- Π Υ Ρ Α Μ Ι Δ Ε Σ ! ! ! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ελληνο-Ευρωπαϊκο Αγγλόφωνο Φόρουμ για τις χημικές ουρές, τροποποίηση του κλίματος και σχετικά θέματα.
Τώρα για να γυρίσουμε λίγο στο ψάξιμο...
Η Ρωσσία πουλάει τεχνολογία τροποποιήσης του καιρού στο.... Μεξικό(!), δημιουργόντας μέχρι τώρα 17 σταθμούς της "ELAT" (Εταιρία Ηλεκτροδότησης της Γήινης Ατμόσφαιρας) και χρησιμοποιόντας τεχνολογία Tesla παρόμια με του HAARP κάνουν πειράματα ιονίζοντας την ατμόσφαιρα με σκοπό την αύξηση των βροχοπτώσεων κατά 40%.
Αυτό το νούμερο ίσως εξηγεί γιατί σε πολλές χώρες της Ευρώπης όπως και εδώ πριν 15 μέρες έριξε σε λίγες ώρες βροχή που πέφτει σε 1 μήνα.
Η ELAT διαγωνίζόταν το 2004 (τώρα δεν ξέρω τι γίνεται) με την IOLA (Εταιρία Ιονισμού της Ατμοσφαιρας) για το ποιός θα αναλάβει 10 πολιτείες στην Αμερική και 24 χώρες σε όλο το κόσμο.
Περισσότερα στο....
http://www.holoscience.com/news.php?article=9eq6g3aj
Όλοι μας ακούμε ότι με τα σημερινά δεδομένα η παγκόσμια θερμοκρασία θα αυξηθεί 10% μέχρι το 2100.
Σύμφωνα με το BBC ίσως και να μην είναι έτσι τα πράγματα δίνωντας μια θεωρία που ίσως και να εξηγεί το σχηματισμό των chemtrails κυρίως πάνω από τις μεγάλες πόλεις.....
Battle Creek Michigan 21 September 2004 Nearing sunset.
Βανκούβερ 2004.
Αποτέλεσμα ιονισμού της ατμόσφαιρας;
Ίσως, ίσως και όχι.
Φωτογραφία από αεροπλάνο πάνω από το αεροδρόμιο JFK στην Νέα Υόρκη στις 17 Νοεμβρίου 2004.
Καλοκαίρι του 2003 στην Αλαμπάμα.
Η μετεωρολογική υπηρεσία της περιοχής δήλωσε αδυναμία εξήγησης του φαινομένου.
2 διαφορετικές εικόνες από το Ορλάντο της Φλόριντα με τον ίδιο περίεργο σχηματισμό.
Αν ξεχάσεις κάτι τι κάνεις;
Γυρίζεις να το πάρεις!
ZORO!!!
Ο μασκοφόρος υπερασπιστής της τρύπας του Όζοντος!!!
Edited by - STERM on 29/10/2006 17:47:21
Επιχείρηση "Popey"
quote:
Popeye is apparently the only example of an attempted use of weather modification for military or other hostile purposes, and Popeye suggests that it would be impossible to predict the environmental effects of the use of such techniques elsewhere. As has been demonstrated in numerous weather modification projects carried out in this country, the effects are usually small and are difficult to quantify. In any event, if future advances in the technology of precipitation modification should make this technology so effective as to cause widespread, long-lasting or severe effects in a military useful way, its use would be prohibited.
(In: US Senate, Committee on Foreign Relations; 3 October 1978, p. 94)
quote:
A Seeding UnitThe seeding units consist of a 40mm aluminum photoflash-type cartridge and a candle assembly. The candle assembly included a plastic container 3 inches long with the seeding material and necessary delayed firing mechanism to ignite the free falling container. The silver iodide or lead iodide is produced as the chemical mixture burns.
(US Senate, Subcommittee on Oceans and International Environment; 20 March 1974; p. 91)
quote:
The initial operation area was over parts of Laos and North Vietnam. It was then extended and redrawn to include parts of South Vietnam and Cambodia. In total, the Pentagon admitted that US C-130 aircraft operating from Udorn Royal Thai Air Force Base flew 2,602 missions and expended 47,409 cloud seeding units. (US Senate, Subcommittee on Oceans and International Environment; 20 March 1974; pp. 101-105). The Pentagon said the project cost $21.6 million.
quote:
"Primarily the work is aimed at giving the US Navy and the other armed forces, if they should care to use it, the capability of modifying the environment, to their own advantage, or to the disadvantage of an enemy. We regard the weather as a weapon. Anything one can use his way is a weapon and the weather is as good a one as any."(Quoted in: US Senate, Subcommittee on Oceans and International Environment; 26 July 1972; p. 22, emphasis added).
Ολοκληρωμένο το άρθρο στο....
http://www.sunshine-project.org/enmod/US_Congr.html
ας προσθέσουμε και μερικές εγχώριες φωτογραφίες -περιοχή Θεσσαλονίκης-με τα chemtrails να "ομορφαίνουν" το τοπίο...
με ήλιο-αλογόνου:
20/10/2006

22/10/2006
Κάθετα διακρίνεται γραμμή από chemtrail που έχει αρχίσει να απλώνεται. Οριζόντια φαίνονται δύο αεροπλάνα που πετούν σε αντίθετες κατευθύνσεις και αφήνουν contrail -οι γραμμές σβήνουν αμέσως πίσω τους:
26/10/2006

μόλις έγινε ο ψεκασμός...
λίγο αργότερα...
Την ίδια μέρα μερικά χιλιόμετρα πιο πέρα, στον Αξιό, περιοχή Κουφαλίων Θεσσαλονίκης:

Edited by - toxotis on 30/10/2006 06:23:02
Ευχαριστώ για τα...συγχαρητήρια, αλλά θεωρώ ότι όλοι όσοι γνωρίζουμε πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε, για να δώσουμε αυτή τη γνώση=δύναμη σε όσους ακόμη δεν γνωρίζουν.
Νομίζω πως έρχετε η ώρα να ετοιμάσουμε το έδαφος για κινητοποιήσεις-διαμαρτυρίες πανευρωπαϊκά!
ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσουν του Ψεκασμούς και οτιδήποτε πειραματισμούς σχετικά με τον έλεγχο του κλίματος!!!
Δεν βρήκα χρόνο να διαβάσω ακόμη όλα τα νέα που μας έδωσες, αλλά εντυπωσιάστηκα από τις φωτογραφίες!
Και έμεινα άφωνη όταν πριν από λίγο είδα παρόμοιους σχηματισμούς πάνω από το κεφάλι μου μόλις άνοιξα την πόρτα του σπιτιού μου!
Θα δω αν μπορέσω να ανεβάσω αργότερα και άλλες φωτογραφίες

Πολύ περίεργο δεν ξέρω αν σχετίζεται με όλα αυτά που λέμε ή ήταν εξαιτίας κάποιου άλλου γεγονότος αλλά ήταν κάτι πρωτοφανές, τουλάχιστον για μένα.
Όσο για το πρόγραμμα "Popey" στο οποίο αναφέρεται το link που έδωσα πιο πάνω, αν προσέξετε σχετίζεται και γεωγραφικά και χρονολογικά με το πρόγραμμα "Agent Orange" που είχαμε μιλησει παλιότερα.
Έχουμε δηλαδή ένα πρόγραμμα που σχετίζεται με αεροψεκασμούς χημικών και ένα πρόγραμμα που σχετίζεται με την τροποποίηση του καιρού (σε τοπικό επίπεδο) να εκτέλουνται στο ίδιο μέρος την ίδια χρονική περίοδο.
Το σημαντικότερο είναι ότι όλα αυτά δεν είναι καθόλου συνομωσιολογικά σενάρια αλλά προέρχονται από αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της Αμερικανικής κυβερνήσεως.
quote:
Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά σήμερα στην Αθήνα κατά την δύση του ηλίου αν και συννεφιά ο ουρανός και γενικά η γύρω ατμόσφαιρα είχε το πιο παράξενο χρώμα που έχω δει ποτέ στην ζωή μου, ένα πολύ όμορφο και εντελώς διαυγές καφετί (λες και το έφτιαξαν στο fotoshop).Πολύ περίεργο δεν ξέρω αν σχετίζεται με όλα αυτά που λέμε ή ήταν εξαιτίας κάποιου άλλου γεγονότος αλλά ήταν κάτι πρωτοφανές, τουλάχιστον για μένα.
Όσο για το πρόγραμμα "Popey" στο οποίο αναφέρεται το link που έδωσα πιο πάνω, αν προσέξετε σχετίζεται και γεωγραφικά και χρονολογικά με το πρόγραμμα "Agent Orange" που είχαμε μιλησει παλιότερα.
Έχουμε δηλαδή ένα πρόγραμμα που σχετίζεται με αεροψεκασμούς χημικών και ένα πρόγραμμα που σχετίζεται με την τροποποίηση του καιρού (σε τοπικό επίπεδο) να εκτέλουνται στο ίδιο μέρος την ίδια χρονική περίοδο.
Το σημαντικότερο είναι ότι όλα αυτά δεν είναι καθόλου συνομωσιολογικά σενάρια αλλά προέρχονται από αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της Αμερικανικής κυβερνήσεως.
Για όσους ενδιαφέρονται:
Tην επόμενη Παρασκευή 3 Νοεμβρίου θα μιλήσει ο Επίτροπος Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωησης κ. Σταύρος Δήμας με θέμα "Νικώντας τη μάχη κατά της αλλαγής του κλίματος". Η διάλεξη θα δοθεί στις 7,00 μ.μ. στο Κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας της Ελλαδας (αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων, 2ος όροφος). (Πανεπιστημίου 21)
Την εκδήλωση διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία για την Προστασία του Περιβάλλοντος και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Δεν αποκλείεται να χρειάζεται να είσαι τουλάχισον φίλος της Εταιρείας και να δείξεις πρόσκληση για να μπείς. Χθες πλήρωσα 20 ευρώ και έγινα φίλος της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφνήστε την κα. Βάσω Λυμπερίδη 210 322 5245 ή 210 321 5212.
Ευχαριστώ για τα...συγχαρητήρια, αλλά θεωρώ ότι όλοι όσοι γνωρίζουμε πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε, για να δώσουμε αυτή τη γνώση=δύναμη σε όσους ακόμη δεν γνωρίζουν.
Νομίζω πως έρχετε η ώρα να ετοιμάσουμε το έδαφος για κινητοποιήσεις-διαμαρτυρίες πανευρωπαϊκά!
ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσουν του Ψεκασμούς και οτιδήποτε πειραματισμούς σχετικά με τον έλεγχο του κλίματος!!!
Δεν βρήκα χρόνο να διαβάσω ακόμη όλα τα νέα που μας έδωσες, αλλά εντυπωσιάστηκα από τις φωτογραφίες!
Και έμεινα άφωνη όταν πριν από λίγο είδα παρόμοιους σχηματισμούς πάνω από το κεφάλι μου μόλις άνοιξα την πόρτα του σπιτιού μου!
Θα δω αν μπορέσω να ανεβάσω αργότερα και άλλες φωτογραφίες

halva ενδιαφέρον ακούγεται, όμως είναι πολύ σύντομα, θα ήθελα να έρθω και εγώ αλλά δεν ξέρω πως θα είναι η κατάσταση μέχρι τότε γιατί στην δουλεία αυτές τις μέρες είναι λίγο περίεργα τα πράγματα.
Πείτε μου ότι είδατε εχθές ειδήσεις.
Εγώ τις έβλεπα με τον αδερφό μου και είχα από τα πιο "σατανικά" γέλια που υπάρχουν, καθώς άκουγα τον Blair να μιλάει για το πρόβλημα της υπερθέρμανσης του πλανήτη και το ότι πρέπει να παρθούν μέτρα και λέγοντας πως η συνθήκη του KYOTO θεωρείται ανεπιτυχείς και ξεπερασμένη!!
Ημουν σίγουρος πως κάπου το είχα το ξανακούσει..... μα ΝΑΙ(!), το έλεγε το άρθρο του Sletter (του 2002 παρακαλώ) που μας έδωσε η φίλτατη-συνομωσιολογούσα toxotis!!!!!!!
Άκου να δεις κάτι πράγματα......![]()
![]()
![]()
![]()
Halva,λίγο δύσκολο να έρθω Αθήνα, αλλά ελπίζω εσύ να μας ενημερώσεις για όσα θα ειπωθούν. Ο τίτλος της διάλεξης ακούγεται πολύ ενδιαφέρον και είμαι περίεργη πως "νικιέται" άραγε" η μάχη κατά της αλλαγής του κλίματος"? Με chemtrails????
Φίλε μου Sterm, η αλήθεια αργεί καμιά φορά, αλλά πάντα λάμπει!!!
Αλλά να χάσω τέτοια είδηση!!!
Να πώ ότι ήδη έχουν γίνει κάποια βήματα για έκδοση βιβλίου σχετικά με τα chemtrails στην ελληνική γλώσσα. Και ετοιμάζουμε άλλη μία ιστοσελίδα στο www.chemtrails.gr, με τη βοήθεια του καλόυ μας Mr Πληροφόρηση!
Άντε να δούμε....
Σχετικά με το popey & το Agent orange, δεν ξέρω αλλά για να το λες κάτι θα υπάρχει, θα το διαβάσω με την πρώτη ευκαιρία, να σου πω τη γνώμη μου.
Φιλικά Τοξότης

quote:
Να πώ ότι ήδη έχουν γίνει κάποια βήματα για έκδοση βιβλίου σχετικά με τα chemtrails στην ελληνική γλώσσα.
Και στα Anglika. (same book)
http://www.chemtrailcentral.com/forum/thread11407.html
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Θα ήθελα τις απόψεις σας...

Μοναξιά είναι να έχεις πολλά να δώσεις αλλά κανέναν για να τα δώσεις.”
THEKLATS
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2251
Edited by - theklats on 01/10/2003 09:44:03
Ξέρω κάποιον (γόνο ευκατάστατης οικογένειας) που αφού τελείωσε τις σπουδές του ωραία και καλά, έφυγε από τη χώρα. Γυρίζει σε "περιοδείες" σε διάφορες χώρες (μαζί με άλλους που βρήκε εκεί), ζει σε παγκάκια και τρέφεται με ελάχιστα, και μαζεύει "ζητιανεύοντας" παρακαλώ...χρήματα για τα παιδάκια της Αφρικής...Λες να νιώθει μόνος ?
Τι σκέπτεστε όταν αισθάνεστε μόνοι;
Η μοναξιά μπορεί να γίνει πιο έντονη εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο την αντιμετωπίζει κανείς. Οι παρακάτω σκέψεις χειροτερεύουν την κατάσταση:
”Κάτι δεν παει καλά με μένα. Είμαι άσχημη, χοντρή και βαρετή. ”
”Δεν αρέσω σε κανέναν. ”
”Είμαι ο μόνος που είναι μόνος. ”
”Η μοναξιά είναι σημάδι αδυναμίας. ”
”Πάντα τα κάνω θάλασσα. ”
”Δεν είμαι καλός στον έρωτα.
THEKLATS
Edited by - theklats on 01/10/2003 09:54:47
Eχω ανάγκη να μένω μόνη μου αρκετά συχνά...
Aκόμα κ αν δεν είναι επιλογή μου...
Tην απολαμβάνω!

Communicating at an unknown rate...
ΦΙΛΙΚΑ
THEKLATS
Δεν σου λέω ότι θα ήθελα όλη μου η ζωή να είναι έτσι
αλλά δεν με ενοχλεί να είμαι κ μόνη μου,
δεν φρικάρω δηλαδή, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις χωρίς απαραίτητα
να είναι κ κάποιος άλλος μαζί σου

Communicating at an unknown rate...