- "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ".... Απο το Esoterica.gr στον Alpha - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ωστόσο συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία, γιατί έστω και μέσα από τέτοιου είδους εκπομπές, όλο και κάποιος μπορεί να αφυπνιστεί από το λήθαργο των παραμυθιών των κρατικοδίαιτων ιερατείων.
Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
εδω μενω...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩ
"Eίδαμε πεντάλφες και άλλα σατανιστικά σύμβολα...
Oυδέν σχόλιο
Edited by - Oannes on 17/09/2003 18:48:09
μετά από τον τρόπο παρουσίασης της εκπομπής,
μετά από κάτι τύπους σαν τον Γαλανό (αν δεν κάνω λάθος)
μετά από κάτι μπάζα που είδα στο studio και άλλα που έπαιρναν τηλέφωνο
θα επαναλάβω κάτι που είπα και το πρωί
Eγώ προτείνω να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα αναλάβει την οργάνωση και παραγωγή ενός κύκλου εκπομπών με θεματολογία αντίστοιχη του esoterica σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό.
Aχ ρε παιδιά... Mε ποιούς μπλέξατε...Cut cut (που λένε και στην τηλεοπτική γλώσσα)
και αντεδρασαν στο τελος...
απορω...
δηλ.
δεν εχω πορους!!!!
τι ηταν ολα αυτα!!!!;;;;;;;;
παλι καλα να λεμε
και παλι
απορω....

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩ
Εγώ νομίζω ότι πήγε μιά χαρά, για το ύφος της εκπομπής... Βέβαια το τελευταίο ήταν λίγο "out" για τα δικά μου δεδομένα, αλλά ας περιμένουμε να δούμε τι θα πουν και τα παιδιά που ήταν παρόντα. (για το μηχάνημα λέω...)
Από κει και πέρα, νομίζω ότι η αρχή είναι το παν... και αυτή έγινε!
Αντε και σε μιά ακόμα καλύτερη συνέχεια! ![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ.
ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΟΥ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗ.
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΑΠΟ ΤΟ INΝΕRNET.GR ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ;
ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΡΟΥΖΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ.
ΑΝΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ 090....
ΠΑΡΑΞΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩ
βρε μπας και ηταν ο "Δικός" μας Arzuna ????
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
το είδα σχεδόν... ραδιοφωνικά, αφού εκεί που είμουν η εικόνα ήταν χάλια, κι αρκέστηκα απλά στο να ακούω...
Είδα όμως και Αρζούνα, και oldtiger, και Amalia (νομίζω και Λίλιθ, αλλά άντε να ξεχωρίσεις!), τον Κέλσο δεν τονε γνωρίζω... και πιστεύω πως το επίπεδο των εκπροσώπων του esoterica ήταν αξιοπρεπέστατο, είχαν γνώμη και λόγο μεστό, είχαν λόγο ύπαρξης, ΕΣΤΩ και σε τόσο λίγη χρονική διάρκεια που τους επετράπη να μιλήσουν...
Επιπλέον, η εκπομπή για την ΩΡΑ μετάδοσης και για το ΚΟΙΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ, πιστεύω πως ήταν σε πολύ καλά πλαίσια (περίμενα τα χειρότερα, είν' αλήθεια) καθώς και η Δρούζα, μέσα στην ασχετοσύνη της, έδειξε τουλάχιστον ότι δεν τα αντιμετωπίζει όλα αυτά ως απορριπτέα, ούτε ως γραφικά... Τουλάχιστον εκδήλωσε σκεπτικισμό...
Το μόνο που μου τα χάλασε ήταν το τελευταίο μέρος της εκπομπής με την επίδειξη (που λόγω χάλια εικόνας ΔΕΝ κατάφερα να καταλάβω τι ακριβώς γινόταν... μόνο μέσες άκρες...).
...και εκείνο που με χάλασε ΑΚΟΜΗ περισσότερο είναι ότι δεν κατάφερα ΟΥΤΕ το βίντεο - ντοκουμέντο να δω γμτ!
Νομίζω όμως πως κάθε πρωί στις 4 έχει επανάληψη της εκπομπής, επομένως ελπίζω να καταφέρω να το δω ξημερωματιάτικα... Την κατάλληλη ώρα... Μπρρρρ...
Αυτά, και συγχαρητήρια Μιχάλη και Γιώργο για την πολύ σεμνή και (όσο μπόρεσε να είναι, λόγω των συνθηκών) ουσιαστική παρουσία...
Καλή συνέχεια!
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

tsarlatanismos.gr
με την ευγενική χορηγία του alpha και με συντονιστές τη Δρούζα, τον Pόμπερτ Oυίλιαμς, τη Mπέσσυ Aργυράκη και πολλούς άλλους
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ...ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ESOTERICA ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ALPHA) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ.ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ....ΟΧΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ "ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΩΝ ΤΥΠΟΥ 090-.......
ΑΛΛΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΑΡΩ,ΓΥΑΛΕΣ ΚΛΠ.
ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ? ΤΟΝ ΕΘΑΨΑΝ.... ΑΥΤΗ Η ΔΡΟΥΖΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ (ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ) ΠΟΥ ΑΙΩΡΟΥΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΤΟΠΥΡΑΜΙΔΑ.
ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗ.
ΕΣΤΩ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ESOTERICA ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡΟΥΖΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ESOTERICA.ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ.ΟΧΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ (ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ) ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ.
ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ
ΘΙΑΣΟΣ.ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ,ΑΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ.
ΑΥΤΑ....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ESOTERICA.
πολυ καλη η επισυμανση τους προς το τελος της εκπομπης ,το πρωτο σχετικα με το video και το δευτερο απο τον φιλο μας που ανεφερε τις επιπτωσεις που ενδεχωμενος να ειχε αυτο που εκανε ο "κυριος" με το υποτιθεμενο "πειραμα", στους ανθρωπους.
να ειστε καλα ,να προσεχετε και ευελπιστω να εχει συνεχεια ,οπως ανεφερα και με αλλα θεματα.
παντως δεν περιμενατε τον κυριο ρομπερτ ουιλιαμς , παρατηρησα πως απορισατε:)
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Θα μπω κατευθείαν στο θέμα!
Την είδα την εκπομπή σήμερα αλλά δεν έμεινα και πολύ ικανοποιημένη...Άρχισε καλά αλλά μετά πήρε μία μάλλον αρνητική τροπή!
Προσωπικά εστιάζω σε τρία σημαντικά σημεία:
1) Ο κ. Βύνος μίλησε λίγο, όχι επειδή εκείνος δεν ήθελε αλλά επειδή δεν τον άφησαν (για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις) και ο κ. Μπουγάς σχεδόν καθόλου (για τον ίδιο λόγο, δεν τον άφησαν).
2) Επίσης, δε νομίζω ότι έδωσαν την απαραίτητη συμασία στο βίντεο αλλά ίσως κάποιοι να μην το θεωρούν σωστό αυτό ή και τόσο σημαντικό. Ενώ έγινε τόση "φασαρία" για μια φωτογραφία.
3) Τέλος, για εμένα η παρουσία του κ. Γαλανου ήταν αρνητική. Πιστεύω ότι μείωσε την αξιοπιστία των προηγούμενων.
Ακόμα θα ήθελα να τονίσω ότι, όπως οι περισσότερες εκπομπές, δεν ήταν και πολύ οργανωμένη ως προς το χρόνο και το θέμα. Πηδούσαν από το ένα θέμα στο άλλο, η κ. Δρούζα διέκοπτε συνέχεια τους καλεσμένους χωρίς να τους αφήσει να ολοκληρώσουν τις απόψεις τους αργότερα, και άλλα πολλά αλλά ας μη μακρυγορώ!
Αυτά τα λίγα απο εμένα!
Aredhel
Ai! laurië lantar lassi súrinen,yéni únótimë ve rámar aldaron!
quote:Ο κ. Μπουγάς στο... πλανηταρχείο του...
και ο κ. Μπουγάς
Εδώ έχουμε τον κ. Μπούγα!
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

Επισης θα ηθελα να μου πει καποιος ποια ηταν τα 2 παιδια που εκπρωσοπησαν τη σελιδα!!
Ας αρχισω με τα δικα μας παιδια που τους αξιζει ενα μπραβο για την πολυ καλη προσπαθεια που κατεβαλαν οπως επισης και για την ωριμοτητα που εδειξαν και την σωστη κριση τους..
Ωστοσο συγγνωμη αλλα δεν μπορεσα να κρατηθω και εσκασα στα γελια με το "πειραμα" επικλυσης πνευματων του κυριου Γαλανου και γενικα με την ολη την παρουσια του οπως επισης και των αποψεων του περι των συγκεκριμενων θεματων.
Αρνητικη ηταν επισης η παρουσια του ασπρομαλλη ερευνητη που το ονομα του μου διαφευγει αυτη την στιγμη...πλακα ειχε που δηλωνε συνεχως σιγουρος για την τεκμηριωση των γεγονοτων που παρουσιαζαν οι τηλεφωνητες.
Ας μη μιλησω για την κυρια Δρουζα που ειχε τρομοκρατηθει απο την τροπη του προγραμματος(ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!..ΠΗΓΕ ΔΕΞΙΑ ΠΗΓΕ ΔΕΞΙΑ ΑΑΑΑ!!)
Ακομη δεν υπηρχε καθολου καλη οργανωση
με αποτελεσμα να μη δουμε αυτο που θελαμε
και να δωθει βαρυτητα σε γεγονοτα που
δεν ηταν κανενας προετοιμασμενος να δει
...
Edited by - Danai on 17/09/2003 22:14:02