρότρυνε τους ετεροφυλους άνδρες να κάνουν σεξ χωρίς προστασία γιατι "δεν κινδυνεύουν".ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ανεύθυνη η κυρία

Δεν ξέρω αν αυτή η "εγκληματικά ανεύθυνη κυρία δημοσιογράφος" είναι η Μαίρη Παπαγιαννίδου,

αλλά για ρίξτε μια ματιά εδώ:

http://www.hivwave.gr

Εγώ προσωπικά θεωρώ άκρως ενδιαφέρουσες τις απόψεις της
και δεδομένου ότι και η ίδια είναι φορέας του ιού εδώ και χρόνια, νομίζω ότι το έχει ψάξει περισσότερο από τον καθένα μας το θέμα
και έχει έναν αυξημένο βαθμό αξιοπιστίας.

Όμως μεταξύ άλλων κάνει και κάτι πολύ μαγκιόρικο/προκλητικό/αξιοσημείωτο:

Καλεί μέσω του site της
οποιονδήποτε
είναι ή γνωρίζει στο περιβάλλον του
άνδρα ετεροφυλόφιλο, μη-χρήστη ενδοφλεβιων ,κλπ
και είναι παρα ταυτα φορέας HIV (AIDS) να της το πει...
παρά τις 125.000 επισκέψεις ουδεμία απάντηση και η ίδια επίσης εδώ και 20 χρόνια δεν έχει βρει κανέναν!

Συμπέρασμα (που το προσυπογράφω κι εγώ):

1ον) Το AIDS δεν είναι μάστιγα.
Αν ήταν μάστιγα θα έπρεπε σε κάθε γειτονιά να ξέρουμε 5-10 ατομα που να έχουν AIDS.Απεναντίας ο καρκίνος ΕΙΝΑΙ μάστιγα. Όλοι έχουμε γνωστούς στο κοντινό μας περιβάλλον (συγγενικό, φιλικό, γειτονιά,κλπ) που πέθαναν ή νοσούν από καρκίνο.

2ον) Το AIDS μάλλον δεν αφορά τους original και αυθεντικούς ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ (straight) ανδρες (όχι δηλαδή αυτούς που είναι bi- κι έχουν κάνει και καμια "αλλαξοκωλιά" στη ζούλα κάπου-κάπως-κάποτε) και ταυτόχρονα δεν χρησιμοποιούν/χρησιμοποίησαν σύριγγες (είτε για πρέζα είτε για μετάγγιση,κλπ)

Άρα, χωρίς να δικαιώνω 100% την εν λόγω δημοσιογράφο, θεωρώ ότι όντως μερικές φορές γίνεται πολύς ντόρος για το τίποτα, ή εν πάσει περιπτώσει για πράγματα που αφορούν μεμονωμένες περιπτώσεις ατόμων ή συγκεκριμένων ομάδων.

Βέβαια δεν θέλω να περάσω και το μήνυμα σε όλους τους καρα-straight ελληναράδες γ@μι@δες, μάγκες φόρτσα και αέρα-πατέρα σε όποια βρείτε μπροστά σας "χωρίς φόβο και με πάθος" {sic}, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν και στη σωστή τους διάσταση.

Όσο για την προφύλαξη και την πρόληψη, σαφέστατα εννοείται πως είμαι ΥΠΕΡ, γιατί δεν είναι μόνο το AIDS, υπάρχουν ένα κάρο άλλα αφροδίσια που κολλιούνται και πολύ πιο εύκολα (όχι δηλαδή μόνο με σπέρμα και αίμα)

Πάντως, anyway, μπράβο στην κα Παπαγιαννίδου και χαρά στο κουράγιο της να τα πει έξω από τα δόντια!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Edited by - PY8AGORAS on 18/12/2006 02:42:33

stanfromgreeceΜέλος
18/12/2006, 10:12:34
Φίλε Πυθαγόρα...
Σεβαστά όλα αυτά που γράφεις... αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω...
1. Λες ότι το AIDS δεν είναι μάστιγα... τα στατιστικά άλλα λένε... Δες τί γίνεται σε τριτοκοσμικές και όχι μόνο χώρες... ακόμα και εδώ στην Ελλάδα...ξέρεις πόσοι έχουν? Λες ότι θα έπρεπε ο καθένας να ξέρει 5-10 άτομα που να έχουν... και πού το ξέρεις φίλε μου ότι ΔΕΝ έχουν? Η γυναίκα μου εργάζεται σε νοσοκομείο και ΚΑΘΕ μέρα σχεδόν μου λέει και για κάποια κοπελίτσα που εγχειρήσανε "σαν τα κρύα τα νερά" που κανένας δεν πίστευε ότι έχει AIDS! Ακόμα μου είπε και για μια γυναίκα που είναι από το νησί μου και την ξέρω ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ και έχει AIDS...ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ! Καρκίνο μπορεί να πάθει ο καθένας! ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ... και δεν υπάρχει πρόληψη... αντίθετα για το AIDS υπάρχει!
2.Φίλε μου... το AIDS μας αφορά όλους! Και καρα-στρέιτ να είσαι... μην ξεχνας πως όταν πάς με μια γυναίκα χωρίς προφυλακτικό, στην ουσία πας ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ που έχει παει στην ζωή της χωρίς προφυλακτικό! Είσαι σίγουρος πως... κάποιος από αυτούς δεν έχει κάνει κάποια... "αλλαξκολιά"?

Και εμ'πάσει περιπτώσει...δεν είναι μόνο το AIDS... υπάρχουν και πολλά άλλα... και να ξέρεις πως... χάρη στις "εισαγώμενες" και μή ελεγμένες,παράνομες "επί χρήμασιν εκδιδόμενες" έχουν έρθει ξανά στην επιφάνεια αρρώστιες που μέχρι πρόσφατα τις βλέπαμε μόνο στο μουσείο "Συγγρού" όπως η Σύφιλη και η Βλενόρροια... οπότε... προφυλακτικούλι και πάλι προφυλακτικούλι...

Εγώ πάλι... επειδή προσπαθώ με την γυναίκα μου πάντα...να αποκτήσω παιδί... δεν φοράω προφυλακτικό... αλλά ούτε εγώ κάνω "μπαμπεσιές" ούτε εκείνη...

18/12/2006, 15:25:15
quote:
Δεν ξέρω αν αυτή η "εγκληματικά ανεύθυνη κυρία δημοσιογράφος" είναι η Μαίρη Παπαγιαννίδου,

αλλά για ρίξτε μια ματιά εδώ:

http://www.hivwave.gr

Εγώ προσωπικά θεωρώ άκρως ενδιαφέρουσες τις απόψεις της
και δεδομένου ότι και η ίδια είναι φορέας του ιού εδώ και χρόνια, νομίζω ότι το έχει ψάξει περισσότερο από τον καθένα μας το θέμα
και έχει έναν αυξημένο βαθμό αξιοπιστίας.

Όμως μεταξύ άλλων κάνει και κάτι πολύ μαγκιόρικο/προκλητικό/αξιοσημείωτο:

Καλεί μέσω του site της
οποιονδήποτε
είναι ή γνωρίζει στο περιβάλλον του
άνδρα ετεροφυλόφιλο, μη-χρήστη ενδοφλεβιων ,κλπ
και είναι παρα ταυτα φορέας HIV (AIDS) να της το πει...
παρά τις 125.000 επισκέψεις ουδεμία απάντηση και η ίδια επίσης εδώ και 20 χρόνια δεν έχει βρει κανέναν!

Συμπέρασμα (που το προσυπογράφω κι εγώ):

1ον) Το AIDS δεν είναι μάστιγα.
Αν ήταν μάστιγα θα έπρεπε σε κάθε γειτονιά να ξέρουμε 5-10 ατομα που να έχουν AIDS.Απεναντίας ο καρκίνος ΕΙΝΑΙ μάστιγα. Όλοι έχουμε γνωστούς στο κοντινό μας περιβάλλον (συγγενικό, φιλικό, γειτονιά,κλπ) που πέθαναν ή νοσούν από καρκίνο.

2ον) Το AIDS μάλλον δεν αφορά τους original και αυθεντικούς ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ (straight) ανδρες (όχι δηλαδή αυτούς που είναι bi- κι έχουν κάνει και καμια "αλλαξοκωλιά" στη ζούλα κάπου-κάπως-κάποτε) και ταυτόχρονα δεν χρησιμοποιούν/χρησιμοποίησαν σύριγγες (είτε για πρέζα είτε για μετάγγιση,κλπ)

Άρα, χωρίς να δικαιώνω 100% την εν λόγω δημοσιογράφο, θεωρώ ότι όντως μερικές φορές γίνεται πολύς ντόρος για το τίποτα, ή εν πάσει περιπτώσει για πράγματα που αφορούν μεμονωμένες περιπτώσεις ατόμων ή συγκεκριμένων ομάδων.

Βέβαια δεν θέλω να περάσω και το μήνυμα σε όλους τους καρα-straight ελληναράδες γ@μι@δες, μάγκες φόρτσα και αέρα-πατέρα σε όποια βρείτε μπροστά σας "χωρίς φόβο και με πάθος" {sic}, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν και στη σωστή τους διάσταση.

Όσο για την προφύλαξη και την πρόληψη, σαφέστατα εννοείται πως είμαι ΥΠΕΡ, γιατί δεν είναι μόνο το AIDS, υπάρχουν ένα κάρο άλλα αφροδίσια που κολλιούνται και πολύ πιο εύκολα (όχι δηλαδή μόνο με σπέρμα και αίμα)

Πάντως, anyway, μπράβο στην κα Παπαγιαννίδου και χαρά στο κουράγιο της να τα πει έξω από τα δόντια!

Μια και εκανα την μαμημενη την πτυχιακη μου εργασια στον HIV και το Συνδρομο Επικτητης Ανοσολογικης Ανεπαρκειας θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ (αν και εχω γινει μπαρουτι απο το site http://www.hivwave.gr που ειναι η χαρα του ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥ)να διευκρινησω καποια πραγματα με τα ελαχιστα δυνατα μπινελικια.

Ας ξεκινησουμε απο το ΑΘΛΙΟ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟSITE ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΠΕΜΠΨΕΣ.

Κυριες και κυριοι ας απολαυσουμε λιγο απο τα γραφομενα αυτου του site:

"Καταρχάς, δεν υπήρχε πια λόγος να είμαι ανώνυμη. Δεν αποποιούμαι το Μαρία Κ., αλλά είμαι η Μαίρη Παπαγιαννίδου, δημοσιογράφος τα τελευταία 18 χρόνια στο Βήμα της Κυριακής.

Επειτα, μπόρεσα να εξηγήσω και στους άλλους πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο - να συντηρείται ένα ψέμα σε παγκόσμια κλίμακα. Το παρουσίασα πια σε συνέντευξη Τύπου της 29ης Νοεμβρίου 2006. Κάντε κλικ στο box παραπάνω, και θα δείτε την εξήγηση.

Στο μεταξύ, όσο φουντώνει η σπασμωδική αντίδραση εναντίον μου, τόσο διευρύνεται και ο κύκλος των ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να με βοηθήσουν. Πέρα από τον πολύτιμο μη-οροθετικό σύζυγο μου, πλήθος επιστημόνων από όλο τον κόσμο δηλώνουν στο πλευρό μου. Αυτούς μπορείτε να τους βρείτε στην αγγλική σελίδα των mails.

Αμέσως ο ελληνικής καταγωγής καθηγητής Andrew Maniotis, PhD., διευθυντής του Τμήματος Cell and Developmental Biology of Cancer , Department of Pathology, Bioengineering στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Chicago, δήλωσε στο πλευρό μου. Μεταξύ άλλων δικών του δημοσιευμάτων, που μου έστειλε τώρα, μετέφρασα για εσάς το εκπληκτικό "Σύντομη Ιστορία του AIDS`. Του είμαστε όλοι ευγνώμονες γι' αυτό το κείμενο (με κλικ, στο box).

Μπορούμε, όμως, να συμβάλουμε κι εμείς από την Ελλάδα σε αυτή τη λύτρωση - δεν θα είναι η πρώτη φορά. Το κάνουμε όταν είναι να στείλουμε κουβέρτες, γιατί όχι και με παρεμβάσεις; Ηδη, προστέθηκε
στα ελληνικά η ιστοσελίδα μου στo forum γιατρών και επιστημόνων Hank's: "You bet your life". Μπορούσαν να πάρουν την αγγλική μου σελίδα, αλλά προτίμησαν την ελληνική. Το δε βιβλίο μου περιλήφθηκε στο Ηelp for ΗIV books - στο τμήμα Languages other than English.

Την ίδια αίσθηση δημιούργησα στα αμερικανικά blogs. "A few eagle eyes found (what they think are) some Duesberg acolytes in the land of Zeus and Socrates.Does anyone speak Greek?" έγραψε κάποιος στις 15/12/2006" - ήτοι "κάποιος αετός διέκρινε οπαδούς του Duesberg στη χώρα του Δία και του Σωκράτη. Ξέρει κανείς ελληνικά (να μας πει τι γίνεται);".

Φυσικά, αγοράζω κι εγώ ό,τι κυκλοφορεί έξω. Μόλις έλαβα ταχυδρομικά το βιβλίο του Stephen Davis, πρώην γερουσιαστή της Αριζόνα, "Wrongful Death. The AIDS trial", ένα δικαστικό θρίλερ με τα αληθινά περιστατικά της υπόθεσης που παρακολουθούμε τα τελευταία 25 χρόνια. Πρόκειται για αμερικανική έκδοση του 2006, ειδικά για την εικοσιπενταετία.

Το διάβασα κιόλας και παραθέτω για εσάς ένα απόσπασμα, με τον πολιτικό κατήγορο να ρωτάει τον εκπρόσωπο του CDC - που είναι το αμερικανικό Υπουργείο Υγείας με άλλα λόγια - στα πλαίσια της υποτιθέμενης δίκης που δεν θα γίνει ποτέ (η μετάφραση δική μου):

«Μπορείτε τότε να μου πείτε κύριε Χανόβερ, γιατί το CDC δεν έχει, ή δεν σκοπεύει, να ορθώσει το ανάστημά του και να πει στον κόσμο την αλήθεια – ότι έγινε ένα λάθος, ότι ο ιός HIV δεν μπορεί να προκαλέσει το AIDS – οπότε θα μπορέσει η επιστήμη να κάνει τη δουλειά της ανακαλύπτοντας τόσο την αληθινή αιτία όσο και την κατάλληλη θεραπεία;» Και η απάντηση του μάρτυρα: «Διότι απλούστατα κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν… Μετά από 25 χρόνια; Αστειεύεστε; Ακούσατε ποτέ την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών να έχει παραδεχτεί ότι ήταν λάθος ο πόλεμος του Βιετνάμ ή λάθος ο πόλεμος του Ιράκ; Δεν πρόκειται να γίνει αυτό που λέτε, κύριε Μέσικ. Ξυπνήστε!».

Σύμφωνοι, ίσως δεν θα γίνει ποτέ, αλλά μπορεί να αλλάξει η ζωή μας και χωρίς την επίσημη συγκατάθεση. Αν θέλετε να ακουστεί δυνατά και η "άλλη πλευρά του AIDS", αυτή που απελευθερώνει οροθετικούς και υγιείς εξίσου, τα ονόματα κάπου 2.300 ερευνητών, γιατρών και δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο, όσων ζητούν επανεξέταση της όλης υπόθεσης, φιλοξενούνται στο site του Alberta Reappraisin g AIDS Rethinkers, με την εξής εισαγωγή:

THE AIDS INDUSTRY AND MEDIA WANT YOU TO THINK THERE ARE ONLY A HANDFUL OF SCIENTISTS WHO DOUBT THE HIV–AIDS THEORY.

HERE'S THE REALITY..."

HERE IS THE REALITY ....

1.Χωρις την παρουσια του HIV δεν αναπτυσσεται το συνδρομο της επικτητης ανοσολογικης ανεπαρκειας.(AIDS).

2.Εχει περιγραφει και τεκμηριωθει ο τροπος δρασης του HIV και ο μηχανισμος με τον οποιο καταστρεφει τα T λεμφοκυτταρα.

3.Aυτα που λεει ο τσαρλατανος που μας παρουσιαζει σαν μεγα επιστημονα αυτη η κυρια ειναι απο τις συνηθεις συνομωσιολογικες μπουρδες (το CDC και καλα ντρεπεται να ανακοινωσει οτι εκανε λαθος) αφου η επιστημη εαν παρουσιαστουν στοιχεια οτι εγινε λαθος,θα προσαρμοσει τα συμπερασματα της στα νεα δεδομενα.Αν υπηρχαν στοιχεια που να ανατρεπουν μια θεωρια την επιστημη δεν την πιανουν οι ντροπες.Υποπτευομαι οτι το site προωθei μια υποθεση που κυκλοφορουσε παλια πριν ανακαλυφθει ο HIV και που καποιοι ελαχιστοι ομοφοβικοι ακομα επιμενουν να προωθουν (κατα αυτη την θεωρια AIDS παθαινουν μονο οι ομοφυλοφιλοι ανδρες επειδη κουραζαν τον οργανισμο τους με την "εκλυτη ζωη" τους.)

4 Τον ρημαδοHIV ΔΕΝ τον ανακαλυψαν οι Αμερικανοι αλλα οι ΓΑΛΛΟΙ στο ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΣΤΕΡ (ο LUKE MONTAGNIER και η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ).Ηταν οι πρωτοι που μετρησαν την παρουσια αναστροφης τρανσκριπτασης στην καλλιεργεια και οι ΠΡΩΤΟΙ που ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΝ ΙΟ!.

5.Αναρωτιεται ΓΙΑΤΙ δεν επικοινωνησαν μαζι της ετεροφυλοφιλοι ανδρες να της πουν οτι πασχουν (και συμπεραινει αυταρεσκα οτι αφου κανεις δεν επικοινωνησε μαζι της δεν υπαρχουν ετεροφυλοφιλοι φορεις του HIV ή ασθενεις με AIDS).Φανταζομαι οτι δεν σκεφτεται (γιατι η σκεψη απαιτει εγκεφαλο) οτι μια τετοια ασθενεια ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΤΙΓΜΑ και δεν τριγυριζεις διαλαλωντας οτι εισαι φορεας γιατι σε περιμενει η μοιρα του κοινωνικα αποκληρου.Επισης δεν σκεφτεται οτι το γεγονος οτι δεν επικοινωνησαν μαζι της ετεροφυλοφιλοι ανδρες δεν σημαινει οτι μονο ομοφυλοφιλοι κολανε AIDS αφου εχει περιγραφει πληθος περιπτωσεων ασθενων που αρπαξαν ΑΙDS απο ετεροφυλοφιλες επαφες (ανδρας/γυναικα).Επισης εχει περιγραφει ο μηχανισμος με τον οποιο μεταδιδεται με ετεροφυλοφιλη σεξουαλικη επαφη ο HIV απο γυναικα σε ανδρα.

6.Θεραπεια ΥΠΑΡΧΕΙ για την HIV λοιμωξη (αντιρετροικη θεραπεια με συνδυασμο φαρμακων που στοχευει στην αναστολη του πολλαπλασιασμου του ιου ωστε να μην καταστρεφει τα Τ λεμφοκυτταρα και να μην διαλυεται το ανοσοποιητικο) και η βελτιωση της καταστασης του ασθενους συνδεεται ΑΜΕΣΑ με την ΠΤΩΣΗ του ιικου HIV φορτιου στο αιμα του ασθενους και την συνοδο αυξηση των Τ λεμφοκυτταρων.

7.Στις τριτοκοσμικες χωρες η μεγαλη πλειοψηφια των φορεων και των ασθενων ειναι ετεροφυλοφιλοι και των 2 φυλων.

8.Το AIDS κολαει ευκολοτερα με πρωκτικη σεξουαλικη επαφη απο ο,τι με κολπικη.

9.Ασφαλη συμπερασματα βγαινουν απο ιατρικες μελετες και εργαστηριακες δοκιμες και οχι απο ο,τι λεει η καθε λαλημενη.

10.Α σιχτιρ τσαρλατανοι!

Edited by - medtech on 18/12/2006 15:30:55

stanfromgreeceΜέλος
18/12/2006, 15:47:50
Πες τα βρε medtech... με τα θέματα υγείας δεν παίζουμε... είναι κάτι που δεν αφορά εμάς αλλά όλη την ανθρωπότητα... Τσαρλατάνοι αποπροσανατολιστές του κόσμου... επικύνδυνοι, χειρότεροι και από την ίδια την νόσο...
Κάτι πρέπει να γίνει με αυτούς δεν νομίζεις φίλη medtech... δεν υπάρχει κανένας έλεγχος πια... ο καθένας γράφει ότι του κατέβει και αυτοανακυρύσσεται επιστήμονας...ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ... ας βάλουν λίγο το μυαλουδάκι τους να δουλέψει επιτέλους...
18/12/2006, 16:07:21
quote:
Κάτι πρέπει να γίνει με αυτούς δεν νομίζεις φίλη medtech... δεν υπάρχει κανένας έλεγχος πια... ο καθένας γράφει ότι του κατέβει και αυτοανακυρύσσεται επιστήμονας...ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ... ας βάλουν λίγο το μυαλουδάκι τους να δουλέψει επιτέλους...

1.Ναι πρεπει να γινει ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Στο εξωτερικο υπαρχουν αρκετοι επιστημονες που κυνηγανε τους αγυρτες και να ενα ωραιοτατο αμερικανικο αντιαγυρτικο site :

www.quackwatch.org

2.Μυαλο εχουν,πληροφορηση για το ποιος ειναι ο ορθος τροπος αξιολογησης των θεραπευτικων μεθοδων δεν εχουν...

Edited by - medtech on 18/12/2006 16:15:21

stanfromgreeceΜέλος
18/12/2006, 16:23:32
πολύ καλό το site αυτό που παρέθεσες φίλη medtech... μακάρι να γινόταν και εδώ μια ανάλογη κίνηση για την δημιουργία κάτι παρόμοιου...
Μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο ας βοηθήσουμε τουλάχιστον από μόνοι μας όσο μπορούμε να δίνουμε την ΣΩΣΤΗ απάντηση στους κάθε είδους ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ που απειλούν με τις ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΕΣ τους την υγεία της ανθρωπότητας... έστω ακόμα και μέσα από αυτό εδώ το forum... γιατί έστω και 1, 1 μόνο άτομο να καταφέρουε να βάλουμε σε σκέψεις για το ποιά είναι η αλήθεια και τι είναι το σωστό, και αυτό επιτυχία θα είναι...
18/12/2006, 17:01:06
quote:
πολυ ωραιο το site φιλη medtech...

μακάρι να γινόταν και εδώ μια ανάλογη κίνηση για την δημιουργία κάτι παρόμοιου...

Ένα άλλο καλο site με πληροφοριες για την αγυρτεια είναι το www.skeptic.com,που εχει πολυ ωραια αρθρα για τις ομαδες ελεγχου στις κλινικες δοκιμες.

Εχω σκεφτει να φτιαξω ένα τετοιο site αλλα εχω ελλειψη γνωσεων κατασκευης site.(και σε λιγο καιρο θα εχω ελλειψη χρονου...).Ετσι αρκουμαι να ενημερωνω τον κοσμο οποτε βρισκω ευκαιρια.Την περισσοτερη πληροφορηση την εχω κανει σε αυτό το forum (στα τοπικ "Εναλλακτικες Θεραπειες" -δηλ. αγυρτειες- και "Παραξενο").

Αποτελεσμα:τυφλοι οπαδοι των αγυρτων (δεν υπαρχει πιο κλειστο μυαλο από τον Αληθινο Πιστο) με στολισαν με διαφορα ωραια επιθετα αναμεσα στα οποια ηταν και τα παρακατω:

«δεν θα ακουσω μια απλη τεχνικο από ΙΕΚ»(θα θελατε ε?να ειμαι απλη τεχνικος εννοω)

«τα παιρνεις από τις φαρμακευτικες για να υπερασπιζεσαι την επιστημονικη ιατρικη» (ναι εχω γινει παμπλουτη απο τις μιζες)

«κλειστο μυαλο»(φερτε αποδειξεις και εγω θα δεχτω τις αποψεις σας.ΕΓΚΥΡΕΣ αποδειξεις οχι ανεκδοτες μαρτυριες)

«medtech όπως λεμε meditech;»(οπως λεμε medical laboratory tecnhologist δεν ειμαι εκπροσωπος της meditech αγαπητε συνωμοσιονολαγνε).

"βγαλε τις τσιμπλες απο τα ματια" (αμα μου αποδειξεις οτι οι ιαματικοι κρυσταλλοι ταχυονιων χρησιμοποιουν ταχυονια με θεραπευτικο αποτελεσμα θα τις βγαλω)

"ρομποτ χωρις αισθηματα" (επειδη τονισα οτι τα συναισθηματα εχουν βιολογικη βαση)κτλ κτλ κτλ

Ακομα και σε καραμπινατες περιπτωσεις αγυρτειας (όπως οι «θεραπευτικοι κρυσταλοι ταχυονιων» οπου υπεδειξα στους οπαδους αυτης της αγυρτειας οτι ταχύονια δεν εχουν ΚΑΝ εντοπιστει φιλε stan και τους ρωτουσα πως στο καλο εφτιαξαν κατι που μπορουσε να χρησιμοποιει την ενέργεια ενός ειδους σωματιδιου που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ),μερικοι ΠΑΡΕΜΕΝΑΝ ακλονητοι στην πιστη τους ότι το αγυρτοπαρασκευασμα πoυ εξυμνουσαν λειτουργουσε!

Ελπιζω καποιοι να διαβασαν αυτά που εγραψα και να εδωσαν βαση κυριως σε αυτά που παρεθεσα για τις κλινικες δοκιμες.

Και εχεις δικιο εστω και ΕΝΑΣ να διαφωτιστηκε ειναι μεγαλη υποθεση.

Edited by - medtech on 18/12/2006 17:15:29

Edited by - medtech on 18/12/2006 17:16:51

stanfromgreeceΜέλος
18/12/2006, 17:23:27
Μπράβο και πάλι μπράβο φίλη medtech... μπράβο για το κουράγιο σου και την υπομονή σου στο να αντιδράς και να απαντάς στα σχόλια και στις "επιθέσεις" όλων αυτών των αγυρτών και τσαρλατάνων...
φίλη μου... keep walking... ο αγώνας της ενημέρωσης (της σωστής ενημέρωσης) είναι μεγάλος και δεν έχει τελειομό