ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- H Eλενα, Η Ευρωπη & Ο πυρρίχειος (μεταφραση: Eurovision 2005) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- H Eλενα, Η Ευρωπη & Ο πυρρίχειος (μεταφραση: Eurovision 2005) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΑΤΜΑ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
31/03/2005, 19:35:51
ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΙΑΛΛΕΙΜΜΑ ,
ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΠΛΗΚΤΟΙ !...
(ΕΣΤΩ!.. "ΛΑΤΡΕΙS ΤΟΥ ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟΥ"..:
ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΤΟΥ Μuladhara chakra

Περυσι η χωρα μας εστειλε εναν Κουρο και φετος στελνει μια Κορη...
πιστευετε πως θα καταφερει η Ελενα να κατακτησει το πρωτο βραβειο του θεσμου της Eurovision;

51 μερες το countdown... για να δουμε πνευμα εθνικης συμφιλιωσης καλοι μου ανθρωποι*~~~
(οχι :δεν θα ηθελα να σχολιασουμε τον θεσμο καθ'αυτον!
...επισης δεν μας αφορα αν μας αρεσει 'η οχι το ειδος αυτης της μουσικης
ουτε αν ειναι πιο ομορφη απο εμας 'η οχι :Ρ)
Η κοπελα ειναι αντικειμενικα καλλονη και η φωνη της δεν αλλοιωνεται οταν λικνιζει το υπεροχο κορμι της με τοσο εντονο ρυθμο:)
παρεπιπτοντως ενα σχολιο:δεν εχω δει αλλη ελληνιδα(σταρ) να λικνυζεται τοσο αρμονικα και καμμια μα καμμια "ν'αφιερωνει κανονικα..."
Θα ηθελα επισης να σταθουμε στη γλωσσα:Ρ
Οχι δεν ξερει να μιλαει ελληνικα(εχει μεγαλωσει στο εξωτερικο)αλλα μιλαει αψογα τη γλωσσα του εμποριου και της υποκρισιας(αγγλικα)οποτε ΕΝΑ ειναι σιγουρο:ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΓΓΛΙΣΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!
Αφου περυσι μια ημιαγρια καταφερε να παρει την πρωτια ετσι και τουτη τη φορα πιστευω πως η παραδοσιακη νοτα στην ελληνικη αποστολη θα βαρεσει τιλτ στους ευρωπαιους που ας μην ξεχναμε::ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠ'ΟΣΟ ΟΙ "ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ"...

Χαιρομαι παντως για το εξης:Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑ-ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΕΣΤΩ + ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΡΓΜΤ ΕΤΣΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΟΠ ΚΑΙ ΙΣΩΣ-ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ-ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ "ΞΥΠΝΗΣΕΙ" ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ(ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ!)ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ:ΤΑ ΤΡΑΝΤΙΣΙΟΝΑΛ...!

Η Ε-ΛΛΑΔΑ* ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ Ε-ΛΕΝΑ** ΣΤΗΝ...ΕΥΡΩΠΗ...

(*ΠΟΥ ΜΕΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ "ΟΠΩΣ ΕΥΡΩΠΗ"
**ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ..ΕΥΡΩΠΗ...ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ...
WHAT AN OXY-MORON!...LIKE HELLAS+HELL-INES...)

click on me..:)

Edited by - ΑΤΜΑ on 31/03/2005 20:53:35

31/03/2005, 22:17:22
ας ευχηθουμε η Ελενα ΔΙΑ... της παρουσιας της σκηνικης ,ηχοχρωματος...κ.λ.π...να "κλεψει" την Ευρωπη....:)

με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

31/03/2005, 23:13:08

Ο Κούρος και η Κόρη!Καλό.
Ο Κούρος καλά τα πήγε,να δούμε η Κόρη πόσα 12άρια θα πάρει.

51 ημέρες άρα 21 Μαίου,η ημέρα της ονομαστικής της εορτής!!(και της δικής μου,άσχετο!).

Λέτε να τη σηκώσει την κούπα η καλίγραμμη φίλη μας?Γιατί όχι?

Η αλήθεια πάντως είναι ότι μας τα έχουν ψιλοπρήξει με τη Eurovision,σιγά το διαγωνισμό.

Τα δύσκολα πάντως είναι στις 4 Ιουνίου.Τουρκία-Ελλάδα στο καμίνι της Κωνσταντινούπολης,και για πρώτη φορά ύστερα από 11 χρόνια θα παίξουμε χωρίς το Ζαγοράκη!Για να δούμε...

CYBERMASTERΜέλος
31/03/2005, 23:58:11
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ....
ΩΡΑΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ........
ΤΟ ΝΕΟ ΕΛ-ΛΗΝΑ (ΛΙΑΚΟ SPEAKIN') TON APASXOLEI POIO TRAGOYDI ΘA STELEI STH GIOYROBISION KAI TO KYRIO MELHMA ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ.......
ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ στουσ προβληματισμουσ του συγχρονου ΕΛΛΗΝΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ........
ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΧΩΡΑ........
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ ΛΙΑΚΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ.....
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΞΟΥΝΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΠΤ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...........

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

Peter GoreΝέο Μέλος
01/04/2005, 04:07:45
Αγαπητε CYBERMASTER μονο και μονο που υπαρχουν ΘΗΛΥΚΑ σαν την ΕΛΕΝΑ και ΑΡΣΕΝΙΚΑ σαν τον SAKIS (αυτο που φαινεται τουλαχιστον) ειναι ενα θεμα βαθια εσωτερικο.

Καθε φυσιολογικος ΑΝΔΡΑΣ τρελλαινεται και γεμιζει απο αυτο το υπεροχο συμπλεγμα υγρων στερεων και αεριων που συμβαινει στον οργανισμο και που αλλοι το λενε γεννετησια ορμη, αλλοι ΕΡΩΤΑ, αλλοι κατι αλλο, οταν βλεπει μια νεα και ομορφη γυναικα.

Και αντιστροφα θυμισου οτι καθε ΓΥΝΑΙΚΑ υγραινοταν οταν εβλεπε τον Ρουβα να λικνιζεται επιδεικνυοντας το γυμνασμενο σωμα του.

Δεν υπαρχει αγαπητε μου CYBERMASTER ευγενεστερος εσωτερισμος απο τη γεννετησια ορμη. Ρωτα κι εμενα που αναπολω τα χρονια της ΣΙΔΗΡΑΣ ΑΚΜΗΣ

Εμενα εκεινο που με προβληματιζει ειναι οτι τα προτυπα δεν ειναι ΑΝΔΡΙΚΑ για τα ΑΓΟΡΙΑ.

Καποτε οι πιτσιρικαδες κρεμαγαν στους τοιχους αφισσες με ποδοσφαιριστες, με ανδρικα προτυπα. Τωρα κρεμανε τον ...Μαζωνακη.

Ημαρτον ρε. Που θα λεγε και ο γνωστος ξεδοντιασμενος παρουσιαστης.

Peter GoreΝέο Μέλος
01/04/2005, 04:09:10
Αναμενω παντως υψηλη βαθμολογια απο τους Ιρλανδους. Η λυρα πιστευω οτι θα παιξει το ρολο της.
05/04/2005, 03:08:45
Cymermaster,μικρε μου, χαιρομαι ελικρινα που εχεις τετοιους πρβληματισμους/κι εμενα μερικες φορες με προβληματιζουν ολα τουτα τα βλαμενα που τραγουνανε μεσα στα λεωφορεια λες και ζουν στο fame story/αλλα απο την αλλη ειναι ενα φαινομενο της εποχης μας και απλα το παρακολουθω χωρις να μιαλω εσχατολικα/υπαρχουν και οι λιγοι(οπως ειμαστανε κι εμεις παλιοτερα) που δεν ασχολουνται με οσα ασχολειται η μαζα/ετσι και θα ειναι παντα/...αλλα αν προσεξες την εισαγωγη θα δεις πως μαλλον...επεσες σε μουσικο διαλειμμα:Ρ
Ειναι κριμα παντως να λες πως θες να βγει η ελλαδα τελευταια!κι εμενα δεν μου κολαει ο θεσμος /αλλα υπαρχει στο στατους της μαζας και μενα δεν μου αρεσει το ειδος που τραγουδαει η Ελενα για τις ωρες που επιλεγω να ακουσω μουσικη αλλα οπως και να χει αν μπορεις να δεις αντικειμενικα αλλα και συνοπτικα καποια πργμτ ειναι ευκολοτερο να κρινεις αναλογα με αυτα που υπαρχουν ως δεδομενα και να συμπερανεις τι αξιζει το καθενα...
θα δεις με τον καιρο...:)
--ειλικρινα δεν σου αρεσει το λυκνισμα της;Ρ--

Καλως ηρθες Peter Gore(πολιτικος η καλλιτεχνης;/η δονιτικη του ονμτος κατι τετοιο μου κανει:)
εχεις απολυτο δικιο :)
κατανοησες επακριβως....την εισαγωγη:Ρ

το κυριως θεμα...+ τον επιλογο.)

Αναφερεσαι στα προτυπα για τα αγορια...
.. ξερεις...οσο επιθετικοτερες γινονται (ειναι και περισσοτερες..) οι γυναικες και οσο εξελισσονται οι ανδρες(σαν λιγοτερο εξελιγμενα οντα/μορφολογικα εννοω..)τοσο θα το παρατηρεις και συχνοτερα αυτο:)

θυμασαι στα μεσα των eighties και πως ηταν οι γυναικες τοτε;
θυμασαι το κινημα του νεορομαντισμου και τις τασεις της μοδας για τους ανδρες;
ε λοιπον αν παρεις παραδειγμα την ταση του τοτε σε αποδοση millenium τοτε σιγουρα θα κατανοησεις επακριβως τι συνεβη...καπου μεσα στα ninenties οπου κι εγινε η ανατροπη:)

Η ημερα της ονομαστικης(μας) γιορτης λοιπον...:)

ισως η ελλαδα επρεπε να ξανα-προσπαθησει+ να παρει την..πρωτια με την δευτερη...
Επειδη θεωρω εναρξη την αποστολη με τον Σακη.)

--και μια υποσημειωση:επειδη αναφερομαστε στη γιουροβιζιον δεν σημαινει πως ειμαστε και καθε μερα σε αυτο το τριπ@_@//ολοι δικαιουνται ενα σημειο ...επι του επιδορπιου....σημασια εχει ο τροπος και ο σεβασμος στον εαυτο μας προτιστως...
Το muladhara ειναι ενα ισχυρο σημειο αλλα χρειαζεται μαλλον να γνωριζει καποιος πως να χειραγωγησει/να την κατευθυνει και να την απελευθερωσει επαρκως τουτη την ενεργεια...(η Ελενα επι τη προκειμενη μαλλον το κανει καλα/αν τη δεις να το ..."shake it" διαφαινεται επακριβως:Ρ)

Επειδη το φθηνο και το κακογουστο ειναι πια παντου(ακομη και μεσα στα φορουμς)καλον ειναι να κρατησουμε και λιγο..τα προσχηματα...
προσωπικα δηλωνω λατρης του αρτιου~αριστου/και καπως ετσι θα ηθελα να κυλησει και το εδω θεμα/
το γεγονος οτι ειμαστε στο αχλαδοτυρο δεν μας λεει παρα μονο αυτο που σημαινει:εκτος θεματολογιας των λοιπον φορουμς/για μενα ομως δεν παυει να ειναι εσωτερικα...
οποτε ας μην το "ισοπεδωσουμε".../τι λετε απλα να το "γειωσουμε"/χμ;

μακια

cprtght@tm@2005

Edited by - ΑΤΜΑ on 05/04/2005 03:41:16

CYBERMASTERΜέλος
05/04/2005, 19:00:51
quote:
κι εμενα μερικες φορες με προβληματιζουν ολα τουτα τα βλαμενα που τραγουνανε μεσα στα λεωφορεια λες και ζουν στο fame story

ΠΕΣ ΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

quote:
η μαζα

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ..............
ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ Ε??????????????
ΜΑΖΑ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΑΚΙΑ ΑΞΙΖΕΙ.........
ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΥΣ ΜΟΥ......
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΜΑΖΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ.......
ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΚΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΩΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΕΤΑΙ....
Η ΠΟΠ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ......
ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.....
ΟΧΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΤΗΝ ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.....
ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΣ ΜΑΖΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΛΙΣΤΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΛΙΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΥΝΩ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΩ ΗΘΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ.......
ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΧΑΖΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ......

quote:
Ειναι κριμα παντως να λες πως θες να βγει η ελλαδα τελευταια!

Ε ΟΚ......... ΑΠΛΑ ΔΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.......
ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΑΣ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ.......

quote:
αλλα υπαρχει στο στατους της μαζας

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.......

quote:
και μενα δεν μου αρεσει το ειδος που τραγουδαει η Ελενα για τις ωρες που επιλεγω να ακουσω μουσικη αλλα οπως και να χει αν μπορεις να δεις αντικειμενικα αλλα και συνοπτικα καποια πργμτ ειναι ευκολοτερο να κρινεις αναλογα με αυτα που υπαρχουν ως δεδομενα και να συμπερανεις τι αξιζει το καθενα...

ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΑΠΛΑ ΔΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΝ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΙ.....

quote:
θα δεις με τον καιρο...:)

Ε ΔΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ........

quote:
--ειλικρινα δεν σου αρεσει το λυκνισμα της;Ρ--

ΓΚΟΥ ΧΟΥ ΓΚΟΥ ΧΟΥ....
ΤΩΡΑ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΟΥ.....
ΠΕΡΣΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΚΑΙ ΔΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ........
ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΒΑΛΑΝΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΠΕΛΙΑ.....
FROM SWEDEN......
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟ ΛΥΚΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.....................
ΤΕΣΠΑ!!!!!!!!!

------------------------

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

CYBERMASTERΜέλος
05/04/2005, 22:14:03
wow KOITA MIA ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΟΤΗΡΙ Η PLAYLIST ΑΧΩΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΤΣΑΡΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ........

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΖΝ.....

7 ΜΕΡΕΣ TV ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ
ΤΗΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΚΑΝΑΛΙΑ Η TV
ΕΝΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΒΗΣΤΗ
Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
ΠΟΥ ΑΠΟ'ΚΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΚΟΤΣΟ ΤΗΝ ΓΗ.....
ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟ ΞΑΝΘΟ Μ***Ι
ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΠΡΑΤΣΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ Π***Ι
ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ'ΤΗΝ TV ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ
ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΛΙ MICKEY MAUS ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
ΚΙΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
ΑΦΟΥ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΝ ΔΝ ΔΕΙ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ
ΚΙ ΑΜΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ TV ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΕΙ
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΩΣΣΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ......
ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΘΙΚΗ....
ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΕΜΕΙΝΕ

ΤΣΕΚΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΚΙ ΟΧΙ Ο,ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ
ΓΙΑΤΙ ΜΑΥΤΟ ΣΕ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΜΕΡΙΚΗ.....

ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΓΥΜΝΗ ΓΥΜΝΗ ΑΚΟΥ ΤΟΝ MC...

ΤΣΕΚΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΚΙ ΟΧΙ Ο,ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ
ΓΙΑΤΙ ΜΑΥΤΟ ΣΕ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΜΕΡΙΚΗ.....

ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΓΥΜΝΗ.......

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΠΕΡΑΣΤΕ
ΚΟΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕ
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΥΣΗ
ΒΓΑΛΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΟΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΣΚΕΨΗ"
ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΗΘΙΚΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΖΝ ΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.....

------------------------

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

Peter GoreΝέο Μέλος
06/04/2005, 02:27:31
ΑΤΜΑ αν και χαρισματικο ατομο (πραγματικα σε θαυμαζω ωρες ωρες) αυτη τη φορα δεν επεσες μεσα. Καμια σχεση με πολιτικη και τεχνες. Ειμαι συνταξιουχος τραπεζικος και νυν λογιστης. Τελος παντων.

Σε ευχαριστω παντως που μου αναγνωριζεις οτι επιασα το θεμα.

Peter GoreΝέο Μέλος
06/04/2005, 02:29:07
Για να σε βοηθησω λιγο με το ψευδωνυμο που διαλεξα, παιξε λιγο με τα γραμματα του και καπου, καπως ισως βρεις τον Πυθαγορα.
06/04/2005, 03:20:00
Peter Gore! @_@
αχ! καλε μας τραπεζικε +συνταξιουχε νυν λογιστη και νεο μελος εσωτερικα!! ..απλα σχολιασα τη δονιτικη + που παραπεμπει! αν τωρα ο Πυθαγορας εκρυβε μεσα του(+κατοπιν αναγραμματισμου βεβαιως βεβαιως)εναν καλλιτεχνη ε! αυτο μαλλον δεν ειναι και πολυ μακρυα απο την τεχνη των..αριθμων του!
ευχαριστω παντως για τα σχολια "υπερ εμου" αλλα + για το κουιζ/λογοπαιγνιο...ας το παω λιγο πιο περα λοιπον μιας και η γιουροβιζιον αργει...:)
--οταν το λες (το γνωριζεις) τοτε το αναγνωριζεις...//η δονιτικη του παραυτα ιδια.)
Φανερο ειναι ο πυθαγορας σεν διακεκομενα αγγλικα:Ρ αλλα βαλε κατα νου την προφορα αγνοωντας την προθεση αυτου που εκανε τον αναγραματισμο και τοτε σιγουρα θα εννοησεις επακριβως αυτο που εστειλε δοτιτικα...
πως λεμε...simon templar...
:))

Cybermaster...:)
--ευτυχως συμφωνεις +για το ...λικνισμα.)--

cprtght@tm@2005
18/04/2005, 11:54:51
Δε συνηθίζω να γράφω στο τυράχλαδο αλλά για την Ελενα θα κάνω μια εξαίρεση...

και όχι μόνο γιατί φέρει το όνομα της κόρης μου η οποία αν και μόλις 27 μηνών όταν τη βλέπει τρελλαίνεται στο κούνημα και στο τραγούδι αλλά και γιατί:

She's got the look
She's got the guts and
...She's got the voice...

Τώρα όσο για το τραγούδι... αρκετά καλό... μπορούσαμε όμως και καλύτερο.

Aυτά και μόνο είναι αρκετά για να μας προβληματίσουν για το αν θα το σηκώσει το "τιμημένο"

Μπορεί να τους συνεπάρει τους Ευρωπαίους το κούνημα και η φωνή της Ελενας αλλά δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουν σε αυτό τον τόσο ιδιαίτερο ρυθμό και στο άκουσμα της λύρας (τι ευφάνταστη προσθήκη!)

Προσωπικά πιστεύω ότι το θαύμα δεν θα γίνει...(κατά βάθος ελπίζω να μη βγω αληθινή όπως πέρσυ...)

Μια πολύ καλή θέση πλησιάζει πιο πολύ την πραγματικότητα παρά η νίκη... Ομως σαν γνήσια ελληνίδα δεν μπορώ παρά να πω από ψυχής:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΕΝΑ!

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
26/04/2005, 02:04:45
Αvallon:)χαιρομαι που αποφασισες ΕΦΕΤΟς "ν'αναφωνησεις ως γνησια ελληνιδα "--περυσι το'κανες ομως; δε θυμαμαι γμτ...--

-ξερεις αν συμφωνουσαμε περυσι τα δυο μας ...
θα συνομμωτοσουσε το συμπαν
για να κερδισει ο Σακις..αλλα επελεξες Ρουσλανα..
χαιρομαι που η δικη μας (Ρουσλανα) μας φερνει φετος ..να συμφωνουμε

+ εγω αμφιβαλλω για κατι αλλα οχι για τη λυρα...
(απλα για την επαναληψη του τραγουδιου...απ'ολα τα media.. εμας τους "σκεπτομενους ελληνες"...μας κουραζει...η επαναληψη...τα πιτσιρικια τα πορωνει και τους εφηβους τους κατευθυνει..:)
αν το δουμε απλα -οπως και αρμοζει σε κατι τοσο αδιαφορο οπως η eurovision- ειναι μια γιορτη των λαων της ευρωπης και δη του λαικου(ποπ)τραγουδιου...
αν τωρα λαβει κανεις υποψη τον αγγλικο στιχο (ως μεσο επικοινωνιας των λαων που συμμετεχουν)τοτε τοσο η λυρα οσο και η ελενα οσο και το λαικο=ποπ ειναι ακριβως αυτο που χαρακτηριζει και την συγχηση των καιρων μας...αλλα και την αυτη πραγματικοτητα ...
το fusion αυτο δηλωνει την αναγκη για νεες φορμες-μορφες εκφρασης μεσα απο ηδη γνωστα προτυπα...
πιστευω στο επομενο βημα (ισως και στον επομενο διαγωνισμο,αλλα και στην πορεια γενικοτερα στην μουσικη )θα χρειαστει να συνταχθουν νεες εντελως πατερνες που θα εκφραζουν μια πιο μεστομενη κατασταση/ως να επελθει ομως ...εμενα θα μου θυμιζει το συγκεκριμενο κομματι(αν και μου αρεσει αυτο το combilation παραδοσιακου + ποπ )πως περυσι κερδισε ενα περιπου τετοιο και θεωρησαν πως αυτη η επιλογη θα λειτουργησει οπως αυτη του... περυσι..
lets see..

..αν παλι σηκωσει "το τιμημενο"..τι να πω!...δεν θα χει ξαναγινει κατι τετοιο...:Ρ
αλλα εμεις παλι ιδιοι θα'μαστε..το πολυ πολυ ν'αρχισει η μεταναστευση προς Σουηδια...:)))

ηταν ενα ακομη μουσικο διαλλειμμα :P

cprtght@tm@2005

Edited by - ΑΤΜΑ on 26/04/2005 02:11:13

20/05/2005, 22:26:53
Λοιπόν....

... επειδή το θέμα είναι επίκαιρο και επειδή μέχρι τώρα δεν είχε την ανταπόκριση που θα περίμενα αποφάσισα ότι πρέπει να του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία.

Ας μαζευτούμε όλοι μαζί και ας δώσουμε για ένα λεπτό μια θετική σκέψη για την Ελενα! (εντάξει και γω δε το πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά αλλά ΘΕΛΩ να ΤΟ πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα'ναι διαφορετικά...)

Οχι τίποτ'άλλο αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα, οι μεθοδεύσεις, οι στρατηγικές μάρκετινγκ και το κλίμα ήταν όπως έπρεπε να είναι και γι'αύτό και μόνο το λόγο θα πρέπει να επιβραβευτούμε. Γιατί αλλιώς μας βλέπω αν μετά από τόσο τρέξιμο που ρίξαμε να χάνουμε να ξαναγυρίζουμε σε παλιές πάγιες τακτικές...

Τώρα πάλι θα μου πείτε:
"Μα καλά θα πρέπει να επιβραβευτούμε γιατί κάναμε το αυτονόητο? Γιατί για μια και μοναδική φορά αποφύγαμε τους ερασιτεχνισμούς?
Και οι άλλοι? Αυτοί που πάντα είναι επαγγελματίες?"

Αλλά όμως είπαμε: Eδώ είμαστε για να στείλουμε μια θετική σκέψη προς την Ελληνίδα αντιπρόσωπο, κάποιες δονήσεις που τις έχει τόσο ανάγκη...

GO λοιπόν Ελενα GO!

Και ελπίζω το "Number 1" να της φέρει τόση τύχη όσο έφερε και σε μένα...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
MozΜέλος
21/05/2005, 01:35:07
quote:

Οχι τίποτ'άλλο αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα, οι μεθοδεύσεις, οι στρατηγικές μάρκετινγκ ...

Avallon... σσσς! Κρύβε λόγια!...

«GO, Ελενα GO!»

ΑΤΜΑ, ένσταση! «Αχλάδι και τυρί» ενίοτε «κερασάκι πάνω στο τυράκι»... ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ fusion, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ λεφτά σε βιτρίνες δεν δίνουμε. (Μuladhara chakra... θέλει και Μuladhara θέλει και chakra... ) Με εννοείς;
Τσάκο «μίνι μίνι μπάμπιμπελ» και βάλε προσευχή να ενισχύσουμε τον Marcel, γιατί αλλιώς θα πληρώνουμε σιλικόνες εσαεί...

(Το 1 ενδείκνυται σε φάσεις χαλάρωσης, ακινησίας, απόγνωσης, παραίτησης, αμνησίας και «παιδικής ευτυχίας». Το 3 όχι και τόσο.)

35ωρο τώρα ή μετά τη νίκη;
URUA!©Moz

Deva_ParinitoΜέλος
21/05/2005, 19:31:06
quote:
ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΟΠ

E, και τα δύο από "Π" αρχίζουν. Και ο πάτος και ο πρώτος από "Π" αρχίζουν... Αϊ, να δούμε... Αν και το τραγούδι, μου φαίνεται πως είναι κομματάκι χαζοκαμπαρετζίδικο. Ε, τέτοια θέλει η Ευρώπη / τέτοια δίνει κι η "καλλιόπη"*

Deva
Υ.Γ * καλλιόπη = η τουαλέτα στην στρατιωτική αργκό.

Edited by - Deva_Parinito on 21/05/2005 19:42:43

21/05/2005, 21:45:10

Αντε και με τη Νίκη
Η κουπα στο λιμάνι και η πρωτια στην Ελενα.
Υπομονή μεχρι την αλλη εβδομαδα να τριτωσει

Ετσι να γίνει..

22/05/2005, 01:20:22
ΕΝΕΝΙΚΑΜΕΝ!!!
(ΠΑΛΙ!)
Ε ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ....
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
22/05/2005, 01:21:26
quote:
Ετσι να γίνει..

κι ετσι εγινε

quote:
Υπομονή μεχρι την αλλη εβδομαδα να τριτωσει

quote:
Ετσι να γίνει..