- Τα Ονοματα των 12 Θεων Του Ολυμπου. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
quote:
νομιζω οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα , δεν ειναι ουτε ταλεντο ουτε τιποτα ειναι ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ , ΜΥΑΛΟ , ΣΚΕΨΗ , ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ... εχεις ρωτησει καμια απο τις κοπελες σου τι θελει ? τι ψαχνει ? τι της αρεσεις ? τι την χαλαει ? προσπαθησες εννοω να κατανοησεις πως λειτουργει ? ποσοι το κανουν αυτο ? ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ γιατι ??? ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ , το εχω πει παραπανω ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΜΑΘΑΝ ετσι κανουμε ... κακως ...εεε στο χερι μας ειναι να το αλλαξουμε ...
[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Εγω φιλε ξερω οτι ολες τις κοπελες που λες,αν δεν ειχα το θαρος να τις πλησιασω δεν θα τις γνωριζα ποτε.Τωρα αν δε δεχεσαι οτι λιγοι εχουν αυτη τη τεχνη -η εθελοτυφλεις,η τα πραγματα εχουν αλλαξει αρδην.Οι περισοτεροι αντρες ηταν παντα ντροπαλοι,τουλαχιστον στη δικη μου σειρα.Η πιο συνιθισμενη κουβεντα που ειχαμε μετα απο εξοδο,ηταν "τι μαλακας ειμαι που δεν πηγα να της μιλησω"...
Και επαναλαμβανω,αυτο η το εχεις η οχι.Δεν διδασκεται και δεν αποκτιεται.Και αν υπαρχουν εξαιρεσεις,απλως επιβεβαιωνουν το κανονα.
Δεν εχει καμμια σχεση η εξωτερικη εμφανιση ακομα και η οικονομικη.Αυτες ηταν-ειναι και θα ειναι ,παντα οι δικαιολογιες του ντροπαλου=μαλακα για το θεμα μας.
το θαρος που λες , εγω το λεω γνωση/αγνοια ... ο φοβος ή ανασφαλεια που νιωθει καποιος οταν θελει να πλησιασει μια κοπελα ειναι γιατι δεν ξερει γιατι κανεις δεν του εμαθε τι και πω ... και ειναι καθαρα θεμα κοινωνικου περιβαλον μεσα στο οποιο μεγαλωσε , αυτο ειναι εμφανες σε πολλες περιοχες , πχ παιδια που μεγαλωνουν στην νοτια χαλκιδικη με τα παιδια που μεγαλωνουν στην βορεια ειναι μερα με την νυχτα στο πως αντιμετωπιζουν μια γυναικα και τι θαρος δειχνουν , οι μεν εχουν μεγαλωσει σε μια περιοχη με πολυ κοσμο και πολυ "παρε δωσε" , οι αλλοι μεσα σε μια κοινωνια που ολοι γνωριζονται με τα μικρα τους ονοματα ... λες θα προσεγγιζαν το ιδιο μια γυναικα ? λες οτι θα ειχαν το ιδιο θαρος ? ... επισης αυτο που λες οτι δεν διδασκεται επισης το θεωρω λαθος καθως ο ανθρωπος αλλαζει αρκει να θελει ... ειναι η νοοτροπια μας λαθος ... εαν θες να μαθεις θα μαθεις ... αλλα θα τολμησεις να πεις πχ στο κολητο σου οτι δεν ξερεις ? θα τολμησεις να ρωτησεις την κοπελια σου για πραγματα που ΔΕΝ ξερεις ??? καταλαβες τι λεω ?
οκ το θεμα ειναι αρκετα συνθετο οκ ? δεν ειναι μονο αυτο που λεω και δεν ειναι μονο αυτο που λες ...
οπως θα καταλαβες τις πρωην αλλα και την νυν , τις εχω ταραξει στις ερωτησεις ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ανακριση τριτου βαθμου ΧΧΑΧΑ ... αλλα σε διαβεβαιω οτι ολες το δεχθηκαν ευχαριστα ... ασε που μετα ηξερα να της "οδηγω" καλυτερα εκει που πρεπει !!!!
ολοι μας λιγο ή πολυ τα εχουμε ζησει αλλα ο καθενας εχει τα δικα του βιωματα , οποτε ειναι εντελως λογικα να τα βλεπουμε διαφορετικα ... εγω σε αυτα που εγραψα τα εγραψα γιατι ειναι βιωματα μου , οσο δεν ηξερα τι γινοταν και φοβο ειχα και μλκιες εκανα , οταν ομως αναρωτιθηκα τι και πως , οταν μιλησα ρωτησα εμαθα ... αλλαξα ...

quote:
makfor:... αλλα το σιγουρο ειναι οτι μονο οι γυναικες ξερουν τι θελουν , εμεις μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε και δυστυχως συνηθως πεφτουμε εξω ...
Τελικώς μάλλον δίκιο έχεις makfor!
Έπεσες/σατε έξω !!!
Τουλάχιστον για εμένα και τα θέλω μου/προτιμήσεις...
Ούτε το θάρρος ενός άνδρα που θα με πλησιάσει θα
αποτελέσει τον παράγοντα επιτυχίας,αλλά ούτε και οι
"απανωτές" ερωτήσεις σου που πραγματικά αν το έκανες σε εμένα
θα έφευγες με το ίδιο εισητήριο !![]()
![]()
![]()
Και για να σας ικανοποιήσω (την περιέργεια εννοώ) να σας πω
ότι αυτό που προτιμώ στην αρχή είναι το φλέρτ από
μακρόθεν...
Κάποιες ματιές,ύφος σκεπτικό με το βλέμμα καρφωμένο πάνω μου,
κάποιο μικρό χαμόγελο...
Έτσι μ'αρέσει και αυτός που το κάνει ΣΙΓΟΥΡΑ είναι
η εξαίρεση στον σημερινό κανόνα!!! Και αντιλαμβάνεσθε ποιός
είναι αυτός ο κανόνας...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
Kapodistria
Ξεκαθαρη και κατανοητη απολυτα.Τουλαχιστον για μενα.Τωρα τι λες να σε ενταξω να γινουμε 5?
Η θελεις ουδετεροτητα...?ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Χα χα αχααα...
Καλά ακόμη δεν κατάλαβες ότι δεν ΕΝΤΑΣΣΟΜΑΙ !!!
Οπότε άκυρον ...
quote:quote:
Kapodistria
Ξεκαθαρη και κατανοητη απολυτα.Τουλαχιστον για μενα.Τωρα τι λες να σε ενταξω να γινουμε 5?
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.Κατω τα ξερα σου απο τη καποδιστρια.Ειναι κοριτσι με αρχες.
skartados μ΄άρεσε όπως του την είπες...
Ξέρεις μ'αρέσουν λιγάκι οι αγριάδες...
Σπάνιως βεβαίως διότι ως Λέων δεν τα πολυανέχομαι,αλλά
που και πού μου βγάζουν τον Αντρα...![]()
quote:
ΣκαρταδοςΚοιτα μην λειψεις αποψε μετα τις 22.00.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Θα είμαι και εγω εδω Νικόμαχε,υπ'όψιν...
quote:
οι κυριες και οι δεσποινηδες ομως που θα μπορουσαν ισως να μας εξηγησουν καποια πραγματα δεν τις βλεπω και πολυ ομιλητικες ΧΑΧΑΧΑ λες να μας αγοραζουν σκαρταδο ? ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου, Μακφορ. Σε όλα. Εμένα τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου εμπειρία ως κοπέλα.
quote:quote:quote:
Kapodistria
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.Κατω τα ξερα σου απο τη καποδιστρια.Ειναι κοριτσι με αρχες.
skartados μ΄άρεσε όπως του την είπες...
Ξέρεις μ'αρέσουν λιγάκι οι αγριάδες...
Σπάνιως βεβαίως διότι ως Λέων δεν τα πολυανέχομαι,αλλά
που και πού μου βγάζουν τον Αντρα...ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Κι εγω λεων ειμαι.
δυστυχως σε τετοια θεματα ειμαστα απομακροι , ακομη δεν "γνωριζομαστε" γιαυτο και οι παρεξηγησεις - ταμπελες

quote:
καποδιστρια με παρεξηγησης ή για να ειμαι σωστος μαλλον δεν το εξηγησα καλα , το "ερωτησεις" δεν αφορα ουτε την πρωτη συναντηση, ουτε ολες μαζεμενες, απλα μεσα στην σχεση (και οχι στο ξεπετα , εκει τι να ρωτησεις αραγε χαχα) με ενδιαφερει να μαθω τι αρεσει στο αλλο μου μισο , θεωρω οτι ετσι θα προσφερω και περισσοτερα αλλα και θα κατανοησω εστω και λιγο το πως "λειτουργει"... αλλωστε δεν ειναι λιγες οι φορες που εχω ρωτησει φιλες για αποριες μου πανω στην γυναικια συμπεριφορα ... οπως θεωρω οτι το ιδιο πρεπει να κανει και μια γυναικα ...δυστυχως σε τετοια θεματα ειμαστα απομακροι , ακομη δεν "γνωριζομαστε" γιαυτο και οι παρεξηγησεις - ταμπελες
Νομίζω πως κάνατε λόγο για τον τρόπο του να
πλησιάσεις μια γυναίκα. Μπορεί να μην κατάλαβα καλώς...
Πάντως να καλό είναι να μπορεί να γνωρίσει ο ένας
τον άλλο,όχι όμως από ερωτήσεις,υπάρχουν τρόποι άλλοι
που μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα από τον άνθρωπό
σου...
quote:
skartados:
Κι εγω λεων ειμαι.
Τελικώς πολλά λιοντάρια έχουμε μαζευτεί εδώ!
Είμαι περίεργη να δω πότε θα γίνουμε
"μαλλιά κουβάρια"!!!
Και ξέρεις εμένα η χαίτη μου είναι αρκετά μεγάλη...
Όπως των αρχηγών της αγέλης... ![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
Αρα ο αντρας για να κανει σχεσεις χρειαζεται ταλεντο-τεχνη-θρασος(ολα μαζι=μαγκια).
skartado εαν εμένα μου αρέση κάποιος καί εχω τό ταλέντο-τέχνη-θράσος-θάρος(όλα μαζί=τάνα? ) πώς θά τό χαρακτήριζες αυτό ? άν καί μού αρέση οπος όλες οι γυναίκες νά μάς πλησιάζετε πρώτα εσύς,καί μήν ξεχνάς είμαι καί εγώ ΛΕΩΝ
απαντώ καί στην ερώτηση σου ,εγω δέν θά τό έλεγα μαγκιά αλλά θάροςεάν καί εφόσων ήταν ηλικρεινης καί οχι γιά 5 βράδια γιατί τότε θά τόν ελεγα μ,,,,,α
quote:προκλητικές ειναι πολλές πόσες κάθονται?
Η γυναικα δεν χρειαζεται να εχει τιποτα.Αρκει να βγει εξω απο το σπιτι και να ειναι ανοιχτη στα καλεσματα....
Edited by - pandi on 13/01/2011 23:13:51
quote:
προκλητικές ειναι πολλές πόσες κάθονται?
Μα δεν μιλαμε για αυτες που ειναι μονο κλο-κλο και αυγο τιποτα.Μιλαμε για αυτες που θελουν να ενδωσουν και ποσο ευκολο ειναι για τη γυναικα.
quote:εδώ συμφωνώ
νομιζω οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα , δεν ειναι ουτε ταλεντο ουτε τιποτα ειναι ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ , ΜΥΑΛΟ , ΣΚΕΨΗ , ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ... εχεις ρωτησει καμια απο τις κοπελες σου τι θελει ? τι ψαχνει ? τι της αρεσεις ? τι την χαλαει ? προσπαθησες εννοω να κατανοησεις πως λειτουργει ? ποσοι το κανουν αυτο ? ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ γιατι ??? ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ , το εχω πει παραπανω ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΜΑΘΑΝ ετσι κανουμε ... κακως ...εεε στο χερι μας ειναι να το αλλαξουμε ...
quote:οχι μονο καλο kapodistria τό καλύτερο ,
Νομίζω πως κάνατε λόγο για τον τρόπο του να
πλησιάσεις μια γυναίκα. Μπορεί να μην κατάλαβα καλώς...Πάντως να καλό είναι να μπορεί να γνωρίσει ο ένας
τον άλλο,όχι όμως από ερωτήσεις,υπάρχουν τρόποι άλλοι
που μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα από τον άνθρωπό
σου...
δέν μέ χαλά προσωπικά καί η ερώτηση ![]()
quote:
εχεις ρωτησει καμια απο τις κοπελες σου τι θελει ? τι ψαχνει
Η γυναικα το μονο που θελει να κανει ειναι να ευνουχισει τον αντρα.Και μολις το κανει,αναρωτιεται που ειναι εκεινος ο αντρας που γνωρισε...
και τα σχεδια.
Σκαρταδος ας ξεκινησουμε με το ονομα.Ειναι αυτο που εδωσες χθες.
Η εταιρεια ειναι δικη μας,των Ε.Υ.ΡΩ.ΠΕΩΝ
Ελληνικη Υπηρεσια ΡΩμαλεων Πεων.
Σκαρταδος αναλαμβανεις να βρεις το ανδρικο προσωπικο των 100.{να δω που θα βρεις 100 ανδρες με μακρυα και χοντρα...χερια!]
Ναρκισσα ζητησες να εισαι η διαφημηστρια.Θα πηγαινεις και θα λες τι καλα περασες στην ...εταιρεια μας.
Παντι σιγουρα θελουμε σερβιτορα πεπειραμενη.Προσλαμβανεσαι.
Επι της υποδοχης θα ειναι ο ανδρας με τα πολλα προσωπα,ο γνωστος
Too Many Nicks.
Θα πρεπει να πρσεχουμε και τον νομο επειδη θα εκπροσωπειται απο τους
Αζαελ και Ψηλο.Αυτοι οι δυο θα ειναι τα γνωστα Χομπιτ!
Χριστιανικη Οργανωση ΜΠαγλαρωματος Ιεροδουλων και Τσατσων.
Η καλη μας φιλη Νασαρουτακι θα αναλαβει τις ξεναγησεις στο κβαντικου τυπου εσωτερικο της εταιρειας.
Μακφορ τι θελεις να κανεις?
Τον τρελαντωνη τον αφηνω απ εξω μεχρι να ξεπερασει τις φλασιες του.Θα τον φερει ο Πλατωνας απο το αυτι.
Αυτα και κουραστηκα.
Σκαρταδος βρες κατι να κανω κι εγω.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.