ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 'Ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ΕΣΕΝΑ... 'Ανοιξε το και διάβασε - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- 'Ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ΕΣΕΝΑ... 'Ανοιξε το και διάβασε - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Kelsos32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
gewkwnΜέλος
11/02/2013, 00:49:20
quote:

Ο τελευταιος στιχος που παρεθεσες δεν μας λεει απολυτως τιποτα παραπανω απ'οτι δινει την κυριαρχια στους ανθρωπους επι ολων των ζωων.

321

δες το ξανα εχει και εντονα γραμματα μετα την
κυριαρχια των ανθρωπων...
μην διαβαζεις κτηματικα αυτα που σου αναφερω

11/02/2013, 17:18:29
Χ.Ο είναι λάθος το σκεπτικό με τον οποίο υπολογίζεις τις χρονολογίες!

Ερευνάτε τας Γραφάς

quote:

Ερευνάτε τας Γραφάς

Για πες που είναι το λάθος....

11/02/2013, 17:29:36
quote:

quote:

Ερευνάτε τας Γραφάς

Οι γενιές είναι ΜΟΝΟ αυτές που αναφέρεις?

Γιατί η χρονολογία που αναφέρεις δεν υπάρχει αριθμητικά σε κανένα Ευαγγέλιο και ούτε το αποδέχεται και η επίσημη Εκκλησία αν είναι τόσο προφανές εκ μέρους σου?

Ερευνάτε τας Γραφάς

quote:

quote:

quote:

Ερευνάτε τας Γραφάς

Οι γενιές είναι ΜΟΝΟ αυτές που αναφέρεις?

Γιατί η χρονολογία που αναφέρεις δεν υπάρχει αριθμητικά σε κανένα Ευαγγέλιο και ούτε το αποδέχεται και η επίσημη Εκκλησία αν είναι τόσο προφανές εκ μέρους σου?

Ερευνάτε τας Γραφάς

Είναι πρωτογενής έρευνα,δεν υπάρχει πουθενά.Ξεκίνησα με το 5508 ώς δημιουργία Αδάμ και βασίστηκα εξ'ολοκλήρου στην Παλαιά Διαθήκη και τις χρονολογίες που αυτή έδινε για κάθε ενα απο τα πρόσωπα και τα γεγονότα.Έφτασα μέχρι το 4ο έτος του Σολωμόντα,μετά απο εκεί συνάντησα δυσκολίες.....

11/02/2013, 19:07:13
quote:

kondoras
quote:

PanosT
Έλα ρε συ! Έμαθες να διαβάζεις???
Δεν κατάλαβα πάντως αν το έκανες από απατεωνιά ή βλακεία...

Συγχαρητήρια φίλε μου. Στα 15 χρόνια που συμμετέχω σε φόρουμ στο ίντερνετ, κατάφερες να γίνεις ο πιο αγενής συνομιλητής. Πλέον δεν περιμένω να αλλάξεις εσύ, περιμένω απλώς να δω την αντίδραση των διαχειριστών.

Λογικό είναι να ζητάς ΚΑΙ εσύ τη βοήθειά τους...

quote:

quote:

Ο Σιμόπουλος είναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ και γράφει στην ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.
[...]
Κανένας ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ στον κόσμο δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ πρόταση/ρήμα/λέξη που να υποδηλώνει έστω και από μακριά ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

Έτσι λες; Αυτό σημαίνει
α) ή ότι δεν είσαι απολύτως βέβαιος για την ύπαρξη του θεού που πιστεύεις.
β) ή ότι δεν είσαι επιστήμονας.
Διάλεξε.

Τελικά η απορία που είχα για το άτομό σου μου λύθηκε...

quote:

quote:

Να ψάξεις να βρεις την αρχική δημοσίευση αν ενδιαφέρεσαι που πιθανώς να αναφέρει πηγές

Εσύ το υποστηρίζεις, εσύ θα φέρεις και τις πηγές.

Πάλι τα ίδια!
Ο Σιμόπουλος το αναφέρει!

Εγώ φίλε μου το έχω δει από το 1994 στον υπολογιστή μου και ΔΕΝ χρειάζομαι πηγές το...2013.

Αν εσείς έχετε μείνει χρόοοοοονια πίσω δε σας φταίει κανείς!

quote:

quote:

Για τις απογραφές τα είπαμε. Το 8π.Χ μας χαιρέτησε νωρίς άρα μένει το "πριν το 1π.Χ" (δηλ κάπου στο 2π.Χ)

Με bold έβαλα την επεξεργασία που έκανες στο κείμενό σου. Την επεξήγηση «δηλ κάπου στο 2π.Χ» δεν την είχες γράψει στο αρχικό κείμενο και η αλήθεια είναι ότι θα φαινόταν πολύ γελοίο να υποστηρίζεις ταυτόχρονα ότι η γέννηση έγινε το 1 π.Χ. αλλά και πριν από το 1 π.Χ. Ευτυχώς το διόρθωσες, αλλά το αρχικό σφάλμα παραμένει. Διότι λίγο πριν με κεφαλαία γράμματα έγραψες (εσύ το έγραψες, μήν μπερδευόμαστε):
quote:

Μα, ο Σιμόπουλος ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΗΡΩΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ 1 π.Χ.

Ενώ ο Σιμόπουλος γράφει:
quote:
‘Αρα η γέννηση του Χριστού εντοπίζεται μεταξύ των ετών 2 και 8 π.Χ. ανάλογα με το πότε έγινε η απογραφή-όρκος στην Παλαιστίνη.

Πες ρε άνθρωπε ότι έκανες λάθος, δεν θα σου πάρουμε το κεφάλι. Τί μανία είναι αυτή να επιμένεις σε κάτι και να προσπαθείς να κάνεις το άσπρο μαύρο, προσβάλλοντας και τους συνομιλητές σου;

Αδερφέ, ο μόνος που "μπερδεύτηκε" ήσουν ΕΣΥ.

Ακόμα και την πρόταση μου να πάρεις ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ θα μπορούσες να με κατηγορήσεις για χρήση κακής σύνταξης, καθώς φαίνεται το 1 π.Χ να είναι το έτος θανάτου του Χριστού, και όχι για ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗ της ουσίας του κειμένου όπως επιχείρησες.

Κοίτα την άλλη μια

quote:

Μα, ο Σιμόπουλος ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΗΡΩΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ 1 π.Χ.

Λίγη ώρα μετά ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΩΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗ είχα γράψει, επίσης προς το ΝΙΚΟΜΑΧΟ, αυτό

"Το έτος 1 π.Χ ως έτος θανάτου του Ηρώδη και συνεπώς και της αντίστοιχης γέννησης του Χριστού το έγραψε (...)"

To link εδώ

Βεβαίως η παραπάνω πρόταση με σωστότερο συντακτικό που γράφτηκε μόλις λίγη ώρα μετά, ΔΕ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ που με χαρακτήρισες ως ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗ και γι'αυτό χρησιμοποίησες ΜΟΝΟ την πρώτη για να αποδείξεις αυτό που ήθελες.

Ντροπή σου kondoras που έχεις και το θράσος να ζητάς και τα ρέστα από πάνω....

Επίσης ΑΚΟΜΑ δεν έχεις σχολιάσει τη στάση του ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ αφού μπήκες στον κόπο να σχολιάσεις εμένα.

Γιατί???

Σε κάθε περίπτωση Η ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΗΡΩΔΗ καθώς αυτή ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ καθορίζει επακριβώς ΚΑΙ τη χρονολογία γέννησης του Ιησού.

Είδες το macedon???

Αφού ο θάνατος του Ηρώδη έχει πάει (εδώ και χρόνια) στο 1 π.Χ η τελευταία γραμμή άμυνας των νεοπαγανιστων/γιαλαντζί αθέων έχει πάει στην ΑΠΟΓΡΑΦΗ.

Γι'αυτό και το τελευταίο post του macedon ήταν ΜΟΝΟ για την ΑΠΟΓΡΑΦΗ αλλά και ΕΚΕΙ πήρε τις απαντήσεις του μια χαρά!

Εκεί που κόλλησες εσύ kondoras είναι ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ και μόνο ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ μπορεί να εκληφθεί η στάση σου!

Ερευνάτε τας Γραφάς

11/02/2013, 20:17:19
Το ότι εφευρίσκετε δεύτερους Λυσανίες, δεύτερες θητείες του Κυρήνιου, ανύπαρκτες πανρωμαϊκές απογραφές και άλλα φαιδρά για να υποστηρίξετε τις ανοησίες σας, δεν σημαίνει ότι δίνετε απαντήσεις οποιουδήποτε τύπου... Απλά δείχνει τον πόνο σας να αποδείξετε τόσο την ιστορικότητα του ανύπαρκτου Ιησού όσο και την ιστορικότητα των φανταστικών ανοησιών των ευαγγελίων.

Οπότε, όταν δεν σας απαντούν στις ανοησίες σας (οι οποίες έχουν απαντηθεί πολλάκις εντός του φόρουμ) δε σημαίνει ότι δεν έχουν απαντήσεις. Απλά έχουν βαρεθεί να τις παρουσιάζουν σε αυτιστικούς χριστιανούς.

macedon

11/02/2013, 22:57:40
quote:
macedon
Το ότι εφευρίσκετε δεύτερους Λυσανίες, δεύτερες θητείες του Κυρήνιου, ανύπαρκτες πανρωμαϊκές απογραφές και άλλα φαιδρά για να υποστηρίξετε τις ανοησίες σας, δεν σημαίνει ότι δίνετε απαντήσεις οποιουδήποτε τύπου...

Έχεις λαλήσει από την πολύ καρπαζιά?
Δεν το σηκώνει πλέον ο σβέρκος σου???

Ακολούθησε τα βήματα της παρέας σου!

Επί της ουσίας.
Εμείς δεν εφευρίσκουμε τίποτα. Ότι σου έχουν φέρει τα Χριστιανά μέλη είναι ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΕΣ α) Ιστορικές, β) Αρχαιολογικές και γ) Φυσικών Επιστημών πηγές

Οι "δεύτεροι Λυσανίες" οι "δεύτερες θητείες του Κυρήνιου" και οι "ανύπαρκτες πανρωμαικές απογραφές" δεν θίχτηκαν ΚΑΝ, ούτε από Κέλσους, ούτε από Πορφύριους ούτε από Ιουλιανούς, διότι εκείνη την εποχή ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΞΕΡΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ και δεν θα έπιανε αυτή η φθηνή προπαγάνδα.

ΑΙΩΝΕΣ μετά (από το 1800 περίπου) είχατε αξιώσεις για περαιτέρω αποδείξεις αλλά εσύ macedon ζώντας το 2013 είσαι στην ευχάριστη θέση να τις δέχεσαι ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ.

quote:

Απλά δείχνει τον πόνο σας να αποδείξετε τόσο την ιστορικότητα του ανύπαρκτου Ιησού όσο και την ιστορικότητα των φανταστικών ανοησιών των ευαγγελίων.

Ο ΠΟΝΟΣ είναι ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ!

Εσείς οι γιαλαντζί άθεοι κυκλοφορείτε ανά τα fora με κάποια γενικά χαρακτηριστικά όπως αυτά που εμφανίζεις ΕΣΥ για την περίπτωση του esoterica:

α)με 7400 ποστς

β)με 7+ χρόνια παρουσίας στο ΙΔΙΟ forum ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

γ)με ποσταρίσματα σε γιορτές και αργίες καθώς και στις 4 και 5 τα ξημερώματα

δ)με ξένα λεφτά για να εκδόσεις βιβλίο-ρυπαρογράφημα εναντίον του Χριστού και των Ευαγγελίων του

ε)με επιστροφή στα ΙΔΙΑ θέματα όταν βρεις ΝΕΟ Χριστιανό αν και με τον ΠΑΛΙΟ σταμάτησες ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ τη συζήτηση ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΗΓΕΣ, καθώς αυτές έγραφαν ΑΛΛΑ και ΕΣΥ με το κόψε-ράψε τις εμφάνιζες να ισχυρίζονται ΑΛΛΑ

κτλ
κτλ

και όοοοοολα αυτά ενώ είστε...ΑΘΕΟΙ (τρομάρα σας)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΠΟΝΟ Ή ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ'ΑΛΛΟΝ???

quote:

Οπότε, όταν δεν σας απαντούν στις ανοησίες σας (...)

Ναι, για πες γιατί έχω αγωνία...

quote:

(οι οποίες έχουν απαντηθεί πολλάκις εντός του φόρουμ)

Αλήθεια???

Δεν πιστεύω να μου λες ΨΕΜΜΑΤΑ όπως με τις 10 πηγές που μας κουβάλησες γραμμένες με τη ΙΔΙΑ σειρά τις οποίες μάλιστα τις έχουν με την ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ καμμιά ΔΕΚΑΡΙΑ sites.

Κάνε τα μαθηματικά ρε ξερόλα των Χριστιανικών ζητημάτων για να δούμε με τι ποσοστά μας λες αλήθεια κάθε φορά που τολμάς να ποστάρεις περί Χριστού και Ευαγγελίων (Ιστορικότητα, Ύπαρξη, όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω)

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ LINKS ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ESOTERICA ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ Σ'ΕΧΩ ΧΟΡΤΑΣΕΙ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???

Αν έχεις αδύνατη μνήμη μπορώ να στα ξανά/μανά/θυμίσω

Δείξε μου ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ από τα "πολλάκις" που εννοείς, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!

quote:

δε σημαίνει ότι δεν έχουν απαντήσεις.

E μα, και γιατί βρε Χρυσαυγίτη μας τις κρατάτε κρυφές?

Όταν τα δούμε με το καλό τα εν λόγω παράδειγματα με τις απαντήσεις που υπαινίσσεσαι ότι έχουν δοθεί θα κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του!

quote:

Απλά έχουν βαρεθεί να τις παρουσιάζουν σε αυτιστικούς χριστιανούς.

Οι "αυτιστικοί Χριστιανοί" είτε σου παρουσιάζουν ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ και ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ είτε σου παρουσιάζουν ΆΛΛΑ εδάφια/παραγράφους/κεφάλαια από τις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ την κοπτοραπτική σου τέχνη για να εξαχθεί το συμπέρασμα που σε ΒΟΛΕΥΕΙ αλλά και πάλι...(ναι σωστά μαντέψατε λοιποί αναγνώστες) ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ!!!

Οι ΠΗΓΕΣ είναι ΕΔΩ και οι ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ που έχεις αφήσει εδώ και 7 χρόνια είναι ΕΔΩ!

Με το που βρεθεί ο ΝΕΟΣ Χριστιανός που θα τολμήσεις ΝΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΩΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ θα δεις πως θα σου πέσουν όοοοοολες οι σχετικές εκκρεμότητες στο κεφάλι.

Οπότε τι θα κάνεις ΚΑΙ ΤΟΤΕ???

Μπράβο καλό μου αγόρι!
Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ.

Η παρουσία μου ΕΔΩ απλά θα επιταχύνει την εξαφάνισή σου μέσα σε λίγα ποστς...

Υ.Γ 1 Τελικά ΔΕΝ μου απάντησες (τι πρωτότυπο ε?) ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ως macedon ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ???

Υ.Γ 2 miserabile visu...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 11/02/2013 23:02:28

12/02/2013, 02:12:00
PanosT

quote:
Εμείς δεν εφευρίσκουμε τίποτα. Ότι σου έχουν φέρει τα Χριστιανά μέλη είναι ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΕΣ α) Ιστορικές, β) Αρχαιολογικές και γ) Φυσικών Επιστημών πηγές

Ένα μάτσο ανοησίες είναι που δεν υποστηρίζονται από κανέναν παρά μόνον από τους ταλαίπωρους και απελπιστικά λίγους Ελληνόφωνους χριστιανούς.

quote:
ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΠΟΝΟ Ή ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ'ΑΛΛΟΝ???

Η αλήθεια είναι πως χόρτασα γέλιο με τη θλιβερή σου παρουσία αλλά μπορώ να δεχτώ λίγο ακόμη. Άλλωστε το γέλιο μακραίνει τη ζωή...

quote:
Η παρουσία μου ΕΔΩ απλά θα επιταχύνει την εξαφάνισή σου μέσα σε λίγα ποστς...

Η παρουσία σου εδώ απλά κοσμεί το αγράμματο χριστιανο-απολογητικό τσίρκο μ' έναν ακόμη κλόουν.

quote:
Υ.Γ 1 Τελικά ΔΕΝ μου απάντησες (τι πρωτότυπο ε?) ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ως macedon ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ???

Εγώ προσωπικά, ως macedon, το πρότεινα από το 2007. Κατανοώ την αγωνία σου, αν εφαρμοστεί κάτι τέτοιο να βρεθείτε απελπιστικά λίγοι και να μην μπορείτε να κρατήσετε το μαγαζί ανοιχτό, αλλά έτσι είναι η ελεύθερη αγορά.

Όσο για το ότι "δεν σου απαντώ" στην κάθε σου ανοησία, νομίζω ότι στο έχω εξηγήσει πολλάκις. Το ότι δεν το αντιλαμβάνεσαι, είναι μάλλον σφάλμα του δημιουργού σου που σ' έκανε ηλίθιο. Όταν λοιπόν θα με ξαναρωτήσεις "γιατί δεν απαντάς;" θα σου απαντήσω πάλι "γιατί είσαι ηλίθιος".

macedon

12/02/2013, 02:41:06
macedon

μην ξεχνάς, εκπροσωπεί τους ΗΧΣ και τώρα πρόσφατα ανέλαβε και την αρχηγία των ΗΧΟ.

όπου Χ=χωρίς

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

mdiamantΜέλος
12/02/2013, 09:26:01
Πανο τα λες καλά και ωραία. Ένα πρόβλημα υπάρχει όμως ότι με τον macedon είναι αδύνατο να κουβεντιάσει κάποιος. Ο macedon δεν σέβεται τον συνομιλητή του το έχεις δει πολλάκις. Ο ειρωνικός τρόπος που αντιμετωπίζει όλους όσους έχουν διαφορετική άποψη με αυτόν ει ναι χαρακτηριστικό ανθρώπου χαμηλής νοημοσύνης και ενδεχομένως με ψυχολογικά και ψυχιατρικά σύνδρομα κοπλεξισμού και κατωτερότητας.

Και εσυ Macedon δεν είναι ανάγκη να ειρωνεύεσαι πρόσωπα θεσμούς θρησκείες προκειμένου να πισεις για το ορθό των απόψεων σου. Η σωστή και προσεκτική μελέτη βοηθάει τον άνθρωπο να επιχειρηματολογεί με τον σωστό τρόπο χωρίς εμπάθιες.

Όσο για το πότε θα έρθει ο αντίχριστος. Η άποψη μου είναι ας έρθει οπότε τον διατάξει ο αφέντης του, είναι πρόβλημα τους. Το ότι θα χάσουν είναι δεδομένο δεν χρειάζεται λοιπόν να φοβόμαστε κάποιων που θα χάσει. Ο σωστός χριστιανός δεν φοβάται αυτον που διαβάλλει (διαβολος) άρα ούτε και τον υπηρέτη του.

12/02/2013, 15:35:35
quote:

macedon

quote:

Εγώ προσωπικά, ως macedon, το πρότεινα από το 2007. Κατανοώ την αγωνία σου, αν εφαρμοστεί κάτι τέτοιο να βρεθείτε απελπιστικά λίγοι και να μην μπορείτε να κρατήσετε το μαγαζί ανοιχτό, αλλά έτσι είναι η ελεύθερη αγορά.

Δεν έχω καταλάβει αν είσαι όντως ηλίθιος ή απλά το παίζεις διότι έχεις φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε να σε βολεύει περισσότερο αυτό ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ.

Πάμε άλλη μια.

Αυτό που πρότεινες το 2007 κλόουν του esoterica το ΠΡΟΤΕΙΝΕ πρόσφατα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το'πιασες?????

Ο ΣΥΡΙΖΑ!!!!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (της οποίας είσαι υπερήφανο στέλεχος) έχει ως πολιτική θέση, με την οποία κατά δήλωσή σου συμφωνείς 100%, αυτήν εδώ!

H ερώτησή μου εδώ και κάτι εβδομάδες (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ) είναι ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΣΟΥ ΛΟΓΟΙ ΩΣ macedon ΝΑ ΑΝΤΙΤΙΘΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Το ότι συμφωνείς με το ΣΥΡΙΖΑ και όχι με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ της οποίας είσαι στέλεχος και συμφωνείς κατά 100% με τις πολιτικές της θέσεις ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ???

quote:

Όσο για το ότι "δεν σου απαντώ" στην κάθε σου ανοησία, νομίζω ότι στο έχω εξηγήσει πολλάκις. Το ότι δεν το αντιλαμβάνεσαι, είναι μάλλον σφάλμα του δημιουργού σου που σ' έκανε ηλίθιο. Όταν λοιπόν θα με ξαναρωτήσεις "γιατί δεν απαντάς;" θα σου απαντήσω πάλι "γιατί είσαι ηλίθιος".

To ξέρω ότι οι ερωτήσεις μου σου είναι ΑΦΟΡΗΤΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ μιας που αδυνατείς να ψελλίσεις το παραμικρό που να θυμίζει κάτι σε απάντηση αλλά δεν είναι κάτι που με αφορά.

Εσύ βεβαίως μπορείς να απαντάς σύμφωνα με την ανατροφή που σου έδωσαν από το σπίτι σου.

Υ.Γ scripta manent...

Υ.Γ 2 Για την ιστορία και ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε αυτήν την πρόταση μέσα σε λίγες μόνο ώρες ΠΙΣΩ επιβεβαιώνοντας τη πεποίθησή σου ότι οι Χριστιανοί αποτελούν το... 2 έως 5% του πληθυσμού.

Υ.Γ 3 Γεια σου ρε macedon στατιστικολόγε και αλάθητε εκτιμητή της πραγματικότητας που σε περιβάλλει!

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 12/02/2013 15:43:18