- τι είναι αυτό; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
κ από την άλλη μέσω της ποίησης έχεις βγάλει το χειρότερο δηλητήριο....
Κοιτάξτε τα χάλια σας, είστε χαζοί, είστε γελοίοι κτλ κτλ.
Αυτά τους λες κ στην Ακαδημία??
μην απορείς λοιπόν που δεν συμμερίζονται όλοι τη σοφία σου...

"There's no gene for fate"
Valnta + Gattaca
quote:Ostria τα θέλει τώρα η γούνα σου...
Από την άλλη, ο Schwabe είναι από αυτούς εδώ μέσα που εκφράζουν ελεύθερα την άποψη τους και από τους ελάχιστους που ρίχνουν επιχειρήματα στο τραπέζι για να στηρίξουν αυτή τους την άποψη και δεν νομίζω να έχει ξεφύγει από τα όρια ως προς τις προσβολές του προς διάφορα πρόσωπα (όχι ότι δεν υπάρχουν προσβολές αλλά γίνονται ένθεν και εκείθεν οπότε ή τους αφήνεις όλους ή τους απενεργοποιείς όλους).
Έχεις διαβάσει καλά τα θέματα που ανοίγει ο "ακατονόμαστος"
Λειτουργούν ή δεν λειτουργούν εμπριστικά
Δεν είμαστε ταμπουρωμένοι στις απόψεις μας αλλά δεν σημαίνει ότι είμαστε και απόλυτα διαλλακτικοί σε θέματα πίστης.Χώρια που δεν διαφωνούμε τόσο με τις απόψεις του ακατονόμαστου αλλά κυρίως με τον ΤΡΟΠΟ που τις εκφράζει (ναι εκείνο το απόλυτα απαξιωτικό και εκνευριστικό υφάκι προς όλους όσους δεν συμερίζονται τις απόψεις του).
Αυτό κατακρίνουμε και όχι τόσο τις ίδιες τις απόψεις του. Και απο διαλλακτικότητα μιλάμε ο ακατονόμαστος είναι το πιο διαλλακτικό άτομο στον κόσμο
. Είναι απόλυτα διαλλακτικός στο ότι δεν υπάρχει θεός και απόλυτα διαλλακτικός στο ότι ο χριστιανισμός είναι ο λόγος που η κοινωνία μας έχει πάρει τον κατήφορο![]()
Και ποιός σου είπε εσένα ή τον οποιονδήποτε ότι ελευθερία λόγου σημαίνει ότι μπορείς να προσβάλλεις την θρησκεία του άλλου κατα βούληση.
Και ναι άμα θέλετε απενεργοποιήστε μας όλους, αλλα να θυμάστε ότι ούτε εγώ ούτε κανένας "υπερασπιστής του Χριστιανισμού" όπως μας έχετε βαφτίσει δεν έχει ανοίξει θέμα ανάλογο (για τον αθεϊσμό ή για το δωδεκάθεο) με τους "πειρασμούς του Ιησού", ούτε βαλθήκαμε να δυναμιτίσουμε άλλα θέματα όπως την "Άλωση της Κων/πολης".
Παραβλέπεις βέβαια το ότι βάζουμε και εμείς επιχειρήματα στο τραπέζι..
Δεν μου άρεσε καθόλου που απάντησα εδώ για θέμα άλλου topic αλλά δεν μπορούσα να το αφήσω να περάσει έτσι αυτό. Ο "καλός" ο Schwabe και οι "κακοί" χριστιανοί.
Σε παρακαλώ οι απαντήσεις σου στο μύνημα αυτό να γίνουν στο mail μου. Στο mail θα σου απαντήσω και γώ στο εφεξής....
Πολύ κακώς ανέφερες αυτό το παράδειγμα με τον συγκεκριμένο τρόπο διότι δημιουργείς εντυπώσεις (άθελά σου βέβαια είμαι σίγουρος για αυτό) που προσπαθεί να διασκεδάσει αυτό το μήνυμα.
Κάτι άσχετο, η διαγραφή ενός μέλους που είναι ανεπιθύμητο από την πλειοψηφία δεν είναι δείγμα δημοκρατικής κοινωνίας
Δημοκρατία στο κάτω κάτω είναι η θέληση της πλειοψηφίας εξ ορισμού. Άρα γιατί το παρουσιάζεις ώς μεμπτό δεν καταλαβαίνω....
Και της Αφροδίτης τα ατελείωτα ποιήματα δεν με ενθουσιάζουν αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ψήφιζα να φύγει ούτε και κανέναν άλλο. Ο ΑΚΑΤΟΝΌΜΑΣΤΟΣ γιατί να θέλω να φύγει![]()
![]()
![]()
Οι άλλοι άθεοι του φόρουμ γιατί δεν με πειράζουν δηλαδή
Σημαντικό είναι να έχεις διάθεση για διάλογο όχι τόσο τα επιχειρήματα σου. Είναι σηματικό φυσικά να στηρίζονται οι απόψεις σου , αλλά ο διάλογος έχει ώς αποτέλεσμα συχνά την μεταβολή απόψεων. Μην ξεχνάς ότι για τον ίδιο λόγο κατηγορείτε και τον Pixeldream, ότι είναι ανένδοτος στις απόψεις των άλλων. Τί έγινε λοιπόν για τον Schwabe τα αναιρούμε όλα αυτά επειδή έχει που και που σοβαρά επιχειρήματα και τον Pixeldream τον ρίχνουμε στον πυρ το εξώτερο
Αναλογιστείτε λίγο τί λέτε και κυρίως το κατά πόσο στέκουν αυτά που λέτε....
Ζητώ συγνώμη από τους υπόλοιπους συνομιλητές
Αφροδίτη ένα μόνο θα σε ρωτήσω: τον Δημήτρη τον ξέρεις προσωπικά
Σου χρωστά χρήματα
, θέλει να σε βιάσει
, να σε σκοτώσει μήπως
. Λόγια είναι Αφροδίτη και τα λόγια πετούν, μην αντιδράς έτσι δεν τον ξέρεις και δεν σε ξέρει, ούτε ξέρεις για ποιον λόγο τα λέει αυτά. Δεν έχετε κάτι να χωρίσετε, η επίθεση στις απόψεις σου δεν συνιστά επίθεση σε σένα. (όπως και αυτό το μύνημα δεν συνιστά επίθεση αλλά συμβουλή)
Ψυχραιμία....

Ειλικρινά απογοητεύτηκα....
Βρέ Αφροδίτη, ξέσπασμα ήταν αυτό?
Γιατί γίνεσαι τόσο σκληρή απέναντι σε ένα forum που τόσες φορές σε έχει αγκαλιάσει?
Γιατί γίνεσαι τόσο σκληρή απέναντι στα μέλη του με τα οποία έχεις συζητήσει, με τα οποία μοιράζεσαι τις απόψεις σου κοντά 3 χρόνια?
Γιατί νιώθεις οτι διαπράττεται μια αδικία σε βάρος σου?
Ποιός σου ζήτησε να φύγεις από το forum?
Γιατί βλέπεις καταστάσεις που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν?
Εγώ δεν είδα κανένα να σου επιτίθεται επί προσωπικού ούτε καν στον pixeldream.
Είδα ανθρώπους που από ανθρώπινο ενδιαφέρον προσπαθούν να σας κάνουν να δείτε ενδεχομένως πιο καθαρά.
Τόσα άτομα λές οτι θέλουν το κακό σας?
Τόσα άτομα νομίζεις οτι θέλουν να παρεισφρύσουν στην σχέση σου?
Πιστεύω οτι κάνεις λανθασμένες εκτιμήσεις.
Καταφέρεσαι προσωπικά εναντίον του Δημήτρη και της Όστριας που πιστεύω πως είναι 2 από τα αξιολογότερα μέλη του forum με καμία διάθεση εμπαιγμού στον συνομιλητή τους και με καθαρή σκέψη.
Υποτιμάς τόσους και τόσους ανθρώπους με όλα όσα είπες σήμερα κι όλα αυτά για ποιό λόγο?
Επειδή νομίζεις οτι θέλουν να σε παραγκωνίσουν από αυτόν εδώ τον χώρο?
Οτι θέλουν το κακό σου?
Προσπάθησε να δείς λίγο πιο αποστασιοποιημένα τα γεγονότα και θα σε παρακαλούσα να μην εκφράζεσαι με τέτοια λόγια για ανθρώπους που ο καθένας έχει μια πορεία τόσο στην ζωή του όσο και στα forums.
Είναι άδικο κι αυτή την στιγμή γίνεσαι άδικη ενώ μας κατηγορείς οτι σε αδικούμε.
Μας βάζεις στην θέση που νομίζεις οτι εμείς σε βάλαμε.
Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να πώ, προσπαθώ τόσο καιρό να τα πώ και δυστυχώς βλέπω οτι η κατάσταση εκτροχιάζεται όλο και περισσότερο.
Ειλικρινά λυπάμαι...

In anticipation of my resurrection...
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να το κάνω χθες.
Βλέπω σήμερα, πως υπάρχουν εξελίξεις στη συζήτηση. Αν και το συναισθηματικό κλίμα είναι κάπως έντονο, ομολογώ πως κάποια πράγματα πρέπει να βγαίνουν στην επιφάνεια για να μπορέσουμε να τα δούμε κατά πρόσωπο.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ, συμφωνώ με τον Δημήτρη, παρόλο που τα πραγματικά φιλικά του λόγια φαίνονται πικρά. Δεν είναι όμως πικρός ο στόχος του, πίστεψέ το. Τι πιο εύκολο για όλους να λένε όμορφα και καλά λογάκια και να μιλάνε για αγάπες και λουλούδια και να είναι αρεστοί και συμπαθείς. Είναι όμως αυτό αγάπη;
Ποιός είπε πως η αγάπη συνεπάγεται να χαϊδεύει κανείς τα αυτιά του άλλου; Η ιστορία μόνο, έχει αποδείξει πάμπολλες φορές το αντίθετο.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ, σε παρακαλώ βγες από το όστρακο! (θυμάσαι που το έγραφες παλιά ως ψηφιακή υπογραφή; Για τον πόνο που προκαλεί το σπάσιμο του όστρακου;)
Μην προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από λόγια και εξιδανικεύσεις.
Ο εκδηλωμένος κόσμος εμπεριέχει την ομορφιά της θείας δημιουργίας, αλλά ως εκδηλωμένος υπόκειται στο νόμο της δυαδικότητας. Έτσι στην έκφρασή του παρουσιάζεται και με όμορφες, αλλά και με άσχημες όψεις. Αντιμετώπισε τις άσχημες όψεις κατά πρόσωπο και μην τις κρύβεις πίσω από όμορφα όστρακα. Κάποτε σπάνε και τον πόνο δεν μπορείς να τον αποφύγεις. Τουλάχιστον να ξέρεις, πως βρίσκονται δίπλα σου άνθρωποι που έχουν τη διάθεση να σε βοηθήσουν.
Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε τις αδυναμίες μας.
Δεν είναι κακό να εμπιστευόμαστε.
Εμπιστέψου λοιπόν.![]()
Το θέμα αυτό, καθώς και ο λογαριασμός "PixelNightmare" θα παραμείνουν ενεργά, για 2 τουλάχιστον ημέρες ακόμα, ή για περισσότερο, εάν υπάρξει τέτοια ανάγκη.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Υ.Γ Δεν θα ξεχασω ποτε τα λογια που μου ειπες οταν πεθανε η γιαγια μου στο φορουμ αυτο και τιποτα δεν θα αλοιωσει την εικονα σου απεναντι μου.

Ενας εκπαιδευμένος πολεμιστής πρέπει να είναι ικανός να αντεπεξέλθει εναντίον ενός εχθρικού στρατού χωρίς να χρησιμοποιήσει ματωμένο σπαθί.
Τα υπόλοιπα τα συζητάμε σε mail, κανένα πρόβλημα.
Αφροδίτη μου λυπάμαι που σε στεναχώρησα, αλλά το να μην είσαι καλά, δεν σημαίνει ότι είσαι δυστυχισμένη ή προβληματική. Ολοι περνάμε φάσεις στην ζωή μας που δεν είμαστε καλά.
Εγώ αυτό κατάλαβα από την παρουσία σου εδώ μέσα το τελευταίο -αρκετά μεγάλο- διάστημα. Ισως και να έχω καταλάβει λάθος, αν και αμφιβάλλω μετά και τις τελευταίες σου απαντήσεις. Πάντως δεν νομίζω να σε κατηγόρησα για κάτι. Δικαίωμα σου να δεχτείς ή να απορρίψεις την γνώμη οποιουδήποτε.
Προσωπικά δεν θίγομαι απ όσα είπες, απλώς λυπάμαι που απ ότι φαίνεται δεν υπάρχουν προς το παρόν περιθώρια συνεννόησης.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Και γνωρίζω ότι θα πω πράγματα με τα οποία θα γίνω γι' άλλη μια φορά δυσάρεστος...Αλλά, όπως είπαν και οι υπόλοιποι φίλοι, μεταξύ των οποίων κι εσύ Pixeldream, εδώ σκοπός δεν είναι να γινόμαστε "ευχάριστοι", αλλά να λέμε την άποψή μας καθαρά και στα ίσα...
Αφροδίτη : Ξέρεις, μετά τη χθεσινή σου απάντηση σε μένα, ήμουν έτοιμος να σου γράψω τα εξής λόγια :
"Χαίρομαι που όταν υπάρχει λογική και ψυχραιμία, ακόμη κι αν διαφωνούμε, μπορούμε να βρούμε κοινό τόπο...Επειδή λοιπόν λες ότι δεν έχεις τίποτα μαζί μου, νομίζω ότι ακριβώς αυτό θέλαμε να γίνει σαφές : Ότι και κανείς δεν έχει τίποτα ούτε μαζί σου, Αφροδίτη! Και να 'σαι σίγουρη γι' αυτό!"
Βλέπω όμως ότι ίσως καλώς έκανα που δεν τα δημοσίευσα...Αν κρίνω δηλαδή και από τη σημερινή σου αντίδραση...Τα λόγια σου, Αφροδίτη, δείχνουν ότι δυστυχώς δεν έχεις καταλάβει τίποτα απ' όσα είπαμε κι από τις όσες παρατηρήσεις που σου γίνανε, όχι μόνο από τα απλά μέλη, αλλά και από τους συντονιστές του χώρου! Πρέπει επιτέλους να κατανοήσεις ότι ούτε μανιακοί είμαστε, ούτε σαδιστές, ούτε και έχουμε και κανένα συμφέρον από το δικό σου πόνο! Με το να αντιδράς με τον ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ--γιατί ΕΙΝΑΙ υπερβολικός κι ας μην το παραδέχεσαι--τρόπο που το κάνεις, συγγνώμη που στο λέω, αλλά χάνεις και το δίκιο το οποίο πιθανώς να έχεις. Αντιθέτως, με τον τρόπο αυτό, άθελά σου φυσικά, "εκβιάζεις" τη συμπάθεια των μελών κι αυτό δεν κάνει καλό ούτε σε σένα, ούτε και στο κλίμα γενικότερα...Και, το σπουδαιότερο, προκαλείς και προσελκύεις ΚΑΙ κακοπροαίρετα σχόλια--και ξέρεις πολύ καλά ΠΟΥ αναφέρομαι! Αν είσαι δυνατή όπως λες, στάσου στα πόδια σου και δείξ' το αυτό με τον ψύχραιμο λόγο σου κι όχι με τον μελοδραματικό! (Αυτό ακριβώς ήθελα να σου δείξω μ' εκείνη την παρέμβασή μου, όπου έδωσα το link εκείνου του θέματος). Είμαι βέβαιος ότι μπορείς να το κάνεις γιατί θα το ξαναπώ ότι και μυαλό έχεις και κρίση!
Pixeldream : Κατανοώ απόλυτα το σκεπτικό σου και δε σου κρύβω ότι κάποιοι από τους προβληματισμούς σου με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Σαφώς λοιπόν το Esoterica είναι ΚΑΙ τα μέλη του και χωρίς αυτά και τις απόψεις τους και τα γραπτά τους, η όλη προσπάθεια θα ήταν καταδικασμένη σε αποτυχία. Και, είμαι βέβαιος ότι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν οι διαχειριστές του θα ήταν να μετατραπεί ο χώρος σ' ένα κλειστό, "αποστειρωμένο" club, όπου αυτοί και καμιά 10αριά ακόμη άτομα θα συζητούσαν μεταξύ τους. Τα μέλη και η πολυφωνία που αυτά εκφράζουν είναι αυτό που δίνει ΖΩΗ στο χώρο αυτό!
Αυτό στο οποίο διαφωνώ και δεν θα πάψω να το λέω είναι στο "πολεμικό κλίμα" που συνοδεύει τις όποιες αντιπαραθέσεις, αλλά και στο λεγόμενο timing κάποιων καταστάσεων. Θα εξηγήσω τι εννοώ : Πρώτα απ' όλα, νομίζω θα συμφωνήσεις κι εσύ ότι οι διαχειριστές είναι κι αυτοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Αυτό σημαίνει ότι και αλάνθαστοι δεν μπορούν, εκ των πραγμάτων να είναι, αλλά και ότι έχουν κι αυτοί, όπως και όλοι εμείς, ΟΡΙΑ! Ένα από τα κλασικά λάθη που γίνονται από κάποια μέλη είναι το να τα φορτώνουν όλα στους διαχειριστές, χωρίς να αναγνωρίζουν ότι το έργο τους μόνον εύκολο δεν είναι. Είμαι επίσης σίγουρος ότι μια εκ των δυσκολοτέρων αποφάσεων που καλούνται να πάρουν ως διαχειριστές είναι αυτή της απενεργοποίησης ενός μέλους, κυρίως δε όταν πρόκειται για παλιά μέλη με κάποια προσφορά!
Επειδή λοιπόν δε μ' αρέσει να μιλάω γενικά και αόριστα, θα 'θελα να πω την άποψή μου πάνω στα τελευταία τραγελαφικά γεγονότα, "θύμα" των οποίων υπήρξες κι εσύ! Για λόγους που άλλοι είναι γνωστοί και άλλοι όχι, η κατάσταση στο φόρουμ είχε φτάσει στο απροχώρητο και πιστεύω το αναγνωρίζεις κι εσύ αυτό! Ο Admin σε κάποια στιγμή έκρινε ότι ήταν αναγκαίο να απενεργοποιηθούν κάποια μέλη...Η απόφασή του αυτή προσωπικά με βρίσκει σύμφωνο, όχι γιατί έπρεπε να "τιμωρηθεί" ο οποιοσδήποτε, αλλά περισσότερο γιατί έπρεπε να προστατευτεί, τόσο το φόρουμ, όσο και οι προσωπικότητες κάποιων ανθρώπων! Στο σημείο λοιπόν που όλα έδειχναν ότι υπήρξε μια εκτόνωση, έρχεσαι εσύ και με εμπρηστικό λόγο--να με συγχωρείς, αλλά εγώ αυτό είδα--ζητάς τον περιβόητο διάλογο, αναφερόμενος ταυτόχρονα σε κάποια εκ των διαγραφέντων μελών και ζητώντας την επιστροφή τους! Φίλε μου, ΑΥΤΟ λέγεται κακό timing! Ξέρω ότι δεν σ' αρέσει να σκύβεις το κεφάλι, ξέρω ότι θες να έχεις το θάρρος της γνώμης πάντοτε, αλλά, όπως σου είπα και στο άλλο μου ποστ για τον Ενδόραμα, τη δεδομένη στιγμή και με το δεδομένο κλίμα, η κίνησή σου αυτή κάθε άλλο παρά "γόνιμα" αποτελέσματα μπορούσε να φέρει! Γιατί, το 'παμε : Και οι διαχειριστές είναι άνθρωποι αφενός κι αφετέρου το σκοινί έχει δύο άκρες! Δόξα τω Θεώ, και χρόνος υπήρχε και διάθεση για διάλογο και είμαι σίγουρος ότι και οι διαχειριστές την έχουν! Αλλά κάθε πράγμα στον καιρό του, Pixeldream! Έτσι είναι, δυστυχώς!
Θες τώρα να μιλήσουμε για τις περιβόητες συναντήσεις; Κανένα πρόβλημα! Προσωπικά, με τη συγκεκριμένη "απαίτηση" της "ηγεσίας" του Esoterica διαφωνώ! Δεν θεωρώ ότι μια κατ' ιδίαν συνάντηση με κάποιο εκ των διαγραφέντων μελών θα είχε να προσφέρει κάτι παραπάνω από μια απλή επικοινωνία με άλλα μέσα! Αλλά θα σου πω και το άλλο : Παρά το ότι διαφωνώ, κατανοώ ίσως τους λόγους για τους οποίους ο Admin επέλεξε αυτό το δρόμο. Και, νομίζω ότι θα τον υποτιμούσα κατάφορα αν πίστευα ειλικρινά ότι ζήτησε τις συναντήσεις με απώτερο σκοπό να του δηλωθεί η "υποτέλεια" των διαγραφέντων μελών! Ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα από μένα ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν μόνο αδύνατο--γνωρίζει άλλωστε με ποιους έχει να κάνει--αλλά και ανήθικο! Προσωπικά πιστεύω λοιπόν ότι η απόφασή αυτή είχε μάλλον να κάνει με το να γίνει η επικοινωνία πιο άμεση, έτσι ώστε να αποφευχθούν οι όποιες παρεξηγήσεις. Γιατί, Pixeldream, θα το πω και πάλι ότι από τέτοιες ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ πια! Έλεος δηλαδή και υποτίθεται ότι τη ρημάδα τη γλώσσα μας την έδωσε ο Θεός--ή όποιος μας την έδωσε τελοσπάντων--για να συννενοούμαστε ευκολότερα! Αλλά καμιά φορά, Pixeldream, μέσα στην ανάγκη μας να προβάλλουμε τα πιστεύω μας και μέσα στη θολούρα που οι ανασφάλειές μας δημιουργούν, ξεχνάμε και τις βασικότερες των εννοιών! Είναι λυπηρό πραγματικά να το βλέπει κανείς αυτό να συμβαίνει!
Το 'κανα το "σεντόνι" μου πάλι κι εγώ, αλλά θεωρώ πως πραγματικά είχα--κι έχω--πολλά να πω. Μια ευχή μόνο έχω να κάνω : Ας δούμε όλοι λίγο καλύτερα μέσα μας, μια κι ένα νέο έτος ξεκινά! Ας ξαναδούμε κι ας εξετάσουμε τα κίνητρα, τις προθέσεις μας, τώρα που υπάρχει μια σχετική ηρεμία! Μην τα πάρετε αυτά ως αοριστολογίες, αλλά ως μια ειλικρινή πρόθεση δική μου να κάνω ό,τι μπορώ για να σταματήσει επιτέλους αυτό το κακό! Και, είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ ότι και οι διαχειριστές και όλοι εμείς οι υπόλοιποι ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι τελικά και ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ΘΕΛΟΥΜΕ να συνυπάρξουμε...ΟΛΟΙ μας!

Edited by - durden_alie on 04/01/2006 17:47:01
quote:
Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν νοιάζονται για το image τους, δεν νοιάζονται εάν θα τους χειροκροτήσουν ή θα τους θάψουν.
Όπως σου είπα η παρατήρησή μου ήταν φιλική και το εννοώ.
Οι φίλοι δεν είναι για να χαϊδεύουν αυτιά, αλλά για να τα ανοίγουν έστω και αν είναι μικρά.
Σου είπα με λίγα λόγια και στα ίσα αυτό που αρνείσαι να ακούσεις. Κάτι που κυκλοφορεί και έχει περάσει πολλές φορές μπροστά από τα μάτια σου αλλά αρνείσαι να το δεις. Στο έχουν πει και άλλοι εντός του φόρουμ (μέλη των φόρουμ που δεν τα έχεις συναντήσει). Δεν είπα τίποτα καινούριο αλλά τα λόγια μου δεν ήθελα να είναι κούφια. Οι σκέψεις δεν είναι μόνο δικές μου, εγώ τον τρόπο να τις εκφράσω επέλεξα.
Κατάλαβέ το Αφροδίτη είσαι σε ένα χώρο μαζί με άλλους ανθρώπους και δεν μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Αν αγαπάς, σεβάσου. Και οι άλλοι σε αγαπούν αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα σε αφήνουν να κάνεις ότι θέλεις, δεν είναι δυνατόν.
Δεν υπήρχε διάλογος σε εκείνο το θέμα. Έκανα την πρόταση και η Amalia την αρνήθηκε διακριτικά ξεγλιστρώντας με χιούμορ. Απάντησα και εγώ με τον ίδιο τρόπο. Όμως, διάλογος έγινε αργότερα από κοντά και τελικά χωρίς αποτέλεσμα
Δεν επέμεινα. Μια πρόταση έκανα που αν τους έκανε κλικ θα την εφάρμοζαν. Θα το έβλεπαν αμέσως αν ωφελούσε αφού ζουν κάθε μέρα τα φόρουμ από την αρχή τους. Δεν υπήρχε λόγος να επιμένω και να διαμαρτύρομαι που αγνοούν την πρότασή μου και δεν την εξετάζουν κάνοντας διάλογο μαζί μου.
Προσέφερα την βοήθεια μου, δεν τους έκανε και εκεί τελείωσε το θέμα. Δεν μπορώ να το κάνω με το ζόρι.
Για τα υπόλοιπα περί αποδείξεων, σωστής κρίσης αμφιβολιών κτλ. , το θέμα είναι να μη φτάσεις ως εκεί. Εφόσον κάποιος μπει σε κατάσταση απενεργοποίησης τότε όλα αυτά ή μερικά από αυτά υπάρχουν ήδη. Οποιαδήποτε συζήτηση εντός των φόρουμ απλώς θα συνεχιζόταν στην ίδια βάση εν μέσω αμφιβολιών, καχυποψίας κτλ. και το μόνο που θα κάνει είναι να ενισχύει όλα τα παραπάνω. Μια συνάντηση από κοντά όμως αλλάζει τα δεδομένα γιατί εμπλέκονται και άλλοι παράγοντες. Η επικοινωνία είναι πιο ανθρώπινη και άμεση.
Αυτό που κυρίως ενοχλεί (και ίσως πρέπει να αλλάξει) είναι ο τρόπος που γίνεται η πρόσκληση. Και εμένα μου ακούγεται κάπως... αν και δεν είναι... και ούτε υπάρχει καμιά διάθεση επιβολής ή επιβεβαίωσης οποιασδήποτε εξουσίας.
Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο στο θέμα.
Ευχαριστώ.