ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εσφαλμένος συναγερμός... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Εσφαλμένος συναγερμός... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

foxyfreak31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
17/10/2004, 22:40:40
Το θέμα αυτό μεταφέρεται στην κατηγορία "Απόψεις, Προτάσεις κ.ά." από την κατηγορία "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" που άνοιξε αρχικά.

Στην κατηγορία "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού", συνήθως ανοίγουν αρκετά ανάλαφρα θέματα και το συγκεκριμένο δεν είναι δυστυχώς τέτοιο...

Οφείλουμε επίσης ένα ευχαριστώ στην φίλη foxyfreak για την ενημέρωση, αν και προσωπικά...θα προτιμούσα να πιστεύω πως απλώς μετά τον γάμο της μας άφησε λόγω πολύ γεμάτου χρόνου...

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

foxyfreakΜέλος
17/10/2004, 23:14:43
Αγαπητή αμαλία για μία στιγμή τρόμαξα πως έσβησες το θέμα. Στεναχωρίθηκα αλλα τελικά το μετέφερες. Καταλαβαίνω γιατί το έκανες.

Δεν μπορώ να βάλω στο μυαλό μου τι μπορεί να έζησε αυτή η κοπέλα την ημέρα του γάμου της. Πραγματικά δεν το πιστεύω, γίνομε κουραστική καταλαβαίνω αλλα η κατάσταση είναι τόσο τραγική. Είναι αδικο. Εκεί που χαιρώταν τον άντρα της την οικογενειά της την πατρίδα της ξαφνικά η χαρά της έγεινε τραγωδία. Δυστιχος δεν μου έστειλε η κουνιάδα της ξανα. Δεν ξαίρω τι έγεινε με τον άντρα της ή αλλα μέλη της οικογένειας. Είναι κρίμα μια τοσο νέα κοπέλα να μην μπορεί να χαρεί την ζωή της. Πολύ κρίμα. Έυχομε να βρεί γαλήνη εκεί που θα πάει και να μας θυμάτε, εγώ προσωπικά δεν θα την ξεχάσω.

18/10/2004, 00:23:08
foxyfreak, κανένα θέμα δεν σβύνεται!
Για να είμαι ακριβής, η μόνη περίπτωση που μπορεί να σβυστεί ένα θέμα, είναι όταν ο αποστολέας του το στείλει κατά λάθος δύο φορές. Συνήθως μας ενημερώνει και το σβύνουμε πριν καν απαντήσει κανένας και η συζήτηση συνεχίζεται σε εκείνο που μένει.

Αλλά και να σβυνόντουσαν, γιατί να το σβύσω αυτό;
Θα άλλαζε τίποτα;
Δυστυχώς, όχι.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

foxyfreakΜέλος
18/10/2004, 01:17:15
έλα ντε λες και μπορούμε να κάνουμε τιποτα τώρα. Αχ πως τα φέρνει η ζωή καμιά φορά. Ο θάνατος δεν κοιτάζει τα χρόνια. Όταν είναι να φύγεις φεύγεις. Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν σε ένα μνημόσινο και στο νεκροταφείο είδαν τα μάτια έπεσαν πάνω από πολούς τάφους νέων παιδιών. Και μετα λες : Tι αυτό ήταν? Τόσο γρήγορα περνάνε οι στιγμές? Τόσο μικρή είναι η ζωή? Το μετά κανείς δεν το ξαίρει. Αν δεν το ζήσεις με την σειρά σου δεν το ξαίρεις. Αυτό που νιώθω εγώ πάντος είναι ότι η Λύδια μας δεν νιόθει πόνο πλέον. Αχ αυτήν την κοπέλα ποσο πολυ την συμπάθησα. Πραγματικά σας λέω. Είμαι άτομο που δεν κάνω έυκολα φιλίες με κοπέλες αλλα αυτή ήταν τόσο γλυκιά στον λόγο της που όπως είπε και ο cybermaster σου έφτιαχνε την διάθεση. Αντίο γλυκιά μας παρουσία. Ελπίζω η καρδιά σου να είναι γεμάτη αγάπη. Ο Θεός να σε φιλάει κοντά του σαν το πιο πολύτιμό του διμηούργιμα. Αντιο και σαγαπάμε.

foxyfreakΜέλος
18/10/2004, 01:23:15
μπερδεψα λιγο τα λογια μου στην δευτερη γραμμη. ήθελα να πω πως τα μάτια μου είδαν πολους τάφους νέων παιδιών. Συγνώμη.

wendigoΜέλος
18/10/2004, 01:25:00
Ένα nickname, μερικές αράδες.Πώς τέμνονται για λίγο οι ζωές των ανθρώπων. Κάθε λέξη κι ένα σημάδι. Από κάποιον άγνωστο. Που έχει ζωή, αγαπημένους, χαρές, πόνους, αρρώστιες, όνειρα, αδέλφια, λογαριασμούς, φιλιά, βαφτιστήρια. Μια ζωή πίσω από ένα nickname και πέσαμε πάνω του τυχαία σαν τον άγνωστο που σκουντάμε στο δρόμο. Και ξαφνικά σου λείπει. Ένα nickname και η ζωή που κρυβόταν από πίσω. Ένα nickname. Αντίο.

No Method, No Guru, No Teacher

foxyfreakΜέλος
18/10/2004, 01:40:43
Πες το ψέματα φίλε/η wendigo. Την κοπέλα δεν την ήξερα απο κοντα εδώ στο φόρουμ γνωριστίκαμε. Περίμενα να γυρίσει στην Ισπανια (εκεί εμενε) για να μου στείλει φωτογραφίες να δω πως πέρασε στο γάμο της. και όμως στεναχωρίθηκα αφάνταστα. Ναι ήταν ένας άνθρωπος όπως είμαστε όλοι τα πάντα είχε και τα έχασε σε μια στιγμή.

elpidaΜέλος
18/10/2004, 10:10:16
Αν και δεν την γνώριζα την κοπέλα, είναι πραγματικά λυπηρό αυτό που συνέβη. Εύχομαι εκεί που βρίσκεται και εκεί που θα πάει να είναι καλύτερα ...

mysticΜέλος
18/10/2004, 10:40:28
Βλέποντας τον τίτλο του θέματος ξαφνιάστηκα από την λέξη ''έφυγε'' πηγαίνοντας φευγαλαία το μυαλό μου σε δύο εκδοχές ή έφυγε από την Ισπανία ή για κάποιο λόγο δεν θα ξαναέγραφε στο forum. Η πραγματικότητα όμως είναι τραγική και συγκλονιστική. Πραγματικά έχει σφίξει η καρδιά μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτή η κοπέλα που διαρκώς διάβαζα τα μυνήματά της και ας μην είχαμε κάνει ποτέ διάλογο έφυγε από την ζωή.
Έδινε μια χαρούμενη νότα στο forum και ιδιαίτερα στο θέμα με τον ngw. Θα μας λείψει. Της εύχομαι ''Καλό Ταξίδι'' και καλή επιτυχία στις νέες αναζητήσεις της.
Πάνω από όλα όμως εύχομαι να είναι μια κακόγουστη φάρσα.
Πολλή μαυρίλα γύρω μας.

foxyfreakΜέλος
18/10/2004, 10:45:10
Mystic

και εγώ ευχομαι να μπεί τώρα σε λιγες μέρες και να μας πει πλάκα σας έκανα καλέ για να δώ πόσο με αγαπάτε. Μακάρι.

foxyfreakΜέλος
18/10/2004, 10:49:41
Είναι περίεργο πράγμα να μην ξαίρεις κάποιον και να κλαίς για την απόλιά του. Δεν ξαίρω μου έχει στιχίσει τόσο πολύ βρε παιδιά. Την σκεύτομε κάθε μέρα και δεν το πιστεύω.