- Γλωσσολογία η διατήρηση της Ελληνικής Γλώσσας - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
http://virtuals.compulink.gr/oakke/ikosiena4.htm
ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ
http://members.tripod.com/camerian_volunteer/english_terrorist_greece.html
http://www.macedoniainfo.com/Greek_Balkan_Histery.htm
dimsot
ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. (ΠΛΑΤΩΝ)
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΟΤΗ
Καλό το Link πάντως.
Να είστε καλά.

το εκανα γιατι μου την εδωσε
Βεβαια το σωστο ειναι να μην βριζουμε.
dimsot
ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. (ΠΛΑΤΩΝ)
Το λυπηρό είναι οτι η πλειοψηφία των Ελλήνων φοιτητών στην Αγγλία είναι σαν κι αυτόν, και είναι κρίμα γιατί οι Έλληνες (τουλάχιστον όπως τους ξέρω εγώ) δεν είναι έτσι.
Άλλο να κριτικάρεις...
Μαλλον αργησα να προσθεσω κι εγω την αποψη μου γιατι μολις τωρα επεσε στην αντιληψη μου το θεμα αλλα πιστευω οτι αξιζει εστω και καθυστερημενα.
Φιλε terpandros μας ανοικσες λιγο τα ματια αν και πιστευω οτι ειναι καθαρα προμελετημενο απο αυτον και το e-mail σου θα το πεταξε στα σκουπιδια πριν καν το διαβασει.
Δεν προλαβα να διαβασω ακομη τις αλλες διευθυνσεις του μελους dimsot...
φιλικα Μαρια
quote:
Ο ανθρωπος αυτος σιγουρα δεν ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ.
'Η απλα δεν αγαπαει την Ελλαδα..!
Ποιος ξερει τι συμφεροντα υπηρετει!
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
συγκεντρωστε την προσοχη σας και στο παραπανω site ,αν θελετε,...
κατι μου λεει οτι καποια στιγμη θα πεσει αγριο ξυλο με αυτους τους τυπους...
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Edited by - manos on 09/12/2003 12:37:35
Edited by - manos on 09/12/2003 12:39:42
quote:
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:
www.geocities.com/bulgarmak
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω αν πρέπει να πεθάνω στα γέλια ή να πάρω τ' άρματα!!!
Κρατάω κάτι ενδεικτικά, έτσι για το γελοίον του πράγματος :
quote:
Βασιλείς της Μακεδονίας - Δυναστεία ΑργαιαδώνΠερδίκας Α΄ 8ος/7ος αι. πΧ Αλκέτας Β΄ 454-448 πΧ Αλέξανδρος Β΄ 369-368 πΧ
Αργαίος Α΄ 7ος αι. πΧ Περδίκας Β΄ 448-413 πΧ Πτολεμαίος ο Αλωρίτης 368-365 πΧ
Φίλιππος Α΄ 7ος αι. πΧ Αρχέλας Α΄ 413-399 πΧ Περδίκας Γ΄ 365-359 πΧ
Αέροπος Α΄ 588-568 πΧ Αέροπος Β΄ 399-393 πΧ Φίλιππος Β΄ 359-336 πΧ
Αλκέτας Α΄ 568-540 πΧ Αμύντας Β΄ 393-391 πΧ Αλέξανδρος Γ΄ 336-323 πΧ
Αμύντας Α΄ 540-498 πΧ Αργαίος Β΄ 391-390 πΧ
Αλέξανδρος Α΄ 498-454 πΧ Αμύντας Β΄εκ νέου 390-369 πΧΒασιλείς της Μακεδονίας - Επίγονοι
Αντίπατρος 323-319 πΧ Λυσίμαχος 287-281 πΧ Αντίγονος ο Δώσων 230-222 πΧ
Κάσανδρος 319-297 πΧ Πτολεμαίος ο Κεραυνός 280 Φίλιππος Γ΄ 222-179 πΧ
Δημήτριος Πολιορκητής 294-287 Αντίγονος Γονατάς 278-240 πΧ Περσεύς 179-168 πΧ
Πύρρος ο Αετός 287-282 πΧ Δημήτριος Πολιορκητής 240-230 Ανδρίσκος 148-146 πΧΤα παραπάνω ονόματα των Μακεδόνων βασιλέων προκύπτουν από αρχαία κείμενα Ελλήνων και όχι Μακεδόνων συγγραφέων. Στο σύνολό τους έχουν ελληνοποιηθή τουλάχιστον στην κατάληξη. Η τακτική της ελληνοποίησης ξένων ονομάτων έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στην ελληνική ιστοριογραφία. Ετσι το Αμστερνταμ αποκαλείται Αμστελόδαμον, το Γιοχάνεσμπουργκ Ιωαννούπολις, οι Πετσενέγκ Πατζινάκες, ο Γουϊλιαμς Γουλιέλμος, ο Στράμπο Στράβων, οι Γκοθς Γότθοι, ο Λίσεντερ (Ισκεντερ) Αλέξανδρος κλπ.
Μήπως οι τύποι επισκέφθηκαν πρόσφατα το...Αμστελόδαμον; Τί "πίνουν" και δε μας δίνουν; ![]()
![]()
![]()
Κοιτάξτε τις "Ελληνικές Συνταγές" εκεί.
Αν προσπαθεί να μιμηθεί το (καλό/καλοπροαίρετο) χιούμορ του "Γάμος αλά Ελληνικά", απέτυχε παταγοδώς...

quote:
Δεν ξέρω αν πρέπει να πεθάνω στα γέλια ή να πάρω τ' άρματα!!!...
Μήπως οι τύποι επισκέφθηκαν πρόσφατα το...Αμστελόδαμον; Τί "πίνουν" και δε μας δίνουν;...
ΚΑΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ site ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ... (ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)
ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ...

ΥΓ εντάξει ρε παιδιά με τη συνομοσιολογία σε λίγο θα διαβάζω οτι είναι δάκτυλος των μυστικών υπηρεσιών Ισραήλ, ΗΠΑ, Τουρκίας για να αποσταθεροποιήσουν την Ελλάδα πριν τους Ολυμπιακούς, να πλήξουν τον τουρισμό και να δημιουργήσουν κλίμα ανασφάλειας lol ![]()
Για να γίνει το θαύμα,τα πάντα ξεκινούν απο την καρδιά.Η φαντασία είναι το παιχνίδισμά της.Μετά είναι η σειρά του μυαλού να αναλάβει το κατασκευαστικό μέρος.
Μπήκα στο site του "φοιτητή". Ένα κακέκτυπο του "Γάμος αλά Ελληνικά" είναι. Εντάξει γέλασα, ειδικά εκεί που λέει για τα φαγητά που στέλνουν οι μαμάδες στους κανακάρηδές τους (σαν να βλέπω τον ταλαίπωρο τον αδερφό μου - θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί στην διαφήμιση της PITSOS). Ο τύπος όμως το παρατράβηξε και δεδομένου ότι οι ξένοι δεν γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα είναι πολύ πιθανό να τα πάρουν σοβαρά. Ειδικά οι φωτογραφίες του είναι απαίσιες.
Βέβαια αν η φωτογραφία του είναι όντως πραγματική αυτό λέει πολλά...
Όσο για το Βουλγαρικό site είναι φρικαλέο, μου έπεσαν τα μαλλιά. Έχει καταγγελθεί πουθενά για να γίνουν κάποιες ενέργειες από ελληνικής πλευράς;
quote:
Όσο για το Βουλγαρικό site είναι φρικαλέο, μου έπεσαν τα μαλλιά. Έχει καταγγελθεί πουθενά για να γίνουν κάποιες ενέργειες από ελληνικής πλευράς;
ΦΙΛΗ narya ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ή ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ (ΠΑΝΤΟΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ)...

Φαίνεται ότι δεν το έλαβαν και πολύ υπόψη τους.
quote:
Ένα κακέκτυπο του "Γάμος αλά Ελληνικά" είναι.
Εμενα η ταινια μου αρεσε!
Δεν πιστευω οτι υποτιμαει με οποιονδητε τροπο την Ελλαδα!!
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
Ο τύπος απλά την πήρε σαν βάση και προσπάθησε να αντιγράψει το ύφος της, αλλά απέτυχε.
ΥΓ: Κάποιος αγόρασε σήμερα το εισιτήριό μου για τον Άρχοντα 3 της Τετάρτης 125 Ευρώ! Γιούπι! Έπρεπε να είχα πάρει 20 εισιτήρια...