- Εσφαλμένος συναγερμός... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Είμαι μια αρκετά καινούρια χρήστρια στο εσωτερικά και βρήσκομαι στην δύσκολη στιγμή να σας ανακοινώσω ότι η φίλη μας "ksenitia" που μας έγραφε πάντα ώραια μηνυματάκια έφυγε απο την ζωή. Δεν ξαίρω αν την γνωρίζατε πάντως έστο και για λίγες μέρες είχαμε αναπτύξει μία όμορφη φιλία μαζί με τον cybermaster και την ksenitia εδω στο φόρουμ. Η κοπέλα αυτή ονομαζόταν Λύδια και έμενε στην Ισπανία με τον αραβωνιαστικό της. Αυτές τις μέρες κατέβηκε στην Ελλάδα στην πατρίδα της για να παντρευτεί. Δυστιχός 3 ώρες μετά από την πιο όμορφη μέρα της ζωής της πέθανε. Μου έστειλε e-mail η κουνιάδα της μέσω το e-mail της ksenitias και σε άλλους πολλούς και ανέφερε αυτό το τραγικό συμβάν. 3 ώρες λοιπόν μετά από τον γάμο της είχε αυτοκινιτιστικό δυστίχιμα. Τι μπορεί να πεί κανείς μετά από αυτό?? Τι?
Δεν την ήξερα την κοπέλα απο κοντά αλλα στελναμε e-mail για κατι μέρες πριν φύγει για ελλάδα και μου έλεγε πως ζει στην ισπανια και τι κάνει. Πρέπει να ήταν καλή κοπέλα, ο τρόπος με τον οποίο έγραφε και εκφραζόταν ήταν πάντα γλυκός και καλοπροέρετος. Πιστέυω πως αξίζει που άνοιξα αυτό το θέμα για να μάθετε όλοι όσοι δεν ξαίρατε και να την θυμόμαστε πάντα. Δεν ξαιρω τι να πω μόλις τωρα διαβασα το φρικτό εκείνο εμαιλ και εχω σοκαριστει. Πολύς θανατος έχει σκορπιστεί βρε παιδια δεν το αντεχω άλλο. .....
Στην μνημη της καλής μου φίλης Λύδιας.
Να είσαι καλά όπου και να΄σαι και να μας θυμάσε. Καλό ταξίδι.Με αγάπη
Μάρλεν (foxyfreak)

Κρίμα...

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος

Καλό ταξείδι!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
έλαβα σε e-mail. Γράφτηκε από ένα κοριτσάκι που πεθαίνει πάσχοντας από
καρκίνο και είναι σε ένα νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.
Οι γιατροί του δίνουν μόνο άλλους 6 μήνες ζωής
Επιθυμία της είναι να διαβαστεί αυτό το ποίημα απ' όλο το κόσμο
Παρακολούθησες ποτέ παιδιά στο λούνα-πάρκ?
ή άκουσες την βροχή να πέφτει στο χώμα?
Παρακολούθησες το τρελό πέταγμα μιας πεταλούδας?
Χάζεψες τον ήλιο καθώς ξεθωριάζει η νύχτα?
Καλύτερα να χαλαρώσεις.
Μην χορεύεις τόσο γρήγορα.
Η ζωή είναι μικρή.
Η μουσική δεν κρατάει για πάντα.
Τρέχεις αλαφιασμένος κάθε μέρα?
Όταν ρωτάς κάποιον «πως είσαι?»
Ακούς την απάντηση?
Όταν τελειώνει η μέρα πέφτεις στο κρεβάτι αγκαλιά με
σκέψεις για εκατοντάδες δουλειές που στριφογυρίζουν στο κεφάλι σου?
Καλύτερα χαλάρωσε.
Μην χορεύεις τόσο γρήγορα.
Η ζωή είναι μικρή.
Είπες ποτέ στο παιδί σου «θα το κάνουμε αυτό αύριο» και μέσα στην
βιασύνη σου δεν είδες την λύπη του?
Έχασες επαφή αφησες μια καλή φιλία να πεθάνει επειδή ποτέ δεν είχες τον χρόνο να πάρεις ένα τηλέφωνο και να πεις «γεια!»
Καλύτερα χαλάρωσε.
Μην χορεύεις τόσο γρήγορα .
Η ζωή είναι μικρή
Η μουσική δεν κρατάει για πάντα.
Όταν τρέχεις παλαβωμένα για να πας κάπου χάνεις τη μισή χαρά της
διαδρομής.
Είναι σα να πετάς ένα δώρο που δεν άνοιξες......
Η ζωή δεν είναι αγώνας ταχύτητας.
Γι' αυτό χαλάρωσε.
Ακου την μουσική Πριν τελειώσει το τραγούδι.
Αφιερώνω αυτο το ποίημα πρωτ'απ'όλα στην Λύδια ως αποχαιρετισμό
αλλα και ως υπενθύμιση για όλους μας

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
κριμα
κριμα
πολυ λυπηρη ειδηση
ασχετα αν δεν την γνωρισαμε απο κοντα
και ισως αυτο να το κανει πιο λυπηρο
We are just a moment in time
A blink of an eye

we'll all take turns
i'll get mine, too
quote:Σίγουρα...
ασχετα αν δεν την γνωρισαμε απο κοντα
και ισως αυτο να το κανει πιο λυπηρο
Ξερεις...οταν διαβάζεις κάποιον στο φόρουμ σχηματίζεις μια αόριστη εικόνα με τη φαντασία σου...
Εγω αυτή τη κοπέλα τη φανταζόμουν πάντα μ' ένα ζεστό χαμόγελο στα χείλη...

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
Αλλά επειδή με τα e-mail δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος για τον αποστολέα, δεν έχουμε άλλο τρόπο να επιβεβαιώσουμε αυτή την πληροφορία; Κάποια διεύθυνση, κάποιο τηλέφωνο;
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Καλό ταξίδι
"Δεν θέλω να πληγώσω Δεν θέλω να πληγωθώ.
Γιατί ο καθένας έχει να κάνει την δικιά του διαδρομή
Μα αν το χρειαστείς, θάμαι εκεί, όπως πραγματικά το θέλεις"
Είχα πρωτογνωρίσει την κοπέλα στο θέμα "Γουστάρω τους Έλληνες" που η ίδια είχε δημιουργήσει. Διαφώνησα με τα επιχειρήματά της αλλά είχαμε μια πολιτισμένη συζήτηση! Άπό όλα της τα μηνύματα είχα σχηματίσει την άποψη για μια κοπέλα ευγενικιιά και γλυκομίλητη που έδειχνε να αγαπάει όλο τον κόσμο, ενώ έδειχνε και το μεγάλο της πόθο για επιστροφή στην πατρίδα!
Ευχαριστούμε για το θέμα foxyfreak. Ασφαλώς και άξιζε!
Καλό σου ταξίδι Λύδια!
Σίγουρα εκεί που είσαι τώρα είναι καλύτερα!
Για μας θα είσαι πάντα εδώ, μαζί μας, διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας τα μηνύματά σου.
Αν αληθεύουν τα περιστατικά, τραγική η θέση του άνδρα της. ![]()
Ζήσε τη στιγμή!
δεν νομίζω να ήταν καποια φάρσα το e-mail που έλαβα. Αλωστε γιατι να μου στείλουν κάτι τέτοιο μέσο το e-mail της? Έκανα reply και ρώτησα πως και τι έγεινε ακριβώς, σε ποιο μέρος της Ελλάδας είναι γιατί αν βρήσκετε στην Αθήνα η κυδεία της θα ήθελα να πάω. Δεν ξαίρω τι να πω βρε παιδιά 28 χρονών ήταν η κοπέλα. Χαιρόμουν τόσο πολύ που είχα βρεί μια φίλη και ξαφνικά έφυγε. Αυτά μου έστειλε για τελευταία φορά:
Geia soy zoyzoyni! Axxx ti toy ekanes toy pc kai ta xei paiksei.... kaleee??? Eeeemmm, olo anoikse-kleise, to zalises to kakomoiro.
Apo ayth thn Pempth kai gia ena mhna peripoy 8a apoxwrhsw, giati 8a er8w sthn Elladitsa mas, logw toy gamoy, kai meta gamhlio taksidi kai elpizw sto telos Oktwbrioy na eimai kala pali pisw sto agaphto foroum, kai stoys kaloys moy filoys FOXYFREAK, Cybermaster kai Allzzaro.
Eyxomai glykia moy na ta pernas teleia, teleia, teleia, na prosexeis para poly kai 8a ta poyme otan gyrisw!!!!!
Elpizw na mporesw na balw kamia fwtografia an brw kanenan edw poy na exei scanner, gia na deite pws ta perasa.
Soy stelnw filakia kai olh moy th filia, kai grhgora na se ksanabrw me ygeia ki esena kai toys ypoloipoys!!!!!!
Αυτό ήταν το τελευταίο e-mail που έλαβα από την Λύδια.

Μπορεί να μην την γνώρισα από κοντά, αλλά με τη συγκεκριμένη κοπέλα είχα νιώσει κοντά!
Ηταν πράγματι πολύ φιλική και ευγενέστατη σε ένα mail που της είχα στείλει παλιότερα. Γλυκιά κοπέλα. Ανάλαφρη. Ξέγνοιαστη.
Λυπάμαι πάρα πολύ, καλό ταξίδι Ξενιτιά!!!
Ας σε συντροφεύει η αγάπη μας.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Τα μηνύματα της ήταν πάντα αισιόδοξα..πόσο ειρωνικό..Και πόσο παράξενο, να θλίβεσαι για κάποιον που ποτέ δεν γνώρισες. Και σκέφτομαι, άραγε, υπάρχουν και άλλα παιδιά που κάποτε μας συντρόφευαν στα forums κι έχουν "φύγει" χωρίς να το μάθουμε ποτέ?
Δεν ξέρω τι να πω, και δεν έχει υποθέτω σημασία..Απλά ένα αντίο ήθελα να πω, στη Λυδία και σε όλους αυτούς που φεύγουν έτσι ξαφνικά, και κουράγιο στους δικούς τους.
Αν είναι αλήθεια το μόνο που θα πω είναι καλή επάνοδο …….
Η Ακακία μοι είναι γνωστή
ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ???!!!
ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΗΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ???????????????????????????????????
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΙΧΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ MESSENGER ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!
ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΥΘΟΥΜΕ ΣΤΟ MESSENGER ΣΤΙΣ 26/10 ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ!!!!!!
ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΩ:
ΛΥΔΙΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ...!!!!
ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΑΡΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!!ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!!!
ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΡΩΝΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΟΣΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΤΑ...!!!!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΝ ΕΧΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΔΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.......
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!