ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η σημασία της Θυσίας και της Ανάστασης του Ιησού στην σωτηρία του ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Η σημασία της Θυσίας και της Ανάστασης του Ιησού στην σωτηρία του ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

panpam61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
11/12/2005, 22:30:12
quote:

Αγαπητή Ostria,
Δεν υποστήριξα ότι αυτά ΔΕΝ γίνονται, αλλά ότι τελικά ΔΕΝ έχουν καμία σημασία...Η ουσία μπορεί να έπεται, αλλά δεν χάνεται...Αρκεί να ξέρεις να την αναζητείς, χωρίς να...θαμπώνεσαι!

Άποψή μου...

Durden μου και βέβαια συμφωνώ με τα παραπάνω. Οντως "τελικά ΔΕΝ έχουν καμιά σημασία". Ελα όμως που όσο κι αν μαθαίνεις να αποφεύγεις τις "παγίδες" και να αναζητάς την ουσία, πάλι, κάποια στιγμή κάπου θα ξεγελαστείς, θα θαμπωθείς και μετά θα απογοητευτείς. Δυστυχώς έχει συμβεί σε όλους μας νομίζω, όσοι μπαίνουμε για αρκετά χρόνια μέσα στο internet. Αυτό ήθελα να επισημάνω και καλό είναι να το έχουν υπόψιν τους όλα τα παιδιά που έχουν αρχίσει να μπαίνουν πρόσφατα.

Οπως είπε και η agni

quote:
Μπηκα με το πραγματικο μου ονομα, εντελως αυθορμητη και
καθολου καχυποπτη.

και μετά
quote:

Μπηκα. Αυτο δηλωνει την διαθεση μου.
Δεν συνεχισα ετσι.
Η συνεχεια ειναι η απογοητευση.

Είναι λογικό. Αυτή είναι η συνηθισμένη πορεία μας στο internet και όχι η εξαίρεση. Το καλό είναι ότι όντως μπορείς να γνωρίσεις και πηγαίες ενδιαφέρουσες απόψεις και αληθινούς ανθρώπους και τελικά για αυτές και για αυτούς παραμένεις online.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-