ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Όχλος κτυπά & ΚΑΙΕΙ ζωντανούς δύο αστυνομικούς... - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Όχλος κτυπά & ΚΑΙΕΙ ζωντανούς δύο αστυνομικούς... - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Zadok36 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
25/11/2004, 02:10:12

(clickable)

Όχλος κτυπά & ΚΑΙΕΙ ζωντανούς μέχρι θανάτου δύο αστυνομικούς στο Μεξικό

Το επεισόδιο συνέβει την Τρίτη 23 Νοεμβρίου, όταν δεκάδες πολίτες νοτίως της πόλης του Μεξικού, με την υποψία ότι οι άνδρες αυτοί (αστυνομικοί με πολιτικά) προσπαθούσαν να αρπάξουν δύο μαθητές δημοτικού σχολείου, τους υπέβαλλαν σε πολύωρο λυντσάρισμα.

Το συμβάν μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση, η οποία παρακολούθησε όλα τα γεγονότα. Τους χτύπησαν, τους βασάνισαν και τελικά τους παρέδωσαν στις φλόγες.

Ένας από τους αστυνομικούς ρωτήθηκε από δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια του λυντσαρίσματος και δήλωσε ότι ήταν αθώοι κι ότι έκαναν μυστική έρευνα για εμπόριο ναρκωτικών.

Οι συνάδελφοί τους δεν επενέβησαν για τουλάχιστον τέσσερεις ώρες, ενώ μετά το επεισόδιο η αστυνομία επιβεβαίωσε τη δήλωση του αστυνομικού ως αληθή.

Τέτοιου είδους αντιδράσεις είναι συνήθεις πλέον για τον όχλο στη χώρα του Μεξικού, αφού οι πολίτες αισθάνονται ότι πρέπει να πάρουν το νόμο στα χέρια τους λόγω της αναποτελεσματικότητας και της διαφθοράς της αστυνομίας.
Οι απαγωγές παιδιών είναι επίσης σύνηθες φαινόμενο. Τα παιδιά αυτά καταλήγουν σε εύπορες οικογένειες ή πουλιούνται στο εξωτερικό.

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

κυνικόςΜέλος
27/11/2004, 03:02:22
ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΝΕΜΟΝ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΘΕΛΟΥΣΙ ΘΕΡΙΣΕΙ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΝ

Δυστυχώς - αλλα έτσι φαίνεται να έχουν τα πράγματα εκεί κάτω...
Και τη δήλωση της αστυνομίας, να την πιστέψουμε, άραγε;;

Viva Zapata, και μη χειρότερα, αγαπητή Zadok.

27/11/2004, 03:53:16
Αγαπητέ κυνικέ, δεν έχεις άδικο να είσαι επιφυλακτικός, αλλά ειλικρινά νοιώθω ανήμπορη να σχολιάσω αυτή την κατάσταση και να επιχειρηματολογήσω επί οποιασδήποτε όψης της...

Viva!
(στην κυριολεξία)

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

27/11/2004, 15:16:47
Γι’ αυτό το θέμα έχει γυριστεί ταινία την οποία είδα προ ημερών όλως τυχαίως.
Στην ταινία αυτή λοιπόν δείχνει πως ένας αλκοολικός πρώην μέλος μυστικών υπηρεσιών ( Ντένζελ Ουάσιγκτον ) αναλαμβάνει χρέη μπόντυγκαρντ προστατεύοντας ένα μικρό κοριτσάκι πλούσιας οικογένειας του Μέξικο Σίτυ.

Η ταινία δείχνει τη διαφθορά της τοπικής αστυνομίας και το όλο κύκλωμα το οποίο δρα για να απαγάγει παιδιά. Τα λεφτά που διακινούνται από αυτές τις δραστηριότητες είναι πάρα πολλά ( δεκάδες εκατομμύρια δολάρια ).

Δε θα πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός της εξαθλίωσης που βιώνουν οι άνθρωποι στις χώρες τις λατινικής Αμερικής και ως γνωστόν αυτές οι συνθήκες διαβίωσης οδηγούν σε πράξεις εναντίων συνανθρώπων.

Μερικά χιλιόμετρα μακριά από την πόλη του Μέξικο Σίτυ είναι τα σύνορα προς την «ελευθερία» και την «καλή ζωή» εκεί στο σπίτι του μεγάλου δερβέναγα.
Αλήθεια πόσοι Μεξικάνοι, Πορτορικάνοι, Κολομβιανοί, Κουβανοί κλπ ζούν υπό το καθεστώς του τρόμου της απέλασης και τους εκμεταλλεύονται σαν δούλους στη χώρα που ευαγγελίζεται ότι προασπίζει την ελευθερία του κόσμου ;
Στη χώρα που συνεχίζει να έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ προβλήματα ρατσισμού, στη χώρα που ο ταξικός διαχωρισμός είναι περισσότερο εμφανής απ’ οπουδήποτε αλλού σε αυτόν τον κόσμο.
Αυτή η χώρα δεν εκμεταλλεύεται μόνο τα ίδια της τα «μεταναστευμένα παιδιά της» αλλά απομυζά όλη την ανθρωπότητα και ειδικά τους γείτονες της.

Η ιστορία διδάσκει πως κάθε Αυτοκρατορία έχει και ένα τέλος, ελπίζω πως θα δούμε και το τέλος αυτής της Αυτοκρατορίας.
Η απάντηση στον πολίτη αυτής της Αυτοκρατορίας που με περισσή υπερηφάνεια λέει
I’M AMERICAN λές και πρέπει όλοι να τον υπηρετούν, πρέπει να είναι
I AM NOT AMERICAN AND I AM GLAD FOR THAT, I AM FREE HUMAN !!!

Η Ακακία μοι είναι γνωστή

27/11/2004, 18:12:14
Αχ, Ramoglou! Λες γι' αυτούς που τραγουδούν σ' αυτό το οποίο αποκαλούν "Εθνικό ύμνο":

HOME OF THE FREE, LAND OF THE BRAVE

3 Άλφα

katiaΜέλος
28/11/2004, 19:59:28
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ
ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.ΙΣΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

who knowsΜέλος
26/04/2005, 01:08:51
quote:
Επτά μήνες μας πήρε για να αποκλείσουμε διάφορες εκδοχές και τώρα ξαφνικά βλέπω ότι από τις 19/04/2005, και ώρα 00:44:56 που άνοιξα αυτό το θέμα, δηλαδή μέσα σε έξι ολόκληρες μέρες, υπαρχουν μέλη που έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένα συμπεράσματα...

Γιατί είναι «χλωμό» κάποιος άνθρωπος να θέλει να βλάψει τον Χ... και κάθε Χ?

Και πως ακριβώς έφτασες στο συγκεκριμένο συμπέρασμα?

Αλήθεια τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το πνεύμα δεν θέλει να προκαλέσει κακό σε κάποιον?

Που ακριβώς είπαμε ότι τα αντικείμενα τα μετακινεί το πνεύμα?

αυτά να υποθέσω είναι η πρώτη απάντηση στο τελευταίο μου post??
αν έχω δίκιο..απαντώ..
καταρχήν ... έχω κάθε δικαίωμα να βγάζω τα συμπεράσματά μου τα οποία είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ και δεν είναι απόψεις προς υιοθέτηση...
Δεν αρμόζει αυτό το ύφος αγαπητή ... ασχολούμαι με το θέμα προσπαθώντας - αν μπορώ βέβαια - να βοηθήσω (άλλωστε για αυτό ανοίχτηκε) και πραγματικά απαιτώ ανταπόδοση του σεβασμού που δείχνω..

Το συμπέρασμα ότι δεν θέλει να ΄βλάψει το βγάζω απο το γεγονός ότι μπορούσε να το κάνει απο την αρχή.. και στον χ και σε εσάς κι όμως γίνονται έχουμε μόνο απειλητικά συμβαντα..
όσο για το ότι προκειται για πνεύμα .. δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δικαιολογηθώ για αυτό!!
Δεν postarw τα συμπεράσματά μου ως δικά σας.. αν αυτός είναι ο λόγος του ξεσπάσματος σου..αλλα βλέπω ότι απο μέρους σας επικρατεί περίεργο κλίμα..δεν χάνεται ευκαιρία για παρεξήγηση..
ΑΣ ΜΗΝ χαλάσουμε το θέμα για το τίποτα...
στην δεύτερη (πιο ήπια ομολογώ )απάντηση σου..

quote:
who knows

Αυτή η ιστορία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2003...

Δεν ξέρουμε αν το πλάσμα εμφανίζει τα αντικείμενα ή ο Χ...

Έχουμε αναρωτηθεί για το τι μπορεί να θέλει από τον Χ, το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε, αφού καταλήξαμε σε αυτό το σημείο, ήταν ότι κάτι θέλει... αλλά τι?

Τι να ερμηνεύσουμε?
Τι μπορούμε να θεωρήσουμε μήνυμα?
Τα αντικείμενα?
Τα ίχνη?
Τις σταγόνες?
Τις απειλές?
Το ατύχημα (αν ευθύνεται γι’ αυτό)?

Αλήθεια πως ήξερε σε ποιό δωμάτιο κοιμόταν ο Χ και προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα?

Γιατί δεν έκανε το ίδιο στα άλλα δύο δωμάτια?

Για όλους και για όλα υπάρχουν επιπτώσεις, δεν είναι τόσο απλό, όσο ακούγεται... αν ήθελε (και βέβαια θέλει) θα μπορούσε να μας βλάψει... αλλά τι επιπτώσεις θα είχε μετά? Όλα έχουν ένα τίμημα... αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε...

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
μήπως δεν ξέρουμε αρκετά για τον χ????
--------------------------------------------------------------------------------

Δηλαδή?... που θέλεις να καταλήξεις?

Το ότι υπάρχουν επιπτώσεις είναι βέβαιο... και σίγουρα δεν ακούγεται εύκολο..
Όλα αυτα είναι μηνύματα.. όλα πρέπει να συνδεθούν μήπως βγάλουμε κανένα νόημα..!ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια παίζει ρόλο!
Το πως ήξερε ότι ο χ κοιμόταν σε εκείνο το δωμάτιο δεν μου κάνει εντύπωση καμία... εδώ κάνει τοοοοόσα άλλα...
Όσο για το ερώτημά μου είναι για τον χ είναι το πως ασχολείται με μεταφυσικά?έχει κάνει επικλήσεις?έχει συμετάσχει σε τέτοιου είδους καταστάσεις να το πω..?εξορκισμούς...,στοιχιωμένα μέρη..οτιδήποτε σχετικό??
Επίσης μια ερώτηση βασική..και η πιο σημαντική πιστεύω.
Η άποψη του Χ ποια είναι????Αυτός τι πιστεύει ότι μπορεί να συμβαίνει?

never say never **

sanomiKΝέο Μέλος
26/04/2005, 01:57:01
ONEIRIC1 pws onomazete to topic opou anafereis,gia thn empeiria sou, sxetika me to thema twn pneymatwn?to breiskw endiaferon..

>>collect some stars to shine fo you..<<

b0ukitsaΝέο Μέλος
26/04/2005, 02:25:59

Ορίστε αυτό σαν σύμβολο μίας καινούργιας αρχής γιατί είναι κρίμα να δημιουργούμε (μαζί και εγώ) "θέματα" επί του θέματος, και επείδη ο ενδιαφερόμενος απουσιάζει θα είναι κάπως απογοητευτικό να τα δει όλα αυτά.

Μ'αρέσει πάντως που βγήκαν καινούργια στοιχεία, αναφέρθηκαν συν τις άλλης και απειλές... όταν λέτε απειλές τι ενοείτε? Θα σας έκανα μία μικρή παράκληση, εάν μας δόσετε παραπάνω στοιχεία (οι γνώσεις που έλεγα στην Galadriel αλλά το παρέφρασε )

Καλή μου δεν ζήτησα να πεις προσωπικά στον καθένα απαντήσεις, εάν έχεις τον απεριόριστο χρόνο να γράφεις ατελείωτα κάντο, αλλά άσε τα λάθη του λόγου μας και βοήθησε μας να προσπαθήσουμε έστω να βοηθήσουμε, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε όλοι (θέλω να πιστεύω).

Ο/Η oneiric ανέφερε για το ιστορικό του Αγνωστου Χ, όπως πχ η σχέση του με τον τομέα αυτό (paranormal)είχα και εγώ την ίδια απορεία σε προηγούμενο ποστ.

γνωρίζοντας μόνο το 1/1.000.000 από αυτά που έχουν δει τα μάτια σας δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα και λογικό είναι να επαναλαμβάνουμε πράγματα και να κουράζεστε ή οτιδήποτε.

Η τρύπα ήταν αρκετή για να χωρέσει μία γάτα αλλά η γάτα θα πήγαινε και θα γύρναγε πίσω,ενώ εσείς βρήκατε μονόδρομα ίχνη, να που είναι το πρόβλημα.

Εχετε δοκιμάσει να μείνετε ξύπνιοι ένα βράδυ? Οταν ακούσατε τους θορύβους εκείνο το βράδυ βγήκατε να δείτε τι είναι?

Πάντως ξέρω ότι στον πνευματικό χώρο όποιος παίζει με την φωτιά θα καεί, για αυτό και για την ψυχική ηρεμία του ανθρώπου αυτού ίσως θα ήταν πιο σωστό να οδηγηθείτε λίγο πιο σύντομα στην λύση ενός καθαγιασμού χώρου από έναν ιερέα. Καλή είναι οι σκοποί σας (π.χ. να φύγει από τον άνθρωπο αυτό και να πάει σε έναν αλλόν όπως αναφέρατε) αλλά είναι επικίνδυνο.

Θα ήθελα λίγες έστω σφαιρικά απαντήσεις από τους ανθρώπους που είπατε ότι έχετε μιλήσει, με ειδικούς, ιερεις και μυστες κτλ κτλ (όπως πάλι προαναφέρατε).

Ευχαριστώ

υ.γ. δεν κάνω τον ανακριτή αλλά θέλω βοήθεια, περπατάω στο σκοτάδι και δεν μπορώ να δόσω μία ίσως πιο καλή απάντηση στο πρόβλημα που βασανίζει τον άνθρωπο αυτό.

wendigoΜέλος
26/04/2005, 02:33:54
quote:
Έχω την εντύπωση ότι όλες οι επιθετικές εκδηλώσεις είναι μια προσπάθεια ώστε να απομονωθεί... χωρίς υποστήριξη από την οικογένεια και φίλους είναι εύκολος στόχος... αυτή η απομόνωση και οι ενοχές που θα προκληθούν από ένα ατύχημα, μπορούν να οδηγήσουν τον Χ -και τον κάθε ένα από εμάς που ίσως βρεθεί στην ίδια κατάσταση- σε κατάθλιψη...

quote:
οπότε δεν θα επιχειρούσε, συνειδητά ή μη, την επαφή με κάποιο πνεύμα...

Αγαπητοί φίλοι, αυτές οι κουβέντες μου οδήγησαν τη σκέψη στα εξής σημεία:
1. Κάποιος που δεν κινείται με τη λογική μας ή κάποιος που αντί για τη λογική βασίζεται στο ένστικτο θα μπορούσε να ταυτίσει την απομόνωση με την προστασία, την απομάκρυνση από τον κίνδυνο.
2. Σε στιγμές κορυφαίας έντασης (όπως ένα ατύχημα) δεν νομίζω πως είναι ελεγχόμενο το τι μπορεί να καλέσει ή να δημιουργήσει ακόμα και ο πιο δυνατός από εμάς.
3. Τα αιχμηρά αντικείμενα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να απειληθούμε από κάτι όσο και για να απειλήσουμε ή να αμυνθούμε.

Υπόθεση εργασίας: Αν τα φαινόμενα πηγάζουν από τον Χ, ή από κάτι που δημιουργήθηκε από τον Χ; Κάτι που ακολουθεί έκτοτε την δική του ανεξάρτητη πορεία ακολουθώντας τυφλά τη συνθήκη που το δημιούργησε (έκκληση για προστασία, λόγου χάρη); Να πούμε για σκεπτομορφές;

Δεν ξέρω πόσο δόκιμη σας φαίνεται η σκέψη μου. Κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να "απορροφηθεί" από τον γεννήτορά του για να πάψει να υφίσταται;

No Method, No Guru, No Teacher

scar_faceΜέλος
26/04/2005, 08:58:58
Εγώ θα επέμενα στην πρόταση κάποιων φίλων για τοποθέτηση μια κάμερας συνδεδεμένη με έναν υπολογιστή για να μπορέσετε να καταγράψετε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε. Και θα πρότεινα να καταγράφετε την πόρτα του Χ.

Επίσης για τις φωτογραφίες που αναφέρατε πως ήταν σκοτεινές και φλου.
Χρησιμοποιήσατε ψηφιακή μηχανή?
Αν όχι τότε τραβήξτε με μια ψηφιακή, αν είναι δυνατόν χωρίς φλας, και μετά προσπαθήστε να τις επεξεργαστείτε με κάποιο πρόγραμμα για να τις καθαρίσετε.

Όσον αφορά στον αν αυτή η οντότητα είναι καλή ή κακή, εγώ μάλλον θα έλεγα πως είναι καλή προς τον Χ και προσπαθεί να αποτρέψει άλλους να του κάνουν παρέα.
Αυτό το λέω γιατί προς τον Χ δεν εμφάνισε κάποια επιθετική ενέργεια, αν εκλάβουμε ως τέτοια την δική σας εμπειρία με το ξυραφάκι, ενώ θα μπορούσε να το κάνει.

Ίσως όμως και να είναι ενέργεια του Χ.
Ίσως ο Χ να έχει κάποια αλληλοσυγκρουόμενα συναισθήματα.
Από την μία να θέλει να βοηθηθεί και από την άλλη να μην θέλει.
Αυτό μπορεί να το κάνει και χωρίς να το επιδιώκει.

Επίσης κάπου μπερδεύτηκα όσον αφορά το σπίτι του Χ.
Μάλλον είναι δίπατο, και επάνω είναι τα υπνοδωμάτια.
Αλλά μάλλον και κάτω έχει κάποιον χώρο για ύπνο, ας πούμε ξενώνα.
Είναι έτσι?

Επίσης στο ημερολόγιό του ο Χ έχει καταγράψει κάποια άμεσα επιθετική ενέργεια?
Αν ναι, προς ποιο άτομο και με ποιον τρόπο?

Α και κάτι άλλο.
Αναφέρατε πως ο Χ, όσα αντικείμενα εμφανίζονται, τα κλειδώνει σε ένα χρηματοκιβώτιο γιατί βαρέθηκε να τα επιστρέφει.
Αν ο Χ φύγει από το σπίτι του, το φαινόμενο συνεχίζει να υπάρχει και εκεί όπου πάει ο Χ, αλλά όπως γράψατε όχι στον ίδιο βαθμό και όχι αμέσως. Σαν κάποιος ή κάτι να έχει χάσει τα ίχνη του και άργησε μέχρι να τα ξαναβρεί.
Άρα το φαινόμενο έχει να κάνει με τον Χ και όχι με το σπίτι του.
Θα μπορούσε ο Χ να φιλοξενηθεί σε κάποιο άλλο σπίτι για ένα μεγάλο διάστημα, ας πούμε ενός μήνα?
Αν το έχει ήδη κάνει, τα αντικείμενα που έχει φυλαγμένα στο σπίτι του, εμφανίστηκαν και στο νέο τόπο διαμονής?

Αυτά τα ολίγα από εμένα.

υ.γ 1 Προς κάποιον που ανέφερε ότι δεν είναι υποφερτό να είσαι μαζί με κάποιον ή κάτι άλλο, να του πω πως δεν είναι πρόβλημα, τουλάχιστον όσο αυτό το κάτι δεν κάνει τίποτα, αλλά απλά παρακολουθεί. Στην αρχή είναι δύσκολο αλλά μετά συνηθίζεις.

υ.γ 2 Τι είναι οι σκεπτομορφές?

The love is like a ball. Ul c
.|.
oneiric1Μέλος
26/04/2005, 11:12:53
quote:

ONEIRIC1 pws onomazete to topic opou anafereis,gia thn empeiria sou, sxetika me to thema twn pneymatwn?to breiskw endiaferon..

Φίλε μου,

Δεν ξέρω εάν ήταν "εμπειρία πνευμάτων". Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι Θα ήθελα να «ξεχαστεί» , ελπίζω να καταλαβαίνεις...

* Ειρήνη *

~ Love is the only truth ~

Edited by - oneiric1 on 26/04/2005 11:14:17

26/04/2005, 11:36:49
Το έχω ξανακούσει ότι είναι επικίνδυνο, σίγουρα για να αναφέρεις το κόστος γνωρίζεις καλύτερα από εμένα.
Τα συμβάντα ξεκίνησαν αμέσως μετά το ατύχημα? μήπως πέρασαν περίπου 3 μήνες?
Εάν η θετική σκέψη είναι ευπρόσδεκτη, θα προσπαθήσω.
26/04/2005, 13:50:14
Καλημέρα ,

η θετική σκέψη είναι πάντα ευπρόσδεκτη! και αξίζει να προσπαθήσει κανείς σ'αυτή την περίπτωση...

Διάβαζα και ξαναδιάβαζα τις απαντήσεις σας ...

και θα πρότεινα για λίγο να διαβάσετε κι εσείς τις απαντήσεις των υπολοίπων μελών... θα δείτε πως υπάρχει ένας καταιγισμός απόψεων, θέσεων και πληροφοριών...

φανταστείτε, τώρα, πως τα περισσότερα απ' αυτά τα έχουμε ήδη σκεφτεί...

και φανταστείτε ακόμα, πόσο δύσκολο είναι να βγάλει κανείς άκρη έτσι...

σε ένα φαινόμενο, που οι δύο κόσμοι διασταυρώνονται, που το πέπλο είναι λίγο πιο διάφανο, αλλά όχι εντελώς... τα πάντα μπορεί να συμβαίνουν...

εδώ, θα σας προσθέσω και μία ακόμα δική μας σκέψη... ότι μπορεί για παράδειγμα η οντότητα που τα προκαλεί αυτά, να χρησιμοποιεί την εμφάνιση αιχμηρών αντικειμένων προκειμένου να ξυπνήσει έναν αρχετυπικό/τοτεμικό συμβολισμό στο υποσυνείδητο όλων μας...

ίσως, δηλαδή, αυτά συμβαίνουν στο άγνωστο Χ, όχι γιατί αφορούν αυτόν άμεσα, αλλά ούτε και εμάς τις δύο...

ότι ίσως εμείς απλά λειτουργήσαμε σαν "κανάλι" για να μεταφερθεί το θέμα εδώ...

σ'αυτή την περίπτωση τι να κάνουμε? αγιασμό στο θέμα? νηστεία και μετάληψη ομαδικώς? channeling?

αυτή η σκέψη τριγύρναγε στο μυαλό μου χθες όλη μέρα... σκεφτείτε το κι εσείς και το ξανασυζητάμε...

φυσικά δεν θα αφήσουμε κατά μέρος και όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, τουλάχιστον μέχρι να οδηγηθούμε προς μία κατεύθυνση τουλάχιστον...

Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

liviaΜέλος
26/04/2005, 14:52:37
Το μόνο συμπέρασμα που έβγαλα είναι οτι σίγουρα ο χ τα προκαλεί αυτά τα φαινόμενα έστω και άθελά του.
αυτό το στηρίζω στο γεγονός του <<κλειδώματως των αντικειμένων στο χρηματοκιβώτιο>>.
Εννοώ οτι είναι πιο δύσκολο να μεταφερθεί ενα νυστέρι απο το χειρουργείο στον καναπέ του,παρά να βγεί ενας μπαλτάς απο την αποθηκευμένη θέση του στο δωμάτιο του χ.
Δηλαδή όποιος ή οτι,τα προκαλεί αυτά δεν μπορεί να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο?
Αν ισχύουν αυτά που λέτε θα έπρεπε να είναι όλα τα αιχμηρά αντικείμενα στα πόδια του,εφόσον θα ήταν αδύνατη η αποθήκευση.
Η μήπως έχει χρησιμοποιήσει κλειδιά και σφραγίδες και δεν μας το λέτε?
Οταν ρώτησα για τον χρόνο πρίν το ατύχημα αν υπήρχε κάποιο γεγονός που θα μπορούσε να αποτελέσει <<αφετηρία>> του φαινομένου εννοούσα μήπως όλοι είχατε κάνει <<κάτι>> που πήγε στραβά.
Επίσης λέτε πως τα αποτυπόματα μοιάζουν με γάτας,μήπως μοιάζουν περισσότερο με τρία κυκλάκια???

0 o

ο

Κάπως έτσι δηλαδή???

Είναι δύσκολο το μονοπάτι

ainigmatikiΝέο Μέλος
26/04/2005, 17:35:22
mantis πιστευω οτι ειναι χλωμο να προκειται για ανθρωπο γιατι οπως ανεφερες και εσυ 2 χρονια η παρουσια ενος ανθρωπου θα γοινοταν αντιληπτη!!!!!! το οτι πιστευω ουι το πνευμα δεν θελει να κανει κακο απλα να τονισει την παρουσια του ειναι γιατι μεσα σε 2χρονια θα το ειχε ιδη κανει εε τι να περιμενει!!! τι αλλο θα μπορουσε να μετακινει τα αντικειμενα ???/αν εχετε καταληξει σε καποιο συμπερασμα αναφερεται το για να μην κανω λανθασμενες υποθεσεις.Σου θημιζει ταινια ??????/δηλαδη η ολη κατασταση σου φενεται απολυτως φυσιολογικη και η δικια μου αποψη σου θημισε ταινια ??????το να εμφανιζονται αιχμηρα αντικειμενα απο το πουθενα ειναι απολιτως φυσιολογικο?????/αναλογα με το θεμα κανω και υποθεσεις μια εκδοχη ηταν αυτη που εγραψα μπορεις να την αποριψεις αλλα οχι να την ειρωνευτεις ,,,δεν θα καθομουνα να κανω υποθεσεις για ενα θεμα που δεν θα το πειστευα!!!!οσο γιαυτες τις περιβοητες φατσουλες !!!!ειμαι νεο μελλος και δεν ξερω την ερμηνεια που τους εχουν δωσει τα μελλοι απλα τις θεωρησα συμπαθητικες και τις εβαλα!!!!!εν πασει περιπτωση δεν ειχα καμια διαθεση να χλεβασω το θεμα απλα να βοηθεισω ηθελα!!!ομολογουμενος περιμενα μια πιο σοβαρη απαντηση και οχι ηρωνεια!!!!!![Δεν είναι υποθετικό σενάριο, δεν είναι θεωρία, δεν είναι φαντασία... είναι η ΖΩΗ ενός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...]

ασφαλως και ειναι η ζωη ενος ανθρωπου αλλα αν δεν κανουμε υποθετικα σεναρια πως θα βρουμε τη λυση???????????

[Και όχι, αυτό δεν είναι ξέσπασμα... και δεν έχω τα «νευράκια» μου...]

το ελπιζω γιατι αν το καθε μελλος που εχει νευρα ξεσπαει εδω μεσα τοτε θα γεινουμε μπαχαλο και αντι για λυσεις θα εχουμε προβληματα

ελπιζω αυτες να σας αρεσουν!!!!!!!!!!!!!!

keep walking.....

astral-projectΜέλος
26/04/2005, 20:08:14
channeling?

δεν ξερω κατα ποσο σοφο ειναι. μπορει να κουβαληθει σε μας αυτο το πλασμα....

θεωρω οτι αφου τα πραγματα ειναι τοσο σοβαρα, πρεπει να το διωξει ενας ειδικος.

το που θα τον βρητε, δεν γνωριζω. ειμαι σιγουρη οτι ο παπας της ενοριας σας θα γνωριζει σχετικα....

παντως, αυτα τα πραγματα δεν κουβαλιουνται εαν δεν υπαρχει ανοιχτη εισοδος.

26/04/2005, 20:41:06
Αγαπητή,

θα πρέπει να καταλάβεις πως οι "φατσούλες" δεν είναι διακοσμητικά αντικείμενα στα μηνύματα μας, αλλά χρησιμοποιούνται προκειμένου να δώσουν έμφαση σε όσα γράφουμε, ή να καταδείξουν το ύφος με το οποίο γράφουμε κάτι....

το τι σημαίνει η κάθε "φατσούλα" το γράφει ακριβώς δίπλα, κι έτσι μπορείς να χρησιμοποιείς αυτήν που σε εκφράζει καλύτερα κάθε φορά...

Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

scar_faceΜέλος
26/04/2005, 21:54:07
Δεν μου απαντάτε, δεν μου απαντάτε.
Πως να βοηθήσουμε αν δεν απαντάτε

The love is like a ball. Ul c
.|.
ainigmatikiΝέο Μέλος
26/04/2005, 23:12:40
αγαπητη galadriel .................πολυ βαση δινεις σε ασημαντα πραγματα!!!!!!!!!!!τελος παντων νομιζω πως εχεις αρκετο μυαλο για να καταλαβεις απο αφτα που εγραψα οτι δεν ειχα σκοπο να χλεβασω!!!!!αλλα να σας απαντησω στο θεμα !!!!!!!!!!!!
καλυτερα ας ασχολειθουμε με το θεμα κ ασε τις φατσουλες μου...(ειναι καθαρα διακοσμητικες!!!!οκ?

keep walking.....