- Εσφαλμένος συναγερμός... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Στην κατηγορία "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού", συνήθως ανοίγουν αρκετά ανάλαφρα θέματα και το συγκεκριμένο δεν είναι δυστυχώς τέτοιο...
Οφείλουμε επίσης ένα ευχαριστώ στην φίλη foxyfreak για την ενημέρωση, αν και προσωπικά...θα προτιμούσα να πιστεύω πως απλώς μετά τον γάμο της μας άφησε λόγω πολύ γεμάτου χρόνου...![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Δεν μπορώ να βάλω στο μυαλό μου τι μπορεί να έζησε αυτή η κοπέλα την ημέρα του γάμου της. Πραγματικά δεν το πιστεύω, γίνομε κουραστική καταλαβαίνω αλλα η κατάσταση είναι τόσο τραγική. Είναι αδικο. Εκεί που χαιρώταν τον άντρα της την οικογενειά της την πατρίδα της ξαφνικά η χαρά της έγεινε τραγωδία. Δυστιχος δεν μου έστειλε η κουνιάδα της ξανα. Δεν ξαίρω τι έγεινε με τον άντρα της ή αλλα μέλη της οικογένειας. Είναι κρίμα μια τοσο νέα κοπέλα να μην μπορεί να χαρεί την ζωή της. Πολύ κρίμα. Έυχομε να βρεί γαλήνη εκεί που θα πάει και να μας θυμάτε, εγώ προσωπικά δεν θα την ξεχάσω.

Για να είμαι ακριβής, η μόνη περίπτωση που μπορεί να σβυστεί ένα θέμα, είναι όταν ο αποστολέας του το στείλει κατά λάθος δύο φορές. Συνήθως μας ενημερώνει και το σβύνουμε πριν καν απαντήσει κανένας και η συζήτηση συνεχίζεται σε εκείνο που μένει.
Αλλά και να σβυνόντουσαν, γιατί να το σβύσω αυτό;
Θα άλλαζε τίποτα;
Δυστυχώς, όχι.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

No Method, No Guru, No Teacher
Έδινε μια χαρούμενη νότα στο forum και ιδιαίτερα στο θέμα με τον ngw. Θα μας λείψει. Της εύχομαι ''Καλό Ταξίδι'' και καλή επιτυχία στις νέες αναζητήσεις της.
Πάνω από όλα όμως εύχομαι να είναι μια κακόγουστη φάρσα.
Πολλή μαυρίλα γύρω μας.
και εγώ ευχομαι να μπεί τώρα σε λιγες μέρες και να μας πει πλάκα σας έκανα καλέ για να δώ πόσο με αγαπάτε. Μακάρι.