ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

alex2230 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
07/06/2012, 12:38:07
Τι έγινε ρε παιδιά, όλοι Χρυσή Αυγή ψηφίσατε εδώ;
Να ανησυχώ;
07/06/2012, 12:39:37
quote:

Το άλλο θέμα είναι πιο σημαντικό....ο νεαρός που πάνω στην αγανάκτηση του πυροβόλησε τον αλλοδαπό...και δυστυχώς η εξέλιξη της υπόθεσης δεν τον ευνοεί και τόσο διότι τον πυροβόλησε από απόσταση και αφού είχε ήδη φύγει...οι γείτονες δηλώνουν σύσσωμοι με το μέρος του και μακάρι να κριθεί με επιείκια...

Έχει φτάσει ο κόσμος στο σημείο να ζητάει προστασία από τους κάφρους της ΧΑ...αυτούς που αν τολμήσεις και διαφωνήσεις μαζί του σε αρχίζουν στα μπουκέτα...διότι όταν η αστυνομία είναι ανύπρακτη και οι κλέφτες και εγκληματίες κάνουν πάρτι αναγκαστικά ψάχνεις για προστασία...ψάχνεις έναν νταή να σε προστατέψει, ακόμα κι αν προέρχεται από τη νύχτα, ακόμα κι αν είναι κακοποιό στοιχείο...κακά τα ψέματα, και εγώ εάν ζούσα σε μία περιοχή όπου θα φοβόμουν διαρκώς και όπου θα με βοηθούσε η ΧΑ τότε θα την έβλεπα με πιο συμπαθητικό μάτι...διότι από τα δύο κακά επιλέγεις το λιγότερο επικίνδυνο και το πιο οικείο σε εσένα...

Βλέπετε λίγο λίγο που όλοι συγκλίνουμε στα ίδια?

Γιατί η αλήθεια είναι ΜΙΑ, και δεν μπορούμε να κάνουμε ότι δεν τη βλέπουμε, ανεξαρτήτως σημείου ιδεολογικής και προσωπικής αφετηρίας του καθένα.

Είμαι περίεργος να δω την κατάληξη του θέματος με τον νεαρό από την Παιανία (...ν'αγιάσει το χεράκι του!)
όπως και τη στάση της κοινωνίας τοπικής και όχι μόνο, αλλά και των Δικαστικών αρχών, του ΔΣΑ και λοιπών φορέων, κομμάτων,κλπ.

Τώρα είναι που πρέπει να φανερωθεί η όποια κοινωνική αλληλεγγύη υπάρχει και να αποδειξουμε ότι δεν κοιτάει ο καθενας την παρτη του.

Αν και τα δημοσιεύματα εμφανίζονται συγκεχυμένα (είναι νωρίς ακόμα κιόλας...) σχετικά με το σε πόσο κατάσταση "αυτοάμυνας" εθεωρείτο οτι βρισκεται, εντούτοις νομίζω ότι πρόκειται για το παιδί του οποίου τη μάνα ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ με μαχαίρι προηγουμένως οι ληστές.
Και μόνο αυτό είναι αρκετό για να οπλίσει το χέρι του καθενός μας, ανεξαρτήτως λοιπών συνθηκών, και εύχομαι να υπάρχουν Δικαστές σε αυτή τη χώρα με Διάκριση και σωφροσύνη και να βρούν όλα τα δυνατά και αδύνατα ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ για το παιδί αυτό.

Με αναστολές, και κόλπα μπορεί να μη χρειαστεί να κάτσει ούτε και μια μέρα στη στενή. Μπορούν να του βγάλουν έτσι μια "ποινή" για τα μάτια του κόσμου, αλλά αν πραγματικά θέλουν, επί της ουσίας μπορούν να τον "γλιτώσουν" και αυτό πρέπει να κάνουν.

(αλλιώς θα παρακαλέσω τους "αξιότιμους κκ.ληστάς να αφήσουν την Παιανία και τα σπιτάκια του κοσμάκη, και να κάνουν ένα ΝΤΟΥ σε σπίτια Δικαστών, εισαγγελέων,κλπ, μπας και βάλουν μυαλό ....)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

07/06/2012, 12:42:50
quote:

Να ανησυχώ;

ηDr Jekyll Mr Hyde,εσυ αυτο καταλαβες εδω μεσα απο τις συζητσεις!

stanfromgreeceΜέλος
07/06/2012, 12:43:06
quote:

Από την ανακοίνωση της Χ.Α.

Σχετικώς με το επεισόδιο στην εκπομπή Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Επισημαίνουμε αυτά που με επιμέλεια όλα τα κανάλια αποκρύπτουν. Πρώτη σηκώθηκε και χειροδίκησε κατά του εκπροσώπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ηλία Κασσιδιάρη, η Λιάνα Κανέλλη κτυπώντας απρόκλητα τον στο πρόσωπο με ένα πακέτο εντύπων. Το δείχνει καθαρά το βίντεο. Αυτό όμως δεν το είδε κανένας, δεν το είδε ούτε η δικαιοσύνη, η οποία ξεκίνησε αυτόφωρη διαδικασία μόνο για τον εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως δεν άκουσε βεβαίως και τις ύβρεις της Λιάνας Κανέλλη «πουσταριά, φασισταριά» κλπ. Για αυτά κύριοι κύριοι Εισαγγελείς δεν υπάρχει αυτόφωρη διαδικασία;

Ο μεν πικραμένος υπηρεσιακός μας πρωθυπουργός, έσπευσε να συνομιλήσει με τον Τσίπρα για το επεισόδιο.....

Που ήταν τα αντανακλαστικά σου ρε πικραμένε όταν ξυλοκοπήθηκαν βουλευτές της Χ.Α. την περασμένη εβδομάδα ????

ΜΠΟΧΑ !!!!!!!!!!!!!

Το ξαναλέω, το επεισόδιο αυτό ή που θα τους καταποντίσει ή που θα τους εκτοξεύσει. Στο γραφείο μου πάντως, μοιρασμένες οι γνώμες....

To...νεράκι όμως που εκτοξεύτηκε, ήταν η πρώτη χειροδικία...
Το... "χτύπημα" από την Κανέλλη... σιγά μην ήταν για να τον στείλει και στο νοσοκομείο...
Αντίθετα, τα δικά του "κροσσέ", ήταν μάλλον πιο επικίνδυνα...

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ

07/06/2012, 12:45:57
quote:
Να ανησυχώ;

Γινώσκεις ά αναγιγνώσκεις?

Από πού κι ως πού μας κόβεις όλους για Χρυσαυγίτες?

Ενεργειες και γεγονότα ερμηνεύουμε και σχολιάζουμε.

Τώρα έτυχε να μας κάνει την "τιμή" ο Κασσιδιάρης....

(Πλάκα πλάκα, δεν γυρόφερνε μια "προφητεία" κάποτε εδώ μέσα που έλεγε περίπου κάτι σαν...." το κακό θα ξεκινήσει από έναν Κασιδιάρη" ??? Ρε μπας και έχουν δίκιο αυτοί οι γεροντάδες ???
)

.
.
.

07/06/2012, 12:46:41
quote:

Ο μεν πικραμένος υπηρεσιακός μας πρωθυπουργός, έσπευσε να συνομιλήσει με τον Τσίπρα για το επεισόδιο.....

Που ήταν τα αντανακλαστικά σου ρε πικραμένε όταν ξυλοκοπήθηκαν βουλευτές της Χ.Α. την περασμένη εβδομάδα ????

ΜΠΟΧΑ !!!!!!!!!!!!!

Το ξαναλέω, το επεισόδιο αυτό ή που θα τους καταποντίσει ή που θα τους εκτοξεύσει. Στο γραφείο μου πάντως, μοιρασμένες οι γνώμες....

Κάπως έτσι είναι φίλε KERRY...
Όποιος "πολιτισμένος" και "καλλιεργημένος" άνθρωπος κρύβει στην πραγματικότητα μέσα του έναν τραμπούκο, (και είναι πολλοί αυτοί οι "πολιτισμένοι" της "πολιτισμένης" κοινωνίας μας) θα σπεύσει να ψηφίσει Χρυσή Αυγή. Οσο σφίγγει η κρίση τόσο θα αυξάνονονται τα ψυχολογικά σύνδρομα επομένως και η τάση προς το ξύλο. Είτε αυτή προέρχεται από τους αναρχοτραμπούκους και αθώους θωλοκουλτουριάριδες, είτε προέρχεται απο τους "εθνοσοσιαλιστές".

Εγώ πάντως, αν με χτυπήσει μια γυναίκα, δεν θα τη δείρω.
Αν εσείς θα τη δέρνατε... οκ πάω πάσο.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 07/06/2012 12:51:52

07/06/2012, 12:48:16
quote:

To...νεράκι όμως που εκτοξεύτηκε, ήταν η πρώτη χειροδικία...

αυτο stanfromgreece ,ρωτα και τον μακεδωνα που ασχολειται και με την νομικη,λεγεται <εργο εξυβρισης> σμφωνα με τον Π.Κ

Edited by - stiv on 07/06/2012 12:55:45

07/06/2012, 12:49:25
quote:
Γινώσκεις ά αναγιγνώσκεις?

Από πού κι ως πού μας κόβεις όλους για Χρυσαυγίτες?

Ενεργειες και γεγονότα ερμηνεύουμε και σχολιάζουμε.

Πλακίζω μωρέ
Όλοι εδώ είναι γλυκά ανθρωπάκια
(εκτός απο μερικούς )
07/06/2012, 12:49:36
quote:

Από την ανακοίνωση της Χ.Α.
Σχετικώς με το επεισόδιο στην εκπομπή Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Επισημαίνουμε αυτά που με επιμέλεια όλα τα κανάλια αποκρύπτουν. Πρώτη σηκώθηκε και χειροδίκησε κατά του εκπροσώπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ηλία Κασσιδιάρη, η Λιάνα Κανέλλη κτυπώντας απρόκλητα τον στο πρόσωπο με ένα πακέτο εντύπων. Το δείχνει καθαρά το βίντεο. Αυτό όμως δεν το είδε κανένας, δεν το είδε ούτε η δικαιοσύνη, η οποία ξεκίνησε αυτόφωρη διαδικασία μόνο για τον εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως δεν άκουσε βεβαίως και τις ύβρεις της Λιάνας Κανέλλη «πουσταριά, φασισταριά» κλπ. Για αυτά κύριοι κύριοι Εισαγγελείς δεν υπάρχει αυτόφωρη διαδικασία;

ΜΠΟΧΑ !!!!!!!!!!!!!

Εγώ γιατί έχω μια υποψία ότι η Χ.Α. θα διατηρήσει ή και θα ανεβάσει τα ποσοστά της,
απεναντίας το ΚΚΕ θα πάει και πιο κάτω???

.
.
.

07/06/2012, 12:56:41
quote:
Agnostic
Ναι ok. Αν μια γυναίκα σας πετάξει εφημερίδα, τότε πλακώστε την στις μπάτσες. Ακόμα κι αν η κίνηση της γυναίκας προήλθε από την δικαιολογημένη αγανάκτηση ύστερα από εκσφενδονισμό νερού live σε εκπομπή προς άλλη γυναίκα. Πολύ αντρική συμπεριφορά, πράγματι!

Ρε συ Agnostic, μήπως είσαι...gay??? (edit. το αυτό ισχύει και για Doc αλλά δεν σας προλαβαίνω στα ποσταρίσματα ρε γμτ...)

Λοιπόν χωριστείτε σε Χρυσαυγίτες (ψηφοφόρους, θαυμαστές, θιασώτες, φιλικά διακείμενους κτλ) από τη μία και σε "γκαίουλες" από την άλλη...

Πάμε και λίγο στα σοβαρά.

Κατά τ'άλλα λοιπόν, άλλο "φασισμός" και άλλο "εθνικισμός" όσον αφορά τη Χρυσή Αυγή έτσι καλόπαιδα???

Για συνεχίστε να επιχειρηματολογείτε και να υπερασπίζεστε τέτοιου είδους κόμματα/κινήματα/ιδεολογίες/πρακτικές διότι έχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 07/06/2012 13:07:26