- Συνθήματα υπέρ του ΠΑΟ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Ακόμα έχει τους περισσότερους φιλάθλους στην Ελλάδα , χτίζει δικό της γήπεδο με δικά της λεφτά και μετά θα το δώσει στο κράτος , την στιγμή που κάποιοι άλλοι οικειοποιήθηκαν χώρο του Δήμου Αθηναίων και δεν έχουν πληρώσει μία !
Είναι η ομάδα που τους επιλεγόμενους «Ευρωπαίους» τους έχει ανάγει σε πελάτες , είναι η ομάδα που έχει γίνει εφιάλτης στα όνειρα κάθε επίδοξου σφετεριστή του τίτλου , είναι Η Ομάδα που εκφράζει μέσα και από το όνομα και από το σήμα την αρχαιοελληνική παράδοση , ΕΊΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕ ΝΙΚΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ !!!!!!!
Ο Γιάννης Ιωαννίδης δήλωσε κάποτε :
ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ ΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ………
Ο κακός λύκος
quote:
Την λένε Ολυμπιακό φίλε Oannes και είναι αυτή που έχει 10 ντάμπλ 20 κύπελλα και 32 Πρωταθλήματα !Ακόμα έχει τους περισσότερους φιλάθλους στην Ελλάδα , χτίζει δικό της γήπεδο με δικά της λεφτά και μετά θα το δώσει στο κράτος , την στιγμή που κάποιοι άλλοι οικειοποιήθηκαν χώρο του Δήμου Αθηναίων και δεν έχουν πληρώσει μία !
Είναι η ομάδα που τους επιλεγόμενους «Ευρωπαίους» τους έχει ανάγει σε πελάτες , είναι η ομάδα που έχει γίνει εφιάλτης στα όνειρα κάθε επίδοξου σφετεριστή του τίτλου , είναι Η Ομάδα που εκφράζει μέσα και από το όνομα και από το σήμα την αρχαιοελληνική παράδοση , ΕΊΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕ ΝΙΚΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ !!!!!!!
Ο Γιάννης Ιωαννίδης δήλωσε κάποτε :
ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ ΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ………
Ο κακός λύκος
Ω! ΚΥΡΙΕ ΡΑΜΟΓΛΟΥ,
ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ...
ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ Ή ΣΚΕΨΗ...
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ...)
ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΚΤΩΛΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ "ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ" ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ(ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ...ΞΕΡΕΤΕ...)ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ
ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΠΙΚΡΕΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ;
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΝΙΚΑΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΗΣ,Ο ΟΦΗ,ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Κ.Λ.Π. ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ (ΜΗ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΩΣ ΜΟΧΛΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ)ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ "ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ...ΝΟΜΙΖΩ...
ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΩΣ "ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ" ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ...
ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΕΓΩ...
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΓΑΠΗΤΕ Κ. ΡΑΜΟΓΛΟΥ,
ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Edited by - kapodistria on 25/10/2003 12:09:25
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE...ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ ΑΙΓΑΛΕΩ).............!!
Απλά απάντησα ίσως με σοβαροφάνεια , θέλοντας να πειράξω – απαντήσω στα όσα είπε ο Oannes .
Άρα …….. άλλου συλλόγου φίλαθλοι ίσως είδαν σοβαρά το θέμα .
Επί των γραφομένων σου τώρα .
Ο σύλλογος που ενθέρμως υποστηρίζω έχει τις περγαμηνές που αναφέρεις , έχει ιστορία αρκετά μεγάλη και γι αυτό και ονομάζετε «θρύλος» , το δε ρήμα γαυριώ εις την Ελληνικήν Γλώσσαν σημαίνει υπερηφανεύομαι εξ ου και γαύρος = υπερήφανος .
Μπορούμε να κάνουμε και πολλές άλλες αναλύσεις , επί των συμβόλων , επί των αριθμών , κλπ κλπ , αλλά θα πάει μακριά η «βαλίτσα» .
Από τη άλλη φίλη μου θα σου απαντήσω πως ναι είναι πολύ καλύτερα να είμαι ο αφέντης στο σπίτι μου παρά ο επισκέπτης σε ξένο σπίτι .
Ο κακός λύκος
Γιατί "μαλώνετε"; Είδαμε και τον "γαύρο" την τρίτη και τον "βάζελο" την τετάρτη... Τα είδατε και μόνοι σας...
Αν και Ολυμπιακός φίλαθλος η πίκρα μου ήταν για άλλη μία φορά μεγάλη
που στον αγώνα που πέρασε ο "αντίπαλος" σύλογος στην Ελλάδα ήταν με τους "απέναντι"...
Κρίμα...

γαύρος,-η,-ο επίθ. αλαζόνας,περήφανος:γίνονται οι γέροι γαύροι(Κ. Καρυωτάκης).
γαύριασμα(το)ουσ. ο οργασμός των ζώων για συνουσία."
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΙΑΣ ΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ.ΕΤΣΙ ΟΡΙΣΤΕ ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...
(ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Κ. ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ...ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...)
Παλαιό (αλλά διαχρονικό) σύνθημα των ελληνικών γηπέδων:
(αρουραίοι = τρωκτικά που ζούν συνήθως στις προβλήτες των λιμανιών)
Όσο για τα ...εκατομμύρια των οπαδών... Μόλις 47.000 είναι τα εγγεγραμμένα μέλη του σωματείου με σήμα το κεφάλι...

Edited by - Oannes on 25/10/2003 12:26:03
Edited by - Oannes on 25/10/2003 12:27:51
Αγαπητή Καποδίστρια αν άφηνα στην άκρη το οπαδικό μου χιούμορ και μίλαγα μόνο ως άνθρωπος προς άνθρωπο θα εξέφραζα την απόλυτη εκτίμηση μου προς το πρόσωπο σου .
Το ξωτικό γνωρίζει μέσα από πράξεις την δική μου εκτίμηση προς το πρόσωπο της οπότε δεν είναι ανάγκη για περαιτέρω λέξεις .
Oannes στο σύνθημα που παρέθεσες θα σου απαντήσω εξ’ ίσου ρίχνοντας λάδι στη φωτιά
ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΑ Π _ _
Ο κακός λύκος
Edited by - Ramoglou on 26/10/2003 08:05:10
Ο κακός λύκος
ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ.ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ.
ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΛΙΓΟ.ΚΥΡΙΕ ΡΑΜΟΓΛΟΥ,Ο ΦΙΛΟΣ ΟΑΝΝΕΣ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ(ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΕΝΝΟΩ).ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΡΙΞΑΤΕ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ!!!ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ;ΓΙΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΘΗΤΕ ΤΟ...
ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ...
Αν προσέβαλα τότε ζητώ συγνώμη και για του λόγου το αληθές έβγαλα και άλλο ένα γράμμα από τη λέξη .
Ο κακός λύκος
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ
Ο κακός λύκος
quote:ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ
Ο κακός λύκος
ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΚΑΚΟΟΟΟΣ ΛΥΥΥΥΥΚΟΣ!!!
Κ. ΡΑΜΟΓΛΟΥ,ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ!!!
ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΕΙΚΩΣ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!
(Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ!!!)
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ (ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ,ΠΑΝ. Ε. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
γαύρος,-ος,-ο(επιθ.):αλλαζόνας,υπερήφανος,καυχησιάρης/αγέρωχος/αυτός που περιφρονεί τους άλλους.Ετυμολ. <γαυ-γαυF.Από αυτό:
γαυριάω(-ώ)=επαίρομαι,υπερηφανεύομαι.
γαυρόομαι(-ούμαι)=είμαι υπερήφανος/καυχιέμαι.
γαύρωμα,το=κομπορρημοσύνη.
ΑΥΤΑ...
απο το αρχαιο ελληνικο λεξικο του Ryche...
ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΤΕ...
"ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ..."
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΙΤ...
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ...ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ...!!!
(ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑ...ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ...)
ΚΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΙ'ΑΥΤΟ...
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ;
ΒΡΕ,ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ...
quote:
Αχ καημενη μου Καποδιστρια τι κακο σε εχει βρει καλη μου?μια νικη και σε κανει να παραμιλας!Εμ και εσυ..ποιος σου ειπε να τα βαλεις με φανατικους της μπαλας? Σε εκαναν να παραμιλας ενω ισως δεν εισαι φανατικη της μπαλας....χεχεχε,φιλακια μπας και συνερθεις
.Διευκρινηση :δεν εννοω εμενα οταν λεω φανατικη αλλα τους υπολοιπους που εγραψαν σε τουτη την σελιδα
φανατικοι ? μαλλον δεν διαβασες τις απαντησεις μου σε αυτο το topic.
ξωτικουλι εδω εκανες φαουλ (ακουσιο ισως).....