- Εσωτερισμος - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
Που σου είπα ότι σε βλέπω; Ανέφερε ακριβώς το σημείο που έγραψα οτιδήποτε σχετικό. Και άσε κατά μέρος αυτό το εμετικό τροπάριο επικλήσεων της διαχείρισης. Είδες πως είχα μια διαφωνία με τον Αιθεροβάμων και έτρεξες σαν καλός κουκουλοφόρος που είσαι να το εκμεταλλευτείς. Τα στοιχεία μου είναι γνωστά στους υπεύθυνους του φόρουμ εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είμαι ανώνυμος. Εσείς, τα τρολοσπάμερ και σια κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία του ίντερνετ. Λοιπόν, δώσε τα στοιχεία σου στον διαχειριστή και συνεχίζω. Κατά τα άλλα έχεις γράψει δημόσια απειλές για σωματική βία εναντίον μου, στις οποίες σου απάντησα. Προφανώς είσαι κότα, όπως είναι και οι υπόλοιποι φασίστες που έχετε ξαμοληθεί και προπαγανδίζετε τις γνωστές εγκληματικές οργανώσεις. Πήγαινε τώρα να φας το καλαμπόκι που σας ρίχνει ο Κλασιδιάρης σας να πάρεις τα πάνω σου και μη ξεχνάς αυτό που σε ρώτησα.Όσο για τον φίλο yellow_code, αν δεν είναι δεύτερο ψευδώνυμο παλιού μέλους, θέλω να του πω πως είναι πολύ νέος για να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει δω μέσα.
Λες οτι έχεις δώσει τα στοιχεία σου στην διοίκηση
Δεκτό αυτό είναι θέμα δικό σου και της διοίκησης εσύ είσαι τόσο σίγουρος οτι δεν τα έχω δώσει και εγώ ή δεν θα τα δώσω αν μου ζητηθεί; Είμαι νέο μέλος αλλά κάποτε ήσουνα και εσύ το ίδιο.
Κανένας δεν είναι ανώνυμος η διοίκηση βλέπει τους υπολογιστές, όσο για τις απειλές σε απείλησα σαν λογαριασμό δεν σε απείλησα σαν άνθρωπο με ονοματεπώνυμο οπότε δεν μπορείς να προβείς σε καμιά νομική ενέργεια σε βάρος, όπως και εσύ επίσης σαν λογαριασμό με εξύβρισες χυδαία στα προηγούμενα μυνήματα,
Edited by - Iptamenos paratiritis on 25/08/2017 10:56:57
quote:
Όσο για τον φίλο yellow_code, αν δεν είναι δεύτερο ψευδώνυμο παλιού μέλους, θέλω να του πω πως είναι πολύ νέος για να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει δω μέσα.
Heretic
Έλα ρε φίλε, 'ντάξει ... σιγά ... Μιλάς λες και εδώ μέσα γίνεται εμπόριο όπλων ή ναρκωτικών ή κι εγώ δεν ξέρω τι. Δηλαδή τι ακριβώς συμβαίνει ; Tι μπορεί να συμβαίνει πέραν του ότι εδώ είναι ένα φόρουμ όπως όλα τα άλλα που ο καθένας μπαίνει και γράφει την παπαpιά του ; Και δεν χρειάζεται να είναι κανένας παλιό μέλος για να διαπιστώσει ότι μαλώνετε σαν κοκόρια ή σαν 5χρονα.
Και να σου πω και κάτι άλλο, εδώ που τα λέμε. Εγώ, συμφωνώ 99% με αυτά που γράφεις και μια χαρά τα βρίσκω. Και διαβάζοντάς τα, εισπράττω μια εντύπωση πως είσαι σοβαρός άνθρωπος και λογικός. Εσύ ο ίδιος λες, πως είναι ξέρω 'γω τρολ αυτοί και ταλιμπάν και κάνουν προπαγάνδα και τέλος πάντων, λες αυτά που λες. Αν ισχύουν όλα αυτά που λες ρε φίλε, εσύ γιατί ασχολείσαι με αυτούς ; Δηλαδή, συγνώμη κιόλας, αλλά μου φαίνεται πολύ βλακώδες αυτό ρε φίλε ... Να λέω στον άλλο, είσαι τρολ και να συνεχίζω να ασχολούμαι μαζί του. Συγνώμη και πάλι ρε Heretic, άλλα ... δεν ξέρω (εκτός κι αν έχετε προηγούμενα εκτός φόρουμ, αν γνωρίζεστε και έχετε προηγούμενα δηλαδή, οπότε πάσο).
quote:Αντιδρά λοιπόν ερεθισματικά το λιοντάρι, αν καταλαβαίνω σωστά; Όχι πολύ διαφορετικά από την αμοιβάδα δηλαδή.
yellow_codequote:
Πώς κατέχει ένστικτο επιβίωσης κάτι που δεν διαφοροποιεί τον εαυτό του από τα άλλα πράγματα;
ΠύρινοςΗ διαφοροποίηση του εαυτού από τα άλλα πράγματα, δεν προέρχεται από ένστικτο επιβίωσης. Και εσύ και ένα λιοντάρι, αν πεταχθεί μια σπίθα προς το μέρος σας θα τραβηχτείτε ενστικτωδώς προς μία κατεύθυνση αποφυγής της. Αυτό για το λιοντάρι δεν σημαίνει πως έτσι διαφοροποιεί τον εαυτό του. Γιατί να σημαίνει για σένα ;
Άρα να εξετάσουμε πρώτα αυτή την ερεθισματική αντίδραση. Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για μια σπίθα, εφόσον η σπίθα αυτή δεν μας αγγίζει, μιλάμε για ένα οπτικό ερέθισμα. Ένας άνθρωπος μπορεί να αντιδρά απέναντι στο οπτικό ερέθισμα γιατί λειτουργεί η μνήμη. Φαντάζομαι οτι αυτό σημαίνει, οτι αν σε ένα παράλληλο σύμπαν όταν μας άγγιζε μια σπίθα νιώθαμε ευχάριστα, τότε δεν θα προσπαθούσαμε να την αποφύγουμε, αντιθέτως η μνήμη μας θα μας ωθούσε να πάμε κοντά στην σπίθα. Εφόσον όμως έχουμε την μνήμη μιας σπίθας που καίει, θέλουμε να απομακρυνθούμε. Σωστά;
Τώρα στην περίπτωση του λιονταριού, αυτό μπορεί να έχει ή μπορεί να μην έχει την μνήμη ή την εμπειρία της σπίθας. Όμως αντιλαμβάνεται μια ξαφνική μεταβολή στο περιβάλλον του. Το "ξαφνική" υποδηλώνει οτι έχει αίσθηση του χρόνου ή καλύτερα να πούμε ότι έχει αίσθηση των διαστημάτων του χρόνου. Επίσης έχει αίσθηση των μεγεθών, δηλαδή μπορεί να αντιληφθεί κάτι που είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο σε σχέση με τον όγκο του ίδιου. Έτσι αν η σπίθα είναι πολυ μικρή και η μεταβολή πολύ μικρή στο περιβάλλον του, το λιοντάρι δεν θα αντιδράσει με φυγή. Θα αντιδράσει όμως με φυγή όταν αντιληφθεί μια μεταβολή που να είναι αρκετά μεγάλη για να το θέσει σε κίνδυνο.
Σε όλα αυτά όμως, όλα τα παραπάνω που παρατηρούμε, υπάρχει μια αντικειμενικότητα. Υπάρχει ένα μέγεθος, όπως αυτό το ορίζουν τα αισθητήρια όργανα, το οποίο συγκρίνεται με ένα άλλο μέγεθος και υπάρχει η αντίστοιχη αντίδραση.
Φαίνεται όμως οτι στον άνθρωπο τα μεγέθη δεν είναι αντικειμενικά. Υπάρχουν δηλαδή αντικειμενικά μεγέθη και υπάρχουν και ψυχολογικά μεγέθη. Το ίδιο όμως συμβαίνει και στα ζώα.
Π.χ. πόσες φορές έχουμε δει ένα μικρό σκύλο να κυνηγάει έναν μεγαλύτερο; Ο μεγαλύτερος σκύλος θα μπορούσε σαφώς να κάνει τον μικρότερο μια χαψιά. Επίσης ο μικρός σκύλος θα έπρεπε να αναγνωρίζει οτι μεγαλύτερος σκύλος μπορεί να το κάνει μια χαψιά. Όμως αντί να ακολουθούνε μια αντικειμενική πραγματικότητα ακολουθούν μια ψυχολογική πραγματικότητα. Στην ψυχολογική τους πραγματικότητα, ο μικρός σκύλος φαντάζεται τον εαυτό του για λιοντάρι και ο μεγάλος σκύλος φαντάζεται τον εαυτό του για ποντίκι.
Ρωτάω λοιπόν: Αν αυτά τα σκυλιά λειτουργούσαν μόνο σύμφωνα με τον νου, με το εργαλείο δηλαδή που κάνει όλες τις συγκρίσεις, τότε δεν θα υπήρχε ποτέ θέμα το μικρό σκυλί να κυνηγάει το μεγάλο, γιατί πάντα το μεγάλο σκυλί θα μέτραγε εσωτερικά το μέγεθος του άλλου και θα κατέληγε πάντα στο ίδιο συμπέρασμα, δηλαδή οτι μπορεί να το κάνει μια χαψιά. Αντίστοιχα το μικρό σκυλί δεν θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να ρισκάρει τον εαυτό του.
Θα ήταν σωστό λοιπόν να πούμε σε αυτή τη περίπτωση, οτι υπάρχει ένας νοητικός παράγοντας και ένας ψυχολογικός παράγοντας οι οποίοι λειτουργούνε ξεχωριστά;
Edited by - Πύρινος on 25/08/2017 12:28:28
quote:
Όσο για τις εγκληματικές οργανώσεις μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση απο αυτή του Τσίπρα δεν υπάρχει, τα θύματα αμέτρητα δυο παιδιά στο Νέο Ηράκλειο, 3 στην Μαρφίν οι δράστες εξαφανίστηκαν όλοι ατιμώρητοι. Κάθε μέρα σπάνε γραφεία και προκαλούν με τις τρομοκρατικές τους ενέργειες
Μπράβο. Μόνο που δε σε ρώτησε κανένας. Δεν σε φώναξε κανένας να μας ενημερώσεις για τον Τσίπρα, την Μαρφίν, τη Χρυσή Αυγή και ότι άλλο κατεβάσει το κολλημένο κεφάλι σου. Είδες φως και μπήκες μια μέρα εδώ και ξεκίνησες να μπαίνεις σφήνα σε όποιο θέμα βρίσκεις πιασάρικο μπροστά σου και προσπαθείς να γυρίζεις τη συζήτηση σε κομματική σπέκουλα υπέρ συγκεκριμένης πολιτικής παραταξης. Γκε-γκε μέχρι εδω; Τώρα είσαι σε ενα θέμα που έχει σχέση με τον εσωτερισμό και συνεχίζεις να βρίζεις, να προκαλείς και να προσβάλεις απρόκλητος παλιά μέλη του φόρουμ. Αναρωτιέμαι μέχρι ποιο σημείο ακόμα θα φτάσει το θράσος σου.
Abyssus Abyssum Invocat
Παρακαλώ να σημειωθεί στα πρακτικά..
quote:Έλα ρε φίλε, 'ντάξει ... σιγά ... Μιλάς λες και εδώ μέσα γίνεται εμπόριο όπλων ή ναρκωτικών ή κι εγώ δεν ξέρω τι. Δηλαδή τι ακριβώς συμβαίνει ; Tι μπορεί να συμβαίνει πέραν του ότι εδώ είναι ένα φόρουμ όπως όλα τα άλλα που ο καθένας μπαίνει και γράφει την παπαpιά του ; Και δεν χρειάζεται να είναι κανένας παλιό μέλος για να διαπιστώσει ότι μαλώνετε σαν κοκόρια ή σαν 5χρονα.
Αυτό που είπες συμβαίνει, αλλά με μια διαφορά. Η παπαριά είναι το μόνο πράγμα που διακινείται εδώ. Να στο πω διαφορετικά. Προσπαθείς να στήσεις μια αξιοπρεπή συζήτηση με κάποιους και μπαίνουν να στη σπάσουν τρολ και σπάμερ. Αυτό ανέφερα στη διαχείριση, είδες τι απάντηση πήρα και φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι με ποιο τρόπο το εκμεταλλεύθηκε αυτό ο παραπάνω τύπος. Στο ερώτημα σου "εσύ γιατί ασχολείσαι με αυτούς", είναι προφανές ότι αυτοί ασχολούνται μαζί μου (ή μαζί μας). Μπαίνουν σφήνα στις συζητήσεις που κάνουμε και τις πηδάνε. Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι μπορείς να συμμετέχεις κάπου με αυτόν το τρόπο, κάτσε εδώ και προσπάθησε.
Abyssus Abyssum Invocat
quote:
Όσο για τις εγκληματικές οργανώσεις μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση απο αυτή του Τσίπρα δεν υπάρχει, τα θύματα αμέτρητα δυο παιδιά στο Νέο Ηράκλειο, 3 στην Μαρφίν οι δράστες εξαφανίστηκαν όλοι ατιμώρητοι. Κάθε μέρα σπάνε γραφεία και προκαλούν με τις τρομοκρατικές τους ενέργειεςEdited by - Iptamenos paratiritis on 25/08/2017 10:56:57
Το παρόν θέμα πραγματεύεται τον εσωτερισμό. Έχω παρατηρήσει γενικότερα και σε άλλα θέματα παρόμοιου περιεχομένου , χρήστες να γράφουν τεράστια και δυσνόητα κατεβατά, πολλές φορές χωρίς συνοχή και ειρμό. Απλή παρατήρηση αυτό.
Έρχεσαι λοιπόν και ασχολείσαι με τον Τσίπρα και τα μνημόνια και εδώ. Στη λογομαχία σου δε με τον Heretic, πρώτος ανέφερες την χρυσή αυγή. Η όλη αίσθηση που μου βγάζεις, είναι ότι αποτελείς εντελώς ξένο στοιχείο για το esoterica. Εσύ δεν το έχεις αντιληφθεί ακόμα;
quote:
Δεν ξέρω ... εντάξει, αλλά αυτό που εν τέλει βγαίνει από αυτές τις σελίδες και αυτούς τους διαλόγους τύπου "θα σου κάνω, θα σου ράνω, μάγκα, άρρωστε κτλ" είναι ένας αρνητισμός και ένα "σκοτάδι" ρε φίλε. Ένα μαύρο πράγμα αναδύεται ας πούμε. Πολύ αρνητικότητα, πολύ σκοτάδι, πολύ ασχήμια.
Σαφώς και ναι, και λέγεται αντίδραση αυτό. Στη δράση που σου περιέγραψα πριν. Έχεις να προτείνεις κάτι;
ps. Πρότεινα κάποια στιγμή να βάλουν τη λειτουργία reject list στο φόρουμ, να μη βλέπεις (ο ίδιος) τα post χρηστών που βάζεις στη λίστα. Και ας τους μετά να γράφουν σεντόνια. Όλα τα φόρουμ που έχουν σύγχρονο λογισμικό το κάνουν. Εδω προφανώς δε γίνεται. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος άμυνας, εφόσον υπάρχει αυτή πολιτική ανοχής.
Abyssus Abyssum Invocat
Edited by - Heretic on 25/08/2017 12:41:15
Ή μήπως δεν σας ενδιαφέρει ή πολιτική κατάσταση της χώρας μας; Αρκετά με τα παιχνίδια με τα ποτηράκια με τη Πεντέλη και την Πάρνηθα, καιρός να ασχοληθούμε με πιο ουσιώδη πράγματα.
Αν πάντως δεν μπορέσετε δεν πειράζει.
Ας απαντήσουν οι φίλοι μας για το θέμα αυτό, πως βλέπετε δηλαδή τα πράγματα σήμερα, ποιός νομίζετε οτι θα είναι ο νικητής, αν νομίζετε ότι θα αλλάξει κάτι, και ποιά η θέση σας για τα μικρά κόμματα για τον Γιώργο Καρατζαφέρη κλπ.
Ευχαριστώ
quote:
καιρός να ασχοληθούμε με πιο ουσιώδη πράγματα.
Σίγουρα η πόλη και η διακυβέρνησή της (πολιτική) είναι ένα σύστημα απαραίτητο για την εξελικτική πορεία του ανθρώπου. Οχι όμως δυστυχώς με τη μορφή που υφίσταται σήμερα, που έχει χάσει τον ρόλο της αυτό και έχει υποβιβαστεί σε στείρα κομματική αντιπαράθεση.
Τα θέματα που συζητουνται στα forums αφορούν διάφορες κατηγορίες και κάθε θέμα έχει τη σημασία και ουσία του για διαφορετικούς το καθένα λόγους.
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
ΠΒ*
Ελληνικός Λαός!!!
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
δυστυχως αρκετοι ανθρωποι ενδιαφερονται μονο για το γκουτσι φορεμα και για την Βανδη.Θα ηθελα να μας πεις και εσυ τις αποψεις σου.
Σιγουρα δεν ειναι καλο για τον τοπο να ειναι
ενα κομμα στην εξουσια πολλα χρονια,ειναι καλο να εχουμε εναλλαγη
στην εξουσια.Δυστυχως στην Ελλαδα κυβερνουν τα μεγαλα συμφεροντα.Αναρωτιεμαι αν υπαρχει κανενας πολιτικος που ειναι ετοιμος να
συγκρουστει με τα μεγαλα συμφεροντα.Και οταν εννοω μεγαλα
συμφεροντα καταλαβαινετε οτι εννοω τους Κοκκαλαιους,Βαρδινογιαννηδες,
Μπομπολαιους,Κουρηδες,Λαμπρακηδες,Τεγοπουλους.Δυστυχως αυτο που βλεπω ειναι
αρκετοι πολιτικοι να γλυφουν τα καναλια ετσι ωστε να τους προβαλλουν.
Προσωπικα εγω πιστευω οτι τις εκλογες θα τις παρει με μια διαφορα της ταξης 4%
η Νεα Δημοκρατια.
Η αποψη μου για τον Καρατζαφερη ειναι οτι ειναι ενας
εθνικιστης,λαικιστης και το παιζει βαθια θρησκευομενος για να παρει
ψηφους καθως γνωριζει οτι η πλειοψηφια των Ελληνων ειναι Χριστιανοι Ορθοδοξοι.
Αποκλειω να μπει στην Βουλη,πιστευω οτι το ποσοστο που θα παρει θα ειναι γυρω στο 1%.Επισης πιστευω οτι στην Βουλη δεν θα μπει αυτη την φορα ο Συνασπισμος.Φυσικα δεν ειναι καλο για την Δημοκρατια να υπαρχουν
μονο 3 κομματα στην Βουλη,ομως φρονω οτι ο Συνασπισμος εχει
κανει λαθη και πρεπει σιγα σιγα να κανει την αυτοκριτικη του οπως και το ευρυτερο τμημα της αριστερας.Οσο για το Κ.Κ.Ε πιστευω οτι
θα μεινει στο 5% και στο μελλον θα πεφτουν τα ποσοστα του συνεχεια.Δεν νομιζω οτι το κομμα αυτο εχει μελλον,σκεφτειτε
οτι ειναι κυριως ηλικιωμενοι που ψηφιζουν Κ.Κ.Ε και που ειναι προσκολλημενοι στο παρελθον.
Ειναι δυσαρεστο να βλεπουμε καθημερινα
στην τηλεοραση αντιπαραθεσεις και καυγαδες που θυμιζουν εκπομπες Τατιανας Στεφανιδου μεταξυ των ιδιων πολιτικων προσωπων στα τηλεοπτικα παραθυρα και ορισμενους δημοσιογραφους να το παιζουν εισαγγελεις καθως και τον καθε φραγκαουνακη, φραγκα και τριανταφυλοπουλο να προσβαλλει πολιτικους με την χυδαιοτητα τους και τον κιτρινισμο τους.Ακομα
θελω να προσθεσω οτι ειμαι εναντιον των πολιτικων διαφημισεων διοτι
οπως γνωριζεται τα χρηματα για τις διαφημισεις ειναι λεφτα του Κρατους τα οποια πληρωνει ο φορολογουμενος πολιτης.
Επισης ειμαι εναντιον της τακτικης των αρχηγων των κομματων
να βγαζουν λογους κατα την προεκλογικη περιοδο στα διαφορα μερη
της Ελλαδας.Ειναι εντελως περιττο.Νομιζω οτι ο κοσμος δεν περιμενει
απο τις περιοδειες και τις ομιλιες στα μπαλκονια για να βγαλει
τα πολιτικα του συμπερασματα.
Επισης παρατηρησα στην τηλεοραση με θλίψη να λενε διαφοροι πολιτες
κυριως νεαρης ηλικιας οτι ψηφιζω τον α ή β πολιτικο γιατι τον παω,μου αρεσει το στυλ του κ.λ.π.Φαινεται δυστυχως πως πολλοι πολιτες
δυστυχως δεν ψηφιζουν με κριτηριο τα πραγματικα προβληματα της χωρας οπως ακριβεια,ανεργια,διαφθορα,εγκληματικοτητα κ.λ.π αλλα μονο και μονο επειδη εντυπωσιαζονται απο την εμφανιση και το στυλ καποιου πολιτικου ή επειδη κοιτανε να βολευτουν ή ειναι ηδη βολεμενοι.
Ενας βασικος λογος που αρκετος κοσμος δεν ενδιαφεροταν για την πολιτικη τοσα χρονια
ειναι γιατι αηδιασε με την καθεστωτικη νοοτροπια και αλαζονεια των
κυβερνησεων κυριως του Πασοκ ολα αυτα τα χρονια και απο την ανικατοτητα τους να λυσουν
ορισμενα μειζοντα προβληματα.Για αυτο χρειαζονται νεα προσωπα στην πολιτικη(οχι απαραιτητως σε ηλικια) που θα εχουν την βουληση
να αντιμετωπισουν τα καθημερινα προβληματα.Φυσικα δεν θελω να τα ισοπεδωνω ολα.Εχουν γινει και καποια θετικα πραγματα ,υπαρχουν πολιτικοι σε ολα τα κομματα που πιστευω οτι μπορουν να προσφερουν σε αυτο τον τοπο
που εχει αναγκη ομως απο εναν Ηγετη με νεα οραματα και ιδανικα που θα ειναι
ετοιμος να συγκρουστει με τα μεγαλα συμφεροντα και να κανει διαλογο πραγματικο με τους πολιτες.Τωρα αν υπαρχει ο καταλληλος Ηγετης, αυτο δεν το ξερω,το μελλον θα δειξει,ομως πολυ αμφιβαλλω.
Και κατι αλλο, νομιζω οτι ανανεωση στην πολιτικη
δεν γινεται με Κουρκουλες και την καθε Γκερεκου.Δυστυχως πιστευω
οτι μετα το ασυμβιβαστο θα κατεβαινουν κυριως ως υποψηφιοι βουλευτες
κυριως ηθοποιοι και αθλητες και οχι επιστημονες και ανθρωποι με πολιτικη παιδεια που μπορει να εχουν κανει αγωνες στο παρελθον για καποια παραταξη κομματικη.Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι δεν υπαρχουν και
αθλητες,ηθοποιοι που μπορουν να προσφερουν στην πολιτικη,αλλα ελεος
η Γκερεκου τωρα δεν νομιζω να ειχε στο παρελθον καμια σχεση με την πολιτικη.Σε λιγο θα μας κατεβει και καμια Βανδη στην πολιτικη.
Φυσικα μην νομιζετε οτι ξαφνικα ο κοσμος ενδιαφερθηκε για την πολιτικη,απλως την εχουν δει πολλοι οπως το ποδοσφαιρο φανατικα(παναθηναικος,ολυμπιακος που στην συγκεκριμενη στιγμη ειναι πασοκ,Ν.Δ)
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3094
-Τι εστί Θεός;
-Ανθρωπος Αθάνατος
-Τι δε Ανθρωπος;
-Θεός Θνητός
quote:
Γιατί δεν κάνετε και εσείς μια δημοσκόπηση για τις επερχόμενες εκλογές όπως τόσα και τόσα sites κάνουν τον τελευταίο καιρό μέσω του διαδικτύου;Ή μήπως δεν σας ενδιαφέρει ή πολιτική κατάσταση της χώρας μας; Αρκετά με τα παιχνίδια με τα ποτηράκια με τη Πεντέλη και την Πάρνηθα, καιρός να ασχοληθούμε με πιο ουσιώδη πράγματα.
Αν πάντως δεν μπορέσετε δεν πειράζει.
Ας απαντήσουν οι φίλοι μας για το θέμα αυτό, πως βλέπετε δηλαδή τα πράγματα σήμερα, ποιός νομίζετε οτι θα είναι ο νικητής, αν νομίζετε ότι θα αλλάξει κάτι, και ποιά η θέση σας για τα μικρά κόμματα για τον Γιώργο Καρατζαφέρη κλπ.
Ευχαριστώ
Σε τι! forum εισήλθες Αίαντα;

Δεν είμαι εσωτεριστής
quote:
Σε τι! forum εισήλθες Αίαντα;
Τα θέματα περί ομάδας Ε, περί αποκαλύψεων Γκιόλβα, περί 2012 κλπ νομίζετε ότι δεν έχουν σχέση με Ελλάδα με επικαιρότητα και εξελίξεις; Και βέβαια έχουν.
Αφού λοιπόν έχουν άρα δεν έχουν σχέση και με την πολιτική αφού αυτή καθορίζει όλα τα παραπάνω. Αν πάλι δεν το νομίζετε λυπάμαι αλλά δε φταίω εγώ.
Σε 24 μέρες είναι η στιγμή που θα αποφασίσουμε πιο θα είναι το μέλλον της χώρας μας αλλά και το δικό μας. Η στιγμή είναι ιερή και πρέπει να πάμε στην κάλπη διαβασμένοι γι' αυτό και έθιξα αυτό το θέμα και όχι γιατί είμαι κομματικοποιημένος. Μια φορά στα 4 χρόνια δε θα πρέπει να ασχοληθούμε και λίγο με την πολιτική ρε παιδία; Τι θα πάθουμε δηλαδή.
Μετά θα έχουμε όλο το χρόνο να ασχοληθούμε με αυτά που τόσο σας ενδιαφέρουν. Τώρα όμως νομίζω ότι αυτό το θέμα έχει μια μικρή έστω θέση σ’ αυτό το φόρουμ.
Δηλαδή εγώ δεν το καταλαβαίνω ο κόσμος να καίγεται και κάποιοι εκεί το χαβά τους …..καλικάτζαροι νεράιδες και τα συναφή. Ήμαρτον πια ήμαρτον.
Και ‘συ δηλαδή τι προτιμάς κοριτσάκια να ασχολούνται με καλικάτζαρους νεράιδες δράκους βρυλ και ξωτικά ή προσωπικότητες με άποψη γύρω από τα κοινωνικά θέματα και την πολιτική που έχουν εμπειρίες και κοινωνική καταξίωση; (δεν αναφέρομαι στον εαυτό μου) Αν θέλετε το πρώτο πείτε το μας να το ξέρουμε να μην ξανά ασχοληθούμε γιατί δεν έχει και νόημα στο κάτω κάτω.
Εγώ μια πρόταση έκανα να μπει μια δημοσκόπηση στο site που στο κάτω κάτω καλό θα κάνει και στο φόρουμ και όχι κακό. Αν όμως δε θέλετε δεν πειράζει.
Υπενθυμίζω ότι οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν ιδιώτες αυτούς που δεν ασχολούνταν με τα κοινά δηλαδή ηλίθιους – idiot.
quote:
Και ‘συ δηλαδή τι προτιμάς κοριτσάκια να ασχολούνται με καλικάτζαρους νεράιδες δράκους βρυλ και ξωτικά ή προσωπικότητες με άποψη γύρω από τα κοινωνικά θέματα και την πολιτική που έχουν εμπειρίες και κοινωνική καταξίωση;
quote:
Υπενθυμίζω ότι οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν ιδιώτες αυτούς που δεν ασχολούνταν με τα κοινά δηλαδή ηλίθιους – idiot.
Βέβαια,
ως "κοριτσάκι" κι εγώ, ίσως δεν δικαιούμαι να μιλήσω...
Αν ωστόσο εσύ επιθυμείς να εισακουστείς, βρες έναν λίγο καλύτερο τρόπο.![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!