- Ας πλακωθούμε λιγάκι! Νο.1 (Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Χμμμ....νομίζω του Ανατολικού Τιμποκτού ή της Λαοκρατικής Δημοκρατίας του υψίπεδου του Βλαδιβοστόκ.
Και οι δύο χώρες είναι κορυφαίες στην τεχνολογία υποκλοπών.
Έτσι δεν μου κάνει .. εντύπωση
Ελα! Κοντά είσαι! Πάντως δεν είναι η πρεσβεία της Γουαδελούπης! ![]()
(Ακούω τώρα στον Μάκη ότι εκεί γύρω είναι και η πρεσβεία της Γιουγκοσλαβίας-Μαυροβουνίου.)
quote:
Οstria δεν νομίζω να ήταν οι Αμερικάνοι, γιατί αυτοί έτσι κι'αλλιώς έχουν το σύστημα Echelon της NSA που κάνει αυτή την δουλειά καθημερινώς και ανεμπόδιστα.Εξάλλου γιατί να παρακουλουθήσουν τον πρωθυπουργό
Αρκεί να τον καλέσουν στην Ουάσινγκτον και να τον δώσουν εντολές.Πιστεύω πως ήταν ιδιώτες, oμάδα hackers που δούλευαν freelance για οποιονδήποτε τρίτο ενδιαφερόμενο. (χώρα ή μυστική υπηρεσία)
Δεν θα συμφωνήσω. Αφενός δεν ξέρουμε τι ακριβώς δυνατότητες έχει το Echelon στην πραγματικότητα και αφ ετέρου τι να τους κάνεις τους freelance hackers αν έχεις τους καλύτερους στην δουλειά σου;
Το ερώτημα είναι ποιός οφελείται από αυτές τις υποκλοπές εκείνο το διάστημα ειδικά και αν απαντήσουμε σε αυτό (έχοντας υπόψιν και τα ονόματα της λίστας που βγήκε) βρήκαμε και ποιός τις έκανε.
Απέριττε, αν νομίζεις ότι ξεφεύγουμε από το θέμα, πες το οκ;
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-