- Όχλος κτυπά & ΚΑΙΕΙ ζωντανούς δύο αστυνομικούς... - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
επειδή δεν βλέπω προκοπή... ας το ερευνήσουμε μεθοδικά το θέμα και ας σταματήσουμε επιτέλους τις κόντρες..
ΈΧΟΥΜΕ 3 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (κατά την άποψή μου πάντα..)
1. είναι πνεύμα
2. είναι άνθρωπος
3. είναι ο ίδιος ο χ
ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ -ΜΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ...,ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ..
ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ??
never say never **
Προσπαθώ να βγάλω μιά άκρη.
νομίζω πως είναι τρεις μήνες μετά το ατύχημα που άρχισε η εμφάνιση αιχμηρών αντικειμένων...
όμως αν θες θα μας βοηθούσε πολύ να μας αναλύσεις λίγο την σκέψη σου πάνω στο τρία...
για τους υπόλοιπους,
πραγματικά ζητάω συγνώμη που δεν έχουμε απαντήσει μέχρι τώρα...
αλλά ξέρετε μέρες που είναι, οι δουλειές αυξάνονται και αυτό είναι ένα θέμα που δεν θα θέλαμε να απαντάμε στα μικρά διαλείματα που κάνουμε...
διαβάζουμε όμως όλα τα μηνύματα σας, και μόλις "αδειάσουμε" λίγο από χρόνο, θα απαντήσουμε σε αυτά...
Φιλικά
Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
ενας γνωστος μου (αυτος με τον σκυλο) οταν κουβαλησε μια παρουσια σπιτι του, ειχε παει σε ενα οχι και τοσο καθαρο μερος... (φανταζομαι σε οικο ανοχης ή κατι αναλογο).
αποψη μου ειναι οτι η οντοτητα βρηκε προσφορο εδαφος.

quote:ενας γνωστος μου (αυτος με τον σκυλο) οταν κουβαλησε μια παρουσια σπιτι του, ειχε παει σε ενα οχι και τοσο καθαρο μερος... (φανταζομαι σε οικο ανοχης ή κατι αναλογο).
σορυ αλλα μ εστειλες αδιαβαστο...
οποιος παει σε οικο ανοχης κινδυνευει να αρπαξει και κανα πνευμα εκτος απο συφιλη, βλεννοροια, ή εϊτζ? ![]()
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
αλλα μια και δεν ειχα ποτε την ευτυχια να βρεθω σε τετοιο μερος, φανταζομαι οτι το πνευμα θαμπωθηκε απο το ακατανομαστο του γνωστου μου....
![]()

never say never **
quote:
Διάβαζα και ξαναδιάβαζα τις απαντήσεις σας ...και θα πρότεινα για λίγο να διαβάσετε κι εσείς τις απαντήσεις των υπολοίπων μελών... θα δείτε πως υπάρχει ένας καταιγισμός απόψεων, θέσεων και πληροφοριών...
φανταστείτε, τώρα, πως τα περισσότερα απ' αυτά τα έχουμε ήδη σκεφτεί...
και φανταστείτε ακόμα, πόσο δύσκολο είναι να βγάλει κανείς άκρη έτσι...
σε ένα φαινόμενο, που οι δύο κόσμοι διασταυρώνονται, που το πέπλο είναι λίγο πιο διάφανο, αλλά όχι εντελώς... τα πάντα μπορεί να συμβαίνουν...
Χμ, πράγματι. Τα φαντάζομαι όλα αυτά. Αλλά όταν απευθύνεστε σε ένα φόρουμ με μπόλικα μέλη και αναζητάτε πιθανές λύσεις και ιδέες, τι άλλο θα γινόταν, φίλες μου; Τι περιμένατε; Τι θα σας βοηθούσε περισσότερο;
Όλα μπορεί να συμβαίνουν, ίσως να έχετε σκεφτεί όλες τις πιθανότητες, η πληθώρα των απαντήσεων είναι, πράγματι, ζαλιστική.
Μήπως το θέμα δημιουργήθηκε μόνο για την ενημέρωσή μας και οι διάφορες προτάσεις μας περισσεύουν;
No Method, No Guru, No Teacher
Έχω γράψει το θέμα που θα αναφέρω στο topic ΘΕΡΑΠΕΙΑ/ΡΕΪΚΙ
αλλά δεν έγραψα κάποιες λεπτομέρειες γιατί δεν υπήρχε λόγος κατά την γνώμη μου.
Στο ατύχημα που είχε γίνει ο άντρας μου σώθηκε από θαύμα, τον χτύπησε αυτοκίνητο και αυτός ήταν με μηχανή, το αυτοκίνητο ήρθε κάθετα από την αριστερή πλευρά του, τα κατάγματα ήταν ίδια με αυτά που αναφέρατε, εκτός από το αιμάτωμα και το τρύπημα του πνεύμονα.
Οι πονοκέφαλοι άρχισαν μετά από περίπου 3 μήνες, κανένας γιατρός δεν βρήκε τίποτα κανένα μηχάνημα δεν κατέγραφε τίποτα.
Στην Ελλάδα υπήρξε κάποιος που τον βοήθησε για λίγο, αυτός του είπε ότι μαζεύει κοσμική ενέργεια, πολύ σοβαρό άτομο τον γνώρισα.
Δεν ξέρω τον τρόπο που χρησιμοποιούσε για να τον βοηθήσει, την μία και μοναδική φορά που τον είδα έφυγα από το σπίτι, δεν γινόταν να είμαι εκεί. Από τις περιγραφές του άντρα μου, μου φάνηκε η αρχή σαν ύπνωση, μετά δεν θυμόταν.
Πρίν τον γνωρίσω είχα πει στον άντρα μου να προσπαθήσει λίγο μόνος του, όταν όμως ο άντρας μου του το ανέφερε του απάντησε ότι είναι επικίνδυνο και να μην το κάνει.
Η ουσία ήταν ότι αυτό το πράγμα δεν σταματούσε.
Βέβαια μην φανταστείτε έναν απλώς δυνατό πονοκέφαλο, εγώ είχα κατατρομάξει, έβλεπα έναν άνθρωπο να κυλιέται στο πάτωμα, να φωνάζει, να κάνει συνεχόμενα εμετούς, μέχρι τελικής εξάντλησης όπου πλέον παραδινόταν περιμένοντας πότε θα του κάνει την χάρη να τον αφήσει.
Έλεγε συνεχώς δεν είναι δικό μου και ότι θα αισθανόταν ανακούφιση εάν ξαφνικά κάποιος του έπαιρνε το κεφάλι για να μην νοιώθει.
Τα υπόλοιπα έγιναν ακριβώς όπως έγραψα στο άλλο topic.
Μέσα στο σπίτι δεν ένοιωθα κάτι περίεργο όπως εσύ GALADRIEL μόνο μιά "βαριά ατμόσφαιρα", δεν ξέρω για αυτά που γράφεις με την συγχρονικότητα, αλλά όταν ένας χώρος,άνθρωπος, έχει αρνητική ενέργεια το νοιώθω, δεν ξέρω να σου εξηγήσω πως αλλά ξέρω ότι έτσι είναι.
Λίγο κουφό και ίσως με θεωρήσετε και ηλίθια αλλά δεν ξέρω πως να το πω.
Τώρα πως σταμάτησε θα μου πείτε.
Ότι έκανα εγώ ήταν μόνο για την ανακούφιση από τον πόνο εκείνη τη στιγμή και δεν πιστεύω ότι έχω κάποιες ιδιότητες θεραπευτικές, αυτό που του έλεγα πάντα ακόμη και τώρα είναι προσοχή στις κινήσεις σου και στην σκέψη σου, πάντα να κινούνται από αγάπη, ανιδιοτέλεια και συμπόνια τίποτε άλλο, όλα τα άλλα κάνουν κακό σε εσένα και τους γύρω σου.
Αυτό το εφαρμόζουμε από τότε ακόμα και στον επαγγελματικό τομέα που ξέρετε όλοι πόσο δύσκολο είναι και πάντα με όποιο κόστος.
Βέβαια όλα όσα συμβαίνουν στον φίλο σας είναι διαφορετικά αλλά μήπως είναι πολλές οι συμπτώσεις?
Σε αυτό που είπες GALADRIEL ότι ίσως να γίνονται για να μεταφερθεί το θέμα εδώ μπορεί και να έχεις δίκιο, μου έκανε εντύπωση ότι σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο εκείνη την ημέρα και όταν μπήκα στο topic το είδα γραμμένο.
Θα πω για μένα ότι όταν ανοίξατε το θέμα δεν είχα μπει επίτηδες γιατί έχω μια τρελή φοβία με όλα τα κοφτερά αντικείμενα και όταν τελικά μπήκα για 2 ημέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ, οπότε εάν εγώ μπορώ να αντέξω και να προσπαθήσω να βοηθήσω νομίζω ότι μπορούν όλοι.
Πιστεύω ότι δεν θα βρείτε τίποτα και ότι η λύση είναι στον ίδιο το φίλο σας, εσείς από την στιγμή που είστε δίπλα του προσφέρετε το καλύτερο που μπορείτε.
Εάν σας κούρασα συγγνώμη εάν κάτι δεν είναι κατανοητό και μου το αναφέρετε θα προσπαθήσω να είμαι πιό σαφής, δεν είμαι καλή στο να γράφω.
Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να ξαναγράψω την Τρίτη μετά το Πάσχα, εάν σε κάτι δεν απαντήσω αμέσως δεν σημαίνει τίποτα.
Εάν τα φαινόμενα συνεχίζουν θα ήθελα να το ξέρω έαν σας είναι εύκολο.
Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα.
στη ροή του λόγου...
Απο σκόρπιες "σκέψεις" πάνω σε μια πιθανότητα...
-ζωόμορφο όν βλέπει ασπρόμαυρα
-ασπρόμαυρα όνειρα
-ξενιστής
θέτω τις εξής απορίες
1) Μήπως τα "ξυράφια" προστατεύουν το σώμα όσο το
όν βρίσκεται στον Χ εν υπνώσει;
2) Τί όνειρα βλέπει ο Χ ώς ασπρόμαυρα?
3) Είσαστε δίπλα ΤΟΥ ή έχετε παρατηρήσει τον Χ την ώρα
του ύπνου του;
4) Μήπως το όν μπαίνει σε άλλες μορφές ζωής (γάτες)
κατα βούληση;
(Έχετε ψάξει άν κάποια γάτα πχ.της πολυκατοικίας είχε
ματώσει το μέτωπό της στο κεφάλι της?)
Όσον αφορά την φωτογράφηση και την βιντεοσκόπηση με
υπέρυθρες γίνεται με μια κάμερα των 500 ευρώ
SONY DCR HC20E και επιπλέον φίλτρο IR PASS FILTER
των 50 ευρώ κοντά. Η εστίαση γίνεται αυτόματα και το
οπτικό φάσμα ευρύνεται σε παρα πολύ μεγάλο βαθμό.
Για ολονύκτια εγγραφή χρειάζονται περισσότερα λεφτά
σίγουρα για τεχνικό εξοπλισμό καρτών video και σκληρών
δίσκων ή για πιό φτηνή με "φύλακα" διαδικασία εγγραφή
σε αναλογικού τύπου είσοδο εγγραφής σε dvd-deck.
Καλό κουράγιο στον άγνωστο Χ και σε σάς...
3 μήνες.. Τι κοινό να είχαν οι 2 τους;
pyramid, είχε και ο άντρας σου πρόσθετα μεταλλικά μέσα του μετά το ατύχημα, λάμες κτλ;
Edited by - Ευθύμης on 29/04/2005 20:38:51
1ον. Σε αρκετά εργαστήρια στον κόσμο, επιστήμονες ερευνούν τις επιδράσεις των ηλεκτρονικών συσκευών στον άνθρωπο (ειδικά στον εγκέφαλο), με αποκορύφωμα τα ηλεκτρονικά εμφυτεύματα..
2ον. Ως κεραία θεωρείται μια μεταλλική συσκευή που πληρεί συγκεκριμένες γεωμετρικές και ηλεκτρικές προϋποθέσεις. Σκοπός της είναι να μεταφράζει την ένταση του ρεύματος σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα (ακτινοβολία) και το αντίστροφο.
Τώρα το αν, το τι και υπό ποιές προϋποθέσεις συμβαίνει να αλληλεπιδρά με τα νεύρα του ανθρώπινου οργανισμού και το πώς τα μηνύματα που θα φθάσουν στον εγκέφαλο θα μεταφραστούν εκεί, είναι απάντηση που οι ερευνητές των παραπάνω εργαστηρίων θα μπορούσαν(?) να δώσουν.
Ακόμα θα πρότεινα να κάνατε άλλη μία προσπάθεια να φωτογραφήσετε ή να κινηματογραφήσετε ότι περίεργο σας συμβαίνει. Τα αιχμηρά αντικείμενα, την τρύπα στο τζάμι, τα χνάρια. Και όταν τα φωτογραφήσετε βάλτε τα εδώ να τα δούμε έστω κι αν δεν είναι πολύ καθαρά.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Τουλάχιστον εγώ ως μόνα κοινά βάζοντας μόνο την λογική βρίσκω στα εξής
-ατύχημα που κάποιος σώζεται λες από θαύμα (ότι λέμε στην καθομιλουμένη)
-κατάγματα
-εμφάνιση φαινομένων μετά από περίπου 3 μήνες
-δεν φεύγουν εύκολα
-δεν φαίνονται καθαρά οι φωτογραφίες / δεν καταγράφουν τίποτα τα μηχανήματα
αυτό να το εξηγήσω λίγο καλύτερα
ήταν συνδεδεμένος με μηχανήματα όταν δεν πονούσε, έδειχναν φυσιολογικές ενδείξεις, εξακολουθούσε να είναι συνδεδεμένος όταν πονούσε υπερβολικά, έδειχναν τις ίδιες ενδείξεις .
Πως γίνεται τώρα αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ.
Δεν ξέρω καν αν όσα είπα βοηθήσουν σε κάτι αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
δεν το διαβασα όλο το θέμα αλλά κατάλαβα αρκετά
θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις στον κύριο χ..και μακάρι να μου απαντήσει
όπως είπε ο χ έχει μία πρώην... πως χωρίσαν ποιά ήταν τα συναισθήματά του πριν για αυτήν και πια τώρα?
τι χαρακτήρας ηταν ο χ χιουμορίστας σοβαρός νευρικός ήρεμος μελανχολικός κτλ
τώρα τι είναι?
μια μέρα ή κάποιες ώρες πριν το ατύχυμα με τι ασχολειόταν (βιβλίο, ταινία, κτλ)??
του αρέσουν τα ζώα (πριν και μετα το ατυχημα)??
κυνδίνεψε ποτέ απο αυτά τα αιχμηρά αντικείμενα(τωρα)??
κοιμάτε συχνά..περισσότερο απο πριν το ατύχημα??
ζει μόνος του τωρα???
πριν το ατυχημα πχ μικρός του είχε συμβεί τιποτα με αιχμηρά αντικείμενα ή με ζώα ή με ανθρώπους??
πριν χτυπήσει είχε προβλήματα σοβαρά τον βασάνιζε κάτι??
βλέπει με χιούμορ την κατάσταση??
τι δουλειά κανει??
αυτά!!
δεν είναι απαρέτητο να απαντήσει...
αν θέλει!!
φιλικά Ε.μ.Α!!!
No Method, No Guru, No Teacher