- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Ξέρεις τι είναι η ανωριμότητα, η επιπολαιότητα, δεν βλέπεις, ότι εμείς οι Έλληνες, την έχουμε περισσότερο απο άλλους;
Δεν ειμαστε πολύ πιο εκδηλωτικοί και ενθουσιώδεις, σαν παιδιά, ή έστω αποδίδεται και έτσι πολλές φορές,πράγμα, που μας έχει εκθέσει πλειστάκις;Απο την αρχαιότητα, μέχρι σήμερα, θα ήμαστε άλλοι, αν ήμαστε λίγο πιο ώριμοι...Κι αυτό, πρέπει να το ομολογήσεις..
Να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα φίλε μου, όχι να τα κουκουλώσουμε...Ότι και να κατηγορείς κι εσύ σήμερα, σε σχέση με την καταντια της χώρας σήμερα, άσχετα ποσο συμφωνούμε και σε ποσα, έχει να κάνει και με την επιπολαιότητα της φυλής...Ο εμφύλιος σπαραγμός και η επιπολαιότητα παιδιού, μας έχουν κανει κι έχουμε χάσει πολλά που θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμη...
Αγαπητέ Βιομηχανικούλη, η δική μου παιδειά, με υποχρεώνει να σου απαντάω, γιατί η δημοκρατία που εγώ πιστεύω, δεν μου επιτρέπει να σε "γράφω", γιατι αυτό θα σήμαινε, ότι κάνω διακρίσεις και αυτό δεν το κάνω...
Λοιπόν, η επιστήμη, είναι η θρησκεία σου, γιατί απο την αρχή που γράφεις, έχεις βάλει αυτή θεό σου και κρίνεις τα πάντα μέσω αυτής..Άρα, αυτή πιστεύεις..Απλή λογική, βέβαια..Θα τη μάθεις...
Αγόρι μου, δεν με καταλαβαίνεις,το έχεις δίξει, όπως κι άλλοι...μορφωμένοι εδώ μέσα, δεν καταλαβαινουν ότι τους γράφουν, όχι μόνο εγώ και άλλο κάθε μέρα,ασχέτως, πως αντιδρούν, αν γράφουν, ή αν κάνουν την πάπια για να μην φανεί ότι δεν κατάλαβαν...
Αλλά, μόνο και μόνο που δεν καταλαβαίνεις τι γράφει ο άλλος και στο αποδεικνύει ,έπρεπε να είσαι πιο προσεχτικός, δεν το καταλαβαίνεις;;
Ή μόνος σου σκοπός είναι να με κάνεις να εκτεθώ, ώστε να φύγω, με όποιο τρόπο, ενώ εσύ θα είσαι με άλλο νικ νέιμ;
Δεν ξέρω παιδί μου, αλλά, παρουσιάζεις τον εαυτό σου πολύ άσχημα...Σου αρέσει αυτό που δείχνεις;..
quote:
η δική μου παιδειά, με υποχρεώνει να σου απαντάω, γιατί η δημοκρατία που εγώ πιστεύω, δεν μου επιτρέπει να σε "γράφω", γιατι αυτό θα σήμαινε, ότι κάνω διακρίσεις και αυτό δεν το κάνω
Ποια παιδεία ακριβώς; Από πού την πήρες; Η αλήθεια είναι ότι απαντάς γιατί γράφω πράγματα που ΔΕ θέλεις να γράφονται γιατί δε συμφέρουν τα ψεύδη που διαδίδουν οι σχισματικοί
quote:
η επιστήμη, είναι η θρησκεία σου, γιατί απο την αρχή που γράφεις, έχεις βάλει αυτή θεό σου και κρίνεις τα πάντα μέσω αυτής..Άρα, αυτή πιστεύεις..Απλή λογική, βέβαια..Θα τη μάθεις...
Λογική νηπίου...Τι διαφορά έχει η γνώση από την πίστη; Τη σημαίνει επιστήμη; Όρισε τα ρε φίλε, άνοιξε κανένα λεξικό και αφού δεις τη σωστή ορθογραφία του κοινΟτοπος κοίτα και τους ορισμούς του καθενός... Στα ζητήματα του φυσικού κόσμου ευτυχώς μόνο επιστήμη έχουμε, αν δεν είχαμε θα λέγαμε για το θεό της βροχής ακόμα
quote:
Αγόρι μου, δεν με καταλαβαίνεις,το έχεις δίξει, όπως κι άλλοι...μορφωμένοι εδώ μέσα, δεν καταλαβαινουν ότι τους γράφουν, όχι μόνο εγώ και άλλο κάθε μέρα,ασχέτως, πως αντιδρούν, αν γράφουν, ή αν κάνουν την πάπια για να μην φανεί ότι δεν κατάλαβαν
Και γιατί πρέπει να με νοιάξει αυτό; Εμένα δε με ενδιαφέρει το ακροατήριο γιατί δεν ψάχνω πελάτες για τη σέκτα μου...Με ενδιαφέρει να ακουστεί η αλήθεια και να ξεβρακωθούν τα ψέμματά σου.
quote:
Αλλά, μόνο και μόνο που δεν καταλαβαίνεις τι γράφει ο άλλος και στο αποδεικνύει ,έπρεπε να είσαι πιο προσεχτικός, δεν το καταλαβαίνεις;
Μήπως αυτό έπρεπε να πηγαίνει σε εσένα; Εγώ είμαι απόλυτα συνεπής με τους όρους που χρησιμοποιώ, τους ορισμούς που κάνω...Εσύ από την άλλη βάφτισες τη Σελήνη πλανήτη, το κλίμα καιρό, τον κοινότοπο κονότυπο (ανορθόγραφε, ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι μπούρδα έγραψες), την αβιογένεση με τους εξωγήινους κτλ κτλ. Στην ουσία ΔΕΝ καταλαβαίνεις ένα επιστημονικό κείμενο, γιατί δεν έχεις ούτε γνώσεις ούτε την ανάλογη ευφυΐα
quote:
Ή μόνος σου σκοπός είναι να με κάνεις να εκτεθώ, ώστε να φύγω, με όποιο τρόπο, ενώ εσύ θα είσαι με άλλο νικ νέιμ;
Εγώ τέτοια αδελφίστικα όπως το να μπαίνω με άλλο όνομα δεν κάνω, με μπερδεύεις με τον εαυτό σου...Αν το βάρος της αλήθειας σε αναγκάσει να εξαφανιστείς, πρόβλημα σου...Εγώ εκθέτω τις πλάνες σου με πηγές, στοιχεία κτλ... Σου ζήτησα 1000 φορές να φέρεις αυτά που λέει ο Δαρβίνος με σελίδα, βιβλίο, στην ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ γλώσσα κτλ...Εφόσον δεν τα φέρνεις αποδεικνύεται ότι παραπληροφορείς
quote:
Δεν ξέρω παιδί μου, αλλά, παρουσιάζεις τον εαυτό σου πολύ άσχημα...Σου αρέσει αυτό που δείχνεις;..
Τέτοιο ενδιαφέρον! Μήπως χύνεις και δάκρυα; Κροκοδείλια δάκρυα εννοώ... Μήπως δε θέλεις να δείχνω αυτό που δείχνω για ΑΛΛΟΥΣ λόγους; Μήπως επειδή δε συμφέρει την προπαγάνδα της σέκτας σου;
2009
bye bye missing link
2010
σκελετός παιδιού που συνδέει αυστραλοπιθήκους και πρώιμους homo
Η ανθρωπολόγοι τσακώνονται για το πού θα τον εντάξουν...στους homo ή στους pithecus. Γιατί; γιατί οι βαθμιαίες αλλαγές τους μπερδεύουν... Ακριβώς όπως είχε πει ο Δαρβίνος...
Κυκλοφόρησαν αυτά στις εφημερίδες άραγε;
Βρέθηκε ο ενδιάμεσος κρίκος αγόρι μου; Που,στα γαριδάκια μπόζο;
Όλο και κάτι βρίσκουν...Και μάλιστα πρόσφατα...Και όσο περνάνε τα χρόνια τόσο περισσότερα θα βρίσκουν...Τι να κάνουμε, σκοτώνουν το Θεό σου...
για να την γλυτώσει..Στημένα κρανία τριών διαφορετικών σκελετών,ρεζιλίκια, καραγκιοζλίκια, αλλα, και απίθανες αλχημίες σκέψης......
Ειδικά,στους ενδάμεσους κρίκους, πρέπει να γιναν αυθεντία...Δεκαπέντε φτιάξαν μέχρι τώρα...
Άντε ,με το καλό το νέο μπιχλιμπίδι...
Να δουμε πόσο θα παίζετε και με αυτό...
"
Η νέα ανακάλυψη -που πιθανότατα αποτελεί έναν χαμένο κρίκο ανάμεσα στον Αυστραλοπίθηκο και στον Homo habilis- έρχεται να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό της Αφρικής ως «λίκνου της ανθρωπότητας», καθώς συνεχώς νέα ευρήματα έρχονται στο φως από την «μαύρη ήπειρο».
"
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11386&subid=2&pubid=10962995
Ακόμα και οι αγαπημένες σου εφημερίδες το γράφουν, επιστήμονα της πλάκας, αρχιερέα της παραπληροφόρησης...Διάβαζε και φάε βούλωμα...εφημεριδοπώλη...
Εκατοντάδες απολιθώματα που βρέθηκαν από δεκάδες διαφορετικούς επιστήμονες και ερευνητικές ομάδες θα τα βγάλεις ψεύτικα μόνο και μόνο γιατί ΕΤΣΙ κατάλαβες εσύ...
Ακόμα και οι λίγες πλάνες που εμφανίστηκαν διαψεύστηκαν με τη διαδικασία της επιστημονικής μεθόδου....Αλλά τι να αντιτάξεις...Ψέμματα και παραπληροφόρηση μόνο...Αυτά είναι το όπλα σου...
10 ιουλίου 2010. τμηματικός σκελετός αυστραλοπιθήκου... Και αυτός ψεύτικος;
https://www.msu.edu/~heslipst/contents/ANP440/
Αυτό εδώ το σάιτ έχει καιρό να ανανεωθεί αλλά ακόμα και από αυτό μαθαίνουμε ότι υπάρχουν (αριθμοί ευρημάτων δίπλα σε κάθε είδος)
A. ramidus (17)
A. anamensis (38)
A. afarensis (28)
A. africanus (33)
A. garhi (9)
A. bahrelghazali (1)
P. boisei (48)
P. aethiopicus (8)
P. robustus (28)
H. habilis (34)
H. rudolfensis (9)
H. erectus (21)
H. ergaster (27)
H. antecessor (39)
H. heidelbergensis (7)
H. neanderthalensis (33)
H. sapiens (50)
Αν πρόσθεσα σωστά μιλάμε για 430 σκελετούς και κάθε τόσο βρίσκουν και έναν ακόμα... Όλα αυτά ψεύτικα; Δεκάδες επιστήμονες και ερευνητικές ομάδες συνωμοτούν για να μας κοροϊδέψουν για κάτι που μπορεί ο καθένας να δει αν πάει σε μουσεί φυσικής ιστορίας; Και μόνο ένας δημοσιογράφος από τη Λάρισα, αγράμματος και ανορθόγραφος, έχει καταλάβει την αλήθεια...Σιγά ρε Forest Gump τρέχα...
Πάρε ναχεις εφημεριδά...Εφημερίδες πιστεύεις, εφημερίδες θα σου τρίψω στη μούρη...
Για κοίτα εδώ γιδοβοσκέ
"
Η Λούσι, η οποία βρέθηκε επίσης στην Αφρική, έζησε ένα εκατομμύριο χρόνια μετά την Άρντι και ανήκε στο γένος του Αυστραλοπίθηκου που μοιάζει περισσότερο στον άνθρωπο. «Στον Αρντιπίθηκο (από την λέξη «άρντι» που στα αιθιοπικά σημαίνει «γη») έχουμε μια μορφή η οποία δεν έχει εξελιχθεί πολύ προς την κατεύθυνση του Αυστραλοπίθηκου. Έτσι όταν τον εξετάζεις από το κεφάλι έως τα νύχια, βλέπεις ένα πλάσμα μωσαϊκό, που δεν είναι ούτε χιμπαντζής ούτε άνθρωπος. Είναι Αρντιπίθηκος», λέει ο Ουάιτ. «Ο Δαρβίνος έλεγε ότι πρέπει να είμαστε πραγματικά προσεκτικοί. Ο μόνος τρόπος για να μάθουμε με τι έμοιαζε αυτός ο τελευταίος κοινός πρόγονος είναι να τον βρούμε. Ε, λοιπόν, βρήκαμε ότι πριν από 4,4 εκατομμύρια χρόνια ζούσε κάτι που φαίνεται ότι πλησιάζει πολύ σ΄ αυτόν».
"
Τι να σου πει βέβαια και το μουσείο φυσικής ιστορίας Γουλανδρή
http://www.gnhm.gr/NewsDetail2.aspx?selArticle=159
Πάρε και το απολίθωμα των 47 εκατομυρίων
http://news.pathfinder.gr/photoscope/vids/8768.html
Όλοι ψεύτες; Μήπως τελικά εσύ είσαι ο ψεύτης;
quote:
.Εδώ φτάσατε,να κανατε ιερά εξέταση,να καίτε κόσμο,
για να την γλυτώσει
Μήπως μας μπερδεύεις με τους ομοίους σου; Ποιος βιολόγος ή ανθρωπολόγος έκαψε ανθρώπους; Το Γαλιλαίο πήγαν να κάψουν κάτι πανίβλακες για να μη διαψεύσουν τον Ιησού του Ναυί...Έχεις χάσει τη μπάλα παληκάρι μου
430++ σκελετούς θα τους βγάλεις ψεύτικους;
Δημοσιεύματα εφημερίδων (που αυτά θεωρείς έγκυρα τρομάρα σου αγράμματε, ενώ κανονικά έπρεπε να ψάχνεις για επιστημονικές εργασίες και πανεπιστήμια) σου έτριψα στη μούρη.Τι άλλο θέλεις ΕΣΥ για να δεις εσύ την αλήθεια; Στα σοβαρά τι θα σε έπειθε ότι κάνεις λάθος;
Κι εδώ λές ψέματα κι ευχολόγια σου, μυθοπλάθεις...
Γιατί, ακόμη τον ..ψάχνουν, απο ότι ξέρω..
Κι όλο τον βρίσκουν....
Άτιμη τεχνολογία,ούτε μια απάτη της προκοπής, δεν μπορείς να κανεις...
quote:
Άτιμη τεχνολογία,ούτε μια απάτη της προκοπής, δεν μπορείς να κανεις
Για ποια απάτη μιλάς ακριβώς; Φυλλάδες και ΜΜΕ να λένε κάτι ζήτησες...Φυλλάδες σου τρίβω στη μούρη...Λένε ψέμματα το έθνος, το βήμα και τα νέα; Ρε δημοσιογράφε της πλάκας θα βγάλεις τους συναδέλφους ψεύτες;Από που αλλού θες να σου φέρω δημοσίευση; Από αθλητική εφημερίδα;;;;;;;;;;;;;;;
quote:
Κι εδώ λές ψέματα κι ευχολόγια σου, μυθοπλάθεις
Οι μόνοι μυθοπλάστες και ψεύτες είσαι εσύ και ο Κιλήφης. 1000 φορές ζήτησα να μου φέρεις αυτά που λες ότι λέει ο Δαρβίνος σε αυθεντική γλώσσα με σελίδα και τίτλο έργου και δεν τα έχεις φέρει. Εγώ μιλάω με στοιχεία, από έγκυρες πηγές, στοιχεία διεθνώς αναγνωρισμένα...
quote:
Γιατί, ακόμη τον ..ψάχνουν, απο ότι ξέρω..
Κι όλο τον βρίσκουν.
Τι είναι ενδιάμεσος κρίκος βρε αστοιχείωτε; Αν διάβαζες θα ήξερες ότι δεν ένας . Gradualism, βαθμιαίες μεταβολές λέμε. Δε θα βρούμε 1 είδος αρχικό, 1 συνδετικό και 1 άνθρωπο στην παρούσα του μορφή...Θα βρούμε ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ είδη που τα κοντύτερα χρονολογικά στο αρχικό θα μοιάζουν περισσότερο σε αυτό και όσο πλησιάζουμε στο τελικό βαθμιαία τα είδη θα μοιάζουν στο τελικό. έχουμε βρει ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΥΣ συνδετικούς κρίκους. Τους αρχαιότερους να μοιάζουν στον πίθηκο περισσότερο και τους πιο πρόσφατους στον άνθρωπο περισσότερο...Και έχουμε βρει τους περισσότερους. Κάθε τόσο βρίσκουμε ένα που συνδέει δυο είδη μεταξύ τους συγκεντρώντας μοιρασμένα χαρακτηριστικά... Δεν το έχεις καταλάβει ότι και μόνο τα ευρήματα των ανθρωπίδων, που φυσικά ΔΕΝ τολμάς να ελέγξεις, σε διαψεύδουν...
Μήπως, δεν με πιάνεις γι αυτο δεν διαβάζεις οτι περιμένεις εσύ;...
quote:
Ένα όν,καλέ μου Βιομηχανικέ,όχι θα με έπειθε, αλλά, θα σε έπειθε,αφού δεν υπάρχουν...Με κομμάτια απο δω, κομμάτια απο κει, κανεις παζλ..Κι εκεί,επαναλαμβάνω, χωράει πολύ φαντασία
Τι ον θα σε έπειθε; Υπάρχουν δεκάδες που έχουν βρεθεί...έχουν βρεθεί ολόκληροι σκελετοί, και μερικοί σκελετοί και ότι θέλεις.
Τι θα σε έπειθε; άσε τα δημοσιογραφίστικα κόλπα...
Όταν αποφασίσεις να τιμήσεις τα παντελόνια που φοράς και να διαβάσεις ένα βιβλίο παλαιοανθρωπολογίας και τα 3 βιβλία που ήδη σου συνέστησα θα δεις ότι κάνεις τεράστιο λάθος. Αυτή είναι η διαφορά μας...Εγώ δε φοβάμαι να διαβάσω κανένα βιβλίο...Ενώ εσύ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΔΕΙΛΕ
quote:
να διαβάσεις ένα βιβλίο παλαιοανθρωπολογίας και τα 3 βιβλία που ήδη σου συνέστησα
Ε, μα τώρα και συ... Τι είναι αυτά που του λες του ανθρώπου; Εδώ μια Καινή Διαθήκη και δεν την έχει διαβάσει, βιβλία παλαιοανθρωπολογίας του λες...
Κανά καλό βίο αγίων έχεις;

macedon
Η χριστιανική ...άποψη για την προέλευση του ανθρώπου έιναι μια ιστοριούλα που δεν κάνει να λέγεται ούτε στα παιδάκια του δημοτικού.Θα μας πάρουν με τις πέτρες.
Σέβομαι όποιον τα πιστεύει,αλλά....εντάξει δεν είναι και να το συζητάμε σοβαρά τώρα !!!
quote:
Απλά τα πράγματα...
Η χριστιανική ...άποψη για την προέλευση του ανθρώπου έιναι μια ιστοριούλα που δεν κάνει να λέγεται ούτε στα παιδάκια του δημοτικού.Θα μας πάρουν με τις πέτρες.
Καρφάρα...Σωστός...
quote:
Σέβομαι όποιον τα πιστεύει,αλλά....εντάξει δεν είναι και να το συζητάμε σοβαρά τώρα !
Αυτοί οι άλλοι που σέβεσαι όμως δε θέλουν να κάνουν το ίδιο και να συνεχίσετε τη ζωή σας με τον αμοιβαίο σεβασμό. Έχουν εξαπολύσει μια ολόκληρη σταυροφορία παραπληροφόρησης και άσκησης πίεσης ώστε η νέα γενιά ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. Για τους γίνει εύκολο το να καλλιεργήσουν μια γενιά αμαθών και άρα εύπιστων και θεοφοβούμενων "πελατών". Έχεις δει τι γίνεται στην Αμερική;