- MIA ΠΡΟΤΑΣΗ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
αυτή...που τα κατάφερε!
...ΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΥΡΟ ("ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ" ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ)ΧΙΟΥΜΟΡ....
...ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥΣ!!!!..."![]()

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΜΕΣΑΣΟΥ ... AΛΗΘΕΙΕΣ."
ΑΤΜΑ
Edited by - ΑΤΜΑ on 14/02/2003 01:21:56
Καλύτερα να μην... τσιμπάμε τόοοσο εύκολα πια!
Πολύ ευέξαπτοι γίναμε και μάλλον κάποιος λόγος θα συντρέχει!
Μήπως φταίοι που οι κακοί Αμερικανοί απήγαγαν τα άμοιρα ελληνόπουλα στην κατοχή και αλλάξανε το DNA μας;;;

+Η ΑΤΜΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ!
ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ Ο ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ ... ΧΜ!...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΙΟ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ....ΧΙΟΥΜΟΡ...
ΟΜΩΣ ...ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟ...ΡΙΑΛΙΤΥ...

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΜΕΣΑΣΟΥ ... AΛΗΘΕΙΕΣ."
ΑΤΜΑ
το τρομαξες το παιδι,
και σου κανε και...
κ...
αμακι!!!
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
Παραθέτω το σημαντικότερο τμήμα του(δηλαδή την ουσία του):
quote:
Παρακαλώ, για να μην υπάρξει παρεξήγηση, η αίτηση αυτή δεν έχει να κάνει με το πρέπον ή όχι του μηνύματος, προσωπικά έχω ιδιαίτερες ανοχές στην προσωπική έκφραση την οποία και προωθώ όσο μπορώ εάν είναι καλαίσθητη και με χάρη, αλλά στην ύπαρξη μηνυμάτων που είναι ακατανόητα στους υπόλοιπους.
Φυσικά και έχω παρακολουθήσει την συμμετοχή σου και σε άλλα σημεία των Ομάδων Συζήτησης του ESOTERICA.gr και εκτιμώ και το χιούμορ σου και τη διάθεσή σου, δεν υπάρχει αμφισβήτηση σε αυτό! ![]()
Όμως η παρέμβασή μου αναφέρονταν μόνον στο παρόν θέμα και όχι σε οτιδήποτε άλλο και θα σε παρακαλούσα να το δεις μόνον έτσι. Ξαναλέω ότι δεν αποτρέπονται τα προσωπικά μηνύμα από τα Forums του ESOTERICA.gr, αποτρέπονται όμως, στο πλαίσιο του δυνατού, τα μηνύματα που δεν είναι κατανοητά σε όλους... Τέτοιες παρεμβάσεις λοιπόν είναι επιβεβλημένες από την πλευρά μου και θα μπορούσαν να γίνουν προς τον οποιοδήποτε, όποια υπευθυνότητα και να έχει στα Forums! Για να σου δώσω ένα παράδειγμα θα έλεγα ακριβώς το ίδιο και στον thoth ακόμη(ο οποίος είναι Διαχειριστής) και σε οποιοδήποτε Μέλος της ομάδας των συντονιστών σε ανάλογη περίπτωση! Στο παρελθόν έχω κάνει σχετικές παρεμβάσεις σε μηνύματα Μελών με μεγάλους αριθμούς μηνυμάτων στο ενεργητικό τους. Δεν θα μπορούσα, ούτε θα ήθελα, να κάνω κάτι διαφορετικό και είναι ο ρόλος που το επιβάλλει, όχι προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες!
Ο Admin δεν αναφέρεται προσωπικά(από την άποψη των συναισθηματικών προτιμήσεων) σε κάποιον σχεδόν ποτέ, ούτε δείχνει προσωπικές εκτιμήσεις, κάνει αυτό που πρέπει(το ελπίζω δηλαδή, αντιλαμβάνομαι ότι πιθανώς να έχω κάνει και λάθη, αλλά είμαι ανοικτός στο να μαθαίνω συνεχώς από αυτά) για να λειτουργούν σωστά οι Συζητήσεις! Τίποτα περισσότερο αλλά και τίποτα λιγότερο!
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να διαβάσεις τις απαντήσεις και των υπολοίπων Μελών σε αυτή τη Συζήτηση (και να τις λάβεις σοβαρά υπόψη σου), διάβασε και τη δική μου και επανεξέτασε τη στάση σου εάν επιθυμείς!
Δεν θα ήθελα να αποχωρήσεις για έναν λόγο τέτοιο, ενώ θα μπορούσε να μην είχε δημιουργηθεί καν ένα ζήτημα σαν αυτό από την πρώτη στιγμή...
![]()
![]()
Ευχαριστώ τα Μέλη και Συντονιστές που λαμβάνουν μέρος στη συζήτηση για τις αξιολογότατες και επεξηγηματικές απαντήσεις τους!!
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Μα απέχουνε πολύ απ’ την αλήθεια
Το ESOTERICA.gr λοιπόν δεν έχει καμία σκοπιμότητα να χαϊδέψει τα αυτιά μας, αλλά μάλλον την Ψυχή μας! Στο βαθμό που συνεχίζει να το κάνει αυτό, έχει λόγο ύπαρξης! Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται συνεχής προσπάθεια και διάθεση κατανόησης και συμμετοχής από όλους μας! Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών και κανείς δεν μένει ανεπηρέαστος από την οποιαδήποτε ουσιαστική συμβολή του σε αυτόν τον χώρο, όσο μικρή και αν είναι...
Η αλήθεια, όσο σκληρή και αν ακούγεται μερικές φορές ή ακόμη και παράδοξη, εντούτοις δονεί σε ανώτερα επίπεδα μέσα μας και αυτή είναι η αξία της και η λυτρωτική της δράση!
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Λατρρρρρρρρρρρεύω τον υπέροχο τρόπο που έχεις να κατσαδιάζεις κάποιον, και μετά το νυστέρι, να του χτυπάς την ξυλοκαίνη...
"μα δεν εννοούσα εσένα"...
πάντα φιλικά και με γέλιο, το ξέρεις ότι σε εκτιμώ, και διαισθάνομαι τι εκτιμάς κι εσύ...
αυτή...που τα κατάφερε!
(η ξυλοκαΐνη πρέπει να "πιάνει" όλη την περιοχή χειρισμού και να διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες αλλά πρέπει να αφήνει τη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ανεπηρέαστη ![]()
- μερικές φορές, για ελάχιστο χρόνο πριν ακριβώς την τοπική αναισθησία βάζω και λίγο... αλατάκι)
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Θα προσέθετα σε αυτά που γράφεις ότι...
προκειμένου η συνείδηση να έκανε ένα κβαντικό άλμα...θα έβαζα αρκετό αλατάκι...
Οσο μεγαλύτερο το σοκ (το αλατάκι δηλαδή)...τόσο το μεγαλύτερο το άλμα
Οταν γεννηθήκαμε δεν υπογράψαμε κανένα χαρτί...
Ρυθμίζει το ισοζύγιο του νερού κατά τη διάρκεια του ξενερώματος - θα έλεγα. Οπότε, ούτε γάτα, ούτε ζημιά.
Πρώτα ξενερώνεις - μετά παίρνεις τα πάνω σου.
Οπως στη ζωή...
αυτή...που τα κατάφερε!
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 13. ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΕΣ ΚΑΚΕΣ. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ 13 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΒΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΠΗΡΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΤΕΡ. ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ Χ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ. ΜΗΠΩΣ Η ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ?
ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..
#####################################################################
Ι went to the woods because I wanted to
live deliberately. I wanted to live deep
and suck out all the marrow of life.
To put to rout all that was not life,
and not, when I had come to die,
discover that I had not lived.
ΗΕΝRY DAVID THOREAU
#####################################################################
..δονεισαι...στην υψηλοτερη αυτη..νοτα...του 3...
μεχρι να κατανοησεις..τους λογους που προκαλουν αυτο...
θα επαναλαμβανεται.
θυμισου...το "Π"...
οταν αναζητας ..κατι..αυτο θα βρισκεις..συνεχεια..μπροστα σου.
(παντως δεν ειναι οπωσδηποτε..κακο...)
(((((((!_#)))))))
Vande!![]()
'manava seva, madhava seva'
Edited by - ΑΤΜΑ on 18/04/2003 15:27:04
αυτο που σου συμβαινει ειναι πολυ ενδιαφερον. πιο ενδιαφερουσα ομως ειναι η επαναληψη, απ οτι η εννοια του αριθμου 13.
γνωριζω πολλες περιπτωσεις, που μου θυμιζουν αυτη που μας αναφερεις. καποιες απο αυτες, ειναι δικες μου εμπειριες. καποιες αλλες... οχι.
θα σου αναφερω μερικες.
εδω και καποια χρονια, καθε φορα που εκλεινα δωματιο σε διαφορετικα ξενοδοχεια, τυχαινε συνεχεια ο αριθμος του ξενοδοχειου να ειναι το 23!
πριν χρονια, για πολλους μηνες με κατατρεχε ο αριθμος 11. 11 ηταν ο αριθμος δωματιου που εμενα, σε 11 τελειωνε ο κωδικος μου εκει που σπουδαζα, 11 του μηνος θα εφευγα απο εκεινο το μερος, και αλλα πολλα 11, που τωρα δε θυμαμαι. το κουφο ηταν οτι στη χωρα που ημουν υπηρχε ενα λαχειο που ονομαζοταν 11! οπως καταλαβαινετε, μετα απ ολ αυτα, επαιξα και 11... αλλα δεν κερδισα!
και κατι μακαβριο, απο τις προσφατες ειδησεις, που ακουσα και κουφαθηκα!
στο ατυχημα στα Τεμπη, ενας μαθητης που σκοτωθηκε λεγοταν Γιαννης. η μητερα του τον ειχε βαφτισει Γιαννη επειδη οταν ηταν 9 μηνων εγκυος ειχε σκοτωθει σε αυτοκινητιστικο ατυχημα με τρακτερ ο αδελφος της, που λεγοταν Γιαννης, και ηταν τοτε 16 ετων. το παιδι που σκοτωθηκε στα Τεμπη, Γιαννης, ηταν 16 ετων!
γενικα, κατα καποιον, ισως, μυστηριωδη τροπο, πολλα γεγονοτα ελκονται σχηματιζοντας ομαδες με ομοιοτητα των μελων μεταξυ τους.
εχει παρατηρηθει, οτι αυτο συμβαινει περισσοτερο με τους αριθμους.
η γνωμη μου πανω σε αυτο ειναι οτι επειδη οι αριθμοι -τα μαθηματικα γενικοτερα- εκφραζουν ρυθμους του συμπαντος, γιαυτο το λογο, παρατηρειται η επαναληψη να ελκεται απο αριθμους.
οσον αφορα τον αριθμο 13, ειναι η ημερομηνια καποιας μεγαλης καταστροφης -που τωρα μου διαφευγει ποια ειναι. ετσι εδραιωθηκε σαν τον γρουσουζη αριθμο!
αν λοιπον σου συμβαινουν ασχημα πραγματα, που σχετιζονται με αυτον τον αριθμο, θα σου προτεινα να τον "επαναφορτισεις" τον αριθμο με καλα πραγματα, και ν αλλαξεις ετσι τον "ελκιστη" απο κακο σε καλο.
λιλιθ η πρωτη γυνεκα
ΦΙΛΗ ΛΙΛΙΘ
ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
οσον αφορα τον αριθμο 13, ειναι η ημερομηνια καποιας μεγαλης καταστροφης -που τωρα μου διαφευγει ποια ειναι. ετσι εδραιωθηκε σαν τον γρουσουζη αριθμο!
ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΜΑΓΙΣΤΡΟΥ ΤΩΝ ΝΑΙΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΣΗΚΟΥΑΝΑ ΟΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΟΝ ΕΚΑΨΑΝ.
Loucas είπε
ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ
Η ΑΛΩΣΗ ΕΓΙΝΕ 29 ΜΑΙΟΥ 1453
ειναι και αυτη μια αλφα βητα αλλα διφορετικου τυπου !!!!!