- ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Υπάρχει πολύς κόσμος που κοιμάται με αυτόν των τρόπο. Όπως επίσης να είσαι ανάσκελα και με τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Ίσως δεν κοιμάσαι με αυτόν τον τρόπο επειδή «νιώθεις» ευάλωτος. Συνήθως όταν νιώθουμε ψυχολογικά ευάλωτοι έχουμε την τάση να θέλουμε να κοιμηθούμε σε εμβρυακή στάση.
Όταν ήμουν μικρός κάπου διάβασα ότι κάποιος που είναι αισιόδοξος και δεν έχει προβλήματα κοιμάται ανάσκελα και με τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Όταν ηρθε το βράδι και δοκίμασα να κοιμηθώ ανάσκελα και με τα χεριά πίσω από το κεφάλι συνειδητοποίησα ποσό ανασφάλεια και φόβο είχα μέσα μου!! Μετά προσπαθούσα να κοιμάμαι σε αυτή την στάση επίτηδες για να ξεπερνώ τις ανασφάλειες μου και τις φοβίες μου. Τώρα αυτή η στάση μου είναι πολύ άνετη!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 08/11/2009 19:05:24
den diavasa ola ta post...diavasa elaxista...
egw to pa8enw suxna alla oxi akrivws etsi...
egw den koimamai sto apoluto skotadi ka8os exw fovo gia ena allo ''3otiko'' etsi exw anoixto to patzoori to room m einai gemato ka8reutes...apenanti apo to krevati.dipla stin porta kai duo trapezakia me ka8reuti....
polles fores peutontas gia upno kai xwris na eimai polu koorasmeni i polu wra 3aplomeni vlepw mia mauri skia p xwris na fovamai den tolmo na tin koita3w....tin vlepw kai meta den mporw na plisiasw ta matia m panw tis...den niw8w pono kai tetoia an kai ta exw niwsi...ka8e fora einai kati diaforetiko...egw elega oti einai mora..mipws gnwrizei kapoios kati diaforetiko!???!
just you!
Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish ώστε να είσαι κατανοητή από όλους .
Σ’ευχαριστώ.

Πάντως το DRACULA μου άρεσε πολύ σαν βιβλίο!(αν και το διάβασα στα 13 μου κ δεν θυμάμαι κ πολλά)
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 09/11/2009 20:57:11
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Φιλε RankettΥπάρχει πολύς κόσμος που κοιμάται με αυτόν των τρόπο. Όπως επίσης να είσαι ανάσκελα και με τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Ίσως δεν κοιμάσαι με αυτόν τον τρόπο επειδή «νιώθεις» ευάλωτος. Συνήθως όταν νιώθουμε ψυχολογικά ευάλωτοι έχουμε την τάση να θέλουμε να κοιμηθούμε σε εμβρυακή στάση.
Δεν είχα ακούσει/διαβάσει ποτέ για τις ψυχολογικές προεκτάσεις των στάσεων ύπνου, αλλά και δεν κοιμάμαι ποτέ σε εμβρυϊκή στάση καθώς την βρίσκω επίσης άβολη. Κοιμάμαι πάντα ακουμπώντας με το πρόσωπο και το στήθος το κρεβάτι έχοντας τα χέρια εκατέρωθεν του κορμού.
Όταν βλέπεις κάτι στην τηλεόραση ή στο σινεμα που σου προκαλεί φόβο ή ανησυχία ..το σώμα μαζεύετε σαν να θέλει να πάρει μια εμβρυακή στάση.
Μην ξεχνάς πως σε αυτή τη στάση νιώθαμε ασφάλεια 9 μήνες στην κοιλιά της μάνα μας.
Από όσο έχω «δει» όλες η στάσεις έχουν κάποια σχέση με την ψυχολογία μας.
Ίσως το «μπρούμυτα» και λέω ίσως ..να δηλώνει «αφήστε με ήσυχο αυτή η στιγμή είναι για το εαυτό μου.. γυρνώ την πλάτη σε όλα και αποτραβιέμαι σε εμένα.»
Επίσης όταν νιώθουμε ένα ψυχολογικό βάρος στο στήθος, με αυτή την στάση την «μπρούμυτα» επειδή το βάρος πέφτει στο στήθος ..είναι σαν να εξισορροπούμε αυτή την ψυχολογική πίεση που πιέζει από μέσα προς τα έξω!!(λέω)
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
an mporei kapios na mou dosei mia eksighsh gia to ti htan auto(an htan mora h kati allo)8a tou eimai eugnomon...
piece and love... ![]()

Αν θες να στο πω με έναν διαφορετικό τρόπο .ήταν μια μπλοκαρισμενη αστρική έξοδος ή δυσαρμονική έξοδος στην 5η διάσταση με μπλοκάρισμα στο φυσικό σώμα!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Πόλτεργκαϊστ έχουμε όταν ακούμε μέσα στο σπίτι μας πε-
ρίεργους ήχους και θορύβους, φωνές ή ψιθύρους, χτυπήματα
στους τοίχους και τα τοιαύτα. Συχνά τα πόλτεργκαϊστ συν-
οδεύονται από εξαφανίσεις αντικειμένων και επανεμφανίσεις
τους στα πιό απίθανα μέρη του σπιτιού,μετακινήσεις επίπλων
και ενίοτε σπασίματα πραγμάτων ή επίπλων. Παλαιότερα, τα
φαινόμενα πόλτεργκαϊστ αποδίδονταν σε στοίχειωμα του σπι-
τιου. Η μοντέρνα περί πόλτεργκαϊστ θεωρία υποστηρίζει ότι
τα φαινόμενα αυτά προκαλούνται ασυνήδειτα από κάποιο άτο-
μο, που κατοικεί στο σπίτι όπου εμφανίζεται η δραστηριότητα.
Συνήθως το άτομο αυτό είναι εφηβικής ηλικίας ή κάπως μπε-
ρδεμένης ψυχολογικής καταστάσεως. Η θεωρία αυτή φαίνεται
να έχει βάση μιάς και η πόλτεργκαϊστ δραστηριότητα
φαίνεται να επικεντρώνεται γύρω από έναν/μία ένοικο του σπι-
τιού και να λαμβάνει χώρα μόνο κατά τη διάρκεια που αυτός ή
αυτή είναι παρών/ούσα. Μάλιστα, αν το άτομο αυτό φύγει από
το σπίτι, τα φαινόμενα το ακολουθούν. Ώσπου κάποια μέρα,
όπως ήρθαν ξαφνικά, έτσι και φεύγουν (αν και κάποιες φορές
κάνουν κάποια χρόνια να φύγουν). *** Υπάρχουν τρομαχτικές
ιστορίες (και ηλίθιες ταινίες) γιά κακοποιά πόλτεργκαϊστ που
βάζουν σε κίνδυνο τους ανθρώπους του σπιτιού και μπλα μπλα
μπλα, αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμιά πιστοποι-
μένη περίπτωση αυθεντικού πόλτεργκαϊστ είτε ως στοιχειού,
είτε ως παραψυχολογικού φαινομένου.
Ποιά είναι η αποψή σας?
-/![]()
Better to save the mystery than surrender to the secret..
www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1684
αλλά οι θεματοθέτες είναι άφαντοι!
Και στα 4 αυτά θέματα, μπορείς να διαβάσεις κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.
Poltergeist
POLTERGEIST
Poltergeist σε ένα κατάστημα παιχνιδιών
Poltergeist
κάνε κλικ^^^^
Επειδή τα θέματα αυτά δεν έχουν πάνω από 2-3 απαντήσεις το καθένα, πιστεύω πως είναι καλύτερα να μείνει ενεργό το θέμα που ξεκίνησες εσύ, εφόσον είσαι και παρόν για να το συνεχίσεις. Οπότε τα άλλα θα παραμείνουν μόνο για ανάγνωση.
Επίσης, σε παραπέμπω και σε ένα άρθρο της κεντρικής σελίδας του ESOTERICA, το οποίο έχει ακριβώς το ίδιο θέμα ![]()
μια ψυχολογική προσέγγιση
κάνε κλικ^^^^
Σημ:
Στο τελευταίο από τα θέματα που σου υπέδειξα, υπάρχει το ίδιο κείμενο (γραμμένο από το μέλος dreamtrap) με αυτό που έχεις παραθέσει στο εισαγωγικό μήνυμά σου.
Καλό θα είναι να αναφερθεί η προέλευσή του.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Όσον αφορά την προέλευση του πιο πάνω κειμένου - είναι η "Στοιχιωμένη Εδέμ".
Ορεβουάρ!
ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!
Τα πιστευεται αυτα?
quote:
Οτι υπαρχει ειναι μονο στο μυαλο μας αν εμεις το επιτρεπουμε θα μας τρομαζουν ολα αυτα! Ηχοι υπαρχουν παντου χιλιαδες δεν ειναι απαραιτητο να ονομαζονται ΠΟΛΤΕΡΓΚΑΙΣΤ η οτιδιποτε αλλο!!!
Όνειρο..μου/του/της/
'Εχει πει κανείς πως δεν υπάρχουν ήχοι παντού? Το θέμα δεν αναφέρεται μόνο σε ήχους. (Αν το χεις διαβάσει βέβαια).
Δεν πιστεύω να μην έχεις ακούσει παρόμοιες ιστορίες...
'Οσον αφορά την ονομασία τους (αν και δεν θα πρέπε αυτο να σε εντυπωσιάσει τόσο) ... ότι μένει "αβάφτιστο".. στην τελική καταντά και παρεξηγημένο. Οπότε καλύτερα να λέμε τα πράγματα με τ'όνομα τους.
Ενιγουέι.. θα σε "διαφωτήσω" σύντομα.. όταν θα χω τον χρόνο
Ορεβουάρ.
Σαφως και εχω ακουσει και εχω και η ιδια νιωσει πολλες φορες πως ισως κατι να υπαρχει στο χωρο που βρισκομαι μεχρι που ανακαλυπτα πως ειχα αφησει το παραθυρο ανοικτο η εσταζε μια βρυση που δεν εκλεισα καλα! Ολα εξαρτοντε απο την δικη μας ψυχολογικη κατασταση...
Ετυχε να ακουσεις για ψευδαισθηση η παραισθηση?
Κί'αμα θες το συζηταμε!
quote:
Ακριβως οπως το λες..."ιστοριες" και γω θα συμπληρωνα...για αγριους!!!
Ιστορίες - δεν πιστεύω να ναι τόσο παρεξηγημένη αυτη η λέξη?!?! - διότι τα ινβερτετκομας σου με παραπέμπουν αλλού..
quote:
Σαφως και εχω ακουσει και εχω και η ιδια νιωσει πολλες φορες πως ισως κατι να υπαρχει στο χωρο που βρισκομαι μεχρι που ανακαλυπτα πως ειχα αφησει το παραθυρο ανοικτο η εσταζε μια βρυση που δεν εκλεισα καλα! Ολα εξαρτοντε απο την δικη μας ψυχολογικη κατασταση...
Ετυχε να ακουσεις για ψευδαισθηση η παραισθηση?
Κί'αμα θες το συζηταμε!
Ψευδαίσθηση και παραίσθηση χμμ... ναι και για τα δύο έχω ακούσει.
Και δεν διαφωνώ ότι μπορεί και τα δύο να συνδέονται με το ΠΟΛΤΕΡΚΑΙΣΤ - αν είχα πλήρη γνώση επι του θέματος δεν θα με προβλήματιζε τόσο..
Προσωπική μου άποψη? .. Όλα είναι πιθανά!
Τωρα οσον αφορα την λεξη ιστορια και το γεγονος οτι την εβαλα σε εισαγωγικα κατα την ελληνικην θα πρεπει να ξερεις πως αλλο ΜΥΘΟΣ και αλλο ΙΣΤΟΡΙΑ
Απο την στιγμη που δεν εχει αποδειχτει τιποτα παραμενουμε στα πλαισια του μυθου!!!
με εκτιμηση στην αποψη σου παντα