ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στατιστικά στοιχεία για οικονομικούς μετανάστες - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Στατιστικά στοιχεία για οικονομικούς μετανάστες - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

epitho32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
epithoΝέο Μέλος
26/04/2004, 12:14:59
Γεια σας,

θα ηθελα παρακαλω λιγη βοηθεια για μια ερευνα που ασχολουμαι. Αν γνωριζει καποιος μια σελιδα που να δειχνει στατιστικα στοιχεια οσον αφορα το μορφωτικο επιπεδο των μεταναστων που εισερχονται στην χωρα μας.

το google με πεταει συνεχως σε διαφορα εθνικιστικα και αλλα lame site που ειναι σηκωμενα.

ευχαριστω προκαταβολικα.

Balance

26/04/2004, 13:29:52
Γειά σου epitho

κομματάκι άσχετο βέβαια το θέμα με το αντικείμενο του ESOTERICA, αλλά καλώς ήρθες (είσαι και ευγενέστατος, οπότε με φέρνεις σε δύσκολη θέση σχετικά με την παρατήρησή μου αυτή).

Προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι που θα μπορούσε να σε βοηθήσει, εύχομαι κάποιος άλλος να μπορέσει.

Καλό πάντως θα είναι, να προσπαθούμε να μην ξεφεύγουμε πολύ από την θεματολογία του site!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

epithoΝέο Μέλος
26/04/2004, 14:01:51
εχεις δικιο αμαλια

ισως επρεπε να το βαλω στο τυρι κ το αχλαδι. επειδη ειδα μεσα στο apopseis θεματα για μεταναστες κτλ, σκέφτηκα πως θα εχω μια ποιο αμεση απαντηση.

ευχαριστω για την υποδειξη, δεν θα ξανασυμβει. (προβληματα νεοτητας, u know)

cya.

Balance

26/04/2004, 15:03:51
Και για το "μεταξύ τυρου και αχλαδιού" ισχύει το ίδιο περί σχετικότητας του θεματικού αντικειμένου.

Σου παραθέτω τις περιγραφές για τις δύο θεματικές κατηγορίες:

Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Στείλτε τα μηνύματά σας στις ανοικτές συζήτησεις αυτού του Forum! Μπορείτε εδώ να κάνετε τις παρατηρήσεις σας, τις προτάσεις σας, να βοηθήσετε τους υπόλοιπους επισκέπτες στις αναζητήσεις τους κ.λπ. (εννοείται στις σχετικές με το αντικείμενο του site αναζητήσεις)

"Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Εδώ φιλοξενούνται οι Συζητήσεις που δεν σχετίζονται με την ευρύτερη θεματολογία του ESOTERICA.gr αλλά δεν είναι παντελώς "άσχετες"... και πάντα, φυσικά, συμφωνούν με τους κανονισμούς που διέπουν τις Ομάδες Συζήτησης!

Θα μπορούσες επίσης (και πιστεύω ότι θα ήταν αποδοτικότερο) να απευθύνεις την ερώτησή σου αυτή, σε κάποιο από τα ενεργά τόπικ που ασχολούνται με τους μετανάστες. Τουλάχιστον οι εκεί ενδιαφερόμενοι, πιθανότατα θα το έχουν ψάξει περισσότερο το θέμα.

Σου παραθέτω ένα link (σχετικό με τους Αλβανούς), να δοκιμάσεις κι εκεί:

Αλβανοί στην Ελλάδα - Ρατσισμός ή θέμα επιβίωσης;

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

junk95Μέλος
26/04/2004, 17:23:59
quote:

Γεια σας,

θα ηθελα παρακαλω λιγη βοηθεια για μια ερευνα που ασχολουμαι. Αν γνωριζει καποιος μια σελιδα που να δειχνει στατιστικα στοιχεια οσον αφορα το μορφωτικο επιπεδο των μεταναστων που εισερχονται στην χωρα μας.

Βρήκα μια καλή μελέτη που έγινε για λογαριασμό της ΓΣΕΕ, αλλά δεν ξέρω αν θα δουλεύει γιατί το αρχείο έχει ελληνικό όνομα:

www.inegsee.gr/%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82.doc

και το site από το οποίο προέρχεται είναι
http://www.inegsee.gr/

Καλή τύχη.

Edited by - junk95 on 26/04/2004 17:26:28

27/04/2004, 04:27:30
Πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη!
Δουλεύει τελικά το Link που παρέθεσες junk95!
(παρότι το ατόπημα του "Ινστιτούτου Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε-Α.Δ.Ε.Δ.Υ" να χρησιμοποεί ελληνικά ονόματα αρχείων στο διαδίκτυο κρίνεται επιεικώς... "ερασιτεχνικό" )

epitho, σε βοηθάει το συγκεκριμενό αρχείο τελικά;

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

epithoΝέο Μέλος
27/04/2004, 10:55:38
το αρχειο ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσα να εχω βρει. χιλια ευχαριστω junk!

πραγματικα ιδανικο.

Balance

αγνοώνΜέλος
20/07/2007, 19:06:07
το λες σοβαρά ή ειρωνικά ?

ngw νομίζω πως υπήρχε κάποτε στο esoterica.gr....αλλά το πρόβλημα ποιο ακριβώς είναι ???

20/07/2007, 19:07:43
quote:
Κοίταξε αγνοών και libero.. εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε τα υπονοούμενα σας..

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις allzzaro, δεν έχει ειπωθεί από εμάς ότι ο αγνοών μιλάει με υπονοούμενα. Εάν υπήρχε τέτοια περίπτωση θα το λέγαμε.

Εν πάσει περιπτώσει όπως έχουμε ήδη πει, κάποια πράγματα που αφορούν τις ip, τις παραπλανητικές συμμετοχές, κ.λπ. θα γραφτούν στο θέμα Online βάνδαλοι και συκοφάντες
Προτείνω λοιπόν η οποιαδήποτε σχετική συζήτηση να συνεχιστεί εκεί.
Άλλωστε, ο λόγος που τέθηκε το ζήτημα στο παρόν θέμα, ήταν κάποιες συγκεκριμένες "σπόντες" που έγραψε ο libero σε προηγούμενο μήνυμά του και οι οποίες μεταφέρθηκαν στη ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

αγνοώνΜέλος
20/07/2007, 19:12:07
επειδή τώρα είδα και την προηγούμενη απάντηση θα σου απαντήσω στο ανάλογο ύφος που χρησιμοποιείς,γιατί μάλλον για λάχανο με έχεις περάσει...

...δε μας χέζεις κι εσύ και τα υπονοούμενα που βλέπεις γύρω σου...όσο για τα δικηγοριλίκια τι να πω...ας το κρίνουν άλλοι αν είμαι δικηγόρος κανενός εδώ μέσα

δε ρωτάς την amalia να σου πει αν είμαι ο libero ?? ίσως έτσι θα σταματήσεις να βλέπεις φαντάσματα

ρε συ amalia, πες του κάτι του συνομωσιόπληκτου γιατί θα μας τρελάνει με τις μαλακίες του

20/07/2007, 19:12:48
quote:
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις allzzaro, δεν έχει ειπωθεί από εμάς ότι ο αγνοών μιλάει με υπονοούμενα. Εάν υπήρχε τέτοια περίπτωση θα το λέγαμε.

Aπο εσάς οχι Αμαλία.
Απλά ο αγνοών θέλει να κάνει το δικηγόρο του libero.
Και οπως πολύ σωστά εχει πεί.. ``οποιος μπερδεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες``..

αγνοώνΜέλος
20/07/2007, 19:17:51
allzaro,δεν ξανασχολούμαι με την πάρτη σου και κοίτα να μην ασχοληθείς κι εσύ ξανά με τη δική μου

δε γουστάρω κουβέντες μαζί σου και άντε γεια

τελεία.

20/07/2007, 19:21:10
quote:
δε ρωτάς την amalia να σου πει αν είμαι ο libero ?? ίσως έτσι θα σταματήσεις να βλέπεις φαντάσματα

Είπα εγώ οτι είσαι ο libero?
πάς καλά!!

Απλά οταν στρίβει ο libero στρίβεις και εσύ.

20/07/2007, 20:07:38
quote:
allzaro,δεν ξανασχολούμαι με την πάρτη σου και κοίτα να μην ασχοληθείς κι εσύ ξανά με τη δική μου

Εάν θέλεις αγνοών θα μην ασχολούμαι μαζί σου.. να μην μπερδεύεσαι και ούτε να σχολιάζεις αυτά που γράφω.
Μην με απειλείς λοιπόν γιατί εγώ απειλές δεν σηκώνω.

20/07/2007, 20:08:23

20/7/2007

20/07/2007, 20:37:09
allzzaro και αγνοών
δεν είναι ανάγκη να χαλάσετε τις καρδιές σας!

Ο allzzaro είναι χρόνια στα forums και έχουν δει πολλά τα μάτια του με διπλούς λογαριασμούς. Πιστεύω ότι απλά έτυχε και "σε πήρε η μπάλα" στη συγκεκριμένη συζήτηση αγνοών.
Και οι δυο σας είσαστε δύο πολύ καλά και αγαπητά μέλη των forums και προσθέτετε στις συζητήσεις με τις απαντήσεις σας, αλλά και με τη μεταξύ σας ανταλλαγή απόψεων.
Προτείνω λοιπόν να γίνει από κοινού μια προσπάθεια, να λύθεί αυτή η παρεξήγηση.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

20/07/2007, 21:17:07
quote:
Προτείνω λοιπόν να γίνει από κοινού μια προσπάθεια, να λύθεί αυτή η παρεξήγηση.

Εγώ συμφωνώ.

αγνοώνΜέλος
21/07/2007, 11:21:45
εγώ δε συμφωνώ

ο τύπος πετάει κάτι κι όποιον πάρει ο χάρος

και μη μου λες allzaro για απειλές και τέτοια...αν δεν τις σηκώνεις εσύ μία,εγώ δεν τις σηκώνω δέκα

εγώ μαζί σου δεν ασχολούμαι ξανά

κάνε κι εσύ το ίδιο

21/07/2007, 13:56:55
αγνοώνΜέλος
21/07/2007, 18:22:37
gigenis, δεν είμαι αυτής της λογικής...

είμαι της λογικής ότι υπάρχουν χρήστες που είναι ευγενικοί και χρήστες που ξεπερνούν κάποια όρια

συζήτηση κάνουμε,όχι πόλεμο κι αν αρχίσουμε και υποψιαζόμαστε ο ένας τον άλλον...άστο καλύτερα

απλά δεν ξανανοίγω διάλογο με τον allzaro και τελείωσε η υπόθεση

εάν πάντως διαπιστώσω ότι κάτι στραβώνει πολύ,φεύγω και κλείνω και την πόρτα

δεν έχω υπαρξιακά προβλήματα - ευτυχώς !